3Sonček3
|
Ni več dobro jutro pa useeno , soni za uspešen pregled in lana70 tut tebi za pregled, to s čakanjam pa vem kako je ja, tut pr nas čakaš k en idiot, pol se je pa sestra enkrat opravičla in nam razložila da trenutno vodi 105 nosečnc + še ostale k majo pač redni pregled in da naj se ne jezimo če bo treba mal dle počakat, tko da,...sej mamo čas (no saj js ga mam ) Ampak ma pa zvezdica prou, tut js sm že razmišlala zakaj pol naročajo na 10 minut če vejo da rabjo za eno pou ure mah to zdravstvo se nebo nikol spremenilo, škoda živčkov nosečka24 tut js sm mela do zdaj 3 preglede pri svojem G + NS pa zdej u petek mam še 2. morfologijo, tut mene naročajo tko da pridem 1x na mesec notr, sej bomo kmal usak tedn tam pa spet nebo prou maja.gal si me spomnla name s tem lulanjem, zutrej namenoma nism šla lulat doma kr sm vedla da bo treba v ambulanti, pa pridem ke in nism pa nism mogla nalulat tut za en prstk v lončk, in sm se eno uro z vodo nalivala, se sprehajala sm pa tja da se obrne pa ni in ni šlo tko da sm po mal več kot eni uri končno bla prpravlena, sm pa pol nalulala za 2 lončka res sm mal smešna meti.v da je use uredu Ja punce pridne smo s tem pisanjem še malo in bo 2. del. Drug tedn lahko začnemo z 2. delom če bomo zdej usak dan napoulne 5 strani, to je pa za nas mala malca ane . No bom mal razširla svoj okenček (da bo zgledalo več ) pa vam bom povedala še da bom dns za kosilo vrjetno samo palačinke nrdila (jih moj ful obožuje) pa kakšno juhico zravn, zame (kakšno gobovo bo treba še izbrskat iz omare). Drgač sm bla pa dns kr pridna, zbudila sm se ob 10-ih (oz. me je zbudu k je pršu na malco) pol po malci sm pa šibnla na socialno odnest vlogo za enkratno pomoč. Jih bom oskubla kukr se bo dalu kok sm nesramna. Aja pa še eno vprašanje glede očetovstva...kam je treba it to podpisat, vem da na CSD ampak a je pomembno v kateri občini? Js sm prjavlena v eni občini on pa v drugi, a lahko to na njegovi občini rihtamo? upam da veste kaj sm hotla prašat, mal sm zmedena pa pol kompliciram stvari . No bo dost zaenkrat, bom pa skos dosegljiva, pa bom dns tut js aktivna da bomo čim prej zamenjale del. A je kera gledala tist nosečniški album k sm ga učerej prpopala gor? Kakšen se vam zdi?
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|