|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.11.2009 11:35:41   
Zvezdici
Aja pa držim pesti za tvoj pregled user posted image veky.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
18.11.2009 11:50:17   
meti.v
Ola punceuser posted image
Evo me jz sm že nazajuser posted image  dans sm bla pa hitr na vrsti končno user posted image  drgač pa izvidi ok (voda in kri) glavn je vse uredu da ni kkšnih beljakovin v vodi pa da je pritisk k mi ga je sestra merla normalen,no tud doma mam normalnga.  Uf komi čakam morfo v pondelk upam da bo tud tam vse ureduuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
18.11.2009 11:53:14   
Zvezdici
meti user posted image za dobre izvideuser posted image

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
18.11.2009 12:04:12   
Zvezdici
http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts

Če katera še ni videla, ali spregledala. Da se pridruži. Že nekaj časa ni bilo nobene marčevke.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
18.11.2009 12:18:45   
3Sonček3
Ni več dobro jutro pa useeno user posted image ,
soni user posted image za uspešen pregled in user posted image
lana70 user posted image tut tebi za pregled, to s čakanjam pa vem kako je ja, tut pr nas čakaš k en idiot, pol se je pa sestra enkrat opravičla in nam razložila da trenutno vodi 105 nosečnc + še ostale k majo pač redni pregled in da naj se ne jezimo če bo treba mal dle počakat, tko da,...sej mamo čas (no saj js ga mam user posted image ) Ampak ma pa zvezdica prou, tut js sm že razmišlala zakaj pol naročajo na 10 minut če vejo da rabjo za eno pou ure user posted image mah to zdravstvo se nebo nikol spremenilo, škoda živčkov
nosečka24 tut js sm mela do zdaj 3 preglede pri svojem G + NS pa zdej u petek mam še 2. morfologijo, tut mene naročajo tko da pridem 1x na mesec notr, sej bomo kmal usak tedn tam user posted image pa spet nebo prou
maja.gal user posted image user posted image user posted image si me spomnla name s tem lulanjem, zutrej namenoma nism šla lulat doma kr sm vedla da bo treba v ambulanti, pa pridem ke in nism pa nism mogla nalulat tut za en prstk v lončk, in sm se eno uro z vodo nalivala, se sprehajala sm pa tja da se obrne pa ni in ni šlo tko da sm po mal več kot eni uri končno bla prpravlena, sm pa pol nalulala za 2 lončka user posted image user posted image user posted image res sm mal smešna
meti.v user posted image da je use uredu

Ja punce pridne smo s tem pisanjem še malo in bo 2. del. Drug tedn lahko začnemo z 2. delom če bomo zdej usak dan napoulne 5 strani, to je pa za nas mala malca ane user posted image . No bom mal razširla svoj okenček (da bo zgledalo več user posted image ) pa vam bom povedala še da bom dns za kosilo vrjetno samo palačinke nrdila (jih moj user posted image ful obožuje) pa kakšno juhico zravn, zame (kakšno gobovo bo treba še izbrskat iz omare). Drgač sm bla pa dns kr pridna, zbudila sm se ob 10-ih (oz. me je user posted image zbudu k je pršu na malco) pol po malci sm pa šibnla na socialno odnest vlogo za enkratno pomoč. Jih bom oskubla kukr se bo dalu user posted image kok sm nesramna. Aja pa še eno vprašanje glede očetovstva...kam je treba it to podpisat, vem da na CSD ampak a je pomembno v kateri občini? Js sm prjavlena v eni občini on pa v drugi, a lahko to na njegovi občini rihtamo? upam da veste kaj sm hotla prašat, mal sm zmedena pa pol kompliciram stvari user posted image . No bo dost zaenkrat, bom pa skos dosegljiva, pa bom dns tut js aktivna da bomo čim prej zamenjale del. A je kera gledala tist nosečniški album k sm ga učerej prpopala gor? Kakšen se vam zdi?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
18.11.2009 12:19:59   
3Sonček3
ne nosečniški album, dojenčkov album,...joj kok sm zmedena user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
18.11.2009 12:25:58   
Zvezdici
sonček - kaj točno to za enkratno pomoč je?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
18.11.2009 12:29:54   
3Sonček3
Enkratno pomoč, lahko uveljavljaš 2x letno, odobrijo ti pa glede na tvoje dohodke, lastnino,...ker sm js pač brez vsega, mi bojo odobrili, nevem pa kakšen znesek. Vloga je ista kot vloga za trajno socialno pomoč (oz. tisto navadno pač, k jo dobivaš dlje časa) edina razlika je da morš na tej vlogi za enkratno pomoč, točno napisat zakaj potrebuješ denar in natančni znesek, ki ga potrebuješ. Js sm sicer napisala 300€ sm ne vrjamm da bom tolk dobila, mislm da je max 280 pa še neki €, ampak pač kukr bo bo dovolj. Zravn vloge morš pa predložit pač dokazila za 4 mesece nazaj, nč takšnega zakompliciranga. Upam da sm ti odgovorila to kar si vprašala, če te pa še kej zanima pa kr prašej bom z veseljem povedala kar vem

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
18.11.2009 12:31:15   
Zvezdici
Ahaa.
Hvala ti.
Se bi morala potem tudi jaz pozanimati.
Aja.. drugače dohodke predvidevam, da gledajo za celo gospodinjstvo?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
18.11.2009 12:35:29   
Zvezdici
roožcaaa - vidm da si se prjavla. Hitro poročaj user posted image .
Lej kolko mi je blo dolgčas tuki, sem se morala skorajda sama s sabo pogovarjat user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
18.11.2009 12:36:13   
3Sonček3
Za tvoje družinske člane, se pravi če si poročena oz. živiš v skupnem gospodinjstvu s tvojim fantom, imaš otroke, potem prilagaš njihove papirje. Če pa živiš z mamo in očetom (ali kukr koli pač že) pa ne prilagaš nič ker ONI NISO TVOJI DRUŽINSKI ČLANI!!! to sm zato napisala z velikimi, ker sem js ves čas mislna da so oni moji družinski člani in nebi rada da še kera tko misli, kr to ni res. Js sm njihov DČ oni pa moji niso.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
18.11.2009 12:38:15   
3Sonček3
Aja naprimr moja sestrična je vložila to vlogo pa je pod opombe pač napisala da potrebuje za plačevanje položnc in so ji odobrili max, je pa mogla prložt res položnce zravn. Pa še neki glede lastnine...če imaš avto, ki je star 10let ali več, ti ga ne gledajo kot neko vrednost, enostavno ti ga "črtajo" kot da ga nimaš

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
18.11.2009 12:43:55   
rožca26
Ojla user posted image

Jest se vam javljam na report user posted image user posted image user posted image  in vam povem, da sem v user posted image user posted image user posted image  Videli smo našo pupo, ki je bila dans 100% potrjena, ker jo je mami uganla user posted image user posted image user posted image  Nam je svoje žemlce tko lepo razkazovala, da zgleda ni več dama user posted image user posted image user posted image  Aja, pa še zlooooooooooooooooo lepa novica zame - naša pupa ima že kar 951 g v 25t user posted image user posted image user posted image  Jest sm skor jokala od sreče ... no, par solzic mi je priteklo user posted image user posted image user posted image
Me je pa Strahova ful pohvalila glede Vida - smo se kle mal pogovarjal o njem, pa kako se on še lepo nosi v handling poziciji ... pa smo ji povedal, da je bil nedonošen, zahiran, kok g je mel ... In pol me je tko pohvalila s tem rokovanjem, da se vidi, da obvladam, zato ni čudno da nismo rabil fizioterapije in da sm bila prava mama kengurujka user posted image user posted image user posted image  Ja, takih doktarc hoče met v tem času človek čim več zraven user posted image user posted image user posted image  Aja, in ker je zvedla, da je bil zaradi pretokov tamal ful zahiran, je rekla nej čez 5 t pridem, da bo ona te pretoke fajn pregledala, pretuhtala in bova s tem obe pomirjeni, ona in jest. user posted image user posted image user posted image
Ah ja, ko bi bilo več takih zdravnikov user posted image
Pa še to - 3D je uspel, se pupa tko lepo vidi, pa njen obrazek tudi. Zlo je lep. Prava lepotička user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.11.2009 12:44:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

roožcaaa - vidm da si se prjavla. Hitro poročaj user posted image .
Lej kolko mi je blo dolgčas tuki, sem se morala skorajda sama s sabo pogovarjat user posted image

Sm lih kar napisala user posted image  Pa vidm, da dons nisi sama user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
18.11.2009 12:47:55   
3Sonček3
rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pegled, za tvojo pupiko in za zdravnico. Vse pohvale.

Js sm pa zdej gledala posnetek kmetije k je Aneta govorila o svojem sinku in jokala zravn in sm tut sama potočila solzico k je tko lepo na koncu povedala da se nism mogla zadržat. Ja sm zlo čustvena, tut pr kakšni lepi risanki al pa filmu kr jokam, pa ni nč ganljivga user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.11.2009 12:49:17   
Zvezdici
Joj rožca sem zloo vesela zate!
Samo, da vse štima!
Pa je že kar konkretna pupa, hehe.
Fuul super res sem vesela!! user posted image user posted image

user posted image

sonček - hvalaa res! Potem bom tudi jaz malo več se pozanimala o tem, namreč sama tudi nimam nič, hehe

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.11.2009 12:49:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Aja pa še eno vprašanje glede očetovstva...kam je treba it to podpisat, vem da na CSD ampak a je pomembno v kateri občini? Js sm prjavlena v eni občini on pa v drugi, a lahko to na njegovi občini rihtamo? upam da veste kaj sm hotla prašat, mal sm zmedena pa pol kompliciram stvari user posted image . No bo dost zaenkrat, bom pa skos dosegljiva, pa bom dns tut js aktivna da bomo čim prej zamenjale del. A je kera gledala tist nosečniški album k sm ga učerej prpopala gor? Kakšen se vam zdi?

1. vpr.: To rihtaš takrat, ko rihtaš zadeve za porod. dopust. Se pravi, na SVOJI občini istočasno. Upam, da veš kaj mislim.

2. vpr.: Poznam, imam in sedaj sem že 2. kupila za našo user posted image  Meni je fuuuuuuuul všeč.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.11.2009 12:52:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: meti.v

Ola punceuser posted image
Evo me jz sm že nazajuser posted image  dans sm bla pa hitr na vrsti končno user posted image  drgač pa izvidi ok (voda in kri) glavn je vse uredu da ni kkšnih beljakovin v vodi pa da je pritisk k mi ga je sestra merla normalen,no tud doma mam normalnga.  Uf komi čakam morfo v pondelk upam da bo tud tam vse ureduuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za super pritisk in opravljen pregled.

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.11.2009 12:53:55   
3Sonček3
zvezdici js mislm da je pametno da tole izkoristš, js sm se odločla zato zarat dveh razlogov. 1. če lahko vsi dobijo (sploh romi) lahko tut js (pa nimam nč proti nobenmu da nebo narobe razumet). in drugič, itak ta dnar pomoje pride iz tistih davkoplačevalcev k delajo in ker moj user posted image dela in plačuje davk, naj ga usaj dobimo nazaj v njegovo družino.

rožca a maš točno tak albumčk doma k je tukej na sliki? Men je ful srčkan tak preprost in mislm da ga bom uzela, razn če bom v knjigarni našla kakšnga lepšga user posted image . Pa hvala za pojasnilo glede očetovstva.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.11.2009 12:55:29   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

Prišli sta tud svakinja in tašča in mi naredili ful veselja z goro cunjic, tko da sm zdej že skor čist pripravljenauser posted image user posted image
Še voziček in jajček, pol pa veselo odštevanje user posted image user posted image

Kako pa kaj vaše porodniške? Jaz sem se odločila koristiti 42 dni pred porodom, ker imam občutek, da bom že kar nepremičninska v zadnjem mesecuuser posted image , no vsaj če bo tko kt taprvičuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za to, da si dobila goro cunjc.

Glede porodniške ... kolikor sm jest seznanjena, ne moreš več koristiti 42 dni pred porodom porodniško. Je to izvenelo, žal. Je pa neki novga, ampak tega nismo mogle več koristit že leta 2008. Raje se o tem še enkrat pozanimat. 

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.11.2009 12:56:42   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

rožca a maš točno tak albumčk doma k je tukej na sliki? Men je ful srčkan tak preprost in mislm da ga bom uzela, razn če bom v knjigarni našla kakšnga lepšga user posted image . Pa hvala za pojasnilo glede očetovstva.

Ja, točno tak, sam da je že poln user posted image user posted image user posted image  Smo ga že izpolnil. No, enega. V drugega pa sem že neki napisala.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
18.11.2009 12:57:34   
Zvezdici
sonček - ja saj imaš prav. Vsaj nekje lahko izkoristimo. In če sem prav razumela moraš točno napisati za kaj boš porabil ta denar in potem, dati dokazilo? Joj mam veliko vprašanj, hehe.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.11.2009 13:00:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

A mi zna katera povedat če je že pila glukozo za ugotavljanje sladkorne v nosečnosti in kdaj se to dela?
Jz sem v 25t in imam jutri pregled pri svojem G na Ptuju a pred tem imam še morfologijo v MB in nevem če bom zdržala celo dopoldne biti na tešče, da nič ne jem.

Dela se okol 25. t in to zjutraj ob 7.00. Kar se tiče bit tešč za to, ne rabiš, vsaj pri nas ne, NE SMEŠ pa 12 ur nič sladkega zaužit (ne soka, ne sladic ... še sladkega sadja ne). Drgač je pa to zlo sladkana voda, jo popiješ, pol pa 1 h čakaš. Po 1h ti vzamejo kri. Nič takega. Enim mamicam je ta voda ful nagravžna, mene pa ni motila, sam jo je zoprn pol litra al 3dcl spit naenkrat.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
18.11.2009 13:01:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

sonček - ja saj imaš prav. Vsaj nekje lahko izkoristimo.

Upam, da obe dobita odobreno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
18.11.2009 13:02:25   
vekybel
rožca26: ja čestitke za zdravo user posted image , pa je prava pupa glede na težo, super user posted image user posted image user posted image , prav sem vesela zate.

3sonček3: jz imam tudi tak album in ga sproti dopolnjujem in lepim slikce že gor. Če si ga boš kupila, pejdi pogledat v mladinsko knjigo tam ga imajo za 15€. Upam da je še po tej ceni.
Mene zanima za to enkratno pomoč, če mi lahko prosim lepo napišeš kje dobim obrazec in vse to. Jz in moj dragi imava tako male plače pa bi izkoristila za voziček kaj praviš?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?