ninocka
|
Mi smo se tud fajn meli, tavelikdva sta v avtu zaspala, Liana je pa Edo uspaval... Se mi zdi, da si Edo fuuul zeli se enega dojencka, ker se je tolk okrog Luiana vrtel...pa fantka, ker ce bi hotu met puncko, bi Nezo meckal Benika, kosara caka Jst mam od ene plenicko z rackami, jo je pozabila, jo dobi v petek. Uno tetolegota smo ap tud nasli - v lego avtocku je bla v enmu predalcku zaprta Pety, torta je bila fuuuul dobra...pomoje sem med basanjem z njo pozabila povedat Valla, jst se pa se opravicujem Mihatu, ker ga je Evan ene parkrat prav grdo z baloni udaril (mogoce tud tko...)...sem zdej v zadnjih 2 tednih opazila, da ko se ful raznori, zacne kar tepst in brcat in grist...isto dela pri svaku...pa ga kregamo in obljubi, da ne bo vec, pa spet isto...no sem v glavnem vidla, da je spet o Mihatu pocel... Sem te pa hotla se vprasat, kaksne so se ti zdle knjige o Alexu Crossu? Men so OK, edino jezi me pa, ker pisatelj nima lih najbolj postimanega casovnega zaporedja...je ta detektiv ze od prve knjige star 42 let Benika, se enkrat hvala za lupinico, je oprana (2x spran prasek), tko da jo lahko Oskar uporablja. Spelka, si bla pogresana [sm=smiley1.gif Nika, macek noce spat v kosari...jo reklamiram Na slikci sta pa kadilca una v modri in tist frajer zraven nje. A sem uganla? Kaj dobim za nagrado? Garfilda? Jst sem pa danes kupila ene skornje, sicer niso taki, kot sem si jih zelela, ampak so tud lepi. Jst sem hotla met neki v tem stilu http://www.kaboodle.com/reviews/marc-fisher-womens-brown-boots-shoes Pa zment sme se sla za nego obraza in depilacijo v kozmeticni salon. Pa serviser je prisel za stroj (je bil Samo doma) in je samo SW nalozil, zdaj pa perem. Je Samo reku, da se ni hotu za nov stroj ment, da ne bi spet tak prisel. JE pa serviser rekel, da so to cist novi stroji v prodaji, ampak je najin ze ta 3 s to napako. Ne vem, a so v tovarni pozabili celi seriji nalozit SW gor, al kaj...Ce se enkrat crkne, bova pa denar zahtevala nazaj in sla enega drugega kupit...Mi jepa drugace tko fajn, ker ma 10 kg boben, pa s paro pere,, pa antbakterijski program ima in 14 minutni hiter... Tko zdej grem pa mal pospravljat, razmisljam a cem it igralnico pospravit al to vam za petek pustim...hmhmhm...