|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
8.11.2009 22:23:47   
Nika v službi
Luštno je bilo! Nekaj utrinkov, več pa v albumu, ko najdem čas, da DL slike. Se vidimo v petek!

SLAVLJENČKI IN PETRINA TORTA (v resnici je bilo slavljencev 6, a se je Nik vztrajno skrival pred fotoaparatom):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

DOKAZ, DA JE TUDI NIK PRIŠEL DO TORTE:

user posted image

DVA KADILCA IN DVA NEKADILCA - kdo je kdo, uganite sami.user posted image

user posted image

BREZ KOMENTARJA...user posted image

user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.11.2009 8:19:33   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

mi imamo doma 2 Chicco telefončka :) Sploh nisem vedla, da sta na žurki 2. Torej, čigav je še en?

Aha, vi ste tatovi...user posted image user posted image user posted image

Jaz pa iščem še ta četrto igračo, pa se nisem mogla spomniti, kaj naj bi to bilo. Ja, naš je, ampak ga nismo glih pogrešali.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.11.2009 8:36:55   
pety78
Oooo, super slikce! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.11.2009 9:23:40   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Meni so najbolj všeč tiste, kjer Vid objema obe punci.user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.11.2009 9:40:29   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Meni so najbolj všeč tiste, kjer Vid objema obe punci.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, sem opazla, da je na velik osvajal. Vmes pa kar naenkrat zgine in pride ves nasmejan nazaj. A mislite, da jima je pod kiklo gledal?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.11.2009 9:57:11   
tažana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, sem opazla, da je na velik osvajal. Vmes pa kar naenkrat zgine in pride ves nasmejan nazaj. A mislite, da jima je pod kiklo gledal?user posted image user posted image user posted image

Sigurno! kako ste ga pa učili! vsaj ko se slika ne sme tega delat zdej imamo pa dokazno gradivo. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.11.2009 11:15:01   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Sigurno! kako ste ga pa učili! vsaj ko se slika ne sme tega delat zdej imamo pa dokazno gradivo. user posted image

Ja, vmes se pa naša nonšalantno stiska k drugemu... in na koncu, ki Vid pride nazaj izpod mize, obe čisto nedolžno glavo podpirata z rokami, kot da se ni nič zgodilo...user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.11.2009 13:18:58   
yelci
BENIKA, A TI KADIŠ??????????????????????????????????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 533
9.11.2009 14:09:35   
ninocka
Mi smo se tud fajn meli, tavelikdva sta v avtu zaspala, Liana je pa Edo uspaval...
Se mi zdi, da si Edo fuuul zeli se enega dojencka, ker se je tolk okrog Luiana vrtel...pa fantka, ker ce bi hotu met puncko, bi Nezo meckal user posted image user posted image
Benika, kosara caka user posted image

Jst mam od ene plenicko z rackami, jo je pozabila, jo dobi v petek.
Uno tetolegota smo ap tud nasli - v lego avtocku je bla v enmu predalcku zaprta user posted image

Pety, torta je bila fuuuul dobra...pomoje sem med basanjem z njo pozabila povedat user posted image

Valla, jst se pa se opravicujem Mihatu, ker ga je Evan ene parkrat prav grdo z baloni udaril (mogoce tud tko...)...sem zdej v zadnjih 2 tednih opazila, da ko se ful raznori, zacne kar tepst in brcat in grist...isto dela pri svaku...pa ga kregamo in obljubi, da ne bo vec, pa spet isto...no sem v glavnem vidla, da je spet o Mihatu pocel...user posted image
Sem te pa hotla se vprasat, kaksne so se ti zdle knjige o Alexu Crossu? Men so OK, edino jezi me pa, ker pisatelj nima lih najbolj postimanega casovnega zaporedja...je ta detektiv ze od prve knjige star 42 let user posted image

Benika, se enkrat hvala za lupinico, je oprana (2x spran prasek), tko da jo lahko Oskar uporablja.
Spelka, si bla pogresana [sm=smiley1.gif
Nika, macek noce spat v kosari...jo reklamiram user posted image
Na slikci sta pa kadilca una v modri in tist frajer zraven nje. A sem uganla? Kaj dobim za nagrado? Garfilda?user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa danes kupila ene skornje, sicer niso taki, kot sem si jih zelela, ampak so tud lepi.
Jst sem hotla met neki v tem stilu http://www.kaboodle.com/reviews/marc-fisher-womens-brown-boots-shoes
Pa zment sme se sla za nego obraza in depilacijo v kozmeticni salon. Pa serviser je prisel za stroj (je bil Samo doma) in je samo SW nalozil, zdaj pa perem. Je Samo reku, da se ni hotu za nov stroj ment, da ne bi spet tak prisel. JE pa serviser rekel, da so to cist novi stroji v prodaji, ampak je najin ze ta 3 s to napako. Ne vem, a so v tovarni pozabili celi seriji nalozit SW gor, al kaj...Ce se enkrat crkne, bova pa denar zahtevala nazaj in sla enega drugega kupit...Mi jepa drugace tko fajn, ker ma 10 kg boben, pa s paro pere,, pa antbakterijski program ima in 14 minutni hiter...user posted image

Tko zdej grem pa mal pospravljat, razmisljam a cem it igralnico pospravit al to vam za petek pustim...hmhmhm...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.11.2009 14:12:40   
ninocka
Nika, a ves kaj te hocem pa jst skoz vprasat, pa pozabim - kako je kaj s tvoj sestricno iz Kanade (Kathy?) Se dostkrat spomne nanjo in na malega angelcka user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.11.2009 15:40:33   
spelka12
Vidim, da je bilo res super. A da je bla torta dobra????? NČ NE VEM!!!!!!!!!!!!user posted image
Jest moram pa jutri v Lj. in nimam nikogar, da mi Oskarja merka. A se katera javi?user posted image  Nočem ga vlačit po bolnicah sploh pa ne po polikliniki. Pa nam je tašča zbolela. Babico sem aktivirala, ampak njo mi je tolk hudo prosit. Ona pa seveda čist navdušena. HB za babice.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.11.2009 16:10:36   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

BENIKA, A TI KADIŠ??????????????????????????????????????????????

Že 14 let, s 3-letno prekinitvijo vmes.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.11.2009 16:31:47   
yelci
Benika, vem, da si prej kadila, ampak, da si spet začela, ti, ti, tiuser posted image user posted image user posted image

Spelka, ti ga jst pomerkam, mi ni problema, poklič!!!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.11.2009 21:46:52   
teta beta
Lepe slikce! Glavno, da ste se imeli fajn!

ninočka, jaz imam jutri ob devetih in do desetih, potem bom pa tako doma, imam dve minuti do Žalca. No, pokliči me, če se bova kaj zmenile.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.11.2009 21:50:56   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Nika, a ves kaj te hocem pa jst skoz vprasat, pa pozabim - kako je kaj s tvoj sestricno iz Kanade (Kathy?) Se dostkrat spomne nanjo in na malega angelcka user posted image

Ja, naša Kathy se je nekako prebila iz najhujšega, vrgla se je nazaj v business life, ki je bil tudi prej pomemben del njenega življenja. Nisem prepričana, da imata pogum in voljo še enkrat poskusiti, nenazadnje pa ju preganja tudi čas. Kathy je namreč zgolj eno leto mlajša od mene; preden je uspela zanositi s Carolyn pa je prav tako dala precej trnja čez, ne toliko kot Špelka, pa vendar, imela je 2 spontana splava in nekajkratno neuspelo umetno oploditev. Ko takole pomislim in gledam slikice iz porodnišnice, kar ne morem verjeti, da se je vse to zgodilo in da ima namesto žive, male deklice, ki bi poleti dopolnila 1 leto, v nebesih malega angelčka.user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.11.2009 7:01:35   
Nika v službi
Dobro jutro! Da vam pomaham v slovo, danes se namreč odpravljam na pot proti Italiji, Firenzam, Toscani. Juhej. Ker mož ne more z menoj, sem za čvek vzela s sabo svojo prijateljico Marijo, mladoporočenko. Ej, to bodo ure in ure regljanja .... v avtu, v hotelu, na kavici... Se prav veselim. Naslednjič pa vzamem s sabo kakšno RR-jevko. Je katera kandidatka?user posted image

Ajd, bejbike, se vidimo v petek zvečer!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 541
10.11.2009 8:41:30   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Lepe slikce! Glavno, da ste se imeli fajn!

ninočka, jaz imam jutri ob devetih in do desetih, potem bom pa tako doma, imam dve minuti do Žalca. No, pokliči me, če se bova kaj zmenile.

Jst mam ob 10ih pa ne vem do kdaj. Te poklicem, ko bom konec.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.11.2009 8:53:17   
pety78
Je katera kandidatka?user posted image

Neeeeeeeeeeee, kje pa...user posted image

Jaz sem za! A mam hotel pa hrano plačano? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.11.2009 15:38:06   
Pia67
O madonca, čisto drugačni mali ljudje. Na fotke mislim, če ne bi bilo komentarjev, bi družbico zamenjala za kakšne prvošolčke (na otroke mislim, ne na starše, da ne bo pomote). No, naša Niča bi se ziher pridružila Niku, ker se ne fotka rada, vsaj med ljudmi, ki jih ne pozna dovolj. Hm, ne vem, a se je tudi moja Nina tako spremenila. Objavit kake fotke pa ne upam, da ne bo kaj narobe ...
Skratka lepo, da ste se imeli fajn. Naš vikend je bil zavit v tople odejice, čajček, medek in pravljice. Z nama sicer ni nič posebnega (klasične posledice cepljenja in Ninin prehlad), je bil pa dragi bolj ubogi. V soboto smo sicer morali v LJ, pa smo vse skupaj skrajšal in se hitro pobrali domov.

Škorenjčki(zopet): Ninocka, škoda, ker si morala pohiteti z nakupom. V SLO prihaja prek H&M Choo-e in njegovi pravljični čeveljci user posted image . Še link: http://www.jimmychoo.com/restofworld/page/home?notify=yes

Nika, kje so časi, ko sem prišla celo do Toscane. Uživajta…

Na Pokljuki pa so že urejene tekaške proge user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.11.2009 20:22:23   
2ursae
super slikice user posted image user posted image , me veseli, da se uživali.

jaz sem povožena, za mano sta dva dneva intenzivnih pisnih izpitov (vsak dan od 8h do 16h), HB sem preživela, upam da tud pozitivno. zdaj moram dva tedna čakat na rezultate in če bo šlo skoz, sredi decembra vse skupi še zagovarjat, pol sem pa fertik user posted image  in bom lahko uživala ZELO ZASLUŽENI veseli december.

čau, se še kaj javim. Jutri imam fraj, pol pa začnem finiširat.

ah, no, pa seveda imam otroke bolne, kaj pa. P pravi, da je blaga oblika gripe. Pa smo se itak prot sezonski nameraval cepit, pa nas je prehitela. Bor ima že par dni 38 - 38'5 vročine, Anže pa kašlja. Mož je imel gripico prejšnji teden, jaz sem pa zaenkrat HB dobr, sem pa seveda na čakanju user posted image .

Skratka, tale cajt je ubitačen, do konca življenja ne bom pozabila konca leta 2009 ... user posted image  user posted image  ... moram pa ful pohvalit moža, če bi imela enga tazga povprečnega, ki stvari prelaga na ženina pleča, mi ne bi uspelo. ta dva dni je rihtal otroke z vsem razumevanjem in brez pritožb user posted image user posted image user posted image user posted image . No, saj je tud tak tip, da se redko pritožuje user posted image .

baj, danes bom lahko mirne vesti gledala hausa pa s prijateljico poklepetala po telefonu user posted image user posted image user posted image , se že ful veselim. A nisem skromna user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.11.2009 20:59:59   
Nika v službi

Je katera kandidatka?user posted image

Neeeeeeeeeeee, kje pa...user posted image

Jaz sem za! A mam hotel pa hrano plačano? user posted image user posted image user posted image

Hotel imaš plačan, za hrano boš pa že posrkbela, a ne?user posted image

2ursae, pridna si, pridna. Naj bo uspešno do konca, potem pa zasluženi počitek in proslavljanje. Naj se deca čimprej pozdravi, pa moža čuvaj, da ti ne uide. Take povsod rade sprejme(m)jo.user posted image

Pia, bi bilo fajn videt tudi kakšno novejšo slikico Nine, objavi v album, saj lahko zakleneš, da ne vidijo nepovabljene oči.

Iz Montevarchija (pri Firenzah) mahava moja malenkost in Marija.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.11.2009 21:47:50   
teta beta
Nika, jaz bi tudi šla s tabo.

2ursae, glavno da je za tabo, ustno boš pa tudi zmogla!

Moram še omenit, da bodoča nevesta ful dobro izgleda, njena obleka pa je čudovita! Ampak ne tako kot najmlajši sinček... user posted image Aja, kdaj pa se dogaja v petek? In kaj predvidoma se bo dogajalo, a je kak program? (Lahko na zs, da dotična oseba ne izve user posted image ). Se bom potrudila in se udeležila, mislim, da za to ni ovir.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 547
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 8:23:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 8:26:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 8:29:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?