marusi
|
jutro! pa ne, da sem prva?????? a še vse spite? no, kar uživajte... jaz grem še 7 krat v službo:) potem bom pa tudi jaz poležavala, če se bo le dalo. v soboto je bil mali tako vztrajen, da sem vstala ob 7.30 (pa ponavadi ob sobotah kar potegnem, vsaj do kake desetih) no, da vas pokomentiram spi, dete, spi: midva jo imava, sem jo prebrala. če vzameš z rezervo, je po moje dobra varianta. amapk baje s tem začneš tam okoli 5-6 meseca. je kar kruta metoda... moja kolegica in njena sestra sta 5 otrok tako naučili... sva rekla, da bova poskusila tudi midva. potem je pa še knjiga "brez joka v spanje" pa še nekaj manjk,a pa sem pozabila... ta je pa na vrsti naseldnja, da jo preberem. sem jo tudi dobila za darilo. košara: tiste, ki imate PP - a ste prale prevleko. jaz bi oprala, pa ne vem, na koliko stopinj. na 30 verjetno ne bom skrčila zadeve.... ali pač pranje: na eni od igračk - ropotuljica, ki jo otrok tlači v usta iz pliša sem videla napis "made in vietnam" in pred mano se je odvil film, kako je en mali vietnamček s čikom v ustih sestavil tisto igračko, šel ene par krat na Wc, seveda si rok ni umil, pa jo je drugi še malo bolj umazani vietnamček zapakiral, pa jo je potem.... v glavnem... odločila sem se, da bom vse oprala... tudi plišaste ropotuljice. podloga: a ste vzele bombažne "nepremočljive podloge za posteljico"? jaz imam sintetično. to verejtno ni tako zelo zdravo.... leclerc: zgleda, da imam jaz nesrečo, kadarkoli pridem, je vse izropano oblačilca: v Mš sop rekli: dvojne rokavčke, pa ene žabice. to jaz razumem kot majičko + body + žabice (z naramničkami ali brez). me pa zanima nekaj: jaz imam samo ene bombažne žabice, vse ostale so plišaste. ali bo otroku vroče v tem? nimava vroče v stanovanju. imava okoli 20-21C (ravno včeraj je moj dragi usposobil mini meteorološko postajo ). meni tiste bomažne žabice od clara napromer zgledajo tako, kot bi otroku nezaj pozabila obleči... kot nono v dolgih gatah no, pa uživajte!
|