|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
16.11.2009 19:29:45   
taraji
pranje - tudi jaz perem s persilom sensitive, brez mehčalca, dvojno izpiranje. vsa oblačola pa perem najmanj na 40 ali več - pri 40 st. se ne more nič skrčiti, razbarva pa se lahko tudi na 30, če barva ni obstojna, ampak mislim da pri teh otroških cuncah to ni problem

Ninča - maksimalno uživajta v cartanju in da bi šla lahko čimprej domov, da boste potem še z očkom uživali

kleopatra - ma veš da te sprejmemo. dobrodošla med nami in pridno čvekaj

lupinica Maxsi Cosi Cabrio Fix- kolikor jaz vem tudi za to lupinico potrebuješ nastavek isofiks (verjetno si to mislila s tistim podstavkom), lahko pa jo tako kot vse ostale pritrdiš tudi z varnostnimi pasovi

no, sem prej pozabila povedati, da sva šla po pregledu  z možem še v nabavo, da kupiva še vse ostalo kar manjka in sem bila full razočarana nad ponudbo podlog za previjalno v BC - imajo na voljo celo dve.

A mogoče katera ve kje se še dobijo te podloge za na previjalne, pa da imajo kaj več izbire.

No, zanima me pa še nekaj - kako velike ste kupile kapice - ne tiste bombažne, ampak une zimske. Tudi za to sem gledala v BC in so bile vse od 43 naprej ( to je baje obseg glavice). Kje ste jih kupile??

Aha, pa naslednjoi pregled imam 30.11

La vita e bella

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
16.11.2009 19:49:31   
Zibka
Glede kapic sem tudi jaz razočarana: same neke velike kapce. Js mam namen dat Dojenčici spodaj to tanko bombažno kapco (te sem danes kupila dve v Pikapolonci: št-50 in 56 (to ni obseg glavice)), in potem na vrh eno najmanjšo, ki jo bom zbrskala med sposojenimi.

Maxi cosi cabrio fix zagotovo lahko pripneš tudi samo s pasovi. Z isofix podlogo je pač enostavneje in po testih varneje.

Jaz sem tudi prala na 40, s Persil sensitive, brez mehčalca. Preprala sem vse cunje, tudi kombinezonček, nisem pa prevleke za jajčko, ko bo čas bom pa še  tisto prevleko, ki je v košari vozička.

Nekaj pa ne razumem: kaj oblečeš dojenčku pod hlače? Danes sem gledala v HM in nisem našla nič drugega kot žabice- sam men se zdi to mal čudno za oblačit čist novorojenčku, ali? Našla sem tudi tanjše bombažne hlačke, vendar brez stopalčkov, sam te hlače majo pa verjetno funkcijo hlač in ne "podhlač", ali? user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
16.11.2009 20:27:44   
ShopGirl
hello kleopatra!seveda te sprejmemo v klub decemberkuser posted image  nam jih je ene par pobegnilo rodit in mamo primanjkljaj user posted image

vijolca, tut ta trak ni OK...baje so preveč pokrčeni v predelu pljučk, ne dobijo dovolj kisika in so posledično bolj mirni - več spijo. Tko so nam rekli... sam lej - itak bojo čez neki časa pogruntal, da tut ta handling ki ga bomo me uporabljale za naše tamalčke - ni dost dober. Tko pač je, jst sm se že sprijaznilauser posted image

Pranje: jst sm vse oprala na 30 stopinj, z dash tekočim pralnim praškom. Mehčalca nisem dodajala ker ga v prvih treh mesecih odsvetujejo v MŠ. Pa itak je vse tok mehko, da niti ne rabim dodatnega mehčanja. Pol ko bodo pa madeži bom prala na več stopinj.

Ninča, želim ti čim krajše bivanje v bolnišnici in da bosta oba hitro doma. Se slišiva user posted image

Za leclerc sem pa že od dveh mamic slišala da majo super poceni bodije...pa lepe. morm it mal prečekirat user posted image

haha summmer, joj ti me tok nasmejiš ko pišeš o svojem fantu - moj je identičen, že kr mal scary...upam da moj ne živi dvojnega življenja in piševa o isti osebiuser posted image user posted image user posted image  Skratka ja, počivalnik...bolš zame da najdem rabljenega na Bolhi drugač bom poslušala o tej zadevi vso porodniško. Tut če ga sama kupim - nima veze...itak gre iz skupnega mošnjička konc koncev.

uff berem da boste prale tut torbo za na voziček in pa torbo za v porodnišnico? waw... pridne... no jst se ne bom tok poglabljala v čistočo teh pripomočkov. Packa user posted image  nepremočljivo podlogo sem pa oprala ja...

Zavese - to bom jst tut mogla kupit, samo morm premerit balkonska vrata v novem stanovanju. Za začetek bom mela kr rolo, je full praktično za zatemnit sobico... To bom kr nujno mogla kupit, ker mava full svetlo stanovanje.

Zibka, jst bom dala "žabice" s stopali iz flisa ali bombaža pod hlače, mam pa tut taprave mini žabice...samo se mi zdi da bo na začetku lažje obleč te hlače s stopalci.

Kapice, ja full so vse velike, za znoret. Najdla sm eno mini v C&A, zelo lepo, za 5 eur. Drugač bom pa tko nardila kot ste napisale - bombažno mini plus eno večjo in toplejšo za čez.

A ste si že pripravle oblačila za novorojenčka, za odhod iz P? Jst mam že v svoji potovalki user posted image
Joj, tok upam da greva jutr končno premerit stanovanje, pa da pol lahko brez skrbi naročiva sedežno pa spalnico... In da ugotoviva kok mava dejansko prostora za pohištvo - kr zdej vse bolj na približno računava in itak nč ne naročava, da se ne bi zafrknila. Se pa vse čaka cca. 1,5 meseca, tko da bi res rada že naročila vse skupi.

< Sporočilo je popravil ShopGirl -- 16.11.2009 20:29:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
16.11.2009 20:38:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Oooo kleopatra!!! Welcome to the club user posted image user posted image user posted image Pol boš silvestrovala v P al kako user posted image A CR tolk prej delajo? Fak, kaj pol to mene čaka že sred decembra al kako?? PDP imam 27.12. Danes me je kr malo panika, ker še nič nimam pripravljeno, od Lukca pa vse poletno.

Pranje: isto kot prvič, vse normalno na 60 al 40 stopinj, z mehčalcem. Nisem ločevala, sploh ne.

No, zdaj pa šibam. Se javim še kaj zvečer...

ojjj.ce mas cr,pol bos sigurno ene 10dni prej imela OP.kaj ti se niso dolocili?MENI je G rekel da naj bi me pri 36t poslal v porodnisnico,da mi ga dolocjo.Ker pa sem bila vceraj tam,zaradi eneparih tezav,so mi ga ze zdaj.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
16.11.2009 20:40:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

kleopatra dobrodošla med nami decembrkami user posted image user posted image user posted image No sama sem sicer k novembrkam pobegnila, samo se imam za decembrko še vedno user posted image user posted image Z novembrkami nimam nič skupnega, razen tega, da sem rodila v novembru.

tko kot jaz prejsnjicuser posted image sem tudi rodila maja,pa nimam z njimi NICuser posted image skupnega..sem rajs pri junijkah.

(odgovor članu blondy_81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
16.11.2009 20:45:15   
Anonimen
pa hvala vsem za dobrodoslicouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3781
16.11.2009 20:47:19   
*Mojca*
Jaz sem tudi danes prečekirala cel Citypark pa BC za kapce in nisem najdla nič pametnega  Jutri je na vrsti Rudnik in upam, da kaj najdem.

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ojjj.ce mas cr,pol bos sigurno ene 10dni prej imela OP.kaj ti se niso dolocili?MENI je G rekel da naj bi me pri 36t poslal v porodnisnico,da mi ga dolocjo.Ker pa sem bila vceraj tam,zaradi eneparih tezav,so mi ga ze zdaj.

30.11. imam prvič pregled v P, pa bomo vidli kaj bodo rekli. Jaz sem računala da bo kak teden prej, ne pa tolk prej. Pa še moj diplomira 16.12., tako da ne sme bit prej user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
16.11.2009 20:47:50   
Anonimen
Zibka,jaz sem kupila bombazne zabice,pa so sclega,v C&A.Bom to dala spodaj.Se tudi sama lovim,ker imam prejsnji punci poletni,pa zdaj kar ne vem kaj vse moram se kupit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
16.11.2009 20:50:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jaz sem tudi danes prečekirala cel Citypark pa BC za kapce in nisem najdla nič pametnega  Jutri je na vrsti Rudnik in upam, da kaj najdem.

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

30.11. imam prvič pregled v P, pa bomo vidli kaj bodo rekli. Jaz sem računala da bo kak teden prej, ne pa tolk prej. Pa še moj diplomira 16.12., tako da ne sme bit prej user posted image user posted image

no sej,mogoce bos imela pa 1t.Zakaj ga bos imela pa ti?Si ga imela pri Luku tut...sem ze pozabila.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
16.11.2009 21:08:31   
*Mojca*
Ja, prvič sem se matrala celo noč pa je bil pol na koncu urgentni CR. Zdaj pa je premalo časa vmes in so mi svetovali ponovni CR user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
16.11.2009 21:44:09   
Afrodita1
ejuser posted image ,
dobrodošla kleopatra28, sama sem se tudi pridružila malo pozneje. pa
so me decemberke lepo sprejeleuser posted image .
metkara mi smo pred 3 leti uspavali user posted image , tudi mi je bilo hudo. ti se samo user posted image , ti bo boljše.
ubogi user posted image !
anuš ja dobro poznam macaroni&chees, je kar neki dela z njimi. je pa tudi kalorijska bomba.
jaz jih sicer ne delam prevečkrat, je pa mož američan in je kar vejen te hrane. smo pa na našo srečo
dokaj suhiuser posted image user posted image .
shopgirl imaš prav to so maščobe, če želiš pridobiti nekaj kilogramov, te vabim k nam na ameriško kuhinjouser posted image .
moja svakinja je včeraj, 9 dni pred rokom povila sina Alena. smo danes malo feštaliuser posted image .
jaz imam jutri pregled. upam da bo z našimuser posted image vse ok.
punce kako ste pa kaj z imeni? vse že odločeno! ali še kaj premišljujete? midva še kar
nekaj spreminjava. čeprav veva da bouser posted image , imava že rezarvo, če bo slučajno user posted image !

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
16.11.2009 23:43:44   
metkara
Hvala vam punce za razumevanje in sočutje gledeuser posted image . Je hudo, ampak vem,da sma se prav odločila in,da vsaj ne trpi večuser posted image

Sem se pa zamotila danes s pripravljanjem torbe za v in iz porodnišnice (sem kar seznam napisala, da še potem, ko bo prišel čas, vržem par stvari not)user posted image Za bebiko bom pod plišast komplet dala kar bombažni pajac z dolgimi rokavi, pa še en body z dolgimi rokavi. Bo pa malika šla bolj v modrem domov, ker smo dobli stvari izposojene večino od familij s fantiuser posted image

Jutri še pripravim posteljici (v dnevni sobi bo košek, v spalnici pa zibka), pa na voziček morama namestit globoko košaro, pa jajčko morama še probat namestiti v avto (ja, mam rada vse prej poštimano, kot pa da se pol lovimuser posted image ). Me pa čaka jutri še registracija in pregled (jeeee,vidla jo bomuser posted image ), tak da bo kar "naporen" dan.

Grem pod tuš, pa pod kovter, upam, da se bo bebiki nehalo kolcat do takrat (zvečer se ji ful rado kolcauser posted image ). Ja, imena za njo še tudi midva nimama čist izbranega, v igri je par imen (no, moj se vsak dan kakega novega spomniuser posted image ) in verjetno boma kar pol izbrala pravega, ko jo boma vidla - i hopeuser posted image

Nočko!

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
17.11.2009 8:47:18   
marusi
jutro!

pa ne, da sem prva?????? a še vse spite? no, kar uživajte... jaz grem še 7 krat v službo:) potem bom pa tudi jaz poležavala, če se bo le dalo. v soboto je bil mali tako vztrajen, da sem vstala ob 7.30 (pa ponavadi ob sobotah kar potegnem, vsaj do kake desetih)
no, da vas pokomentiram

spi, dete, spi: midva jo imava, sem jo prebrala. če vzameš z rezervo, je po moje dobra varianta. amapk baje s tem začneš tam okoli 5-6 meseca. je kar kruta metoda... moja kolegica in njena sestra sta 5 otrok tako naučili... sva rekla, da bova poskusila tudi midva. potem je pa še knjiga "brez joka v spanje" pa še nekaj manjk,a pa sem pozabila... ta je pa na vrsti naseldnja, da jo preberem. sem jo tudi dobila za darilo.

košara: tiste, ki imate PP - a ste prale prevleko. jaz bi oprala, pa ne vem, na koliko stopinj. na 30 verjetno ne bom skrčila zadeve.... ali pač user posted image

pranje: na eni od igračk - ropotuljica, ki jo otrok tlači v usta iz pliša sem videla napis "made in vietnam" in pred mano se je odvil film, kako je en mali vietnamček s čikom v ustih sestavil tisto igračko, šel ene par krat na Wc, seveda si rok ni umil, pa jo je drugi še malo bolj umazani vietnamček zapakiral, pa jo je potem.... v glavnem... odločila sem se, da bom vse oprala... tudi plišaste ropotuljice.

podloga: a ste vzele bombažne "nepremočljive podloge za posteljico"? jaz imam sintetično. to verejtno ni tako zelo zdravo....

leclerc: zgleda, da imam jaz nesrečo, kadarkoli pridem, je vse izropanouser posted image

oblačilca:  v Mš sop rekli: dvojne rokavčke, pa ene žabice. to jaz razumem kot majičko + body + žabice (z naramničkami ali brez). me pa zanima nekaj: jaz imam samo ene bombažne žabice, vse ostale so plišaste. ali bo otroku vroče v tem? nimava vroče v stanovanju. imava okoli 20-21C (ravno včeraj je moj dragi usposobil mini meteorološko postajouser posted image ). meni tiste bomažne žabice od clara napromer zgledajo tako, kot bi otroku nezaj pozabila obleči... kot nono v dolgih gatah user posted image

no, pa uživajte!

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
17.11.2009 8:59:37   
ShopGirl
Dons sm pa prva user posted image

a vse še spite al kako? user posted image  Jst dlje kot do 8h ne uspem poležat... Sej če me moja ne bi začela brcat točno na tisto stran, na kateri ležim, bi še malo pospala - ampak ne gre. Zadnje čase tut moja veliko kolca, sploh zvečeruser posted image

Afrodita, maščobnih blazinic mam na zalogi čez glavo - zame bi bla bolj kakšna vegi kuhinja, če bi hotla spremembo user posted image  Ampak super, da vam uspeva ostat fit!! Čestitke za novega družinskega člana Alena, pa fajn opravi danes na pregledu.

metkara, jst sm tut taka da mam rada vse v naprej poštimano in pripravljeno... Midva mava že namontiran avtosedežuser posted image  Ampak to bolj zato ker ga nimava kam drugam dat, res ni prostora. Voziček sva mogla dat kar v klet, zavila sva ga v vrečo tko da se ne nabira prah...

Dons mam dan za likanje. Čakajo me tetra plenice in prevleke za košek... Juhu.

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
17.11.2009 9:00:34   
ShopGirl
marusi...prehitevaš! user posted image

user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
17.11.2009 9:14:58   
marusi
 shopgirl: user posted image user posted image user posted image sem še sama presenečena

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.11.2009 9:16:29   
tulpika

mowning,

Marusi: jaz sem podlogo kupila od Katja&Alen 100% bombaž in je nepremočljiva. Nekako se mi zdi da bo lažje čez dihalo kot čez sintetično.

Včeraj sem bila v Leclercu in imajo res full bodyjev po ugodnih cenah (pa tudi vse ostalo). Mislim, da sem videla cca 5 bodyjev na preklop za 10€.
Imajo pa tudi cenejše igračke sploh zdaj, ko je počasi treba nabavljati darila za Božička/Dedka Mraza. Tudi do 10€ imajo cenejšo isto igračko kot v BC. Še dobro da prihajajo reklamni katalogi po pošti pa da si človek lahko malo pogleda in primerja cene. Sam na treh igračkah se ti lahko pozna že za 30€. To sta pa skor dva modrčka user posted image . No, jaz sem že nabavila igrače za vse otroke. S starejšimi smo se pa zmenili, da ni obdarovanja, ker imamo itak vsi polne riti vsega. Bom pa mojemu afriškemu otroku malo več nakazala, pa naj ima tudi ona lepše praznike.

Včeri je pa moj tako brcal, da sem mislila, da koplje luknjo in hoče ven pridet kar čez trebuh. Pa tak zaspan dan je bil on pa poln energije user posted image

dobrodošla kleopatra 28.

P.S. sem tretja user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
17.11.2009 9:22:15   
araz
Danes smo pa zgleda res vse dobro spale user posted image . Jest sem spala celih 6 ur v enem kosu. Se ne spomnim kdaj sem nazadnje tako spala.

Shopgirl mene tud moja brca ravno na tisti strani, ko ležim. Me kar prestavi. Imama pa občutek, da bo zdej spet ene dva dni mal bolj mirna, ker je imela zdej dva dni tako žurko.

Maruši jest sem prevleko za košaro dala prat na program zavese in samo na ožemanje brez centrifuge. Sem jo pa oprala še takrat, ko se je dalo zunaj sušiti, da se je lepo voda odtekla. Pa se ni čist nič skrčila in prav lepo oprala. Je bilo kar nekaj flekov, ker sem kupila rabljeno. Zdej zgleda kot nova user posted image .

Jest imam pa kar nekaj bombažnih žabic, ker imava v stanovanju kar vroče. In se mi zdi, da pliškoti ne bodo ne vem kako prav prišli.
V dnevni imava kamin in temperaturo 24 stopinj, včasih tud več. Tako, da imam skoz okno odprto. Bova morala kar mal pazit, kako bova kurila.

Punce a boste kakšno slikco prilepile v kaj boste oblekle vaše štruške za odhod v porodnišnico. Jest jo bom, samo da se odločim v kaj jo bom oblekla.
Sedaj čakam, da mi teta prinese naštrikan komletek. Meni je to tko všeč, da komaj čakam da vidim, kako zgleda. Bo pa v barvi španskega bezga in bele. Mogoče jo bom celo v tem prinesla domov. Bom videla kolk bo veliko.

Lep dan vam želim. Zgleda, da bo lepši kot včeraj user posted image .
Jest jo bom sigurno mahnila nekam na sprehod.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
17.11.2009 9:34:12   
maya2
Dobro jutro...

Kako ste?
Mene je spet nek nov prehlad ulovil, grlo me peče, kašelj na kašelj user posted image , še 3 tedne imam do roka, začenjam dvomit da mi bo uspelo it rodit zdravi.

Včeraj sem šla še v laboratorij, pa mi je tam tudi rekla, naj imamo malo doma, in naj ne hodimo na obiske, čimmanj v trgovine, v glavnem naj se pazim, ker se je začela gripa množično pojavljat user posted image user posted image ...

Se mi je pa včeraj spet nekaj zgodilo, da sem bila čist paf, tale nosečnost je pa res stresna, groza me je da bi vse kar se mi dogaja zadnjih 9 mesecev preveč vplivalo na našo user posted image ...... Ena punca katero sem imela za prijateljico, za v redu punco, se je izkazala za kačo... sicer meni ni nič naredila, ampak meni se vseeno zdi grozno in ne morem verjet da sem se tako zmotila.... eni noseči punci (rizično) je speljala dedca, oz. on je ziher tud kej zraven mel.....  ne vem a mi je še tok hujše ker sem tud sama noseča in se mi zdi to največja podlost k jo lahko ena ženska naredi drugi user posted image user posted image user posted image .... ma ne vem res mi je hudo....

Z malo sva začeli izdelovat novoletne voščilnice user posted image user posted image user posted image sicer napredujemo zeloooo počasi 1 -2- na dan ker se hitro naveliča user posted image ampak saj imamo še čas.... user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
17.11.2009 9:58:30   
zalbi
hej hej!

Uh, danes sem že uredila en kup zadev, končno oddala vlogo za zanižano plačilo vrtca za Saro, bla že v ZD, da sem dala vodo, ker imam jutri pregled, ctg, vglavnem bom spet letala okol.

Včeri je bil pa naš user posted image tolk miren, sem začela malo razmišljat o tistih 10-ih gibih, vglavnem me je kr malo stisnilo...

shopgirl - obeta se mi podobno dopoldne kot tebi - likanje... zdele mam tri strije za zlikat... ampak na sreči ne plenic... te mi je najbolj mora likat.

lclerl - jst sem zadnjič tut vzela tam body-je na preklop - za 3m - ker imajo res majhne številke francozi.

marusi - jst sem tut prebrala to knjigo dete spi... meni je bla ful všeč... in pri nas Sara spi v svoji sobi sicer od 8m dalje brez problema, že prej pa je vedno sama zaspala.

mojca - uspešen šoping... mi imamo ptut podoben problem, Sara je punca pa še aprilska... nič nam n eprede prav od nje...

Včeraj mi je še moj user posted image rekel, da ta teden je pa res čas da pripravim zadeve... vsaj osnovne, kot so  cunjice, da greva iskat zibko, ki je pri prijateljici,  pa ležalnik dobiva... lupinco bom oprala... da bo pripravljena, skartka... da zdej je pa res cajt da se stvari začnejo rihtat... khm, še nekoga je zaskrbelo:).

Tako, zdele grem mal počivat... neki sme čist uničena, pol pa likanje... popoldne pa imam fax, no popoldne ob 18h zvečer...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
17.11.2009 10:07:07   
Anonimen
jutro punce

Kolk ste pridne,ze tolk napisanegauser posted image
Mi2 s tamalo sva bolj pozni,je imela ponoci neke samogovore,pa pokakala se je,ene parx jokcala...se pa potem jutro zavlece.

No,samo,da vas pozdravim,pa potem,malo kasneje kaj vecuser posted image

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
17.11.2009 10:08:44   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

Včeraj sem bila v Leclercu in imajo res full bodyjev po ugodnih cenah (pa tudi vse ostalo). Mislim, da sem videla cca 5 bodyjev na preklop za 10€.

Ma kako? Sem bla glih tam in dala 8.5e za 2 bodija na preklop user posted image No, ok, sej ni neka reč, ampak vseeno.

Jaz sem pa total zmedena. Sploh ne vem kaj naj zimskemu dojenčku oblečem user posted image user posted image Poleti sem dala en bodi pa štumfke in je bilo ok. Zdaj pa ne vem. Bodi in žabice? Bodi in žabice in tetra majčka?  Al kr pliš gor? Jao jao...sem kr žalostna ker sem tolk zmedena user posted image

Mah nič, grem zdej pospravit vse cunje...sem včeri oprala prvo rundo.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
17.11.2009 10:23:58   
Anonimen
Mojca,mene ravn tko mede,kako naj user posted image oblecem.se to komaj vem,kaj vse naj kupim,da bo prav prislo.Poleti je res fuulll lazje.Pa pajacka,kaksnega za zunaj.Un debel se mi zdi,da bo otrok se zgorel,ce je se v vozu,pa pokrit.Mah..
Grem pospravljat.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
17.11.2009 10:39:22   
Anuš
marusi: modrci-ubijalci strastiuser posted image user posted image user posted image . Semoličeva je pa res zakon! Se da pri njej kupit bone za darilo (30 EUR), da ti v živo pokaže vse fore. http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=razvoj_vadba_dojencka. Jst bi to 100x rajš dobila kot pa bone za BC. Pa kakšen bon za masažo scefrane mameuser posted image user posted image user posted image tud ne bi škodil.

araz: glede pomočkov se totalno strinjam s tabo - skor nič. Tist počivalnik-ležalnik pa na začetku prav pride tudi za hranjenje, ko še ne znajo sedeti za mizouser posted image . Glede "nosilcev": mene skrbi tudi hrbet. Če ima otrok pri 1 mesecu skor 5 kg in pol hitro napreduje naprej do 8 in, če to pogosto prenašaš, je kar velik napor za hrbtenico. Ima ena prijateljica trak, pa kar jamra.

Pranje novega ležišča od vozička: jst se tud spomnla nisem na touser posted image . Sam zdej pa tuhtam in mam slabo vest, ker verjetno tega ne bom nardilauser posted image . Sej nikoli ni direkt na podlogi. Taraji si mi dala mislituser posted image

shopgirl: Makaroni&čiz- kaj pa vem. Jst mam rajš katerokoli drugo omako. V bistvu ni prav nič special. Ogromno sira (sam sir je koštal 10 EUR!!!!), moka, jajce, zenf in vse skupaj v pečico. Kot gratinirane testenine. Je pa to ena tistih jedi, ko ti je od preveč maščobe kar malo slabo proti koncuuser posted image .Sam mene je firbec matral in sem jo prosila, da skuha. Glede puzanja; res je, da je najboljš da puzajo čim dlje, samo starši kar hitro otroka za obe rokci okrog sprehajajo. Not me! Namenoma sem mojo pustila, da se je revca sama matrala in je shodila, ko je bil njen čas. Isto sedela in puzala. Jst sem jo samo motivirala kot kužka: vržeš igračko in rečeš "išči"user posted image . Itak, da se pomatrajouser posted image user posted image user posted image . I know- bad motheruser posted image user posted image user posted image . Še to- v Lj porodnišnici imajo zelo majhne omarice za garderobo- men je šel ruzak komi notr, kakšna potovalka pa zna bit prevelika. Sam tolk, malo računaj na to, čeprav je v Po lahko čist drugo.

mojca: res je včasih prav glupo poslušat vse "pametne" komentarje. Moja btw je noč prespala tam pri ene 3 letih. Good luck with a bookuser posted image

kleopatra: več nas je, bolj fino je. dobrodošlauser posted image

vijolca: če ti bo po porodu tvoj kej preveč modrc odpiral bi bla rada zraven, ko ga bo zalilouser posted image . Če se bo pa še kej igral, se lahko pa tud utopiuser posted image user posted image user posted image

pipika: luna ali persil sensitive, namesto mehčalca pa alkoholni kis in dvakrat sperem. Obljubi, da nič ne smrdi po kisuuser posted image

ninča: pozdravi Matevžauser posted image user posted image user posted image

marusi: nono v dolgih gatahuser posted image user posted image user posted image . Ne bo mu vroče v plišastih žabicah.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
17.11.2009 11:09:08   
taipai
ola punce !
po dolgem času se spet oglašam!! so bili kar naporni dnevi; v soboto smo pokopali od sestrične od mojga punčko user posted image , staro komaj 6 let, pa v službi smo imel noro (še zadnja "predaja"), tako da smo danes  končno nastopili z dopustom, in imam že veselo pranje za mojega fantka :) preprala sem oblečke za v zibko, mi je včeraj od user posted image sestra (njena tašča) sešila, ful lepo odejico & stuff user posted image zdej so že v sušilci, peremo pa tetra planičke:) jutri in druge dni bodo pa na vrsti cunjice in ostalo :) kero veselje user posted image perem pa z Luno..

prejšnji teden sem imela pregled, naš poba živahen, cca 2800 (+/-400), pa zna bit, da bo prej (za 14 dni, kot je blo naprej planirano). V petek imam pregled, bom vidla, kaj bo rekel moj G.
skratka, samo da štima, kot more!

upam, da ste ostale O.K.!

l
bodyi: v C&A imajo ful luštne, mehke, od št.56 do 90!! pa poceni; 2.90€, če ktero zanima!! user posted image

< Sporočilo je popravil taipai -- 17.11.2009 11:11:00 >

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.