|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
17.11.2009 11:33:49   
taraji
pozdrav vsem skupaj

vidim, da spet pridno čvekate user posted image user posted image user posted image , no sem samo malo na hitro preletela, bom kasneje komentirala.

Mene pa nekaj zanima - a je treba dudo pred uporabo prekuhati.
No, upam da se vam vprašanje ne zdi preveč butasto, vendar jaz imam glede teh stvari pojma nulauser posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.11.2009 12:11:04   
Anonimen
Taraji,ja dudo se prekuha.Jaz pustim ene par min,da vre.Prekuha se tudi nove flaske,pa igracke nove sem pomocila v krop.

(odgovor članu taraji)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.11.2009 12:18:06   
ShopGirl
sem vse zlikala, zalbi, upam da boš ti tut kmal gotova če še nisi user posted image  zdej je vse tko lepo čisto, zlikano...diši po čistem! pa tok mam lep košek!!!!

tulpika, kok lepo...si posvojila afriškega otroka na daljavo? A to tko zgleda da vsak mesec nakažeš nekaj denarja za njegovo šolanje ipd.?
ampak se pa res da prišparat, sam mal je treba pogledat naokrog in primerjat cene... jst sm s svojim koškom fajn skozi prišla. Če bi naročala prek neta ne bi dobila tok popusta kot sem ga, ker sva ga šla kar v trgovino kupit in plačala z gotovino. sm dala na koncu za košek plus dve rjuhici manj, kot če bi kupila samo košek! user posted image  
midva sva se zmenila da se ne obdarujeva v decembru, ker mava same stroške (stanovanje, oprema, otrok) v tem času. in se je izkazalo da sva si že v novembru tok enih "malenkosti" podarila, da bi bil isti šmorn če bi si to decembra kupila - ampak ok, men so te spontani nakupi in pozornosti na "nč kej posebne dni" full bolj všeč user posted image

hehe araz, ane kok je to hecn občutek - jst tut kar trzam in me dobesedno prestavi s svojimi brcami. Kok je močna, take udarce ma da se ji kar čudim...

maya res se pazi, ker je gripa v polnem razmahu... moj dragec je že neki prehlajen, zaenkrat nč hujšega. lepo se pozdravi!
hmm ženske smo lahko velik hujše od moških in jst rajš ne pomislm kako bi se počutla, če bi se to men zgodilo...da sm noseča in da mi moj zbluzi z drugo - OMG. že tko mam neuravnovešeno samozavest + hormoni, po moje se mi kr zmeša. ne vem kako to predelaš...

No jst bom mojo malo oblekla tkole za iz P:
- bodi
- žabce iz pliša oz. hlače s stopalci
- hlače
- majčka
- jopica
- copatki (pliš)
- bundica, rokavičke, kapa (pliš)

v avtu bom pa vidla kako se bo počutla - oz. kok ji bo vroče.

anuš: jaaaaa, evo isti sistem bom mela jst...čimdlje naj puza in naj se pomatra da pride do igračke... ne mislm jo nč postavljat na nogice pa jo forsirat, da se bom pol loh šopirila po kosezah "moja pa že hodi" - mislm res, who cares kdaj shodijo, naj uživajo v otroštvu in uberejo svoj tempo pri razvoju. mal motivacije pa ne škodi... i like your parenting user posted image  
potovalka je pa v bistvu manjša adidas športna torba (za na fitnes).

vijolca: ne sam, da ga bo zalilo če bo odpiral modrc, tut za dobro kontracepcijo bo treba poskrbet da ne bosta šokirana ko bo kr naenkrat buši spet začel rast user posted image  to se je znanki zgodilo - dobre tri mesece po porodu je bla že spet noseča!

marusi: pliš hlače s stopalci so men zakon...tiste bombažne so pa res jadne. mam samo dvoje...

taraji, tko kot je rekla kleopatra...vse se prekuha oz. sterilizira. hmm, jst bom mogla tut črpalko sterilizirat...mam sposojeno za prve tri mesece, pol jo pa morm vrnit ker kolegica rodi user posted image  wiiii sami dojenčki!!!

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.11.2009 13:11:35   
vijolca
user posted image Anuš, Shopgirl! Ste mi dale mislit, da sploh ne vem, kak to zgleda, ko dojiš... Verjetno bo pa začetniško navdušenje nad "seksi" perilom (ne pozabit na hlačke!) hitro minilo - upam da ne toliko, da sploh ne bo treba mislit na kako kontracepcijo user posted image ! Uf, tri mesece po porodu... v MŠ so nam povedali podobno zgodbico: ko so tik pred novim letom odpustili mlado mamico z njenim novorojenčkom, so ji rekli, da letos se pa verjetno ne vidijo več, pa jim je odvrnila, da je ona to že januarja mislila... user posted image user posted image Ne vem, če je res, tako nam je patronažna povedala.

Smo pa vse pri istih opravkih, a? Pranje in likanje...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.11.2009 13:29:28   
Anonimen

punce dajte mi mal pomagat...
...zadnje case sem cist napeta.Trebuh se mi zdi,da mi bo kar razgnalo.Mi je zdravnica v dezurni rekla,da imam zelo velik trebuh glede na velikost dojencka,ki je normalnauser posted image Menda,da imam veliko zraka v njem.Torej,kaj vse napenja??oz.kaj vas najbolj napenja in dela tezo vuser posted image ?
In se,kje vse je kalij...za banane vem,kaj vec pa ne.Ga imam tudi premalo.

Ker imam premalo zeleza,so mi svetovali sok iz zelja...sem sla vceraj zvecer to piti...da vam povem,umirala sem.Trebuh se mi je skoraj razpocil,najmanj 1h dezurala na wc-ju..komaj prisla ven,se malo vsedla,ze mogla nazaj...grozno je bilo,res.Mi je prav cudno,kako mi je lahko svetovala zeljni sok,ce pa zelje napenja,prej pa rekla,da se mi prevec zraka zadrzuje v trebuhu.

(odgovor članu vijolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.11.2009 13:37:26   
marusi
kleopatra - kalij je v krompirju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.11.2009 13:58:01   
kaja13
Matr ste se razpisale, bom kar po temah šlauser posted image ;

Ležalnik... na začetku sem imela oba v dnevni sobi v posteljici ali na kavču, malo kasneje pa v ležalniku, ki je malo bol dvignjen, da jima je bilo zanimivo... kam jih pa ve mislite odlagatiuser posted image , saj ne morejo biti skos v naročju. OK, na začetku v glavnem spi, se doji, previja in šetka naokoli , malo kasneje pa so tudi že dalj časa budni... treba je skuhat, kaj pospravit, iti na WC..... Stolček  imam pa od PP in se fuuul poleže... uporabljala sem ga lahko kar kmalu (ne spomnim se od kdaj) in jima je bilo fuul zanimivo, ker sta bila višje, gledala sta me kako kuham, itd..

Oblačenje
... prva sva sta tudi zimska, oblačila sem ju nekako tako... bombažne žabice in bodi z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi, spodnji del trenerke in nogavičke. Za ven pa sem jima dala še toplejši zgornji del in zimski pajac z nogicami in rokicami (vse zaprto)... nekaj v tem smislu. Na začetku sem uporabljala dve kapici.. tanko bombažno in navadno za čez.

Pranje... pliškote perem na 40, ostalo pa na 60 stopinj... obvezno uporabljam une listke za preprečevanje razbarvanja. Mal sm smotana s tem pranjemuser posted image , obvezno mi kak štunf čudne barve v boben padeuser posted image .

Kleopatra... dobrodošlauser posted image .

Pregled... moje dete ima ocenjeno težo 3600guser posted image , glede na uradni rok pa sem šele v 36t4d. Glede na velikost po nuhalni pa sem že v 39t. Če ne rodim v roku enega tedna, me bo ta moj velikan razparal na porodu. Saj so mi tudi v prejšnjih nosečnostih govorili, da imam večjega otroka, pa sta se rodila čisto v povprečju. Samo mene vseeno skrbi. Kaj pa če bo tale lump ostal notri do konca in bo pridelal 4500g. Drugič sem rodila 14 dni prej... to me je "rešilo". Aja, glavico ima pa že 35cmuser posted image . Taka sta se prva dva rodila. Jao meni... In pol mi reče " res je velik, samo nimamo kaj narediti, na porodu se pa vidi kaj in kako... gre ali ne gre???!!!" halooooo

Prekuhavanje... nove dude sem prekuhala, potem pa vsake toliko časa. Na začetku večkrta, kasneje pa bol poredko.

Verjetno sem kaj pozabila.... preveč čvekateuser posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.11.2009 14:03:11   
tulpika

kleopatra28: kako pa to, da ti ni dala tablete ali pa sirup za železo ??? s hrano ga itak ne pridobimo toliko v telo, sploh te, ki smo nagnjene k temu da mamo premalo železa v krvi, zato nam pa predpišejo dodatna zdravila.
A prebavo maš pa ok ?

ShopGirl: ja sva botra eni afriški deklici iz Burkine Faso. Se mi je zdela tako fajn gesta, ko sem se odločala za to in mi ni žal. Ne morem pomagati tisočim otrokom, če pa lahko pomagam enemu je pa to že zelo veliko. Konec koncev v SLO spadamo med 11% najbogatejšega prebivalstva na svetu. Če bo pa ta punčka zaradi teh parih €, ki jih pošiljamo znala vsaj brati in pisati je pa to več vredno kot tisti €. Je pa v pismu napisala, da si želi postati zdravnica, ko bo velika, se mi je tako milo storilo, da sem se kar zjokala, ko sem brala njen življenjepis.

Ja tale seksi perilo pa je ehehe...men je že tko smešn, k si oblečem dokolenke....so res ubijalke strasti, da o teh modrčkih ne govorim user posted image . Ampak so pa praktični....full se tolažim eheheheh.

Jaz tud ne vem kaj naj temu našemu otroku oblečem, ko bo šel domov iz porodnišnice...pfff...se bojim, da mu ne bo na koncu prevroče k ga bom full oblekla in zadekala. Ampak če bo zunaj kar hladno bo to OK. Če bo jokcu, ga bom slekla user posted image . Sej ne vem user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.11.2009 14:17:29   
vijolca
Kleopatra28, uf sem imela že odgovor, pa sem ga pomotoma zbrisala...

Na kratko še enkrat napišem:

kalij: - v ful različnih zelenjavah (radič, rukola, bučke, cvetača, paradižnik...), sadju (suhe marelice, kivi, banane, pomaranče, grejpfrut, robide...), kostanj, fižol, skuše, postrvi, pusto meso, mleko, jogurt, ogromno ga je v pravem kakavu (torej ga je tudi v črni čokoladi nekaj). Glede na to, da je izbor kar velik, če vsak dan ješ pestro hrano, ti ga skoraj ne sme manjkat.

Tak zdaj pa to pošljem, če bom utegnila, pa napišem še za železo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.11.2009 14:17:51   
lana24
Živ vsem nosečkam!
Torej mi smo že rodili zdravega fanta Aljaža z merami 2660 in 51, ki me je pošteno namatral...Porod je trajal kar 12 celih ur, tako da ni bilo prijetno...Uglavnem zdaj smo doma,imel je zlatenco in je bil pod lučko, na teži je kar nekaj izgubil,sicer pa vse ostalo ok.Je pa zelo priden fant, ki zelo malo joka.
Kako pa ste ostale?Še kaj novega?Je še katera rodila?Saj bi šla brat za nazaj samo me ful bolijo oči od poroda in težko berem.
Aja še to vse tiste ki ste rekle da boste šle na epiduralno PEJTE!Jaz nisem šla ker nisem vedla da mi je res voda odtekla,mi je pa žal da nisem šla.
Nič uživajte in počivajte da boste zdržale do konca!!!!

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.11.2009 14:22:54   
vijolca
Železo: Špinača, paradižnik, brokoli, zelje (ne nujno zeljnica!), krompir...
- med sadjem praktično ni sadeža, ki bi vseboval omembe vredne količine
-sezam, fižol, soja
-od mesa je najbolj bogata drobovina: jetra, vranica, pljuča - ampak ne vem, koliko pride to v poštev, tudi v pustem rdečem mesu ga je nekaj
-spet temni kakav

Upam, da najdeš kaj zase. Zdaj se mi pa mudi in šibam...

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.11.2009 14:28:37   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

sem vse zlikala, zalbi

pridi še k meni user posted image user posted image v sušilcu je druga, v pralnem pa tretja žehta .... ves popoldan sem dobra, ampak zdaj pa res moram, ker do roka imam 'le' še tri tedne....

anuš: jaaaaa, evo isti sistem bom mela jst...čimdlje naj puza in naj se pomatra da pride do igračke... ne mislm jo nč postavljat na nogice pa jo forsirat,

Jaz sem s hčerjo hodila na nfth, ker je bila hipotona. Tam sem se najprej naučila da nič ne znam user posted image , da nimam pojma in mali samo škodujem (mal čudna terapevtka). V glavnem kasneje sem se precej naučila in izvedela in seveda zelo pridno poslušala.... Moja je imela prisotno še asimetrijo, tako da sem jo morala kar naprej nekaj popravljati.... in ta terapevtka je bla čist alergična na starše k so otroke okol vodil za rokice, da so le hodili, mi smo imeli strogo prepoved hoje s pomočjo rokice.... mala je vstala in shodila pri 14,5 mesecih ... popolnoma samostojno (potem šele postane zanimivo user posted image user posted image )

Obdarovanje: midva bova malo seveda obdarovala za Miklavža, pa nekaj za božička, mojedva sta seveda spet pretiravala zanjo.... midva z dragim si bova pa verjetno omislila kaj takega da bo vsem koristilo, lani sva si kupila ionizator user posted image user posted image
Drugače pa pri meni trenutno najbolj šiba on-line šoping user posted image , nimam namena hodit več v kake centre do poroda, pa sem že nekaj zadev naročila kar po netu.....

malo spravljam na sprehod, pa se ji ne da user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.11.2009 14:30:36   
blondy_81
lana24 najprej čestitke za Aljaža user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo je slišat, da je zdrav in priden. Tako kot naša Manca. Vidim, da si imela ti na podoben način porod kot jaz. A tebi je tudi samo voda odtekla?? Popadkov nisi mela? Si bla kej odprta? Naša Manca je bla tudi zlatenična in smo bli pod lučko, pa tud smo na teži zgubil. Ampak sva ta vikend pridelali 150g in nama manjka še 40g, da bomo na porodni teži. zgubi hitro, pridobi pa počasi na teži. Vsaj pri nas je tako. Kolk časa je pa bil pod lučko? Pri nas so se pa začeli problemi s krčki. Zdej jih še mirno prenaša in se samo mal zvija in kremži, ampak ta pravi krči baje pridejo od tretjega tedna dalje. Jst upam, da ne bo prehudo zanjo, ker se mi že sedaj smili.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.11.2009 14:36:08   
ShopGirl
vijolca, če je 6 tednov po porodu vse ok (pregled pri G) - se lahko že crkljaš v polnem pomenu besedeuser posted image  Baje se da dobit pri G kontracepcijo v obliki hormonske injekcije, pa loh normalno dojiš ne da bi vplivalo na otroka. morm se mal pozanimat o tem user posted image

kleopatra, hjooj, mene vse napenja. karkoli pojem...ni mi pomoči. sm pa mahnjena na zelenjavo in sadje in to itak napenja. grozno grozno... OMG, sok iz zelja si pila?? Jst bi po moje res počla user posted image  zadnjič sm jedla joto in si jo dobro zapomnila...ni blo za živet!

kaja13, ti maš pa full velko razliko med uradnim rokom in rokom glede na nuhalno... sem brala v Pušenjakovi knjigi da če je teža nad 3800g že razmišljajo o CR, da mamici olajšajo porod - pa otroku tut. in če ma glavico večjo kot 38 cm tudi... tko da - vsaj mal tolažbe user posted image
tulpika, kaj naj rečem drugega kot user posted image  - res lepo user posted image

O Lana!!!! Moja nesojena so-porodnica in so-epiduralna-jemalka user posted image  ISKRENE ČESTITKE, še enkrat, ob rojstvu Aljaža. A si šla v Lj rodit? Boga reva - 12huser posted image  Vsa čast...jst se kr vidim kako jih moledujem za carski rez. Lepo okrevaj in JA, zdej ko sm prebrala še tvoj post pa DEFINITIVNO ne grem rodit brez epiduralne... Postojna, here I come user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.11.2009 14:42:14   
araz
Kleopatra jest si skoraj vsak dan naredim frape z mlekom in banano. Ful dober. Zmiksaš malo mleka in banano tako da nastane gosta pena.

Kar pa se železa tiče, bi ti pa res morala predpisati tablete. Drugače pa je zelo veliko železa v rdeči pesi in konjskemu mesu (železo moraš obvezno jemati z c vitaminom, da se čim bolj absorbira). Npr. rdeče meso in zelenjava, če boš pa dobilatablete pa obvezno z limonado ali pomarančnim sokom, pa eno uro po vzeti tableti ne smeš mleka pit. Taka navodila sem jest dobila.

Lana24 super, da vama gre tako dobro z Aljažem user posted image user posted image user posted image . Ful lepo ime sta mu dala.
Blondy vama gre tud dobro. Super user posted image user posted image user posted image .

Anuš in Shopgirl vidve sta pa danes zelo pridne.

Grem zdej kosilo do konca skuhat, pa še eno sladico imam v mislih, da naredim.

Moj user posted image se je šel pa cepit za tetanus, ker je mal prejle na en žebelj stopil user posted image .

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
17.11.2009 14:56:10   
mala bejba
Hej user posted image .
Kolk sm mela za prebrat za nazaj,sm se kr mal polenarla za pisanje.K človek počiva se tud računalnika hitr naveliča.
Najprej dobrodošlica novimuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mene zanima če ste plišaste pajace tud v sušilcu sušile,k jst jih perem na 40,kr tko  na etiketi piše,pa zravn je znak da kao ne v sušilca.
Kar se prekuhavanja dud tiče,a jih morm prvič vseen prekuhat,al je dost če damo v sterilizator.
Kleopatra,kar se tiče železa, zdj če maš res slabega bi ti morala tabletke napisat,če ne pa pomoje ni panike,mal na hrano poglej pa bo vse kul.Kr jst sm že po naravi zlo slabokrvna,pa sm dobila 6 škatel sirupa za popit.Ni pa prav nč okusn,sam je pa boljš kt tabletke.
Mi smo pa danes z bolniško zaključili,pa se dopust začne,kmal pa porodniška.Ne morem verjet kok hitro mineva čas.
Pridne bodite.
Baj

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
17.11.2009 14:57:42   
mala bejba
Lana24,čestitke za tvojega pikeca.Čimveč lepih trenutkov pa cartanja vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
17.11.2009 15:01:06   
Anonimen
NAJlepsa hvala vsem za odgovoreuser posted image user posted image user posted image

tulpika-jah,je rekla da so tablete samoplacljive,pa jih lahko nadomestim s tem sokom.Valjda bi raje sok.Bom sla danes v lekarno.Me prav zanima kolk stanejo.

vijolca-najlepsa hvala,za tko izcerpen odgovor.Saj ne vem to pomanjkanje zeleza,pa kalija...sem drugace vegi,no,sem bila,pa me je v tejuser posted image  tko meso premamilo-klobase in salame splohuser posted image ...in zdaj tole pomanjkanje.Prejsnjic pa nic,pa sem bila le na ribah.

lana,cestitam za Aljazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blondi,cestitke ob rojstvu Menceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tukaj pri vas gre ze zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

shopGirl-mene ravn tko cist vse napenja,pa to zdaj po novem.prej sem lahko vse vase stlacila,no in tudi semuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa me tepe.Karkoli pojem,samo cakam na pokuser posted image

araz-a res,da z limono al pa pomaranco?Bom cez spila pomarancni sok.men so samo rekli,da vsaj 1h pred jedjo.Hvalauser posted image

(odgovor članu araz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
17.11.2009 15:11:49   
araz
Ja Kleopatra, na tešče in obvezno z c vitaminom. Da pa so tablete za železo samoplačniške mi je pa čuden. Meni jih je moja g. napisala na recept. Jemljem pa Retafer, eno na dan. Pa se mi je le malo poslabšalo. Na prvem pregledu sem imela hemoglobin 113 potem pa mi je padlo na 106.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.11.2009 15:26:54   
Anonimen
araz,jaz sem v NEmciji.Pri nas malo drugace pise...no,na prvem pregledu sem ga imela 12,4,na predzadnjem 9,9..,na zadnjem,ampak to pri g 10,5.tablete sem 1x jemala in to tardyferon-pri nas se itak vse drugace imenujejo.
V nedeljo sem ga imela 9,9..,sem sla pogledat.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 17.11.2009 15:34:46 >

(odgovor članu araz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
17.11.2009 15:46:03   
araz
O, nisem vedela Kleopatra oz. sem očitno spregledala user posted image . To je pa potem druga pesem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
17.11.2009 15:55:28   
Emili1
Klepopatra: kalij: zadnjič je bilo po tv, da ima kaki ful kalija. Zdaj je tukaj sezona..ne vem pa kako je v Nemčijio. Pa baje da ima kaki kar 30x več vitamina C kot jabolka. Sicer pa imajo tudi kalij banane, paradižnik... Sem tudi jaz enkrat imela premalo kalija, pa so mi ti svetovali.

Lana24, čestitke ob rojstvu user posted image . Mi je žal, da ni potekla porod tako kot si si želela s pomočjo EA.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.11.2009 16:40:27   
Anonimen
No,50 tablet-15eu...se ni toliko.

Emili,ja super.Kaki obozujemuser posted image

(odgovor članu Emili1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.11.2009 17:10:52   
lana24
Ja meni je odtekla voda,popadki so sicer bili,ampak jih sploh nisem čutila.Tako da sem prišla v porodno 1,5 cm odprta user posted image .potem sem dobila umetne in se še vedno nisem odpirala...Ker sem bila dvakrat operirana na MV ,imam na eni strani  tkivo ki ni prožno in zato so me za vsak cm raztegovali na roke...Uglavnem groza!!!Zarven vsega pa se naš fant ni hotel spustit dol...No ampak na koncu je ratalo in sem rodila nasega fantauser posted image .
Pod lučko je bil 24 ur imel je 299,potem pa mu je padlo na 210.Z težo je pa tako,najprej je imel 2660, sedaj pa ima 2400.Samo ne morem vrjet kako to ker mam ful mleka in ogromno je ?Danes sem si začela črpat in mu dajem po flaški da ga kontroliram..
Kako pa je bilo z vašo težo?

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.11.2009 17:23:42   
taraji
no, vidim da nas je kar nekaj, ki se še moramo in nekaj, ki vas je bilo že tako pridnih in ste se spoprijele z likalnikomuser posted image user posted image
no, jaz sem se napol že, nekaj pa me še čaka

železove tablete - no npr. jaz imam Ferrum lek in mi jih ni treba jemati na tešče. Meni načelno najbolj odgovarja, da jo pojem skupaj s hrano, saj če jo na prazen želodec, mi potem prab grozno zaudarja iz ust oz. želodca, pa še okus po ustih imam čisto kovinski. Verjetno je način jemanja odvisen od raznih tablet

Lana 24 - čestitke za Anžeta - upam, da kmalu pridobite na teži in da boste maksimalno uživali

Blondy - no za tvojo Manco pa upam, da jo krči ne bodo preveč mučili

aha - ubijalci strasti - no, jaz sem si včeraj kupula enega v BC (La vie), pa je tko na pogled nouser posted image je pa črn, pa s čipko tko da....sem pa jaz k sem očitno mal bolj blond (drugač sem rjavolaska) skor doktorat nardila, da sem si odpela tisto naramnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce, jaz sem pa natanko pred štirimi leti takle čas uživala na Mavriciusu - žez dve uri in pol bo tudi 4 leta odkar sem dahnila usodni DA user posted image user posted image user posted image

joj, kolk bi bla zdele tam, pa uživala na sončku, ob dobri hrani......

La vita e bella

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.