ShopGirl
|
sem vse zlikala, zalbi, upam da boš ti tut kmal gotova če še nisi zdej je vse tko lepo čisto, zlikano...diši po čistem! pa tok mam lep košek!!!! tulpika, kok lepo...si posvojila afriškega otroka na daljavo? A to tko zgleda da vsak mesec nakažeš nekaj denarja za njegovo šolanje ipd.? ampak se pa res da prišparat, sam mal je treba pogledat naokrog in primerjat cene... jst sm s svojim koškom fajn skozi prišla. Če bi naročala prek neta ne bi dobila tok popusta kot sem ga, ker sva ga šla kar v trgovino kupit in plačala z gotovino. sm dala na koncu za košek plus dve rjuhici manj, kot če bi kupila samo košek! midva sva se zmenila da se ne obdarujeva v decembru, ker mava same stroške (stanovanje, oprema, otrok) v tem času. in se je izkazalo da sva si že v novembru tok enih "malenkosti" podarila, da bi bil isti šmorn če bi si to decembra kupila - ampak ok, men so te spontani nakupi in pozornosti na "nč kej posebne dni" full bolj všeč hehe araz, ane kok je to hecn občutek - jst tut kar trzam in me dobesedno prestavi s svojimi brcami. Kok je močna, take udarce ma da se ji kar čudim... maya res se pazi, ker je gripa v polnem razmahu... moj dragec je že neki prehlajen, zaenkrat nč hujšega. lepo se pozdravi! hmm ženske smo lahko velik hujše od moških in jst rajš ne pomislm kako bi se počutla, če bi se to men zgodilo...da sm noseča in da mi moj zbluzi z drugo - OMG. že tko mam neuravnovešeno samozavest + hormoni, po moje se mi kr zmeša. ne vem kako to predelaš... No jst bom mojo malo oblekla tkole za iz P: - bodi - žabce iz pliša oz. hlače s stopalci - hlače - majčka - jopica - copatki (pliš) - bundica, rokavičke, kapa (pliš) v avtu bom pa vidla kako se bo počutla - oz. kok ji bo vroče. anuš: jaaaaa, evo isti sistem bom mela jst...čimdlje naj puza in naj se pomatra da pride do igračke... ne mislm jo nč postavljat na nogice pa jo forsirat, da se bom pol loh šopirila po kosezah "moja pa že hodi" - mislm res, who cares kdaj shodijo, naj uživajo v otroštvu in uberejo svoj tempo pri razvoju. mal motivacije pa ne škodi... i like your parenting potovalka je pa v bistvu manjša adidas športna torba (za na fitnes). vijolca: ne sam, da ga bo zalilo če bo odpiral modrc, tut za dobro kontracepcijo bo treba poskrbet da ne bosta šokirana ko bo kr naenkrat buši spet začel rast to se je znanki zgodilo - dobre tri mesece po porodu je bla že spet noseča! marusi: pliš hlače s stopalci so men zakon...tiste bombažne so pa res jadne. mam samo dvoje... taraji, tko kot je rekla kleopatra...vse se prekuha oz. sterilizira. hmm, jst bom mogla tut črpalko sterilizirat...mam sposojeno za prve tri mesece, pol jo pa morm vrnit ker kolegica rodi wiiii sami dojenčki!!!
|