ShopGirl
|
O punce kok ste napisale...waaw, kr ne morm vrjet no upam, da anaj še ni šla rodit, tko kot je napisala Mojca Sej ma še dost časa... kar pa se tiče kengurujčka, slinga, štorkelj,... pa vem da bolj kot ne v MŠ odsvetujejonjihovo uporabo prve tri mesece. Pa seveda dokler nima otrok vsaj 3,5 kg. Samo jst si bom kengurujčka omislila iz čist praktičnega razloga; sva v 3. nadstropju, brez lifta. Voziček bo v kleti, v pritličju. Tko da bi jo jst mela v kengurujčku samo za po stopnicah - na začetku. Pol ko bo pa večja pa recimo za kratke relacije, ko se ti ne splača vozička vlačit s sabo. Kaj pravite? Men se zdi tok praktično... Počivalniki: 1čebela, ne vem katero barvo bi izbrala V dnevno sobo mi full paše v rjavi Moka barvi roza mi je preveč pocukran... rdeč mam že voziček, tista cedra mi je pa tko kričeča ampak vesela barva - kr ne vem katero barvo bi Po moje je tist rjav še najmanj občutljiv na vse fleke ipd. Prevleke od vozička pa ne bom prala... evo, sm slaba mati že zdej Ležala bo na odejici, pod glavico bo mela tetra pleničko, oblečena bo v pajacek in čez pokrita z dekico... Anuš, v petek sm bla pa sama doma in se sploh nism spomnla da je petek 13! So not like me!!! V glavnem, moj je šel na Bešlića ker so dobil zastonj karte v službi...sm razmišljala da bi šla še jst, čist tko zarad druženja - itak nobenga komada ne poznam. Sam s tem trebuhom v gužvo Pa še tale gripa... Sm bla kr sama doma...in šla spat ob 23h Makaroni&čiz, ja ni se pametno ob hrani družit z američani, se boš ugojila dvojno do poroda a je blo vsaj dobr, okusno? Nism vam povedala da sm v milerju našla nočno lučko za na posteljico, ki otročku poje uspavanke in to mozarta pa bacha (men je to tok smešn ). Kaj se vse ne spomnejo... Tko kot te zvočniki v počivalniku - dej ne me basat da otrok to res rabi... Ne vejo več kaj bi še pogruntal! Miss Dec, ma pa novo frizuro, kok kul. Ti se kr razvajaj... zdej bi se vse mogle na polno crkljat, ker pol ko rodimo ne bo nič časa. marusi, ta iz H&M - črn, rožast je OK material. Z notranje strani je prijeten, bombaž. I think...se mi glih pere, pa ne morm pogledat etikete. V glavnem, ko sm ga probavala je bil prav najs material. Gibanje otroka: itak sami sforsirančki gor rastejo...starši so čist blesavi in tu mač primerjajo svoje malčke s sovrstniki. Smo mel debato s starši dveletne punčke in so rekli da maš take psihiče od staršev da te kar mine. Ko te neznanka v trgovini začne spraševat: "a vaša pa ŽE zna izgovorit R", "naša je pa shodila pri 9-ih mesecih" - in to povejo s takim ponosom...mislm, kaj pa kolki od otroka, pa neutrjene mišice... in kaj je narobe s puzanjem? Upam da bo moja čim dlje puzala
|