|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
16.11.2009 12:35:02   
marusi
no, se pozna, da jen pri nas v službi danes malo uatišja in zgleda, da bo cel teden tako, no vsaj letanja ne bom imela, kot je bilo prejšnja dva tedna. sem bila v petek na abdominalni dekompresiji in so me cele pol ure kolikor traja terapija motili telefoni. babica je rekla, da bom šla še na porodno mizo s telefonom:)

modrčki: mueller jih ima, samo meni niso všeč, pa H&M ima črne, sive, rožaste... pa relativno poceni so. sem jih pa gledala tudi v hali a (mislim, da je kepca) od 15 € za belega, 25 za rožastega in najdražji okoli 30... samo so vsi "ubijalci strasti". meni so še najbokj všeč od H&M. kakšen je material - tiste, ki ga že imate???

kengurujčki chicco ima tistega 0+, ki se ga poleže. midva ga imava. kar zadeva pa priporočil oziroma mnenj - je pa tako kot z ostalimi zadevami: eni full priporočajo, drugi pa ne...

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
16.11.2009 12:47:48   
araz
Jest sem si pa zaenkrat kupila samo en moderc za dojenje in to eno št. večejega v kepici. Enega mi je dala sodelavka, samo imam občutek da mi bo tud pol velik prevelik.

Kar pa se tiče kengurujčka sva se pa midva odločila da teh stvari ne bova imela. Niti tega, niti hojice, niti tistega udobnega stolčka zahranjenje. Jest bi edino imela počivalnik, pa moj tud za to ni. Pravi, da za ležat ima zibko. Ampak mislim, da bom vseeno kakšnega naštimala da ga prinese user posted image . Sej pol ga bova pa itak uporabljala. Se mi zdi, da da zna kar prav pridet. Mi je pa tud ta PP Melodija všeč.
Na bolhi se da kar za ugodno ceno dobit.

Jest sem se pa spravla danes mal pospravljat, pa me že tako hrbet boli, da me je že vse minil. Pa komaj dve omarci sem mal pospravila. Mislim, da bom kar zaključila za danes.

Sem pa mal prejle prav začutila nogico od user posted image levo spodaj. Škoda ker nisem imela ogledala zraven, pomoje da bi se prav videlo celo stopalo.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
16.11.2009 13:24:55   
marusi
araz: midva sva tudi rekla, da ne bova imela tistih udobnih stolčkov... pa hojice. kengurujčka sva pa dobila, nisva se pa še odločila, kaj bova z njim. sling je pa meni full čuden... se mi zdi, da mi bo dete ven padlouser posted image . ležalnik pa imava, so nama ga full priporočili, da je fino otroka nekam odložit med tem, ko kuhaš, se tuširaš ipd. tako, da midva imava enega podarjenega... takega sicer full špartanskega (brez zvočnikov in ostalega). stolček sva vzela pa v ikei za 15 € - antilopouser posted image user posted image . jo imajo kolegi in so vsi full zadovoljni z njo.

shopgirl: meni gre tudi na živce stalno spraševanje: koliko si pa dala za to in ono... a toliko, joj koliko je to drago ipd.... pa največji štos je v tem, ker sva v bistvu full malo dala za vse, ker sva se zavestno odločila, za kaj nameravava dati več denarja in za kaj manj.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
16.11.2009 13:26:11   
marusi
a, ja glede gibanja: vzamite si v knjižnici ali pa kupite knjigo od semoličeve: Igriva vadba za dojenčka - je full fina, razlaga kako se NE sme delati z dojenčkom, da starši forsiramo in s tem otroku škodimo. 

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
16.11.2009 14:21:28   
ShopGirl
O punce kok ste napisale...waaw, kr ne morm vrjet user posted image

no upam, da anaj še ni šla rodit, tko kot je napisala Mojcauser posted image  Sej ma še dost časa...
kar pa se tiče kengurujčka, slinga, štorkelj,... pa vem da bolj kot ne v MŠ odsvetujejonjihovo uporabo prve tri mesece. Pa seveda dokler nima otrok vsaj 3,5 kg. Samo jst si bom kengurujčka omislila iz čist praktičnega razloga; sva v 3. nadstropju, brez lifta. Voziček bo v kleti, v pritličju. Tko da bi jo jst mela v kengurujčku samo za po stopnicah - na začetku. Pol ko bo pa večja pa recimo za kratke relacije, ko se ti ne splača vozička vlačit s sabo. Kaj pravite? Men se zdi tok praktično...
Počivalniki: 1čebela, ne vem katero barvo bi izbrala user posted image  V dnevno sobo mi full paše v rjavi Moka barvi user posted image  roza mi je preveč pocukran... rdeč mam že voziček, tista cedra mi je pa tko kričeča ampak vesela barva - kr ne vem katero barvo biuser posted image  Po moje je tist rjav še najmanj občutljiv na vse fleke ipd. Prevleke od vozička pa ne bom prala... evo, sm slaba mati že zdej user posted image  Ležala bo na odejici, pod glavico bo mela tetra pleničko, oblečena bo v pajacek in čez pokrita z dekico...

Anuš, v petek sm bla pa sama doma in se sploh nism spomnla da je petek 13! So not like me!!! user posted image  V glavnem, moj je šel na Bešlića ker so dobil zastonj karte v službi...sm razmišljala da bi šla še jst, čist tko zarad druženja - itak nobenga komada ne poznam. Sam s tem trebuhom v gužvouser posted image  Pa še tale gripa... Sm bla kr sama doma...in šla spat ob 23huser posted image  Makaroni&čiz, ja ni se pametno ob hrani družit z američani, se boš ugojila dvojno do poroda user posted image  a je blo vsaj dobr, okusno?

Nism vam povedala da sm v milerju našla nočno lučko za na posteljico, ki otročku poje uspavanke in to mozarta pa bacha (men je to tok smešnuser posted image ). Kaj se vse ne spomnejo... Tko kot te zvočniki v počivalniku - dej ne me basat da otrok to res rabi... Ne vejo več kaj bi še pogruntal!

Miss Dec, ma pa novo frizuro, kok kul. Ti se kr razvajaj... zdej bi se vse mogle na polno crkljat, ker pol ko rodimo ne bo nič časa.

marusi, ta iz H&M - črn, rožast je OK material. Z notranje strani je prijeten, bombaž. I think...se mi glih pere, pa ne morm pogledat etikete. V glavnem, ko sm ga probavala je bil prav najs material.

Gibanje otroka: itak sami sforsirančki gor rastejo...starši so čist blesavi in tu mač primerjajo svoje malčke s sovrstniki. Smo mel debato s starši dveletne punčke in so rekli da maš take psihiče od staršev da te kar mine. Ko te neznanka v trgovini začne spraševat: "a vaša pa ŽE zna izgovorit R", "naša je pa shodila pri 9-ih mesecih" - in to povejo s takim ponosom...mislm, kaj pa kolki od otroka, pa neutrjene mišice... in kaj je narobe s puzanjem? Upam da bo moja čim dlje puzala user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
16.11.2009 14:47:31   
marusi
shopgirl: kakšno lučko, a je od tomy-ja?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
16.11.2009 14:52:02   
ShopGirl
marusi, chicco če se ne motim user posted image  čeprav zdej sm v dvomih, loh da je res od tomy-ja. Taka rumena lunca

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
16.11.2009 15:00:06   
*Mojca*
Evo, čisto zgrožena sem ugotovila, da imam samo 2 bodija na preklop z dolgimi rokavi, vse je številka 62 in večje, ker je Luka bil junijček user posted image Fak no, sem danes šibala v Cityja pa kr nič pametnega najdla. Pol sem bila še v okaidiju, ampak tam je vse lepo, nič pa uporabno (kaj hudiča naj počnem s srajčko št. 56 user posted image , bodijev pa praktično nimajo). Tako da...pa-ni-ka. Jutri grem še na obhod v Supenovo in upam, da kaj najdem.

Shopgirl: mi imamo podoben problem. Živimo v 4.štuku brez lifta. Naša logistika je bila taka da je bil voziček spravljen kr v prtljažniku, user posted image sem pa jaz nosila gor in dol v naročju. Imamo chicco kenguruja, ki je kao 0+ pa mi tolk ne potegne. Kao lahko leži, ampak je tud tisto čudno. No, če se vidimo še na kaki kavi ti ga lahko prinesem pokazat, za feeling, da ne boš prehitro kupovala. Ti prinesi pa enga pliškota za not user posted image user posted image

Kar pa se tiče obsedenih staršev....joooojjj, ne prenesem tega. A vaš pa še nič ne govori? A mama ne zna rečt? A papa tud ne da...joj joj joj, cela drama user posted image user posted image user posted image Pa pol kolk zobkov pa ima, kdaj pa je shodu...jao. Jaz takim odgovorim da je naš mulc preveč pameten in se mu razni papa, hov, hov, ko, ko...zdijo bedasti in je raje tiho in bo že povedal svojeuser posted image user posted image user posted image

Jutri bom mojega poslala v knjižnico po knjigo: spi dete spi, baje je super za otroku porihtat spanje in res upam, da bomo tokrat malo bolj uspešni. Luka še zdaj ne prespi cele noči user posted image

araz in marusi: glede fiksacije košare imaš spodi dva kaheljčka, ki ju potegneš gor in pol košara kao stoji. Vama pa povem, da če greš po kakem makadamu se tisto rado odhakla...čudno je narejeno priznam. Jaz nisem nič prala športnega dela, sem dala user posted image kar na blazinco pa tetra pleničko pod glavo in pol dekca čez.

Sem še kaj pozabila? No, če sem se opravičujem user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
16.11.2009 15:09:06   
blondy_81
Mojca ful lepe bodije pa poceni imajo v Leclercu. Jih imajo za 1 mesec, 3 in 6 mesecev (vsaj jst imam take). Pa so ful poceni.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
16.11.2009 15:30:32   
*Mojca*
Oooo kul Blondy hvala user posted image user posted image user posted image Bom šla jutri pogledat, ko bom tam user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
16.11.2009 16:23:43   
Anonimen
oj decemberskeuser posted image

sama imam rok 12.1.2010,vendar so mi ga zaradi cr dolicili ze 30.12.Sem bila do sedaj pri januarkah,bi se pa raje preselila k vam.Sodelujem tudi pri junijkah 2008 ceprav je tamala majka-spet cr in predhodni datumuser posted image ,pa ne bi rada bila zdaj spet na "istem".
ce me sprejmete seveda.user posted image
Aja,pa dve poznam-Mojco in Anaj...ojla vidveuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
16.11.2009 16:43:55   
vijolca
Uf punce, ste čveke! user posted image

Pa da še jaz malo piskrček pristavim:

Razne nosilke (štorklje, kengurujčki): Meni je to bilo že takoj všeč, rabljen trak sem kupila na netu že avgusta! So pa meni rekli, da v trak lahko daš že praktično novorojenčka (ok, kak teden verjetno počakaš), poza naj bi bila prava. Je pa ful možnosti zavezovanja in nošenja, vse pa menda res niso za najmanjše. Ampak bomo videli... mogoče pa tudi ne bo uporaben. Jaz si to najbolj predstavljam kot neko vez med mamo (ali očetom) in otrokom, menda je tudi brezpleničarstvo na tak način lažje. Bomo videli...

Ležalniki, počivalniki: Kaj pa vem, za otroka menda niso najboljši, si pa ne predstavljam, kam bi dala otroka, ko kuham, likam ipd., malo sem mislila, da mogoče v košaro ali na posteljo. No, če se bo izkazalo, da brez ležalnika ne gre, ga bomo šli takrat kupit. Drugače pa tudi jaz mislim, da je fajn met otroka kar na tleh, pa naj se zvija in plazi kakor hoče (hojce pa definitivno ne bo).

(Zadnjič sva z user posted image gledala njegove otroške slike in so ga pri 3 mesecih hranili z marmelado po žlički, pri 5 mesecih pa je cel zvit v hojci user posted image - adijo pamet... že vidim, da bodo njegovi starši najbolj "obsedeni" z razvojem, jih bo treba prav bremzat.)

Ambiciozni starši: se vidi, da poznam bolj malo staršev z malimi otroki, ti so pa vsi "normalni" - v razvoj otroka se poglabljajo samo toliko, da mu ga omogočijo, ne čutim pa neke tekmovalnosti pri njih. Verjetno bom s svojim otrokom na kakih sprehodih zdaj prav magnet za take bab(n)ice z izjavami v stilu: ja, kaj pa vaš? Še ne ...? Se bom mogla kar malo bremzat, da ne bo kakih user posted image , ker znam tudi kako hudobno izjavo povedat, če me sprovocirajo...

Modrčki za dojenje: pa to se vašim user posted image ne zdi seksi? Da se kr nekak odpre, pa se ni treba zadaj stegovat... user posted image Se bom morala doma kar malo pazit... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.11.2009 16:59:09   
taraji
ojla še z moje strani

Danes imela pregled - vse bp, videli našo bebico, ki zelo lepo raste, čeprav naj bi po teži prehitevala za 9 dni, sem namreč 34 t 1/7 in ima bebica 2700 g, vendar g pravi, da je sedaj pač tak standard, da so user posted image nekoliko večji.

No, pa nekaj o meritvah - ko je prvič zmerila obseg trebuščka, je bilo po tistih izračunih dete že čez 3000 g in ker se ji je zdelo pa to nekoliko veliko, je naredila še par meritev (obseg trebuščka) in ugotovila, da je prvič dobro falila. No, evo toliko o UZ meritvah - če moja g. nebi bila sama pozorna na to in nebi šla še enkrat preverjat, bi jaz sigurno bila vsa panična kakšnega velikana bom morala roditiuser posted image user posted image

araz - sem prav vesela zate, da so te v p. lepo pomirili da je s tvojo user posted image vse u redu.

Trenutno se spomnim da imam za pokomentirat pranje prevlek za voziček ( moj spomin je zadnje čase pač podoben rečetuuser posted image user posted image ) - no, kar se pranja tiče jaz vse, ampak res vse kar se da pred uporabo preperem. Pa da ne bo kdo mislil, da sem neki manijak na čistočo - še zdaleč be, vendar sem pač iz tekstilne stroke in smo pred leti, ko so bili še drugačni časi dobili naročilo za 5000 flis jop - in žal sem videla kako se to dela, da predno izdelek pride v trgovine kje vse se valja in od takrat naprej res vsako stvar operem. Če samo pomislim, koliko rok je prijelo neko stvar, če se že pri nas tako dela, da se vse valja povsod, kako je to šele nekje na Kitajskem.....a, me prav zmrazi.

No, tole sem morala pokomentirati, ko pa se spomnim še česa pa seveda pišemuser posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.11.2009 17:07:03   
pipika 13
Podzravljene!
Ta teden me čaka pranje oblekic za našo bebico. Ker sem prvorodka mi povejte, kaj priporočate. Kateri pralni prašek? Na koliko stopinj oprat? Eni pajacki iz pliša in dekice se ne smejo več ko 30 ali 40 stopinjuser posted image
Ne vem, ne bi rada kaj uničila, torej, da se mi razbarva ali skrči.

Vsi nasveti dobrodošli.user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.11.2009 17:09:13   
blondy_81
pipika13 jst perem s persilom sensitive, brez mehčalca in z dvojnim izpiranjem. Perem pa na 30 stopinj, ker zaenkrat še ni tolk zamazano

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.11.2009 17:26:53   
*nivea
dobrodošla kleopatra28 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.11.2009 17:36:47   
Ninča77
Evo punce, jst grem jutri zjutraj v bolnico k mojemu pikecu Matevžu in komaj čakam, da se bova lahko malo več crkljala.Obveščala vas bom preko Shopgirl in nečakinje Sare, ki je Marčevka.

Sedaj pa grem pakirat in pol še mal pospravit po stanovanju, da bo koliko toliko čisto, ko pridemo domov.  Moj mož trenutno res ne bo mogel nardit nič(služba, šola, pol pa še vmes obiski v bolnici).

Lep pozdrav punce..

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.11.2009 17:42:40   
Anonimen
nivea,hvalauser posted image ,vsaj enauser posted image

Sem vas na brzino malo preletela...
LEZALNIK,sem imela ze pri tavelkih2,pa ga bom tudi tokrat.se mi zdi da je kar potreben,se posebej ce nimas v dnevni recimo kosek.Saj ne da je zdaj otrok v njem v nmedogled,a.ko grem na wc,pod tus,kuhanje...prav pride.
KENGURU,ga imam popolnoma novega-le 1x rabljen.Pa je tako zoprn za nastavit..sama nikakor ne morem prakticirat.Je sicer kao fajn,se da dojencka tudi v leze...bom vidla,ce bo tokrat bolj prav prisel.
PRANJE,to mislis na nove cunjice sigurno.Jah,jas sem vse na 40C in hitro pranje.Prasek,bio,mehcalec-zelo malo,sensitive...itak susilec lepo razmehca.lahko se da tudi zlica alkoholnega kisa.
TEKMOVALNOST-HVALISANJE STARSEV,od okolice tega nisem delezna,imam tega zadost na RRuser posted image
MODRCKI,imam se kar moje standardne in enega se od prej za dojenje,ceprav ne vem kako bo s tem.Sem kar pesimist,ker 2x z dojenjem ni bilo nic.no,poskusla bom,pa bomo vidli.

(odgovor članu *nivea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.11.2009 17:51:10   
*Mojca*
Oooo kleopatra!!! Welcome to the club user posted image user posted image user posted image Pol boš silvestrovala v P al kako user posted image A CR tolk prej delajo? Fak, kaj pol to mene čaka že sred decembra al kako?? PDP imam 27.12. Danes me je kr malo panika, ker še nič nimam pripravljeno, od Lukca pa vse poletno.

Pranje: isto kot prvič, vse normalno na 60 al 40 stopinj, z mehčalcem. Nisem ločevala, sploh ne.

No, zdaj pa šibam. Se javim še kaj zvečer...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.11.2009 17:57:09   
summmer725
Jaz štrorklje pa razne zadeve ne bom kupovala, smo dobili kengurjčka in bo pomoje čist ok. Drugač pa štrorkljo pohvalijo, jo imajo tudi za po stanovanju.

Glede bodyjev se strinjam z Blondy za Leclercu, kot body benkice so. Jaz sem zadnjič še zimsko kapico najdla in rokavičke, oboje iz flisa podložene z bombažem user posted image user posted image . Za par eurov.

Počivalnik oz. ležalnik sem zadnjič v Rutarju gledala, pa je moj take  pripombe dajal zdravn kot kaj pa dojenček to rabi, saj ima posteljico..., da sem odtrmarla stran in rekla da ga bom šla sama kupit!! Ga bom šla pa verjetno kupit v Mothercare 26. ko majo otvoritev in upam na kak popust user posted image

Mene pa jutri čaka še naprej pranje oblačil. Svoje sem vse že preprala, zdej me čakajo sposojene. Jaz sem prala na 30 stopinj z prašom od Amwaya. Taraji tud jaz sem vse od vozička do lupince preprala, pa so mi vsi isto rekli kao brez veze, ampak za boljši filing.

A ima katera lupinco od Maxsi Cosi Cabrio Fix? Sem zadnjič neki brskala po forumu in sm ugotovila da sploh ne rabiš unga podstavka za spodaj, a je to res a katera ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.11.2009 17:58:43   
blondy_81
kleopatra dobrodošla med nami decembrkami user posted image user posted image user posted image No sama sem sicer k novembrkam pobegnila, samo se imam za decembrko še vedno user posted image user posted image Z novembrkami nimam nič skupnega, razen tega, da sem rodila v novembru.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.11.2009 18:19:05   
Emili1
Ojla, da še jaz malo pokomentiram:

pranje
: nova oblačila sem oprala s Frosch (če se tako napiše) na 40, kako stvar na 60 in dala dvojno izpiranje. Vmes sem dala prat tudi lističe, ki lovijo barve..saj so bili pajaci različnih barv in se mi zdi da je bilo kar ok, da sem dala, daj so bili potem čist barvani.

kaj pa tiste, ki ste kupile nove lupinice npr. maxi cosi, a ste šle prat tudi to..oziroma prevleko?? Jaz se nekako ne upam, ker ne ve, kako bi pol spet gor dala.user posted image . Kaj pa kombinezončke ste tudi oprale. Mah, jaz sem zaenkrat oprala sam tisto, kar gre direkt na kožo oziorma vse oblekice. Zdej pa bom oprala še torbo za na voziček, torbo za v porodnišnico pa sem že.

summmer725,
kje bo otvoritev Mothercare trgovine? A v Ljubljani??

Kleopatra dobrodošla!!

Lepo se imejte souser posted image in mamice ter user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.11.2009 18:32:18   
araz
Uf punce danes pa ste zgovorne.

Kleopatra dobrodošla, veš, da te sprejmemo user posted image .

Jest sem oprala vse oblekce. Rabljene bombažne na 70 stopinj, pliškote pa na 50 stopinj. Nove pa sem vse prala na 40 stopinj, pa se mi ni nič sfarbalo. Je pa res, da nimam nekih močnih barv. Prala pa sem z praškom Persil sensitiv z malo mehčalca Lenor sensitiv (beli z dojenčkom). Vse pa sem dala dvakrat na izpiranje.
Oprala sem tudi vso posteljnino z obrobami. Razen kovtrčaka še nisem oprala (sem čisto pozabila, je še zapakiran).
Oprala sem tudi prevleko za košaro k vozičku, ker sem kupila rabljeno. Prevleko za lupinico in športni del pa nisem prala.
Zdej študiram, da bi še za lupinico oprala (saj imam itak čas user posted image ). Za športni del se pa ne mudi.

Kaj pa tiste nepromočjive podloge za posteljico. A ste to tud prale? Tega tud še nisem. Zgleda, da me še nekaj pranja čakauser posted image

Jest se pa zdej ubadam kakšno zaveso naj kupim. Pa je niti ne bi imela, ampak je sosednje okno tako blizu, da že skoraj moram imet.

A ste posteljice že pripravile, pa zibke? Mene ful mika, pa se mi nekak še predaleč zdi. Se bojim, da se bo preveč prahu naselilo.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.11.2009 18:35:50   
summmer725
Sem prej pozabla Ninča77 super, čim več se crkljajta pa upam da čim hitreje prideta domov user posted image .
Kleopatra28 dobrodošla!!!

Emili1 http://www.ringaraja.net/forum/mothercare/m_4553889/mpage_2/tm.htm#4669868

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.11.2009 19:02:44   
Emili1
Summmer725, hvala ti. Bomo šli malo pofirbcat, bančna kartica pa bo mogla mal mirovat na žalostuser posted image . Edino če bodo imeli res kak hudi otvoritveni popustuser posted image

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.