ShopGirl
|
Dobro jutro čvekice, ste se naspale? Danes nas čaka tam bolj temačen in deževen dan, zgleda... Še dobro da mam za prat in likat, drugače ne vem kaj bi sama s sabo Ugotavljam, da je mela Lana pdp na isti dan kot jaz po nuhalni...hmmm...jst sm že čist pripravljena da grem rodit, zadnje dni res velik mislm na to kako bo ko se bo začelo zares... Pa full pospravljam, urejam, pripravljam... zgleda me nagon daje metkara, žal mi je za vajino mačkico...revčka. No meni se nč grdo ne sliši da je denar ovira, tut pri takih stvareh je treba gledat realno in praktično...ne gre drugač. Predrago je ratalo vse skupi... Ja, men je tut 20 eur velik za te neprivlačne modrce. Jst sm si kupla 2 enaka, črna, v H&M in je blo 30 eur vse skupi. Ta model z rožicami mi je bil pogojno sprejemljiv in sm si kr enaka kupla (različnih velikosti), itak sta pa čist bruhovita, ko snameš tisto naramnico je prav čuden občutek, brrrrrrrrrr.... Moj sicer pravi da sta čist ok, ma po moje me noče še bolj zamorit ammam, ojej to pa ni fajn, upam da se ti kmal pomiri koža. Veš kaj se pa men dela že vso nosečnost - take rdeče pikice, po vsem telesu. Moji prijateljici so se pa take mini mini bradavice delale po vratu... No, sam to pri tebi je drugač, get well soon! natasa, ultive se ne da več dobit - razen po vezah, ampak načeloma je uporaba ultive do nadaljnega prepovedana. Vsaj tako info sem dobila v Lj in Po. Skratka, za vikend je blo res pravo zatišje tuki gor, midva sva bla skos naokrog - kar mi full paše, ker sem med tednom precej doma. Včeri sva gledala en dober film na dvd-ju, pa mal sva Ceco gledala na popu...tak nedeljski večer skratka Tašča se je ponudila, da mi pride pomagat po porodu, da mi kaj skuha in prinese pa mal pospravi. Se mi je zdelo zelo lepo od nje, upam pa da bomo nekak zmogli sami. Čeprav mava full tega na kupu - selitev + rojstvo. Ugotavljam da mom kupit še počivalnik in kengurujčka. Razmišljam da bi si kr rabljenega kengurujčka (baby bjornovi so mi všeč) kupila...morm mal pogledat ponudbo. Počivalnik mam pa že ogledan in sicer: PP Melodia Sam se mi splača mal počakat, da vidm kaj bom kej za darilo dobila po porodu
|