|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
14.11.2009 17:28:04   
Zvezdici
Aja rožca za seznam. Jst sm iz Ljubljane =p.
Sm šele zdj vidla, da dodajaš kraje.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
14.11.2009 18:19:34   
Tjasa27
Ojla punce!

Jz sem pa ravnokar prišla iz šopinga in sem čist fuč. Moj je pa že laufal naprej martinovat user posted image Jest pa taka koma da samo še kavč vidm. Sva bila v ikei in sva nakupila en kup enih prčkarij za user posted image pol sva pa še v toysa skočila in sem kupila en tak luškan body k gor piše little tiger user posted image se nisem mogla upret. No ker v ikei nisva dobila previjalne sva jo šla iskat kar v rutarja, imajo akcijo - previjalna in omara in posteljica je 250 eur. In se nama je zdelo ful ugodno, pa sva vzela. Itak to ne kupuješ za tok časa kot npr kuhinjo in se mi zdi da ni neke potrebe da bi bila oh in sploh super. Moj jo bo sicer še mal poštimal, ker se mi zdi mal nizka, pa jo bo dvignil, pa še ene police bo v omaro našraufu, pa mal bova okrancala s kakšnimi medvedki puji user posted image pa bo.

Glede tortic - jz jem vse, se niti ne ukvarjam a so surova jajca al niso. Se mi zdi vse preveč zakompliciran da bi za vsako hrano gledala kje so surova jajca not in kje ne. Mislim da je vse zadost preverjeno in ne more biti nič narobe.

Lepo preživite vikend, pozdravček,

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
14.11.2009 18:23:15   
Zvezdici
tjaša - se strinjam s tabo. Saj meni tudi včasih malo presede non stop pazit kaj lahko in kaj ne. Ubistvu se gre samo zato, da imam jaz mirno vest ker sem po malem komplikator in se rada sekiram user posted image .

Saj 250€ za vse to, pa sploh ni drago. Maš pa srečo, da imaš user posted image , ki ti lahko vse malo po svoje po tem še preuredi.

Zdaj, pa lepo na kavč in počivat user posted image .

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.11.2009 18:34:04   
Anonimen
heyuser posted image

evo mene iz lj. Sem čisto utrujena, da mi ni za nič.

Rožca - jst sem bla u Mothercare-u. No sej zbira je kar velika, cene pa tudi user posted image user posted image . Se mi še zmeraj bolj splača kupovat na netu (pa poštnina gor ali dol) Saj do Lj je tut kr neki bencina pa si na istem.
Kupila sem ene pižamce (3 kom) in sem dala 35eur. Na internetu pa cena 16 funtov.

darila - nič, ker je recesijauser posted image user posted image  No nekaj malega za otroke, to pa je tudi vse.

torte - prvič slišim o tem, da jih ne bi smele jestuser posted image  No sej pr meni itak ni bojazni. Jem torto samo na rojstnih dnevih.

evo zdej grem pa noge mal u luft datuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
14.11.2009 18:49:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Rožca, a mi plis pošlješ un tuj link za čestitke, k jih midva tut sama delava? Si na začetku našega druženja nekaj omenjala.... Hvala

Glede linka za voščilnice se mi zdi, da sm dala www.oz-verlag.de, sam sm bla razočarana. To je sam spletna stran z linki z revijami za ustvarjanje user posted image  Jest sm drgač vsako leto v trafiki kupila revijo weihnachtskarten, sam je še nimajo  user posted image , čeprov se v nemčiji prodaja že od konca septembra user posted image
Drgač sm pa zdele mal preiskala in imaš lušne na teh linkih:
http://www.bastel-tipps.de/de/saisonales/winter/weihnachtskarten/
http://www.heike-boden.de/Kinder/Kinderbasteln/Basteln_fur_Weihnachten/Kinderweihkarten/kinderweihkarten.html
http://www.bastelideen.info/html/christmas.html  (pri tem linku pejt dol pa boš vidla na desni strani našteto enih kup stvari in klikaj gor)
http://www.svetidej.si/index.aspx?id=53&source=ustvarjalneideje

Upam, da ti bo to kej pomagalo. Če ne se pa vidmo lahko v sredo (urši je čas ok), pa ti lahko prinesem revije, pa si jih mal prelistaš.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
14.11.2009 18:53:54   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

heyuser posted image

Rožca - jst sem bla u Mothercare-u. No sej zbira je kar velika, cene pa tudi user posted image user posted image . Se mi še zmeraj bolj splača kupovat na netu (pa poštnina gor ali dol) Saj do Lj je tut kr neki bencina pa si na istem.
Kupila sem ene pižamce (3 kom) in sem dala 35eur. Na internetu pa cena 16 funtov.

darila - nič, ker je recesijauser posted image user posted image  No nekaj malega za otroke, to pa je tudi vse.

torte - prvič slišim o tem, da jih ne bi smele jestuser posted image  No sej pr meni itak ni bojazni. Jem torto samo na rojstnih dnevih.

Najboljš it v ca ali pa v hm. Pa če bo pupa pa itak že mate doma. Ali boste vse na novo jemal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.11.2009 18:56:48   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), KRAJ PORODA 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image         PO

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image           LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,              (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image
user posted image  Maja.Gal, 27 let            (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image         NM

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (1.user posted image )              user posted image            

SKUPAJ NAS JE 82 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 16
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 48

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.11.2009 19:02:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

heyuser posted image

Najboljš it v ca ali pa v hm. Pa če bo pupa pa itak že mate doma. Ali boste vse na novo jemal?

Ne. Par malenkosti, nekaj bodijev, pa pižamc pa spodnjih delov. Drugače pa sem dosti stvari posodila in še do zdaj nisem dobila nazajuser posted image user posted image  Jah zahvala pa takauser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.11.2009 22:16:13   
Zvezdici
Nič punce jaz grem spat.

Lepe sanje, spočijte se, pa se spet slišimo jutri!

Lahko noč
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
15.11.2009 0:42:53   
3Sonček3
čau punce, evo user posted image je zaspau js pa s pekočo zgago štejem minutke pa sm vas pršla mal pogledat, vidm da bom kr doug brala...
Jessy vsak trebušček je po svoje lep in vrjamm da je tut tvoj. Sicer pa ženske smo bl malokrat zadovoljne same s sabo a ni tko? user posted image Brez skrbi, tut js sm bla mal sramežljiva na začetku pol ti pa punce tle na RR tok volje dvignejo, da si v user posted image .
rožca ta tvoj stavek "Včasih bi najrajš sredi hoje se vrgla na tla, začela jokat in govort da jest ne moram več naprej " pa čist razumm, tut js sm učasih tko obupana sm mene pa križ boli, mi zaenkrat še nč nikamr ne prtiska. Pa to o okrancljanih trgovinah se tut strinjam s tabo, ni tiste praznične idile če je use že 2 mesca prej naštimano, js sm tle v našem kraju opazla so mel v eni trgovini že v začetku oktobra okrašeno novoletno smrečico user posted image kaj bi si ve mislne? Js si mislm da tam v tisti trgovini ni strank in nimajo zaposleni kej počet pol pa neumnosti zganjajo, mislm...
ursa_p upam da si se mela lepo na zabavi in vsemu kar je spadalo zraven. To glede šumnikov maš pa kr prou veš, js doskrat ne pridem do računalnika, pa pol na telefonu preberem kaj si pišete (sm odpisat pa nemorm, glih zarat teh šumnikov) in morm učasih kr mal  preštudirat ker šumnik bi vrinla notr user posted image
lunka1 upam da si najdla dobro majčko za svojga , in da so bli dobri piškoti
zvezdici js nikol nism razmišlala o teh surovih jajcih, mogoče je to velika napaka, ampak za vso hrano k so surova jajca not sm zvedla od vas, tko da nevem, js se zaenkrat ne obremenjujem, če bo pa kera podrobno opisala to kremo se jo bom pa izogibala user posted image .
Tko sm se mal utrudla od branja in pisanja pa upam da bomo zdej lahko zaspali (sm če se nebo user posted image spet zbudu) me tko noro brca, mam pomisleke da fuzbalerja nosm ne pa baletkouser posted image . Kr naj se zdej zdivja, da bo pol mir k bo lahko še zvočne signale spuščou. Joj kok me peče zgaga kaj naj še nrdim????? Pa nism nč tazga jedla kar nebi smela, edino če je še skuta zdej pršla na seznam "prepovedaniih" hijoj do marca bom lahko sm še suh kruh pa vodo jedla user posted image . Grem probat zaspat, ve pa še naprej lepo ajčkejte, pa upam da se jutri zbudite v lepo jutro z mal več sončka kot danes. Pa-pa

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.11.2009 0:43:34   
ursa_p
Cer al pa dobro jutro.

Sva ravno domov prisla, pa sem prisla se na net pogledat.

Na bowlingu smo se imeli fajn, ampak vec kot eno igro pa rajs nisem odigrala, da se ne bi prevec napenjala. Ze tako imam vsak vecer cist trd trebuh, pa obcutek, da mi bo spodaj kej ven pogledalo.
Potem smo sli pa se na biljard, kjer smo zakljucili vecer.

Rozca ... v bistvu sem hotla samo teb odgovorit ... user posted image  ... meni je ura ok - 16:30.
Plamen ... nekaj sem ti napisala kaka 2 (moja) sporocila nazaj, pa verjetno nisi opazila. user posted image

Jutri zjutraj gremo pa (punce) spet na sezamov sejem, tako da sibam spat.

Lahko noc, Ursa

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.11.2009 0:47:15   
ursa_p
Soncek ... sva se pa nasle ob istem casu. user posted image user posted image  Ce imas doma sodo bikarbono jo daj cisto malo (1/4 male zlicke) in primesaj malo vode, pa spij ... jaz tudi cakam, da se malo zgaga umiri (sem pila gosti sok, pa je cela stala), ampak samo to spijem, pa je takoj bolje. 2x podrem nepekoc kupcek in se prav fino pocutim. user posted image

Pa lahko noc!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.11.2009 0:52:13   
3Sonček3
joj ursa ko bi mi le pomagala tale soda, pa mi ne, sm probala že use kar so mi priporočali, edino sladoled mi je pomagou ko sm ga pou kile požrla, sm ga pa zdejle nimam user posted image . Me veseli da si se lepo imela, jutri pa spet user posted image o ti potepuška samo zabavaš se user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
15.11.2009 8:06:33   
rožca26
Dobro jutro!

Jest sm pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul zaspana user posted image  Vid se je zbudil ob 6.00, no, nekaj čez 6, in sm seveda jest mogla vstat. Moj je pa spal do zdej. Se mi zdi, da bi še naprej, če ga sodelavec ne bi zbudil user posted image  Se mi prov smili, njegov sodelavec, mislim.
Drgač pa je pri nas vse po starem. Jest sm zadnje dni čist skoz neki našpičena in je boljš, da ni nobenega v moji bližini. Ah, ti hormoni user posted image  .... Najraje bi se ob takih dneh nekam zabubila in počakala, da me mine.
Kar se tiče nosečniških pasov, če jih boste kupovale, vam svetujem, da greste v sanolabor. So cenejši in tudi udobnejši. Jest sm se s tem iz kepice mal za juser posted image  in ga tudi več kot 1h ne moram nosit čez cel dan - bo prov prišel sam takrat ko grem kam na sprehod, da me ne tišči dol.
No, zdej grem pa še brat kar ste včeraj še napisale, ko sm šla jest TV bult.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
15.11.2009 8:16:03   
rožca26
Zvezdici - ti bom kr odgovorila na par stvari, ki si jih komentirala v albumu Vid. user posted image user posted image
1. ja, imam peg perego user posted image  Sm ful zadovoljna z njim in prepričana sm, da boš ti tud. Vprašanje imam. Katerega pa? Switch ali P3? Jest mam P3.
2. Tista fotka, ko se gleda v ogledalo je zame ena najboljših fotk. Se je mamici posrečilo user posted image  ujet pravi trenutek user posted image  Je bla pa ta slikana v decembru in takrat smo lih prišli na mejne 3 kile. Pa če boš mela dnar, k ne veš kam z njim, ti svetuje, da si tudi ti omisliš to blazino. Ali jo pa komu naročiš. Je bil tamal do poletja not v tem sončnem vrtu. Užival je pa 100/h.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
15.11.2009 8:17:11   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
Rozca ... v bistvu sem hotla samo teb odgovorit ... user posted image  ... meni je ura ok - 16:30.
Plamen ... nekaj sem ti napisala kaka 2 (moja) sporocila nazaj, pa verjetno nisi opazila. user posted image

Pol pa najboljš, da se takrat dobimo. user posted image  Bo pa plamen kej več povedala kje je to. 

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
15.11.2009 8:21:55   
rožca26

heyuser posted image

Ne. Par malenkosti, nekaj bodijev, pa pižamc pa spodnjih delov. Drugače pa sem dosti stvari posodila in še do zdaj nisem dobila nazajuser posted image user posted image  Jah zahvala pa takauser posted image

ja, te pa so slike??? user posted image user posted image  Mislim ... Sej nimam besed. Jest bi jim kr na dom pozvonila pa zahtevala stvari, da mi jih vrnejo. Kaj se pa grejo. Jest sm do zdej sam 1 posodla cunjce, pa še te mi je vrnila takoj ko jih je ponucala. So ble ta najmanjš možne št. (44,46,50). Se mi včasih zdi, da ti osebe, ki jih ne poznaš zlo dobr oz. jih lih dobr spoznaš, pokažejo več zahvale kot pa tisti, ki so že dolgoletni prijatelji. Ker ta, ki sem ji posodila, sem jo spoznala na EINTu v LJ. Je mela tist čas najmanjšega, najlažjega in najmlajšega borca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
15.11.2009 8:24:30   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Ojla punce!

Jz sem pa ravnokar prišla iz šopinga in sem čist fuč. Moj je pa že laufal naprej martinovat user posted image Jest pa taka koma da samo še kavč vidm. Sva bila v ikei in sva nakupila en kup enih prčkarij za user posted image pol sva pa še v toysa skočila in sem kupila en tak luškan body k gor piše little tiger user posted image se nisem mogla upret. No ker v ikei nisva dobila previjalne sva jo šla iskat kar v rutarja, imajo akcijo - previjalna in omara in posteljica je 250 eur. In se nama je zdelo ful ugodno, pa sva vzela. Itak to ne kupuješ za tok časa kot npr kuhinjo in se mi zdi da ni neke potrebe da bi bila oh in sploh super. Moj jo bo sicer še mal poštimal, ker se mi zdi mal nizka, pa jo bo dvignil, pa še ene police bo v omaro našraufu, pa mal bova okrancala s kakšnimi medvedki puji user posted image pa bo.

user posted image user posted image user posted image  za uspešen nakup. Kljub temu, da sta mogla it pol v rutarja user posted image  

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
15.11.2009 10:02:56   
Zvezdici

Zvezdici - ti bom kr odgovorila na par stvari, ki si jih komentirala v albumu Vid. user posted image user posted image
1. ja, imam peg perego user posted image  Sm ful zadovoljna z njim in prepričana sm, da boš ti tud. Vprašanje imam. Katerega pa? Switch ali P3? Jest mam P3.
2. Tista fotka, ko se gleda v ogledalo je zame ena najboljših fotk. Se je mamici posrečilo user posted image  ujet pravi trenutek user posted image  Je bla pa ta slikana v decembru in takrat smo lih prišli na mejne 3 kile. Pa če boš mela dnar, k ne veš kam z njim, ti svetuje, da si tudi ti omisliš to blazino. Ali jo pa komu naročiš. Je bil tamal do poletja not v tem sončnem vrtu. Užival je pa 100/h.

P3 - ja imam. Je sicer rabljen. Sem imela srečo, da sem ga dobila. Sem pa kupila košaro, ker mi je pač košara lepa in sem se lahko malo preseravala. user posted image

Glede te blazine, pa ja. Gledam naokoli, sicer je res draga. Ampak bom probala koga nahecat, če bo kdo spraševal kaj naj user posted image .

Sem se včeraj peljala mimo Mothercare - ja. Izgleda kar ok. Nisem šla notri, ker je bilo že zaprto.
Bom pa definitivno šla pogledat!
Je, pa tam kjer je bil včasih Ariel - če katera ne ve (ker jaz nisem vedela user posted image )

Aja, pa dobro jutro!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
15.11.2009 10:09:25   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

P3 - ja imam. Je sicer rabljen. Sem imela srečo, da sem ga dobila. Sem pa kupila košaro, ker mi je pač košara lepa in sem se lahko malo preseravala. user posted image

Glede te blazine, pa ja. Gledam naokoli, sicer je res draga. Ampak bom probala koga nahecat, če bo kdo spraševal kaj naj user posted image .

Sem se včeraj peljala mimo Mothercare - ja. Izgleda kar ok. Nisem šla notri, ker je bilo že zaprto.
Bom pa definitivno šla pogledat!
Je, pa tam kjer je bil včasih Ariel - če katera ne ve (ker jaz nisem vedela user posted image )

Aja, pa dobro jutro!

Jest bom šla v mothercare sam pokukat, kupovala pa bom cunjce, če bom mogla, pa kr v hm-ju ali v ca-ju. Majo tko kjut zadeve, da se me ne da prepričat. user posted image  Pa da ne rečem, da so bili body-ji do 3 e na kos, kar pa ni veliko. V BCju in Pikapoki so tudi krepko čez 5e. Pa če je tm not tok košta kot je sara napisala (3 pižamce za 35 e) ni ravno poceni. Da ne rečem kolk majo v hm, ca in zari ponudbe za te otrokce. Pa na srečo ni sam roza za pupe, kar v večini je v teh specializiranih trgovinah za otroke user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
15.11.2009 10:10:06   
Anonimen

Dobro jutro!

Jest sm pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul zaspana user posted image  Vid se je zbudil ob 6.00, no, nekaj čez 6, in sm seveda jest mogla vstat.

Evo isto!!! Ne vem, kaj sta Živa pa Vid imela dons kakšen tajni dogovor???? user posted image user posted image
Če sta, jima je ratalo, ni kejuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
15.11.2009 10:14:10   
rožca26

Dobro jutro!

Jest sm pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul zaspana user posted image  Vid se je zbudil ob 6.00, no, nekaj čez 6, in sm seveda jest mogla vstat.

Evo isto!!! Ne vem, kaj sta Živa pa Vid imela dons kakšen tajni dogovor???? user posted image user posted image

Ja, zgleda že tko. Sam veš kaj je žalostno pri tem??? Zdej vid spi, jest pa ne moram zaspat. Zgleda si bom mogla sam obraz umit user posted image  Se mi še ni dalo rihtat. Sam preoblekla sm se, do ostalga mi pa še ni ratalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
15.11.2009 10:18:17   
Anonimen

heyuser posted image

ja, te pa so slike??? user posted image user posted image  Mislim ... Sej nimam besed. Jest bi jim kr na dom pozvonila pa zahtevala stvari, da mi jih vrnejo. Kaj se pa grejo. Jest sm do zdej sam 1 posodla cunjce, pa še te mi je vrnila takoj ko jih je ponucala. So ble ta najmanjš možne št. (44,46,50). Se mi včasih zdi, da ti osebe, ki jih ne poznaš zlo dobr oz. jih lih dobr spoznaš, pokažejo več zahvale kot pa tisti, ki so že dolgoletni prijatelji. Ker ta, ki sem ji posodila, sem jo spoznala na EINTu v LJ. Je mela tist čas najmanjšega, najlažjega in najmlajšega borca.

Evo čist se strinjam, sej ne, da je že parkarat prišla k sosedi na obisk, pa me ne zunaj vidla, pa mi tudi hvala ni rekla. Ah sej mi je vseen, sam po enem koncu si pa tudi svoje mislim. Pa da ne boš mislila, da je dobila kake rabljene cote, ampak vse skoraj novo - ker je bila naša tamala kr big girl in je mela une začetniške stvari oblečene enkrat al pa dvakrat maksimalno, ker jih je hitro prerasla. Je pa vmes med cotami zlezlo tudi eno darilo, no še zdej ne vem kakouser posted image , no ampak to ni važno. Bili so eni ključki od fisher price-ja, ki piskajo in sem že par mesecev nazaj prosila, če bi jih lahko dobila nazaj, ker jih je Živa dobila za darilo - a misliš, da sem jih slučajn  že vidla do zdaj???? No way. ah škoda besed, sto ljudi sto čudi 

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
15.11.2009 10:22:52   
rožca26

heyuser posted image

Evo čist se strinjam, sej ne, da je že parkarat prišla k sosedi na obisk, pa me ne zunaj vidla, pa mi tudi hvala ni rekla. Ah sej mi je vseen, sam po enem koncu si pa tudi svoje mislim. Pa da ne boš mislila, da je dobila kake rabljene cote, ampak vse skoraj novo - ker je bila naša tamala kr big girl in je mela une začetniške stvari oblečene enkrat al pa dvakrat maksimalno, ker jih je hitro prerasla. Je pa vmes med cotami zlezlo tudi eno darilo, no še zdej ne vem kakouser posted image , no ampak to ni važno. Bili so eni ključki od fisher price-ja, ki piskajo in sem že par mesecev nazaj prosila, če bi jih lahko dobila nazaj, ker jih je Živa dobila za darilo - a misliš, da sem jih slučajn  že vidla do zdaj???? No way. ah škoda besed, sto ljudi sto čudi 

Jest bi ji pa pozvonla na vrata in ji povedala, da jih nujno rabiš, ker boš kmal rodila. Če jih pa ne bo hotla, pa reč, da se boš zarad tega tok sekirala, da boš mogla prej rodit. Moram reč, da je prava user posted image . Če pa še nov kr hotla, pa reč da so to tvoje cote ali pa zahtevej denar, da ti da, da boš mela s čim kupit.
Sej eni si res dovoljo.
Sploh ne razumem, da lahko obstajajo taki ljudje na svet. Pa mogoče to še tok manj, ker jest vrnem vse kar mi dajo. Že če mi darila prnesejo mi je tok nerodno, da je joj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
15.11.2009 10:28:53   
Anonimen

Dobro jutro!

Ja, zgleda že tko. Sam veš kaj je žalostno pri tem??? Zdej vid spi, jest pa ne moram zaspat. Zgleda si bom mogla sam obraz umit user posted image  Se mi še ni dalo rihtat. Sam preoblekla sm se, do ostalga mi pa še ni ratalo user posted image

A veš, da moja tudi spi!!!! Jah ni kej, neki sta se že mogla zmentuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?