rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: branka28 Drugače pa je danes takšen dolgčas . Smo imeli v planu, da se gremo malo potepat, pa so mojega klicali tik pred zdajci, da mora priti delat . Vsak vikend sma z Mariso večninoma sami . Ma bo že boljše . te popolnoma razumem. Pa mislim, da te sara tud. Smo vse na istem Jah vem kako je to. Zarad tega ku šihta, je zamudu rojstvo Žive. Da ne govorim o tem, da jst sem rodila v sredo, njega sem videla šele v četrtek zvečer. Pol ga je v petek zjutraj poslal nalagat. Cel konec tedna pa je še imel eno bedno predavanje (ampak glih tisti vikend) za eno licenco. No u nedeljo sma prišle domov popoldan, on je pa šel zvečer delat, ker je šef reku, da nej niti ne študira o dopustu, kje pa kaki očetovski!!! Aja pa še to, med najhujšimi popadki, me je klical pa reku, da ga je policija ustavila in da je dobu 1700 eur kazni, zaradi ur, ki pa so popolnoma šefova kriva, ampak gospd šef ni hotel plačat Uh, ta šef je pa tak kreten kot je od mojga. S tem da smo mi v prednosti, ker je ta šef mož od moje tašče, pa si moj lahka zmisle kakšno urco prej, da ne mora v službo, ker je pregled. Vsaj nekaj. Sam, da je pa tvojmu šef zagrozil, da nima kej it na očetovski dopust pa lahka rečem sam to ..... ******************** ************ halooooooooooooooooooooooooo?????!!!!!!!!!!!!!! Sej mu pripada in mu mora to omogočt. To je tko kot če bi teb v službi rekl, da ne smeš it rodit, kljub temu da ti je voda odtekla Ah sej to midva še predobr veva, da mu pripada. Ampa ko šef reče "ja ti pa meni že ne boš gnar kradel". Mislim halo. Tak je bil odgovor na to, če si lahko vzame dopust. drugače sta pa moja dva totalno v pogonu, sestavljata duplo legice. Ni kej dva otroka na kupu A tvoj ni mogu šefu rečt da itak on ne plača ampak ministrstvo za družino in dom A dumplice imate??? Mi jih mamo tud, sam našmu so fajn za vn zlagat