|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
15.11.2009 10:31:10   
rožca26
Ej, punce, tole sm prekopirala iz januark. Upam, da mi ne bodo zamerile.
Magari si ga prepišite, da ga boste mele pr seb, ko se bo začela ta tema na polno odvijat user posted image

Tole je moj seznam, nameravam roditi v Lj P. Mogoče še kaj manjka, tako da z rezervo:

• prigrizki (le zakaj mam to na 1. mestu, he he heuser posted image user posted image user posted image )
  • krema za bradavice
  • blazinice za dojenje
  • modrček za dojenje
  • 2x nogavice
  • mrežaste gatke - to dobiš v P
  • vložki - vir
  • copati
  • tuš gel (brez šampona, ne bom si tam prala las, že tako mam same težave z ušesi)
  • krtačka
  • pasta za zobe
  • dokumenti (materinska z original izvidi KG, Rh, WaR; napotnica za P; karica ZZZS; osebna; priznanje očetovstva oz. poročni list/kopija)
  • pisalo
  • polnilec
  • mobitel
  • fotka
  • labela
  • rezervne gumice in kaka špangica
  • šlauf

Upam, da bo kateri to pomagalo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
15.11.2009 10:32:50   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Dobro jutro!

Jest sm pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul zaspana user posted image  Vid se je zbudil ob 6.00, no, nekaj čez 6, in sm seveda jest mogla vstat.

Evo isto!!! Ne vem, kaj sta Živa pa Vid imela dons kakšen tajni dogovor???? user posted image user posted image
Če sta, jima je ratalo, ni kejuser posted image

Blagor njima, da lahko. Kaj pa mi2??? user posted image  Ah ja, sta zgleda dons mal lumpa user posted image user posted image
Za tajni dogovor pa sigurno - sta se zmenla, da prej vstaneta, da bosta mamici na čveku na RR, onadva pa mir pred nama user posted image user posted image user posted image
Ja, zgleda že tko. Sam veš kaj je žalostno pri tem??? Zdej vid spi, jest pa ne moram zaspat. Zgleda si bom mogla sam obraz umit user posted image  Se mi še ni dalo rihtat. Sam preoblekla sm se, do ostalga mi pa še ni ratalo user posted image

A veš, da moja tudi spi!!!! Jah ni kej, neki sta se že mogla zmentuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
15.11.2009 10:47:57   
Zvezdici
rožca - kopijo priznanja očetovstva rabim? Kje se pa to sploh dobi user posted image ?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
15.11.2009 10:59:15   
plamen

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
Rozca ... v bistvu sem hotla samo teb odgovorit ... user posted image  ... meni je ura ok - 16:30.
Plamen ... nekaj sem ti napisala kaka 2 (moja) sporocila nazaj, pa verjetno nisi opazila. user posted image

Pol pa najboljš, da se takrat dobimo. user posted image  Bo pa plamen kej več povedala kje je to. 

OK velja, v sredo ob 16.30. Če sta za, ker sta obe blizu, vaju lahko poberem pri Pelatiju pa gremo skupaj tja, da ne bo vsaka svoj avto laufala. Če ne pa je to v blokih Bistra (pri Kebru zaviješ notr), zadnji blok na desni strani, ob glavni cesti.

urša user posted image - Lahko da sem kaj zgrešila, se bomo v sredo vse pomenile. Drgač sem bila pa od Marte in Tonija sošolka, vidim da jih imaš na FB.

Včeraj sem plesala, je bilo luštno, danes greva pa h kolegu na kosilo, da spoznava njegovo punco. Mi ni treba kuhatuser posted image Zvečer pa sledi razvajanje v dvoje, ups, v trojeuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
15.11.2009 11:19:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

rožca - kopijo priznanja očetovstva rabim? Kje se pa to sploh dobi user posted image ?

MIslim, da se lahko uredi na CSDju. Greš s partnerjem tja in on da izjavo. Pol ti pa oni eno potrdilo dajo, ki ga imaš zraven v P. To velja samo za tiste k smo neporočene in živimo na koruziuser posted image user posted image user posted image

Ja, jst vem da bom to šla, ker pri prvi sma 2 meseca urejala očetovstvo, ker moj gospod nikol ni imel časa( je med tednom skos v tujini). Se je že sosed  hecal, če gre on podpisatuser posted image user posted image
No edin, če se ga jst prej usmili, pa ga mogoče poročim - tudi to je varjantauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
15.11.2009 11:25:12   
Anonimen
No kaj čveke, a dons spet nekaj štrajkate? A se nismo zmenil, da mormo prit čimprej na 2.del??????user posted image user posted image user posted image

Ej rožca, mal morve moralo dvignt, da bodo še druge kej napisale, če ne boma začele kazenske pike talatuser posted image user posted image  Pa tok fajn smo že prišle na 6 strani /danuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
15.11.2009 11:40:18   
vekybel
Zdravo!
Kako ste?
Jz nisem preveč dobro, zjutraj sm se zbudila v solzah, ker sem imela grde sanje in sem zdej tak čudna da vam ne vem povedat pa še trebuh me boli.
Kaj mi znate povedat nekaj, moj user posted image  že cel teden je bolj miren, tu pa tam kdaj brcne, glih da me opozori da je ok. Kaj so že tolk veliki da nimajo tolk prostora se gibat ali? Ker prej je bil user posted image  dosti bolj živ.
Včasih pomislim da nisem kriva jz slučajno ker me med spanjem zanese na trebuh pa da mu kaj naredim. user posted image
Malo me skrbi.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
15.11.2009 12:15:54   
rožca26

No kaj čveke, a dons spet nekaj štrajkate? A se nismo zmenil, da mormo prit čimprej na 2.del??????user posted image user posted image user posted image

Ej rožca, mal morve moralo dvignt, da bodo še druge kej napisale, če ne boma začele kazenske pike talatuser posted image user posted image  Pa tok fajn smo že prišle na 6 strani /danuser posted image user posted image

Ja, morva spodbujat. Sam zdele mene par minut ni blo, ker smo šli družinsko po špecarijo v trgovino.
Drgač pa punce .... user posted image user posted image user posted image  go, girls, go!!!!!user posted image user posted image user posted image  Mal svoje pobe spuste na pijačko pa alo na čvek.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
15.11.2009 12:21:23   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Zdravo!
Kako ste?
Jz nisem preveč dobro, zjutraj sm se zbudila v solzah, ker sem imela grde sanje in sem zdej tak čudna da vam ne vem povedat pa še trebuh me boli.
Kaj mi znate povedat nekaj, moj user posted image  že cel teden je bolj miren, tu pa tam kdaj brcne, glih da me opozori da je ok. Kaj so že tolk veliki da nimajo tolk prostora se gibat ali? Ker prej je bil user posted image  dosti bolj živ.
Včasih pomislim da nisem kriva jz slučajno ker me med spanjem zanese na trebuh pa da mu kaj naredim. user posted image

Najprej se pomiri. Sej veš, da user posted image  občasno tudi počivajo - tko k me. En teden nam laufa kle gor 100/h, drug teden pa komaj par strani skup spravmo. Drgač pa malo user posted image  pocrkljaj s kakšno sladkarijo. Ponavadi takrat oživijo. Če pa še vseeno nisi pomirjena pa kliči svojo G.
Pa dons štej gibe - 10 jih mora bit v 10ih urah. Če jih je tolko, pol te nima kej skrbet.
Kar se pa tiče spanja na trebuhu - ni nič narobe in nič ne škodi tvojemu črvičku.
Pa res, pomiri se. Pa še to - če si ti zlo aktivna čez dan in manj sediš oz. počivaš, potem tudi dojenčka ne čutiš, ker takrat ponavadi spi. Res, veky, pomiri se.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
15.11.2009 12:24:55   
Anonimen
evo jst pa glih kosilo kuham, no kuha se samo, jst sem samo dala v lonecuser posted image user posted image

Pol bomo pa šli nekaj v Europarka iskat pa pogledat, pol pa dragi že gre v Nemčijo.

Jutri pa pregled, komaj čakam da vidim našo pikico, da vidm če ji ni slučajno kaj med nogami zraslo, vmes ko se nisma videliuser posted image user posted image .

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
15.11.2009 12:26:40   
rožca26

Jutri pa pregled, komaj čakam da vidim našo pikico, da vidm če ji ni slučajno kaj med nogami zraslo, vmes ko se nisma videliuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa tvoj dragi dela, če ni skrivnost? Me zanima, ker mora v Nemčiji bit. Je pa zagotov bolš plača, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
15.11.2009 12:27:15   
7lina7
ojla!

Zdravo!
Kako ste?

ne skrbi! tud sama sem prejšnji teden bila v skrbeh zaradi tega.. prej pune brce,pol pa naenkrat nič več .. čist poredko in še to narahlo. pa sem šla po netu brskat in sem (mislim,da na  biba leze) našla članek neke G, v katerem pač opisuje razvoj user posted image po tednih in piše, da okrog 24t včasih user posted image skrbi, da je user posted image premiren in,da je to za ta čas normalno. ne piše pa zakaj.  v glavnem, zadnja 2 dni so se aktivitete pospešile in je spet tak kot je bilo prej. so pa še vedno čist spodaj v predelu pod popkom - se mi zdi,da včasih po 'izhodu' žgečka.. user posted image
grem iskat tisti,ti javim, ko najdem!

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
15.11.2009 12:28:45   
Anonimen

Zdravo!
Kako ste?

Najprej se pomiri. Sej veš, da user posted image  občasno tudi počivajo - tko k me. En teden nam laufa kle gor 100/h, drug teden pa komaj par strani skup spravmo. Drgač pa malo user posted image  pocrkljaj s kakšno sladkarijo. Ponavadi takrat oživijo. Če pa še vseeno nisi pomirjena pa kliči svojo G.
Pa dons štej gibe - 10 jih mora bit v 10ih urah. Če jih je tolko, pol te nima kej skrbet.
Kar se pa tiče spanja na trebuhu - ni nič narobe in nič ne škodi tvojemu črvičku.
Pa res, pomiri se. Pa še to - če si ti zlo aktivna čez dan in manj sediš oz. počivaš, potem tudi dojenčka ne čutiš, ker takrat ponavadi spi. Res, veky, pomiri se.

Kakor je rekla rožca, res se pomiri. Tudi moja je na začetku tedna bila bolj lena, pa nisem kaj preveč gibov čutila. Pa mislim da tut je tut Pušenjak enkrat rekel, da ni nujno da v tem času skos čutiš enakomerno gibov. Enkrat več, enkrat pač malo manj. Ne sekiraj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
15.11.2009 12:29:02   
rožca26

MIslim, da se lahko uredi na CSDju. Greš s partnerjem tja in on da izjavo. Pol ti pa oni eno potrdilo dajo, ki ga imaš zraven v P. To velja samo za tiste k smo neporočene in živimo na koruziuser posted image user posted image user posted image

To izjavo lahko urejaš tudi šele po rojstvu otroka, sam je pol več komplikacij. Pa seveda to urejaš le v primeru, če hočeš imet vpisanega očeta v roj. list otroka 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
15.11.2009 12:31:25   
7lina7
evo ga veky, našla:

Plod zelo hitro pridobiva na teži, malce počasneje pa raste. V tem obdobju je velik 31 cm in tehta skoraj 700 g. Njegova ušesa so razvita, pojavijo se trepalnice, lahko se že odprejo oči. Kosti pridobivajo gostoto in zaradi vgrajevanja kalcija postajajo trše. V maternici je relativno veliko plodovnice, zato lahko plod zavzame vse mogoče položaje. Nekatere nosečnice so zaskrbljene, ker ploda ne čutijo tako intenzivno, kot so ga čutile prej.

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
15.11.2009 12:32:42   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa tvoj dragi dela, če ni skrivnost? Me zanima, ker mora v Nemčiji bit. Je pa zagotov bolš plača, a ne?

Ne ni skrivnost, sploh če je napisan na RRuser posted image user posted image user posted image  
Šofer špedicije, torej namest da bi med tednom mene polagal, polaga volan oz. ovinke. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sara2007 -- 15.11.2009 12:33:50 >

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
15.11.2009 12:33:27   
branka28
Lep nedeljski pozdrav!

Meni danes ni za nič, se vidi da je nedeljauser posted image user posted image

Vekybel,pomiri se mogoče ima bolj miren teden, moj user posted image   je bil pred 1 tednom tudi zelo miren tu pa tam kakšna brcika, bila sem ful v skrbeh. Prejšnji teden je pa vse noter spravil, kot da bi bil na nogometnem turnirjuuser posted image user posted image .

Priznanje očetovstva, zakaj pa moraš imeti s seboj v P, saj vendar oče podpiše očetovstvo po rojstvu otroka?user posted image
Vsaj pri meni je bilo tako pred šestimi letiuser posted image , ne vem mogoče je to kakšna novostuser posted image .

Vložki
, kaj zdaj so začeli šparat še na tem v P user posted image user posted image user posted image user posted image
Se spomnim, ko sem prvič rodila v MB P, vložkov smo res imele na zalogi in mrežaste hlačke, vsa častuser posted image , upam da sedaj ni drugače.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
15.11.2009 12:34:59   
Anonimen

To izjavo lahko urejaš tudi šele po rojstvu otroka, sam je pol več komplikacij. Pa seveda to urejaš le v primeru, če hočeš imet vpisanega očeta v roj. list otroka 

Mislim, da lahko tudi dva meseca prej. Vsaj tako so mi rekl na Csdju pri nam. Se je za pozanimat.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
15.11.2009 12:41:45   
rožca26

Ne ni skrivnost, sploh če je napisan na RRuser posted image user posted image user posted image  
Šofer špedicije, torej namest da bi med tednom mene polagal, polaga volan oz. ovinke. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
15.11.2009 12:45:45   
Anonimen
rožca kaj si že kaj rešila glede porodniške, ko si dala pritožbo??? Al morš spet en mesec čakat, da dobiš un odgovor.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
15.11.2009 12:46:31   
branka28
Drugače pa je danes takšen dolgčasuser posted image .
Smo imeli v planu, da se gremo malo potepat, pa so mojega user posted image klicali tik pred zdajci, da mora priti delatuser posted image . Vsak vikend sma z Mariso večninoma sami user posted image .
Ma bo že boljšeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
15.11.2009 12:49:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Priznanje očetovstva, zakaj pa moraš imeti s seboj v P, saj vendar oče podpiše očetovstvo po rojstvu otroka?user posted image
Vsaj pri meni je bilo tako pred šestimi letiuser posted image , ne vem mogoče je to kakšna novostuser posted image .

Vložki
, kaj zdaj so začeli šparat še na tem v P user posted image user posted image user posted image user posted image
Se spomnim, ko sem prvič rodila v MB P, vložkov smo res imele na zalogi in mrežaste hlačke, vsa častuser posted image , upam da sedaj ni drugače.user posted image

Zagotovo se očetovstvo ureja lahko prej. To je takrat, ko urejaš še ostale papirje za porodniško. Se v list napiše, da je ta pa ta gospod, rojen tam pa tam, resnično oče tega, še nerojenega otroka.
Ja, včasih se pa tega ni dalo.
Zdej te pa matičarka v P vpraša kdo je oče, ti poveš, ona vpraša, če želiš imeti očeta vpisanega v otrokov roj. list, in če ja, ji lahko že pokažeš list s priznanjem očetovstva.

Ne vem kako je v MB P, sam v Lj. je bilo tako, da so na vseh oddelkih, razen na intenzivnem, mele mamice na voljo le 2 paketka vložkov, ostalo si pa moral prinesti.
Kar se pa tiče hlač pa smo jih me dobivale takrat ko si rabil oz. vsaj zjutraj in zvečer.
Upam, da se to v letu in pol ni spremenilo. Glede na to, da je recesija pa ne smemo bit šokirane user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
15.11.2009 12:50:01   
rožca26

Drugače pa je danes takšen dolgčasuser posted image .
Smo imeli v planu, da se gremo malo potepat, pa so mojega user posted image klicali tik pred zdajci, da mora priti delatuser posted image . Vsak vikend sma z Mariso večninoma sami user posted image .
Ma bo že boljšeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te popolnoma razumem. Pa mislim, da te sara tud. Smo vse na istem

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
15.11.2009 12:52:27   
rožca26

rožca kaj si že kaj rešila glede porodniške, ko si dala pritožbo??? Al morš spet en mesec čakat, da dobiš un odgovor.

mam 15 dni po dobljeni odločbi za pritožbo. Pol pa itak čakaš 2 m. Če bodo tko hitr delal kt vse ostalo, bom jest po vsej verjetnosti že tretjič na porodniški user posted image
Drgač sm pa jest zdej na bolniški. Me je moj ata prijazno zaposlil, tko da sm brez skrbi do konca prihajajoče porodniške.
A Živa je v vrtcu?
A ti zdej delaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
15.11.2009 12:54:25   
branka28

Vložki

Zagotovo se očetovstvo ureja lahko prej. To je takrat, ko urejaš še ostale papirje za porodniško. Se v list napiše, da je ta pa ta gospod, rojen tam pa tam, resnično oče tega, še nerojenega otroka.
Ja, včasih se pa tega ni dalo.
Zdej te pa matičarka v P vpraša kdo je oče, ti poveš, ona vpraša, če želiš imeti očeta vpisanega v otrokov roj. list, in če ja, ji lahko že pokažeš list s priznanjem očetovstva.

Ne vem kako je v MB P, sam v Lj. je bilo tako, da so na vseh oddelkih, razen na intenzivnem, mele mamice na voljo le 2 paketka vložkov, ostalo si pa moral prinesti.
Kar se pa tiče hlač pa smo jih me dobivale takrat ko si rabil oz. vsaj zjutraj in zvečer.
Upam, da se to v letu in pol ni spremenilo. Glede na to, da je recesija pa ne smemo bit šokirane user posted image

A tako, hvala bogu za RR in vse vas, jaz sem res zgubljena, kaj se tiče teh novosti, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja recesija pa se itak vsepovsod pozna.user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?