|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
14.11.2009 9:51:39   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Full lepi bušiji in tudi zelo različni po velikosti. Moj je že kar konkreten, ampak meni trebuh pri meni sploh ni všeč, zato si ga sploh ne bom slikala. Ta okroglost mi enostavno ni všeč. Hmmm...

Lepo se imejte!

ni panike.... pa tudi nič narobe s tem!!  jaz se na mojega še zdaj nisem navadila..user posted image   mi nič več na sebi ni všeč!!  sem kot gmota sala... ja, tak je to,če si navajen na normalno postavo, lahko vse oblečeš...pol pa razlezeš na vse strani...  zgledam tak kot da sem prejšnjo lino pojedla!! user posted image    sem zadnjič brala, da je odpor do telesa med user posted image čisto pogost in neškodljiv pojav in da zato nismo nič slabše mame potem in da nimamo nič kaj manj rade svoje user posted image !
baje se enako dogaja v puberteti... ko se telo začne spreminjat in po navadi ne v smer,ki smo jo načrtovali oz. pričakovali... vse je novo! user posted image

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
14.11.2009 10:25:36   
Zvezdici
Dobro jutro user posted image .

Danes, pa spet malo več oblačkov.

Uživajte ob soboti!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
14.11.2009 10:51:26   
rožca26
No, mi2 sva že nazaj iz BTCja. Sm bla tko jezna, ker sm skor 1 uro čakala, da je prodajalka iz kepice pršla nazaj user posted image
Drgač pa mam eno obvestilo, ki sem ga prebrala pri januarkah:
Danes je otvoritev Mothercare trgovine v BTCju.

Upam, da to drži, ker jest nism tega vedla in zato nism šla nič pogledat.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
14.11.2009 10:53:03   
rožca26
Urša - imam eno vprašanje zate. Zakaj ti ne pišeš šumnikov (š,č,ž)? Kaj ti ne primejo?user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
14.11.2009 13:03:28   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Urša - imam eno vprašanje zate. Zakaj ti ne pišeš šumnikov (š,č,ž)? Kaj ti ne primejo?user posted image

user posted image user posted image user posted image .. pa res!  splih nisem opazila,ko sem brala...user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
14.11.2009 13:58:53   
Zvezdici
Danes smo pa vse bolj zaspane ane?
Meni je malo dolgčas. user posted image

Saj je res tak bolj zaspan dan.
Čeprav zunaj je pa kar fino, ni preveč mrzlo. Samo ko pihat začne, je pa zoprn.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
14.11.2009 14:11:41   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ja, je sobota. Pa smo čez vikend bolj v moški družbi, kot v družbi RRja. No, jest sm skoz gor, k mojga ni velik doma user posted image  sam vs ni od nikoder user posted image
Pa vreme je res za en pasji drekec. Ko bi bil vsaj sneg!!!! user posted image
Jest že komi čakam december. Je takrat en tak lep vzdušje. Mi pa ni všeč, da majo nekatere trgovine že zdej okrancljano za božič in novo leto. Se mi zdi, da se pol kr vs ta vzdušje porazgubi user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
14.11.2009 14:12:22   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

user posted image user posted image user posted image .. pa res!  splih nisem opazila,ko sem brala...user posted image user posted image user posted image

Pa ne bit jezna na tako vprašanje. Sam zanima me. Ne misli, da sm s tem mislila kej drugega.user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
14.11.2009 14:19:02   
Zvezdici

Ja, je sobota. Pa smo čez vikend bolj v moški družbi, kot v družbi RRja. No, jest sm skoz gor, k mojga ni velik doma user posted image  sam vs ni od nikoder user posted image
Jest že komi čakam december. Je takrat en tak lep vzdušje. Mi pa ni všeč, da majo nekatere trgovine že zdej okrancljano za božič in novo leto. Se mi zdi, da se pol kr vs ta vzdušje porazgubi user posted image

Jooj ane december!
Jaz imam že po malem uno vzdušje jeej mrzlo, pa jeej smrekca, pa jeej okraski user posted image user posted image .
Sem lih učeraj se hecala, da še mal pa bomo smrekco postavlal user posted image .

Joj, ampak sneeg! Ne bi se ga branla tu v Ljubljani. Vsaj malo.
Al pa če vsaj pada, pa super zgleda!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
14.11.2009 14:22:18   
rožca26

Jooj ane december!
Jaz imam že po malem uno vzdušje jeej mrzlo, pa jeej smrekca, pa jeej okraski user posted image user posted image .
Sem lih učeraj se hecala, da še mal pa bomo smrekco postavlal user posted image .

Joj, ampak sneeg! Ne bi se ga branla tu v Ljubljani. Vsaj malo.
Al pa če vsaj pada, pa super zgleda!

Ja, jest pravim, da je zame najlepše darilo bel božič, novo leto in moj rojstni dan. Sam kaj ko snega še ne prodajajo user posted image  Bi prec vsi vedeli kaj mi prinest za daril. Mam itak skor vse in je pol problem ko pridejo ti dnevi. Še dobr da sm se za letos spomnla kaj mi lahko moj lubi da - ga bom prosila nej mi kr nosečniško pižamo kupi iz kepice. je draga, sam se bo pa vse pol porihtal, k mu ne bo treba razglablat kva dat user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
14.11.2009 14:25:25   
rožca26
Joj, še to. A ma kera idejo, kaj kupit oz. narest za darila domačim in prijateljem. Mam jest navado, da kupim sam za mojga, pol pa za ostale kakšen sladkiš pa še neki. Pa ne vem kaj nej letos od tega neki kupim/naredim. Lani sm jim dala lončke, predlani kaligrafske inicialke (made by me), pred 2 letoma štomfe ... Zdej sm se pa iztrošla user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
14.11.2009 14:30:15   
ursa_p
Delovna sobota koncana ... skoraj ... se nekaj morva odnest nazaj, pa bo.

Potem pa greva po Gala.

Sumnikov nikoli ne pisem na internet, ker so to "neka pravila", ki naj bi se jih drzali, vsaj kar se interneta tice in elektronske poste. To pa zato, ker nekaterim namesto sumnikov se vedno pisejo tisti znakci in je potem to cist nerazumljivo brat. Ni panike ... zarad mene jih lahko pisete, samo jaz jih nikoli nisem in jih tudi ne bom. Pa itak da nic ne zamerim ... me lahko vse vprasate, ne vzamem nic kaj osebno ali kaj podobnega.

Sibam.

Lp, Ursa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
14.11.2009 14:31:49   
Zvezdici
Jaz sem lansko leto pekla različne mafine. Uporabla malo bolj božične in posebne podstavke (al kokrkol se reče unim zadevcam v kateri so mafini user posted image ). Potem sem jih pa dala vsakemu 3 ali 4 različne in jih dala v škatlo (božično seveda). Pa zraven napisala še voščila in to je bilo ubistvu to.
Uporabno, pa še vsi so bili veseli user posted image .

rožca - drugače, pa tudi jaz sama obožujem sneg!
Samo kaj ko ga je vsako leto manj user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
14.11.2009 14:32:02   
lunka1
pravkar sem zaključila z dvourno peko piškotov, mmmmmmmmmm... ko se vse skup fajn ohladi, sledi še pomakanje v čokolado. tudi jaz komaj čakam predbožični, božični in novoletni čas, predvsem zaradi današnjega početja.
user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
14.11.2009 14:34:06   
Zvezdici
lunka1 - njaaaaami. Sem vam fouš ko boste to jedli user posted image .

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
14.11.2009 14:39:57   
lunka1
mmmm, verjamem, a veš kolk so dobriiii user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
14.11.2009 14:43:22   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

pravkar sem zaključila z dvourno peko piškotov, mmmmmmmmmm... ko se vse skup fajn ohladi, sledi še pomakanje v čokolado. tudi jaz komaj čakam predbožični, božični in novoletni čas, predvsem zaradi današnjega početja.
user posted image

uh, piškoti .... še meni kakega pošlji user posted image  Jest komi čakam, da pride moj iz službe, da gremo v trgovino po material zanje in za mafine

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
14.11.2009 14:44:10   
rožca26

Jaz sem lansko leto pekla različne mafine. Uporabla malo bolj božične in posebne podstavke (al kokrkol se reče unim zadevcam v kateri so mafini user posted image ). Potem sem jih pa dala vsakemu 3 ali 4 različne in jih dala v škatlo (božično seveda). Pa zraven napisala še voščila in to je bilo ubistvu to.
Uporabno, pa še vsi so bili veseli user posted image .

rožca - drugače, pa tudi jaz sama obožujem sneg!
Samo kaj ko ga je vsako leto manj user posted image .

user posted image user posted image user posted image  hvala za idejo. Jo bom ponucala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
14.11.2009 14:49:15   
Zvezdici
rožca - hehe ni problema. Še kdaj user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
14.11.2009 15:16:36   
vekybel
Pozdravljene,
kako ste danes? Mislim da me bo kar odpihalo, kako piha.
Mi se kartamo, v mestu smo že bili v trgovini in zdej se grejemo doma.
7lina7: ko boš konec z barvanjem nam pošlji kako slikco da vidimo kako si pridna.
Se beremo kasneje kaj pa to.
Lepo soboto vam želim.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
14.11.2009 15:19:46   
Zvezdici
vekybel - pri nas tudi zeloo piha. Ravno to je razlog, da sem rajši doma.
Mmm doma ob čajčku ali pa kakavu. Nekaj najlepšega ane.
Pa še tako temno je, sem si jaz kar svečke prižgala, da je še malo boljše vzdušje doma user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
14.11.2009 16:28:00   
Zvezdici
Vidim, da sem danes edina, ki ne ve kaj početi, hehe. user posted image

Čeprav mi kar paše biti za računalnikom in brskati po internetu. Že dolgo časa nisem.
Pa še tako fajn vreme za lenarjenje.

Aja punce.. ali so katere vrste tort, ki jih me kot nosečnice ne smemo jesti? Oziroma vem da so.. samo sem vedno skeptična in ne vem če lahko. Ker nekatere kreme vsebujejo surova jajca.
Se ve izogibate katerim vrstam tortam? Ali sem vas jaz sedaj obremenila s tem - upam, da ne.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
14.11.2009 17:00:01   
rožca26

Vidim, da sem danes edina, ki ne ve kaj početi, hehe. user posted image

Čeprav mi kar paše biti za računalnikom in brskati po internetu. Že dolgo časa nisem.
Pa še tako fajn vreme za lenarjenje.

Aja punce.. ali so katere vrste tort, ki jih me kot nosečnice ne smemo jesti? Oziroma vem da so.. samo sem vedno skeptična in ne vem če lahko. Ker nekatere kreme vsebujejo surova jajca.
Se ve izogibate katerim vrstam tortam? Ali sem vas jaz sedaj obremenila s tem - upam, da ne.

Jem tisto kar mi paše. Tort pa itak ne maram, sam ostalo pa.
Pa nisi edina, ki ne ve kaj početi, Sam jest mam še mulčka, k ga moram animirat user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
14.11.2009 17:05:03   
plamen
Aloha iz daljšega sprehoda. Danes mam tolk napet trebuh, pa še najedla sem se k pr norcih. Dopoldne sem delala grotte ali moncherry po domače, pa še mafine zame, brez alkota, možek je pa pico spekel. Tko da sva bla majhna pekarna mišmašuser posted image
Zdaj pa počasi priprave na MArtinovanje, se full veselim.

Novoletna darila - jaz sem lani koledarje naredila, slike sem sama mal uredila, dodala razne zvezdice, okvirčke in tko in poslala prek spleta v print. PA še kak sladkiš ali pjačka, pa so bili zelo veseli. Je pa res, da sem od vseh mela vsaj 12 slik za vsak mesec, če pa ne sem pa kako naravo dala. Letos pa tudi še jaz ne vemuser posted image

Rožca
, a mi plis pošlješ un tuj link za čestitke, k jih midva tut sama delava? Si na začetku našega druženja nekaj omenjala.... Hvala

Zvezdici - mislim, da se moraš paziti samo svežih jajc, pa seveda verjetn ni lih fajn, da torta ni sveža. Jaz bolj ali manj hodim v eno slaščičarno in jem tako, da ni kakšne kreme, kjer bi gorzila surova jajca. Če ma pa kera kakšno drugo priporočilo, pa kar na plan.

Želim vam mega vikend!!!!user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
14.11.2009 17:16:19   
Zvezdici
rožca - maš družbo. joj sm ti fouš user posted image

plamen - jaz se tudi drugače tort bolj izogibam. VSake toliko časa pa bi, pa nisem ziher.
Njamii.. to, pa uživata danes!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?