|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.11.2009 19:03:24   
7lina7
rožica- je egoist!  mam enga takega vodnarčka doma... sicer ne hodi po šihtu v kafič odklopit, so pa druge zadeve ki mi kri pijejo in pri katerih je važen samo on,on, ... sem že omenla, da on??  

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
13.11.2009 19:15:28   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007
*pupsa*

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lorelaj*
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
Jassika
3vid
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
meti.v
skodrana mama

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

petek, 4.12.2009

zoey

ponedeljek, 7.12.2009

meti.v

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
13.11.2009 19:16:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

rožica- je egoist!  mam enga takega vodnarčka doma... sicer ne hodi po šihtu v kafič odklopit, so pa druge zadeve ki mi kri pijejo in pri katerih je važen samo on,on, ... sem že omenla, da on??  

ne, ne, on je dvojček, kar je še huj user posted image
Pa ja, si že omenila on, on ... on user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
13.11.2009 19:21:09   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), KRAJ PORODA 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,              (1.user posted image )          user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image
user posted image  Maja.Gal, 27 let            (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image         NM

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (1.user posted image )              user posted image           

SKUPAJ NAS JE 82 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 16
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 48

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
13.11.2009 19:50:08   
rožca26
A zdej pa nobene ni?? user posted image  Sm vas pustila brez besed user posted image
Punce, dons smo ble zlo pridne user posted image  zapolnile 6 strani user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
13.11.2009 20:35:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

A zdej pa nobene ni?? user posted image  Sm vas pustila brez besed user posted image
Punce, dons smo ble zlo pridne user posted image  zapolnile 6 strani user posted image

Evo mene, zdaj sem dala otroka spat, no nej bi šla spatuser posted image , dragi večerja......

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
13.11.2009 20:39:53   
Anonimen
.................. jst pa strašim na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
13.11.2009 20:42:36   
Anonimen

Nism mogla prej potožit, ker je lih dam pršu user posted image user posted image
Mah, na živce mi gre, da gre vedno po šihtu še v jurčka (kava bar) se odklopit in  je tm tudi eno uro ali več. Jest pa z razbolenim križem, pa rit mi bo odpadla, pa trebuh tudi ... vid pa poln energije pa sam nosu bi se user posted image  Pol k pa mojmu kej rečem glede tega, da bi lahka kakšen dan ali dva na teden pršu direkt dam, pa začne da on se rab odklopit, da je pol lahka v tem džumbusu doma ... user posted image user posted image user posted image  sm mu že parkrat rekla, da jest sm skoz v tem, pa ne rabm jurčka za to da se odklopim. Mah, sej je BZ, sam mam občutek da je ful egoist. Po drug stran se mi pa zdi da so vsi deci enaki. user posted image user posted image user posted image

A sm grozna. Jest bom jokala user posted image user posted image user posted image

Da te vsaj malo potolažm, ena moja žlahtnica bi rekla: Deci to so čudna sortauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
13.11.2009 20:44:43   
Anonimen
No zdej vas pa še jst zapuščam, grem v mižule ovčke štetuser posted image user posted image

Lepo se mejte, bušije pobožajte in uživajte petkov večer. Pa ne pozabte: Petek je čas za kožni metekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Malo heca, pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
13.11.2009 20:49:37   
Jessy
Pozdravljene!

Ste čist preveč pridne s pisanjem in vam ne uspem slediti.

Edino, kar mi je padlo v oči je, da ima zoey na isti dan PDP in očitno greva v isto porodnišnico. Morda bova pa še skupaj kje predihavali. user posted image

Full lepi bušiji in tudi zelo različni po velikosti. Moj je že kar konkreten, ampak meni trebuh pri meni sploh ni všeč, zato si ga sploh ne bom slikala. Ta okroglost mi enostavno ni všeč. Hmmm...

Za naslednji seznamček me lahko napišete pod pregled za 8.12.

Lepo se imejte!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
13.11.2009 22:30:14   
ursa_p
Cer ... se vidi, da sem imela danes sefico v sluzbi in nisem imela nic casa za RR.

Srecanje v Zvezdi ... spet je bilo super, tudi tortice je treba pohvalit. Me smo se pa fajn nacvekale. user posted image

Rozca ... napisala si, da bi ti sneg ... HAHAHAHAHA ... a nisi zadnjic jamrala, da ga v Domzalah nikol ni. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal te hecam ...
Sej jaz bi ga tud, pa cim prej, da probam se Gala na smucke dat, dokler mu bom se zmozna pomagat.
Seznam ... jaz bom definitivno rodila v Ljubljani. Mamo 5 minutk do porodnisnice. user posted image  Sem bila v prvo kar zadovoljna, edino z eno sestro ne, ostale so bile ok.

Plamen ... dej mi prosim samo ime povej, ker ne vem katera s fb-ja si? user posted image  Alenka mogoce ... zdis se mi precej znana ... bom mogla se mal pogruntat v "kateri predalcek spadas". user posted image  Sicer pa ti verjetno mojega poznas, ker je tudi hodil na Moste. Tvojih sosolcev in sosolk pozna precej (Martinu je letos fotkal poroko in je bilo precej tvojih sosolcev tam).
Tortica v Domzalah ... meni cisto odgovarja sreda, pa ura ob 16:30 tudi. Razen ce res ne bo kaj strasnega vmes prislo, ampak zaenkrat velja.

Lunka1 ... a imas na sliki nosecniske hlace al se svoje???

Lupinice ... dejte si na AMZS-jevi strani pogledat teste, pa boste videle, katere lupinice so OK in katere ne. Imajo skoz teste tudi novih lupinic, za tiste malo starejsega tipa pa malo nazaj poglejte.

Imena ... jaz sem dala nek pogoj, da mora bit kratko ime, se najrajs 3 crke, tko da bomo videli kaj bova nasla. Za fantka je ze nekako ozji izbor narejen, za puncko pa nikakor ne prideva skupaj. On bi bolj navadna (Pia, Sara, Eva, ... ), jaz pa ne cist. Potem bo pa se Gal problem, ki mora seveda tudi sodelovati. On bi imel pa Emo in Neli (oboje), ker ima dvojcici za sosolki in sta mu precej vsec. Hja ... za fantka pa itak pravi da ga ne bo, ker bo puncka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brcike ... vcasih se tako nastima, da me tisci pri rebrih, potem pa spet neha. Drugace pa imamo se vedno zur skoraj brez spanja in pocivanja.
Maternicni vrat in pritisk navzdol ... mene precej dol tisci, pa ce pokleknem in nimam nog skupaj ampak jih dam narazen, imam tak obcutek, kot da mi bo kaj ven padlo. Vceraj sem se v sluzbi tako smejala, da se mi je zdelo, da mi ze vse ven leze. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da se mv se vseeno kaj zdaljsa, kar je seveda se mozno ... bomo videli na naslednjem pregledu ... mogoce celo na tistem 3d.
Do zdej sem brcike cutila predvsem spodaj in pod desnimi rebri, zdej se mi pa zdi, da se je moj user posted image  malo obrnil, ker so brcike tudi na levi strani trebuha (prej samo na desni), pa malo nizje pod desnimi rebri. Nazadnje je bil na pregledu obrnjen dol ... bomo videli kako bo naslednjic.

Zdele pa se ostale stvari na racunalniku narest, jutri je pa delovna sobota. Pa se na posto morm odnest za znizano placilo vrtca - da ne bo katera pozabila, je zadnji dan. user posted image

Lep vecer, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 13.11.2009 22:34:22 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
14.11.2009 7:56:46   
rožca26
Dobro jutro!

Pa je sobota ... čeprav oblačna user posted image  
Moj gre dns v službo (zato sm bla včeraj jezna, ker ni prec dam prišel), mi2 z vidom pa v btc po nakup nosečniškega pasu. Ga v sanolaborju v domžalah nimajo (vsaj moje št. ne), jest si ga moram pa nujno omislit. Mi vse tok dol prtiska, da je grozauser posted image  Včasih bi najrajš sredi hoje se vrgla na tla, začela jokat in govort da jest ne moram več naprej user posted image user posted image
Drgač sm pa že malo boljše volje, ker sm mu tudi sms poslala in je dam prišel v parih min po smsju user posted image  Pa šrve besede so ble - sm vidu sms, a si ti ok. Pejt se uležt ...
user posted image user posted image user posted image  Nej ma mal slabe vesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
14.11.2009 7:57:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Nism mogla prej potožit, ker je lih dam pršu user posted image user posted image
Mah, na živce mi gre, da gre vedno po šihtu še v jurčka (kava bar) se odklopit in  je tm tudi eno uro ali več. Jest pa z razbolenim križem, pa rit mi bo odpadla, pa trebuh tudi ... vid pa poln energije pa sam nosu bi se user posted image  Pol k pa mojmu kej rečem glede tega, da bi lahka kakšen dan ali dva na teden pršu direkt dam, pa začne da on se rab odklopit, da je pol lahka v tem džumbusu doma ... user posted image user posted image user posted image  sm mu že parkrat rekla, da jest sm skoz v tem, pa ne rabm jurčka za to da se odklopim. Mah, sej je BZ, sam mam občutek da je ful egoist. Po drug stran se mi pa zdi da so vsi deci enaki. user posted image user posted image user posted image

A sm grozna. Jest bom jokala user posted image user posted image user posted image

Da te vsaj malo potolažm, ena moja žlahtnica bi rekla: Deci to so čudna sortauser posted image user posted image user posted image

ja, iz druge univerze user posted image user posted image user posted image  Mam občutek, da oni nikoli ne zapustijo pubertetniških let user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
14.11.2009 7:59:02   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Rozca ... napisala si, da bi ti sneg ... HAHAHAHAHA ... a nisi zadnjic jamrala, da ga v Domzalah nikol ni. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal te hecam ...
Sej jaz bi ga tud, pa cim prej, da probam se Gala na smucke dat, dokler mu bom se zmozna pomagat.

Ja sej ga res ni. To leto je bil le 1x, na Vrhniki je pa skoz neki uletavav.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
14.11.2009 8:00:25   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Full lepi bušiji in tudi zelo različni po velikosti. Moj je že kar konkreten, ampak meni trebuh pri meni sploh ni všeč, zato si ga sploh ne bom slikala. Ta okroglost mi enostavno ni všeč. Hmmm...

To ti pa ne verjamem. Se pa slikaj z majčko. Se kožce pol nič ne bo vidlo. Jest pa vem, da si ful lepa nosečnica.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
14.11.2009 8:25:59   
lunka1

Lunka1 ... a imas na sliki nosecniske hlace al se svoje???

Imam kar nosečniške. Svojih že od tretjega meseca ne zapnem več user posted image

*

drugače pa dobro jutro.

včeraj sva imela z mojim en športni dan, sva kupovala jakno zame. vidiš, rožca26 - to pa je prednost ribic... moja ribica vedno mene postavi na prvo mesto (in potem skače z mano po trgovinah). sicer me včasih malo živcira, ker pri tem pozablja nase...

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.11.2009 8:35:37   
ursa_p
Jutro!

Ene ste pa zgodnje. Midva sva sele vstala, Gal pa se spi ... mamo pridnega otroka ne ... sploh ne poznam vstajanja ob 6-ih al pa pred 7-mo. Sicer pa Gal odhaja v Domzale (Rozca, ga bos zihr kej slisala user posted image  ), potem delat, zvecer pa imamo obiske in prideta Maticevi necakinji na vecerjo za njun rojstni dan, potem gremo pa na bowling ... sej ne vem al naj samo sedim al nej tudi kej mecem. user posted image user posted image user posted image

Lunka1 ... kje si jih pa nasla take s tako nizkim pasom? Pa nic se ne vidi tistega bombaznega dela zgoraj za cez trebuh. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.11.2009 8:38:31   
lunka1

Lunka1 ... kje si jih pa nasla take s tako nizkim pasom? Pa nic se ne vidi tistega bombaznega dela zgoraj za cez trebuh. user posted image

Lp, Ursa

Kupila sem jih v HM, mislim, da sem dala 49€ zanje. Imajo bombažno elastiko modre barve, saj se malo vidi, klikni tisto sliko, boš videla, da se malo pod joškam vidi črta. Drugače so pa super, imam še črne bombažne na isto foro, te so bile pa še 10€ cenejše. Priporočam! :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.11.2009 8:40:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

včeraj sva imela z mojim en športni dan, sva kupovala jakno zame. vidiš, rožca26 - to pa je prednost ribic... moja ribica vedno mene postavi na prvo mesto (in potem skače z mano po trgovinah). sicer me včasih malo živcira, ker pri tem pozablja nase...

To se pa popolnoma strinjam s tabo. Ribice (oz. riboni) najprej pomislijo na partnerja, šele pol pa na druge. No, razen moj tast je neki extra, sam on je pa umetnik, tko da on ne šteje.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.11.2009 8:42:31   
rožca26

Jutro!

Ene ste pa zgodnje. Midva sva sele vstala, Gal pa se spi ... mamo pridnega otroka ne ... sploh ne poznam vstajanja ob 6-ih al pa pred 7-mo. Sicer pa Gal odhaja v Domzale (Rozca, ga bos zihr kej slisala user posted image  ), potem delat, zvecer pa imamo obiske in prideta Maticevi necakinji na vecerjo za njun rojstni dan, potem gremo pa na bowling ... sej ne vem al naj samo sedim al nej tudi kej mecem. user posted image user posted image user posted image

Ja, naš se zbuja ob 6.15 (sedaj), če pa potegne do 7ih, pa sm jest že pol ure pokon, ker mi je zdej to nek bioritem. Kaj čmo, staram se, pa ne moram spat user posted image  

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.11.2009 8:45:38   
lunka1
Joj, jaz zjutraj ne morem spati dlje kot do osmih, ker mi enostavno mati narava ne pusti. Tako me po trebuhu zvija in črviči, da moram takoj na wc.. Prej sem imela redno prebavo vsak dan, zdaj sicer tudi, ampak grem skoraj v krču do wc-ja... Najhuje mi je to, ker se zaradi tega zbudim. Itak pa že kakšna 2 tedna niti ne spim dobro, tako da...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.11.2009 8:50:02   
lunka1
ena user posted image , mislim da 7lina7 je pisala, da sta s fantom barvala posteljico za dojenčka. a bi se dalo videt te slikce, kako je ratalo, ker se jaz pripravljam na enak podvig - barvat celo sobico.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.11.2009 8:59:21   
lunka1
še tole me zanima: kje ste nabavljale te majčke (katera int. stran) s potiski? moj ima malo pred porodom rojstni dan in bi mu rada nabavila eno majčko z napisom o očku - če sploh imajo kaj zanje..

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
14.11.2009 9:19:04   
Jessy
Na tak način kavbojke imam tudi jaz. Izgledajo kot bi bile z nizkim pasom, imajo pa temno modro elastiko, ki se je tudi ne vidi. Kupila sem jih v Venice.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
14.11.2009 9:45:41   
7lina7
jutro!!
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

ena user posted image , mislim da 7lina7 je pisala, da sta s fantom barvala posteljico za dojenčka. a bi se dalo videt te slikce, kako je ratalo, ker se jaz pripravljam na enak podvig - barvat celo sobico.

ja, jaz sem bila ta! user posted image posteljica še ni pobarvana.. najprej spalnica - ta pa je ravno v delu!  barve imam več na sebi kot na stenah.. hehe user posted image   sem najprej hotela stene v red spravit, da vidim kako barvo izbrat za posteljico. ko bo gotova komot pošljem kako slikico!
za majčke pa je pravi naslov  www.majcke.net  poglej ponudbo!!  jaz sem prejšnji teden naročila in tudi že dobila.. za user posted image eno z napisom : ne me slinit, ne me ščipat,...   ; pa za user posted image   eno : prvič očka   - jo dobi po porodu kr v porodni!  ful sta dobri.

vstala sem že ob 7.oo , ni šlo več..  do zdaj spila kavico in pobarvala spalnico. 1x    zadaj pa pod tuš, na pošto in do prijateljice user posted image pocartat - če bo pustila... user posted image      potem pa spet na delo med barve....
aja....pa počistit še moram po tem , ali??user posted image   user posted image

lep dopoldan vsem user posted image pa se beremo kasneje..  user posted image

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?