Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 7:11:06
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Tudi vsem ostalim hvala za čestitke. Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkali pa še pršutkali jaz pa mislim, da se pravi vzrok za zamenjavo skriva v "special prekmurskih pomočnikih" pa ne mi lagat miška
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 7:18:25
|
|
|
|
sonček85
|
Jureo! ODDAJTE GLASKE eVO MI ŽE LEPO BEDIMO OD 5.30h ,poslušamo Borna Vsem en lep dan in čestitke za obmesečnice
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 7:59:24
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Tudi vsem ostalim hvala za čestitke. Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkali pa še pršutkali jaz pa mislim, da se pravi vzrok za zamenjavo skriva v "special prekmurskih pomočnikih" pa ne mi lagat miška sm se hmal polulala od te tvoje izjave
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 9:07:08
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Tudi vsem ostalim hvala za čestitke. Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkali pa še pršutkali jaz pa mislim, da se pravi vzrok za zamenjavo skriva v "special prekmurskih pomočnikih" pa ne mi lagat miška sm se hmal polulala od te tvoje izjave miška sem udarila po resnici, ha
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 9:18:51
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jureo! ODDAJTE GLASKE eVO MI ŽE LEPO BEDIMO OD 5.30h ,poslušamo Borna Vsem en lep dan in čestitke za obmesečnice mi pa smo včerja tk plesal na atomik harmonik.. maja je konočno uživala...drugače pa smo tečni, zobki nas tk mučijo, nočejo in nočejo ven
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 9:31:49
|
|
|
|
detelja
|
tiste, ki niste na fb vam pokažem mojo lisičko...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 13:21:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jureo! ODDAJTE GLASKE eVO MI ŽE LEPO BEDIMO OD 5.30h ,poslušamo Borna Vsem en lep dan in čestitke za obmesečnice mi pa smo včerja tk plesal na atomik harmonik.. maja je konočno uživala...drugače pa smo tečni, zobki nas tk mučijo, nočejo in nočejo ven tko je tudi pri nas,bodejo,bodejo,bodejo ven pa nočejo Čutim robato samo prodrejo ne.Aleks skoraj nikoli ne joče zdaj je pa kr naprej nekaj sitkan,pa jok pa smeh,pa jok pa smeh Mala je prava lepotička
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 14:27:43
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Tudi vsem ostalim hvala za čestitke. Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkali pa še pršutkali to se pa oprosti a ne detelja , jah no pa čestitke za včerajšnji god
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 14:30:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja tiste, ki niste na fb vam pokažem mojo lisičko... ka je lušna , bravo ati in mami dobr sta tole zrihtala
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 15:14:33
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja tiste, ki niste na fb vam pokažem mojo lisičko... ka je lušna , bravo ati in mami dobr sta tole zrihtala Se podpišem pod to in dodajam, da bi bilo res škoda, če bi ostala Maja edinka.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 17:44:30
|
|
|
|
Pat74
|
Detelja luškana tale tvoja deklica - boš vidla čez 2 leti boš pa spet kaj pri štorkljah naročala Sonček zate ina Aleksa ter prijatelčka Liama vneto oddajamo glasove, matcar za Saša in Maksa pa tudi! Naš Andrej se pa že plazi! Bravo tamali. Je pa dobil lišaje po obrazu - v bistvu, če sem natančna je takoj naslednji dan po 2. pikici dobil prvi lišaj na vratu - ta se je sedaj že lepo razbohotil po vratu in po enem ličku (sploh zdaj, ko je bil bolan) - sem kar prepričana, da gre za atopijski dermatitis - mažem ga z Adermo, ampak zaenkrat ne pomaga, tako da bomo šli mal k P na obisk, samo počakat moram, da se še Maša pozdravi, ker ne bi rada virusov okoli nosila.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 19:02:20
|
|
|
|
detelja
|
pupe hvala za komplimente.... naši naši krofki in jagode ful lepi, napredi...nekaj posebnega seveda, če pa imajo čudovite starše... brigita da ti razložim, kako sva naredila majo(no do poroda sploh nisva vedela kaj sva naredila ) jst sem imela v roki mušter pol pa sem mojemu rekla, zdaj bolj hitro, potem počasneje, potem bolj tk krožni gibi, pol not, ven, spredi, zadi in pol je nastala maja sva cel čas mislila, da sva naredila fanta, ampak sva na luleka pozabila
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 19:32:07
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja pa imajo čudovite starše... brigita da ti razložim, kako sva naredila majo(no do poroda sploh nisva vedela kaj sva naredila ) jst sem imela v roki mušter pol pa sem mojemu rekla, zdaj bolj hitro, potem počasneje, potem bolj tk krožni gibi, pol not, ven, spredi, zadi in pol je nastala maja sva cel čas mislila, da sva naredila fanta, ampak sva na luleka pozabila
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 19:41:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja pa imajo čudovite starše... brigita da ti razložim, kako sva naredila majo(no do poroda sploh nisva vedela kaj sva naredila ) jst sem imela v roki mušter pol pa sem mojemu rekla, zdaj bolj hitro, potem počasneje, potem bolj tk krožni gibi, pol not, ven, spredi, zadi in pol je nastala maja sva cel čas mislila, da sva naredila fanta, ampak sva na luleka pozabila nič se ne smej tako je bilo
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 20:11:37
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja pupe hvala za komplimente.... naši naši krofki in jagode ful lepi, napredi...nekaj posebnega seveda, če pa imajo čudovite starše... brigita da ti razložim, kako sva naredila majo(no do poroda sploh nisva vedela kaj sva naredila ) jst sem imela v roki mušter pol pa sem mojemu rekla, zdaj bolj hitro, potem počasneje, potem bolj tk krožni gibi, pol not, ven, spredi, zadi in pol je nastala maja sva cel čas mislila, da sva naredila fanta, ampak sva na luleka pozabila pol pa lahko za naslednjega midve mušter menjama , mi smo pa lulčeka nardil , pa mi mel zdej še eno luliko...no ne še kr takoj . Atak je to šlo počas hit pa naokrogl . Bravo mami
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 20:13:10
|
|
|
|
brigita23
|
pri nas je bilo pa na prostem, na hitr, globok pa fejst je šprical . Ja adrenalin tud dela svoje
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 20:41:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita da ti razložim, kako sva naredila majo(no do poroda sploh nisva vedela kaj sva naredila ) jst sem imela v roki mušter pol pa sem mojemu rekla, zdaj bolj hitro, potem počasneje, potem bolj tk krožni gibi, pol not, ven, spredi, zadi in pol je nastala maja sva cel čas mislila, da sva naredila fanta, ampak sva na luleka pozabila zdaj sem se pa nasmejala
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.11.2009 20:42:01
|
|
|
|
sonček85
|
PAT:JOJ HVALA KAKO STE PRIJAZNI Super za plazenje lišajček pa naj zgine čim prej
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 13.11.2009 7:58:15
|
|
|
|
veronikab
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 13.11.2009 8:41:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pri nas je bilo pa na prostem, na hitr, globok pa fejst je šprical . Ja adrenalin tud dela svoje ja naš ati je tudi globoko posadil, saj smo jo moral z umetnimi ven spravit zdaj pa je cel ponosen, da je dobr posadil...sam jaz pravim, da zemlja mora tudi dobra bit, da dobro zraste, a ne???
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 13.11.2009 8:42:49
|
|
|
|
detelja
|
mi smo pa to noč celo prespali....spali smo na buščiju...in šele ob 6.15 smo se zbudili....zdaj pa imamo celo levo oko zatečeno...zdaj pa ne vem, če to zobek dela ali pa ker je celo noč tako spala...je taka mala japonka
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 13.11.2009 8:46:25
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pri nas je bilo pa na prostem, na hitr, globok pa fejst je šprical . Ja adrenalin tud dela svoje ja naš ati je tudi globoko posadil, saj smo jo moral z umetnimi ven spravit zdaj pa je cel ponosen, da je dobr posadil...sam jaz pravim, da zemlja mora tudi dobra bit, da dobro zraste, a ne??? Punce le tako naprej. Na koncu bomo pa izdale brošurco: ''Fantek ali punčka? Izbira je vaša! Uspeh pa 100% zagotovljen!''
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 13.11.2009 8:50:34
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mi smo pa to noč celo prespali....spali smo na buščiju...in šele ob 6.15 smo se zbudili....zdaj pa imamo celo levo oko zatečeno...zdaj pa ne vem, če to zobek dela ali pa ker je celo noč tako spala...je taka mala japonka Boščka! Upam, da zateklina čimprej uplahni. No mi sedaj pančkamp prvo jutranjo rundico. Smo pa imeli to noč worst night ever!!! Zaspali smo šele ob 23:30h, in to na rokah (smo plesali in zibali), pol smo se pa celo noč zbujali na 20 - 45 min, z jokom, duda NO GO, pela je le joška.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 13.11.2009 9:17:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pri nas je bilo pa na prostem, na hitr, globok pa fejst je šprical . Ja adrenalin tud dela svoje ja naš ati je tudi globoko posadil, saj smo jo moral z umetnimi ven spravit zdaj pa je cel ponosen, da je dobr posadil...sam jaz pravim, da zemlja mora tudi dobra bit, da dobro zraste, a ne??? Punce le tako naprej. Na koncu bomo pa izdale brošurco: ''Fantek ali punčka? Izbira je vaša! Uspeh pa 100% zagotovljen!'' pol pa boste hodile k detelji na prasko...da vam razložim, kako se deljao otroci po muštru veš to mora bit prava temperatura, vlaga....ni to sam tako, da imaš mušter pa gremo če nas zdaj kdo bere si misli, da ni vse glih na pravem mestu sicer pa je glavno to, da se imamo fajn, a ne?????
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 13.11.2009 9:21:28
|
|
|
|
veronikab
|
detelja kakšno je vreme v MS? Tu v LJ sonce na kubik!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)
Pred rokom. (
60%)
Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!