Anonimen
|
pohvale - Hvala vsem za pohvale glede postov . Priznam, da kar uživam ob pisanju teh "dolgih pisem" . diploma - Kakšno olajšanje, da nisem edina še brez . Ni kaj, se bo treba spravit zraven in dokončat to, če smo pa že tako blizu cilja, a ne Junona in tinaaja ? Sonček85 - Nova dnevna in jok, kar logično, saj je mislil, da je v drugem stanovanju. Men' se zdi, da je mene tudi Ela malo postrani gledala, ko sem se prebarvala iz orng blond na nekoliko temnejšo blond . Ti pa kar sama prepleskala spalnico? Bravo!!! Zdaj pa naj še kdo reče, da babnice ne moremo brez dedcev? Pa še tukaj čestitke za Aleksa, ki je tako hiter in se zna že sam vsest ! nmagk - Čestitke za 7m za nazaj ! Pa ti kar določi datum za naše srečanje pri tebi, da si začnemo zmišljevat: Joj, takrat pa jaz ne morem! Rabimo osnovo . m..tina - Čestitke za 7m ! Junona - Če mene vprašaš, je spalna vreča zelo verjeten motilec spanja, saj tudi jaz pri Eli opažam, da moram zelo paziti, da ji ni prevroče, se takoj zbudi. Obvezno mora imeti gola stopala, na sebi pa samo eno plast, drugače čist zašvica in se zbudi. Pa obvezno samo odejica, brez kakšne dodatne deke, saj je že odeja včasih skoraj preveč. Mi smo imeli spalno vrečo prva dva meseca, toda potem je itak bilo poletje, sedaj pa se mi zdi, da že ima toliko razvito "ogrevanje", da bi bila spalka absolutno preveč vroča. akina - Čestitke za novo hiško ! Jaz bi tudi . Čakamo na odgovor od banke, če nam bo dala kredit za rastočo hipoteko, če ne, se bomo morali kar posloviti od hiške . Morda pa kakšen dvojček ali trojček, samo da imamo malo trave in svoje zemljice. Upam, da nam uspe . Pa upam, da ste že zdravi . Pa seveda vso srečo pri strokovcu . Nalini - Ela že zdaj ne sprejme vseh ljudi, je pa do vseh nekako zadržana, četudi se jim nazaj smeji. Če jo dam komu drugemu v naročje, se smeji, hkrati pa me sprašujoče gleda, češ, kaj pa je zdaj to . Pa mislim, da je to popolnoma normalno in naravno, da je pri mamici in očiju najlepše . Če pa seveda kdo preveč glasno rine v njo, pa mu bo z jamranjem pokazala: Daj mi mir! Če pa to ne bi pomagalo (seveda takoj mami urgira), pa bi gotovo začela jokat. Eni ljudje pač nimajo filinga in enostavno preslišijo otrokova čustva, verjetno pa tudi čustva soljudi nasploh, saj so čustveno premalo zreli, da bi lahko empatično delovali. Od takšnih grem jaz čim dlje vstran . veronikab - Superca za moški nočni žur , je treba kar pohvalit tvojega dragega . Pa un restavratorski je bil orng dober . Čeprav kakšna fanatično verna duša bi se zgražala . Pa kako fajn zajtrk v naravi - čudovite fotke . Pa držim pesti, da se ne ponovi več worst night ever . Pa hvala za idejo za polento, bomo tudi mi poskusili, sem čisto pozabila nanjo . Pat74 - Čim prej se pozdravite ! Pa bravo za Andreja, ki se že plazi ! Miška2006 - Seveda smo te pogrešale . Te pa čisto razumem, da poskušaš računalnik spravit na minimum . Glede navadnega kravjega mleka, je meni P rekla, da naj bi do 1. leta dobili minimalno količino, tako da bi jaz na tvojem mestu raje počakala. Pa super za spanje čez celo noč . Tudi jaz se sprašujem, če je to enkratno nočno hranjenje sploh še potrebno, saj vsake toliko brez težav prespimo celo noč. Toda, ko pomislim, da bi jo morda pustila lačno, si pa mislim: Šment, se bom pa že vstala in ji zmešala hrano, saj potem v minuti zaspi. Ne vem no, mogoče bo drugače, ko bomo zares jedli vse po vrsti, saj bom vedela, da je čez dan dobila dovolj. Pa čestitke za 8 mesecev ! klavdyk - Joj, držimo pestke za tvojo mami, da se čim prej pozdravi . Pa da ostane le pri njej in ostali ostanete zdravi . Glede GH pa se nič sekirat, saj se nekateri otroci do enega leta samo dojijo, zavračajo GH. Pač otroci so različni. Mi recimo zelenjavo in sadje večinoma jemo tako, da pojemo par žličk, čez pa mlečna žitna kaša, saj več noče. Včasih nam celo uspe cel zelenjavni ali sadni obrok, toda to so bolj prazniki . brigita23 - Super za plazenje in slinjenje gumbov . Pa bravo Nik za dedija ! Imaš pa dobro taktiko za merjenje temperature . kimmii - Jaz se na tvojem mestu ne bi nič sekirala glede nočnega hranjenja, saj so otroci zelo različni med sabo. Dokler ne jedo vse po vrsti, pa je nočno hranjenje itak opravičljivo, saj imajo lahko prazen želodček, če imajo nekoliko hitrejšo prebavo. Mislim, da se bo najbolj poznalo, ko bodo začeli normalno jesti meso in drugo težje prebavljivo hrano, ki se najdlje prebavlja, medtem ko te kašice skorajda stečejo čez . Tako da: vse še bo ! Blueeyes - Lepo, da si se oglasila . Pa glej jo lepotičko ! detelja - Mi imamo Omronovega digitalca, nam je na šoli za starše rekla, da so od te firme najbolj zanesljivi. Se pa strinjam tako z brigito (da sta dober zrihtala mami in ati tole z Majo) kot z veronikob (da bi bilo škoda, da Maja ostane edinka) ! Pa upam, da ste že ok, da ni nič narobe z ušeski in so "samo" zobki . prvi zobek - Hvala za vse čestitke ! Vsi smo tako ponosni, očka ga je celo poimenoval "bobek" in sedaj Elo sprašuje, kako je njen bobek . Drugega seveda še ni, čeprav je mamica spet "imela občutek", da bo drugi kar naslednji dan . Pa takšna ženska intuicija . muštri za delanje dojenčkov - Očitno je za deklice malo bolj zakomplicirano, za dečke pa na šus Evo me, še eno moje "dolgo pismo" . Lepo nedeljo vam želim , pa se tipkamo, čeprav mene najbrž par dni ne bo, ker imamo drug teden 3 preglede, pa 4 opravke, tako da bomo cel teden leteči . Lahko noč in lepe sanje , NenaLena
|