|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
15.11.2009 7:48:28   
janja*
Detelja user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mesecev!!!!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.11.2009 8:31:28   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mesecev!!!!!!!

hvala...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.11.2009 8:32:52   
detelja
nmag vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan...maja ti pošilja koš poljubčkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.11.2009 9:11:54   
veronikab
Vse najboljše nmagk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo praznujte!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.11.2009 10:03:25   
Pat74
Nmagk vse najboljše tudi od nas!
user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.11.2009 10:06:09   
Pat74
Sonček, matcar in mali Liam naši glaski so oddani. Punce dajte no malo glasovat za našga sončka.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.11.2009 10:09:21   
sonček85
veronika:_hvala
nena:ja bil je šok,zdaj je ok.Ja kar saam sem popleskala ,kaj pa em ,če bi dragega čakal bi čakala do včeraj tko sem pa kar sma in še lepo jeuser posted image jupi zame

A ti pa sedaj temna,u super ,a bomo videli kako slikco
mleko:jaz sem se dsanes pogovarjala z dragim in sva rekla da bova pri 8m počasi začela dajat mleko ,seveda najprej v razmerju mleko voda 3:1
detelja:čestitke za 7muser posted image user posted image user posted image user posted image
nmagk
Za tvoj rojstni dan ti želim,
naj bo tvoje življenje posejano s cvetjem,
naj te povsod spremljata sreča in zdravje,
naj v tvojem srcu bije ljubezen,
naj najino prijateljstvo ne izgine
in bolj kot vse ti želim, da se ti izpolnijo vse želje.

Pat.hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,Aleks ti pošilja poljubčke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.11.2009 10:18:29   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Nova gripa ni nič bolj nevarna kot običajna, ampak prej manj. Mi smo jo imeli, zdaj smo zdravi in jutri gresta obe hčeri v šolo in vrtrec.

Super Pat74!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.11.2009 15:40:15   
nmagk
Punce hvala za čestitke,jaz sem še polna vtisov in včeraj je bilo zelo lepo,najbolj sem srečna,ko sem videla,da imam res prave prijatelje so me spravli v user posted image

Punce tudi ve ste zlate,res zlate,meni največ pomenijo malenkosti in spoznanje da sem resnično ljubljena.

Hvala,hvala,komentar sledi,danes ne zmorem,me čaka še nekaj sedajle ob 16h pridejo k meni....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.11.2009 15:47:25   
matcar
Vse najboljše tudi iz moje strani,Nmagk!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
16.11.2009 7:30:41   
janja*

Nova gripa ni nič bolj nevarna kot običajna, ampak prej manj. Mi smo jo imeli, zdaj smo zdravi in jutri gresta obe hčeri v šolo in vrtrec.

S to gripo res tok strašijo da res ne veš kaj bi si mislil! Pri nas ima najstarejši nekaj podobnega gripi tako da nevem ali naj ga peljem k zdravniku ali ne. Zdravila itak ni edino po krvi bi ugotovili ali je gripa ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3011
16.11.2009 7:33:39   
janja*
Dobro jutro ! saj ne morem verjet,da še ni nobene.Drugače se imamo lepo in te naši otročki tako hitro rastejo .Še en teden in naš Nikec bo star 8 mesecev.Vse gre prehitro.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
16.11.2009 8:18:33   
Pat74
Glaski za danes oddani.

Nmagk čakamo na poročanje.

Čestitke malim krofkom in jagodkam za obmesečnice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
16.11.2009 8:20:58   
sonček85
a

S to gripo res tok strašijo da res ne veš kaj bi si mislil! Pri nas ima najstarejši nekaj podobnega gripi tako da nevem ali naj ga peljem k zdravniku ali ne. Zdravila itak ni edino po krvi bi ugotovili ali je gripa ali ne.
naj te potem vprašam,a vi se niste cepili a ne,ker midva imava z dragim fuill polemike al se naj ali ne.Aleksa 100>>>>>>>>%ne bova

samo da je zdaj ok in da sta že v šoli

pat.hvala ,zlata si

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
16.11.2009 8:23:44   
Pat74
Sonček mi se nismo cepili in se tudi ne bomo, ne za novo in ne za sezonsko gripo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
16.11.2009 8:25:08   
veronikab
Jaz sem dobila ponudbo s strani službe, da me zastonj cepijo, pa se ne bom dala, ker se mi vseeno zri, da cepivo še ni bilo dovolj raziskano.
Drugače pa se mi tudi zdi, da so mediji vso zadevo malce preveč napihnili - če bi pogledali statistiko, bi videli, da za navadno gripo zboli in (na žalost) umre verjetno še več ljudi, kot pa sedaj za ta user posted image gripo.

A pa seveda DOBRO JUTRO!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
16.11.2009 8:30:58   
veronikab
ZAJTRK....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3017
16.11.2009 8:36:53   
veronikab
Pa še malo kofeina za lepši začetek dneva ....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
16.11.2009 8:40:15   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a

naj te potem vprašam,a vi se niste cepili a ne,ker midva imava z dragim fuill polemike al se naj ali ne.Aleksa 100>>>>>>>>%ne bova

samo da je zdaj ok in da sta že v šoli

pat.hvala ,zlata si

Pat, nova gripa ni nič hujšega kot "stara navadna" gripa za zdrave ljudi. Zelo zelo pa ogroža tisti, ki imajo že tako oslabljen imunski sistem oz. imajo težave v prvi vrsti s pljuči oz. so kronični bolniki.
Če pri naši družini bi bili vsi zdravi, se ne bi šli cepit. Ker pa imamo doma kroničnega bolnika (tavečji) se bo cepil, kakor tudi vsi drugi v družini. Za tamalo pa še razmišljamo, čeprav se bolj nagibam k temu, da je ne bi.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
16.11.2009 8:47:01   
Pat74
Miška najbrž imaš prav, saj če bi imeli pri nas tudi kakšnega kroničnega bolnika, bi ga najbrž tud dali cepit. Samo res škoda, ker pri nas niso kupili ta boljšega cepiva, ker se meni zdi, da kandidatom za cepljenje ne bi bilo škoda dat malo več kot 7 evrov za cepljenje, sploh, če je bil denar tisti, zaradi katerega so se odločili za drugo cepivo.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
16.11.2009 8:55:17   
klavdyk
hej

nova gripa-mi se tudi ne bomo cepili. sej je moj cepil proti sezonski, pa je začel po 1t smrkati, kašljati, kar prej ni nikoli.

user posted image eno vpr. kakšen jedilnik imajo vaši bebiji?kaj jedo čez dan in koliko? nimam idej kaj dat našmu malemu in koliko. hvala vsem za pomoč.

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
16.11.2009 9:21:33   
Pat74
Klavdyk naš tamali ima samo en obrok GH - kosilo: ponavadi ima sadno ali zelenjavno kašico, razen včeraj, ko je hotel pa kar obe - delam mu jih sama; nasploh obožuje sadje in zelenjavo v kakršnih koli kombinacijah; ne maramo pa riža, pa polente tudi ne, kakšen baby piškotek že poje; sem mu pa zadnjič za pokušino dala malo sadne skute, to bi pa mulc kar jedel - drugač smo pa še itak non stop na joškiuser posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
16.11.2009 9:31:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej

nova gripa-mi se tudi ne bomo cepili. sej je moj cepil proti sezonski, pa je začel po 1t smrkati, kašljati, kar prej ni nikoli.

user posted image eno vpr. kakšen jedilnik imajo vaši bebiji?kaj jedo čez dan in koliko? nimam idej kaj dat našmu malemu in koliko. hvala vsem za pomoč.

lp

zjutraj jemo ali zdrob, jogurt, sadno skuto...potem ob 10 spet nekaj takega...1-2 kosilo-meso, krompir, zdaj že tudi testenine, riž, različno zelenjavo...1x dušeno, kuhano, zdaj bomo počasi tudi dali pečene stvari...potem tam ob 4 ali žemljo, jogurt-to ji najbolj diši...pol pa tam ob 19 nekaj mlečnega za lahko noč....najbolj nam grejo sadni jogurti in sadne skuteuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugo pa od razpoloženja odvisno...user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
16.11.2009 9:37:15   
veronikab
klavdyk tudi midva na področju GH napredujeva zelo počasi. Dopoldan mu enkrat tam okrog 10-11h dam sadno kašico, ki je pa ne mara preveč (poje le par žličk, pol pa ust več noče odpreti), popoldan okrog 13-14h mu dam zelenjavno kašico s krompirjem, polento ali pa sladkim krompirjem (te poje malce več kot pa sadja), zvečer ob 18h ima mlečno kašico, ki jo naravnost obožuje, drugače pa še vedno rula mamina joška.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem mu ne parkrt dala v roko tudi piškotek, ki je seveda večinoma pristall na bodiju, hlačkah, v vratnih gubicah, včeraj mu je pa uspelo z njega narediti fino, hranilno obrazno masko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
16.11.2009 12:01:20   
tinaaja
Hoj pupe,
no pri nas je dita prebolela kar ornk prehlad cez vikend, pojma nimam kje se je nalezla. Zdaj je ze bolje. Ta velika je v vrtcu in jaz imam celo par minut miru, ce se ditek ne zbudi.

Najprej: ce katero zanima previjalna torba stolcek v enem, imajo trenutno -50% akcijo na tole: http://www.hoppop.si Oglas za akcijo je na babyart strani. Jaz se se odlocam, ampak ker se mi zdi prakticno za v gostilne, obiske,..in ker je tak popust, se bomverjetno odlocila za nakup. Pri ta veliki smo skoz antilop stol zraven vlacil + torba s potrebscinami,...
user posted image

ahhh gripa... mene skrbi, ker vseeno sem zdi nepotrebno, da bi jo preboleli. Predvsem njena nalezljivost in moznost zapletov. Ta velika je imela tudi oslabljen imunski sistem kot dojencek, tko da me je itak groza vsake bolezni. 

Klavdyk - zjutraj dobi mlecno kasico (s sadjem ), sadna malica, kosilo: polenta /riz/krompir s kaksno zelenjavo, velikokrat kuham OH na goveji juhi, zvecer rizeva mlecna kasica. Pocasi bom uvedla skutke, jogurta, pa se mi kar ne da. Aja pa ribico smo tudi ze probali :) Vmes pa dojenje po potrebi. Sem pa spremenila to, da jo zjutraj ne dojim za zajtrk, ampak dobi zadnji teden kasico. In punca je zacela ful boljse jest, od kar sem skenslala dojenje. Zdaj se doji morda cez dan 1-2x, prej  pa za uspavanje, med spanjem,... Aja, pa ful ima rada kruh user posted image In ze kar obvlada koscek prijet in ga v usta nest user posted image Po zajtrku dobi ponavadi se kaksen mali pisketek, da vadi nosenje kosckov v usta. Sploh ne dovoli, da bi ji jaz dajala, hoce sama. Pol imamo pa pokopalisce droptin po tleh user posted image user posted image

Je pa kar hitra tale nasa pupa se mi zdi. Vsede se ze sama ene 2 tedna (gre iz lezecega polozaja na vse 4 in pol se vsede oz iz sedecega se da v lezeci ali na vse 4), in ravno nekaj tazga tudi poskusa nekaj ustajat. Pa strehico tud obvlada user posted image   Kobacat po vseh 4 obvalda nazaj, za naprej je se partizan user posted image No je definitivno vsaj za mesec dni hitrejssa kot ta velika.

Sibam se malo pospravit, dokler dete spi user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?