tinaaja
|
Hoj pupe, no pri nas je dita prebolela kar ornk prehlad cez vikend, pojma nimam kje se je nalezla. Zdaj je ze bolje. Ta velika je v vrtcu in jaz imam celo par minut miru, ce se ditek ne zbudi. Najprej: ce katero zanima previjalna torba stolcek v enem, imajo trenutno -50% akcijo na tole: http://www.hoppop.si Oglas za akcijo je na babyart strani. Jaz se se odlocam, ampak ker se mi zdi prakticno za v gostilne, obiske,..in ker je tak popust, se bomverjetno odlocila za nakup. Pri ta veliki smo skoz antilop stol zraven vlacil + torba s potrebscinami,... ahhh gripa... mene skrbi, ker vseeno sem zdi nepotrebno, da bi jo preboleli. Predvsem njena nalezljivost in moznost zapletov. Ta velika je imela tudi oslabljen imunski sistem kot dojencek, tko da me je itak groza vsake bolezni. Klavdyk - zjutraj dobi mlecno kasico (s sadjem ), sadna malica, kosilo: polenta /riz/krompir s kaksno zelenjavo, velikokrat kuham OH na goveji juhi, zvecer rizeva mlecna kasica. Pocasi bom uvedla skutke, jogurta, pa se mi kar ne da. Aja pa ribico smo tudi ze probali :) Vmes pa dojenje po potrebi. Sem pa spremenila to, da jo zjutraj ne dojim za zajtrk, ampak dobi zadnji teden kasico. In punca je zacela ful boljse jest, od kar sem skenslala dojenje. Zdaj se doji morda cez dan 1-2x, prej pa za uspavanje, med spanjem,... Aja, pa ful ima rada kruh In ze kar obvlada koscek prijet in ga v usta nest Po zajtrku dobi ponavadi se kaksen mali pisketek, da vadi nosenje kosckov v usta. Sploh ne dovoli, da bi ji jaz dajala, hoce sama. Pol imamo pa pokopalisce droptin po tleh Je pa kar hitra tale nasa pupa se mi zdi. Vsede se ze sama ene 2 tedna (gre iz lezecega polozaja na vse 4 in pol se vsede oz iz sedecega se da v lezeci ali na vse 4), in ravno nekaj tazga tudi poskusa nekaj ustajat. Pa strehico tud obvlada Kobacat po vseh 4 obvalda nazaj, za naprej je se partizan No je definitivno vsaj za mesec dni hitrejssa kot ta velika. Sibam se malo pospravit, dokler dete spi