|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
11.11.2009 10:50:58   
kimmii
Sonček85 Glasek za Alexa oddan, je zelo lepa slikca user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
11.11.2009 11:21:02   
veronikab
kimmii mi smo na istem, ponoči se še vedno dojimo 2x, pa smo stari 6,5 m.  Jaz mislim, da je pri nas bolj crkljanje kot pa kaj drugega. Sem mislila, da bo uvedka večerne mlečne kašice pripomoglo, da bomo ponoči dojenje opustili, pa je ostalo isto, če ne še slabše. Na začetku ga zelo napenjalo po kašici, pol pa en večer nisem upala dati kašice (ker smo prišli prepozno domov), pa se je enako zbudil, kot ko je jedel kašico.

Mogoče ti bo kaj tale forum pomagal (KLIK)

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
11.11.2009 11:55:44   
Blueeyes
pozdravljene...

k vam se pa že nekaj časa nism nč urinla... po pravici povedano tudi pri sosedah (majčicah) nisem kej več user posted image

po slikicah in podatkh sodeč vaši krofki in jagode lepo napredujejo, kar me zelo veseli...

tole je pa še naša pupa (pri 6.mesecih)
user posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
11.11.2009 11:59:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Moja mala Nina čestitke za tvojih 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image četitke....

a darila za tebe od mene pa nisi videlauser posted image user posted image user posted image user posted image edina te pogrešam, pol pa še tako darilo spregledaš?user posted image user posted image (user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brigitka, saj veš, da sem te tudi jst tebe pogrešala in darila (kot vedno) tudi vidla. Ma sorry smo imeli danes pestro. Najprej ene obiske, pol pa še s tamalo smo šle ven, tako da sem glih pršla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška a si zaljubljena'??????? jst sem detelja in ne brigitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
11.11.2009 12:13:28   
detelja
user posted image user posted image user posted image zanima me katere termometre uporabljate in če se lahko zanesete nanj=??? mi imamo doma 4 pa vsak po svoje kaže...user posted image user posted image  rabim pa enega na katerega se lahko zanesem, kajti nikoli ne veš, kdaj ima maja vročino...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
11.11.2009 12:29:50   
veronikab

user posted image user posted image user posted image zanima me katere termometre uporabljate in če se lahko zanesete nanj=??? mi imamo doma 4 pa vsak po svoje kaže...user posted image user posted image  rabim pa enega na katerega se lahko zanesem, kajti nikoli ne veš, kdaj ima maja vročino...

detelja ravno zaradi istega problema, sem jaz to temo načela pred približno enim mesecom. REZULTAT: se mi zdi, da so najbolj natančni še vedno uni stari, na žalost živosrebrni, ki so jih uporabljale že naše mame. Enim kažejo dobro uni za v ušeska, nam kaže kar nekaj, enim navadni digitalni, nam tudi ta kaže kar nekaj .... user posted image user posted image  Za enkrat ga še nismo uporabljali, samo vse bo enkrat prvič.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
11.11.2009 12:30:40   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pozdravljene...

k vam se pa že nekaj časa nism nč urinla... po pravici povedano tudi pri sosedah (majčicah) nisem kej več user posted image

po slikicah in podatkh sodeč vaši krofki in jagode lepo napredujejo, kar me zelo veseli...

tole je pa še naša pupa (pri 6.mesecih)
user posted image

Luškan žabica! user posted image  user posted image  user posted image

BE ti se pa kar večkrat javi.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
11.11.2009 12:32:02   
veronikab
Miška2006 čestitke za 8 mesecev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
11.11.2009 12:42:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detelja ravno zaradi istega problema, sem jaz to temo načela pred približno enim mesecom. REZULTAT: se mi zdi, da so najbolj natančni še vedno uni stari, na žalost živosrebrni, ki so jih uporabljale že naše mame. Enim kažejo dobro uni za v ušeska, nam kaže kar nekaj, enim navadni digitalni, nam tudi ta kaže kar nekaj .... user posted image user posted image  Za enkrat ga še nismo uporabljali, samo vse bo enkrat prvič.

ja, mi tega imamo in kot praviš je edino ta tk po občutku natančen...sicer če greš kupit tega z živim srebrom ga več nimajo zdaj je neki drugo not...jih več baje ne smejo prodajat...sam mene je tako strah to dat v rito ker maja skoz pleše pa se bojim da se zlomi...sme pa misila, da vseeno obstajajo kaki digitalni...

Neposredna povezava do sporočila: 2934
11.11.2009 17:05:48   
klavdyk
hej ho

termometri - mi imamo ušesni termometer. zaenkrat dela super-če merim s tistim v ritki, kaže isto.

dojenje GH- hm... js bom doktorirala. naš noče jesti ničuser posted image user posted image user posted image od GH. samo ziza. poje mogoče žličko, dve pol pa zapre usta in to je to. mah.. a še katera samo doji in nič dodaja GH? js ne vem več kaj naredit? zdaj sn kupla kašico za zmešat z vodo, pa da vidimo če bo to šlo.

obmesečnice-vsem vse naj najuser posted image user posted image user posted image

mi smo še ok. jutri bi mogli dat kri pa vodo, pa je sestra pri P rekla, da glede na to, da ima spodnji štuk gripo, da naj počakamo do torka. mah.. sn ji rekla, da se mi zdi bled, pa je ona rekla,da nje tutuser posted image user posted image user posted image ja no tej bi pa res blo fajn hitro kri pregledat, a ne. groza... pa še cepljenja nisma mela pri  6meseceih. sn se odločla, da bom mela zdaj gregorja doma-ne bo šel v vrtec- tk dolgo, dokler Gašper ne bo cepljen.

drugače pa je mama še vedno slabotna, ata je pakolkr tolk vredo. HB. upam, da bomo do vikenda pregurali tto gripo. mah... me je kr strah kaj še bo tto zimouser posted image user posted image

nič

lp grem mal tv gledat

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
11.11.2009 19:01:53   
veronikab
Dober večer!

Da vam malce popestrim večer z zanimivim večernim branjem .... user posted image user posted image user posted image  ... restavratorski račun iz preteklih dni .... gospod se je kar fino nagaral ... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
11.11.2009 21:02:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Sonček85 kako pa vam uspe, da jeste zvečer 19.45 pa potem do zjutraj do 8.00 nič user posted image ?
Bravo za vas, ker mi še ponoči 2x dojimo user posted image

Kako vam uspe, da vaši ponoči nič ne jejo? Naša je tako lačna, da nič ne pomaga, pa zvečer okoli 8 jemo riževo kašico in včasih se še malo podojimo, pa je vseeno okoli 1 -2 ponoči že tako zelo lačna, pa potem okoli 4-5 spet user posted image .
Imate kakšen predlog kako to izboljšati???
jaz sem mu do pred 2t še devala ponoči ,ko je pa moj delal ponoči sem rekla stop in tako sva se 3 dni uvajala,bilo je malo mučno a nama je uspelo,od 19.45-5h ne jeva

srečno in naj vam rata,hvala pa za oddan glasek

:be:ja kako je pupika lepa
detelja:jaz imam unega k je na svinec(isti samo da ni več živega srebra,ker je škodljiv) in unega iz tuša ,ki je roza in bel.Razlike je samo za pol stopinje
veronika:user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
11.11.2009 21:03:02   
sonček85
se
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tudi Maks in Saš željno pričakujeta glasove,zato prosita,če namenite kakšnega tudi njima!
seveda bomo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
11.11.2009 21:04:24   
nmagk
No končno mi dela,gospod internet se je odloču,da me bo danes malo j.....na suho,sploh mi ni hotu delat.
Skratka danes bi morali po tretjo pikico,pa so naju klicali iz ZD ,da je dr, zbolela,torej imamo prestavljeno do nadaljnega.Me je pa firbec matral,kok je težka in sem jo zvagala kar na domači tehtnici,sicer verjetno ni čist točno samo pokazal je 10100g,kok je velika pa jutri povem,ker mojega možeka še ni doma,Karolinca pa že spi,namreč ima vse metre on,vse pobere,ker misli,da je vse njegovouser posted image Je šel martinovat,me je klical,češ,da dvigujejo kozarce,ma bi jih jaz tud sam kaj ko imam samo prazne.Ti moški.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 2939
11.11.2009 21:12:29   
brigita23

Moja mala Nina čestitke za tvojih 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a darila za tebe od mene pa nisi videlauser posted image user posted image user posted image user posted image edina te pogrešam, pol pa še tako darilo spregledaš?user posted image user posted image (user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brigitka, saj veš, da sem te tudi jst tebe pogrešala in darila (kot vedno) tudi vidla. Ma sorry smo imeli danes pestro. Najprej ene obiske, pol pa še s tamalo smo šle ven, tako da sem glih pršla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miška spet si naju z deteljo zamenjalauser posted image user posted image user posted image , pa nič zato sej je lepo čut da si me pogrešalauser posted image , jst tudi tebeuser posted image . Pa čestitke za 8 mesecevuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 2940
11.11.2009 21:14:02   
Anonimen
Dober večer babuške user posted image !
Mi pa smo dobili prvega zobka, jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Hvala vsem še tukaj za čestitke na FB user posted image . Je res bil pravi tihotapec, saj sva ga z dragim odkrila čisto slučajno: možeku se je zazdelo, da vidi nekaj belega, sem šla hitro  v usteca s prstkom in začutila žagico. In tako smo odkrili prvega zobka user posted image . Tudi zraven je kar fajn napeto in belo, tako da zna kmalu še drugi pokukati na dan, čeprav bom kar tiho, ker sem za prvega mislila, da bo prišel na dan že pred dobrima dvema mesecema user posted image user posted image user posted image . Naša muca je tako ponosna nanj, da si ves čas grize spodnjo ustnico, pa s prstkom si ga šlata, prava važička je user posted image user posted image user posted image .

Sem prišla samo toliko, da vam poročam, pa vas jutri pokomentiram. Lepo in predvsem dooolgo noč vam želim user posted image ,
NenaLena

Neposredna povezava do sporočila: 2941
11.11.2009 21:14:26   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Sonček85 kako pa vam uspe, da jeste zvečer 19.45 pa potem do zjutraj do 8.00 nič user posted image ?
Bravo za vas, ker mi še ponoči 2x dojimo user posted image

Kako vam uspe, da vaši ponoči nič ne jejo? Naša je tako lačna, da nič ne pomaga, pa zvečer okoli 8 jemo riževo kašico in včasih se še malo podojimo, pa je vseeno okoli 1 -2 ponoči že tako zelo lačna, pa potem okoli 4-5 spet user posted image .
Imate kakšen predlog kako to izboljšati???

kimmii mi smo popolnoma na istem kot viuser posted image , tako da o celi prespani noči lahko zaenkrat le še sanjamouser posted image . Smo pa že poskusili marsikaj pa nič ni zaleglouser posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
11.11.2009 21:18:31   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image  mi smo tudi pokupili vse mogoče pa vsak drugače kaže. Najbolj se zanesem na klasičnega živosrebrnegauser posted image . Vas zanima kako pa lahko svojega malčka pripravim do tega da drži termometer pod pazduho 5 minut primeru????...dam ga v naročje, termometer pod pazduho pa pižgem TVuser posted image  in 5 min ne mrdneuser posted image , sploh če mu dan na golico ko še pojejo zravenuser posted image user posted image user posted image . Mi je pa P rekla da so ti termometri najbolj točniuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
11.11.2009 21:19:13   
Miška2006

miška a si zaljubljena'??????? jst sem detelja in ne brigitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem zaljubljena in ZABLUJENA....saj veš, da že od zmeri vas menjam. Nimam pojma zakaj!!!!user posted image

Sorry, sorry, sorryyyyyyy

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
11.11.2009 21:23:38   
brigita23
nenči ooooo super za 1.zobekuser posted image , a ne kok je lepuser posted image . Pri nas je bilo isto, prvo eden, pa se je drugi zraven že ful videl potem pa smo čez 14 dni dobili še drugega. Ela je pa upravičeno ponosna, sej 1. zobek dobit pa tudi ni tako mala rečuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
11.11.2009 21:23:59   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

JSt sem si nabavla eno veliko škatlo navadnih (živosrebrnih), ker so najbolj natančni. Ne bom komentirala rezultate drugih termometrov, ker se mi je enkrat kmalu zmešalo zaradi tega.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2946
11.11.2009 21:24:05   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miška spet si naju z deteljo zamenjalauser posted image user posted image user posted image , pa nič zato sej je lepo čut da si me pogrešalauser posted image , jst tudi tebeuser posted image . Pa čestitke za 8 mesecevuser posted image

Najprej so bile nosečniške menjave, zdaj pa so poporodneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke.

Pogrešala pa sem te tud res. Kod pa hodiš, da te ni več skor nč tle?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
11.11.2009 21:25:47   
Miška2006
Tudi vsem ostalim hvala za čestitke.

Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še pršutkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
11.11.2009 21:27:38   
sonček85
nena:čestitke Eli za 1.zobek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2949
11.11.2009 21:28:11   
sonček85

Tudi vsem ostalim hvala za čestitke.

Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še pršutkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!