Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 10:50:58
|
|
|
|
kimmii
|
Sonček85 Glasek za Alexa oddan, je zelo lepa slikca
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 11:21:02
|
|
|
|
veronikab
|
kimmii mi smo na istem, ponoči se še vedno dojimo 2x, pa smo stari 6,5 m. Jaz mislim, da je pri nas bolj crkljanje kot pa kaj drugega. Sem mislila, da bo uvedka večerne mlečne kašice pripomoglo, da bomo ponoči dojenje opustili, pa je ostalo isto, če ne še slabše. Na začetku ga zelo napenjalo po kašici, pol pa en večer nisem upala dati kašice (ker smo prišli prepozno domov), pa se je enako zbudil, kot ko je jedel kašico. Mogoče ti bo kaj tale forum pomagal (KLIK)
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 11:55:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
pozdravljene... k vam se pa že nekaj časa nism nč urinla... po pravici povedano tudi pri sosedah (majčicah) nisem kej več po slikicah in podatkh sodeč vaši krofki in jagode lepo napredujejo, kar me zelo veseli... tole je pa še naša pupa (pri 6.mesecih)
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 11:59:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Moja mala Nina čestitke za tvojih 8 mesecev četitke.... a darila za tebe od mene pa nisi videla edina te pogrešam, pol pa še tako darilo spregledaš? ( ) Brigitka, saj veš, da sem te tudi jst tebe pogrešala in darila (kot vedno) tudi vidla. Ma sorry smo imeli danes pestro. Najprej ene obiske, pol pa še s tamalo smo šle ven, tako da sem glih pršla. miška a si zaljubljena'??????? jst sem detelja in ne brigitka
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 12:13:28
|
|
|
|
detelja
|
zanima me katere termometre uporabljate in če se lahko zanesete nanj=??? mi imamo doma 4 pa vsak po svoje kaže... rabim pa enega na katerega se lahko zanesem, kajti nikoli ne veš, kdaj ima maja vročino...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 12:29:50
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja zanima me katere termometre uporabljate in če se lahko zanesete nanj=??? mi imamo doma 4 pa vsak po svoje kaže... rabim pa enega na katerega se lahko zanesem, kajti nikoli ne veš, kdaj ima maja vročino... detelja ravno zaradi istega problema, sem jaz to temo načela pred približno enim mesecom. REZULTAT: se mi zdi, da so najbolj natančni še vedno uni stari, na žalost živosrebrni, ki so jih uporabljale že naše mame. Enim kažejo dobro uni za v ušeska, nam kaže kar nekaj, enim navadni digitalni, nam tudi ta kaže kar nekaj .... Za enkrat ga še nismo uporabljali, samo vse bo enkrat prvič.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 12:30:40
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pozdravljene... k vam se pa že nekaj časa nism nč urinla... po pravici povedano tudi pri sosedah (majčicah) nisem kej več po slikicah in podatkh sodeč vaši krofki in jagode lepo napredujejo, kar me zelo veseli... tole je pa še naša pupa (pri 6.mesecih) Luškan žabica! BE ti se pa kar večkrat javi.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 12:32:02
|
|
|
|
veronikab
|
Miška2006 čestitke za 8 mesecev
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 12:42:33
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja zanima me katere termometre uporabljate in če se lahko zanesete nanj=??? mi imamo doma 4 pa vsak po svoje kaže... rabim pa enega na katerega se lahko zanesem, kajti nikoli ne veš, kdaj ima maja vročino... detelja ravno zaradi istega problema, sem jaz to temo načela pred približno enim mesecom. REZULTAT: se mi zdi, da so najbolj natančni še vedno uni stari, na žalost živosrebrni, ki so jih uporabljale že naše mame. Enim kažejo dobro uni za v ušeska, nam kaže kar nekaj, enim navadni digitalni, nam tudi ta kaže kar nekaj .... Za enkrat ga še nismo uporabljali, samo vse bo enkrat prvič. ja, mi tega imamo in kot praviš je edino ta tk po občutku natančen...sicer če greš kupit tega z živim srebrom ga več nimajo zdaj je neki drugo not...jih več baje ne smejo prodajat...sam mene je tako strah to dat v rito ker maja skoz pleše pa se bojim da se zlomi...sme pa misila, da vseeno obstajajo kaki digitalni...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 17:05:48
|
|
|
|
klavdyk
|
hej ho termometri - mi imamo ušesni termometer. zaenkrat dela super-če merim s tistim v ritki, kaže isto. dojenje GH- hm... js bom doktorirala. naš noče jesti nič od GH. samo ziza. poje mogoče žličko, dve pol pa zapre usta in to je to. mah.. a še katera samo doji in nič dodaja GH? js ne vem več kaj naredit? zdaj sn kupla kašico za zmešat z vodo, pa da vidimo če bo to šlo. obmesečnice-vsem vse naj naj mi smo še ok. jutri bi mogli dat kri pa vodo, pa je sestra pri P rekla, da glede na to, da ima spodnji štuk gripo, da naj počakamo do torka. mah.. sn ji rekla, da se mi zdi bled, pa je ona rekla,da nje tut ja no tej bi pa res blo fajn hitro kri pregledat, a ne. groza... pa še cepljenja nisma mela pri 6meseceih. sn se odločla, da bom mela zdaj gregorja doma-ne bo šel v vrtec- tk dolgo, dokler Gašper ne bo cepljen. drugače pa je mama še vedno slabotna, ata je pakolkr tolk vredo. HB. upam, da bomo do vikenda pregurali tto gripo. mah... me je kr strah kaj še bo tto zimo nič lp grem mal tv gledat
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 19:01:53
|
|
|
|
veronikab
|
Dober večer! Da vam malce popestrim večer z zanimivim večernim branjem .... ... restavratorski račun iz preteklih dni .... gospod se je kar fino nagaral ...
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:02:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii Sonček85 kako pa vam uspe, da jeste zvečer 19.45 pa potem do zjutraj do 8.00 nič ? Bravo za vas, ker mi še ponoči 2x dojimo Kako vam uspe, da vaši ponoči nič ne jejo? Naša je tako lačna, da nič ne pomaga, pa zvečer okoli 8 jemo riževo kašico in včasih se še malo podojimo, pa je vseeno okoli 1 -2 ponoči že tako zelo lačna, pa potem okoli 4-5 spet . Imate kakšen predlog kako to izboljšati??? jaz sem mu do pred 2t še devala ponoči ,ko je pa moj delal ponoči sem rekla stop in tako sva se 3 dni uvajala,bilo je malo mučno a nama je uspelo,od 19.45-5h ne jeva srečno in naj vam rata,hvala pa za oddan glasek :be:ja kako je pupika lepa detelja:jaz imam unega k je na svinec(isti samo da ni več živega srebra,ker je škodljiv) in unega iz tuša ,ki je roza in bel.Razlike je samo za pol stopinje veronika:
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:03:02
|
|
|
|
sonček85
|
seIZVIRNO SPOROČILO: matcar Tudi Maks in Saš željno pričakujeta glasove,zato prosita,če namenite kakšnega tudi njima! seveda bomo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:04:24
|
|
|
|
nmagk
|
No končno mi dela,gospod internet se je odloču,da me bo danes malo j.....na suho,sploh mi ni hotu delat. Skratka danes bi morali po tretjo pikico,pa so naju klicali iz ZD ,da je dr, zbolela,torej imamo prestavljeno do nadaljnega.Me je pa firbec matral,kok je težka in sem jo zvagala kar na domači tehtnici,sicer verjetno ni čist točno samo pokazal je 10100g,kok je velika pa jutri povem,ker mojega možeka še ni doma,Karolinca pa že spi,namreč ima vse metre on,vse pobere,ker misli,da je vse njegovo Je šel martinovat,me je klical,češ,da dvigujejo kozarce,ma bi jih jaz tud sam kaj ko imam samo prazne.Ti moški.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:12:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Moja mala Nina čestitke za tvojih 8 mesecev četitke.... a darila za tebe od mene pa nisi videla edina te pogrešam, pol pa še tako darilo spregledaš? ( ) Brigitka, saj veš, da sem te tudi jst tebe pogrešala in darila (kot vedno) tudi vidla. Ma sorry smo imeli danes pestro. Najprej ene obiske, pol pa še s tamalo smo šle ven, tako da sem glih pršla. miška spet si naju z deteljo zamenjala , pa nič zato sej je lepo čut da si me pogrešala , jst tudi tebe . Pa čestitke za 8 mesecev
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer babuške ! Mi pa smo dobili prvega zobka, jupi ! Hvala vsem še tukaj za čestitke na FB . Je res bil pravi tihotapec, saj sva ga z dragim odkrila čisto slučajno: možeku se je zazdelo, da vidi nekaj belega, sem šla hitro v usteca s prstkom in začutila žagico. In tako smo odkrili prvega zobka . Tudi zraven je kar fajn napeto in belo, tako da zna kmalu še drugi pokukati na dan, čeprav bom kar tiho, ker sem za prvega mislila, da bo prišel na dan že pred dobrima dvema mesecema . Naša muca je tako ponosna nanj, da si ves čas grize spodnjo ustnico, pa s prstkom si ga šlata, prava važička je . Sem prišla samo toliko, da vam poročam, pa vas jutri pokomentiram. Lepo in predvsem dooolgo noč vam želim , NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:14:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii Sonček85 kako pa vam uspe, da jeste zvečer 19.45 pa potem do zjutraj do 8.00 nič ? Bravo za vas, ker mi še ponoči 2x dojimo Kako vam uspe, da vaši ponoči nič ne jejo? Naša je tako lačna, da nič ne pomaga, pa zvečer okoli 8 jemo riževo kašico in včasih se še malo podojimo, pa je vseeno okoli 1 -2 ponoči že tako zelo lačna, pa potem okoli 4-5 spet . Imate kakšen predlog kako to izboljšati??? kimmii mi smo popolnoma na istem kot vi , tako da o celi prespani noči lahko zaenkrat le še sanjamo . Smo pa že poskusili marsikaj pa nič ni zaleglo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:18:31
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja zanima me katere termometre uporabljate in če se lahko zanesete nanj=??? mi imamo doma 4 pa vsak po svoje kaže... rabim pa enega na katerega se lahko zanesem, kajti nikoli ne veš, kdaj ima maja vročino... mi smo tudi pokupili vse mogoče pa vsak drugače kaže. Najbolj se zanesem na klasičnega živosrebrnega . Vas zanima kako pa lahko svojega malčka pripravim do tega da drži termometer pod pazduho 5 minut primeru????...dam ga v naročje, termometer pod pazduho pa pižgem TV in 5 min ne mrdne , sploh če mu dan na golico ko še pojejo zraven . Mi je pa P rekla da so ti termometri najbolj točni
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:19:13
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Moja mala Nina čestitke za tvojih 8 mesecev četitke.... a darila za tebe od mene pa nisi videla edina te pogrešam, pol pa še tako darilo spregledaš? ( ) Brigitka, saj veš, da sem te tudi jst tebe pogrešala in darila (kot vedno) tudi vidla. Ma sorry smo imeli danes pestro. Najprej ene obiske, pol pa še s tamalo smo šle ven, tako da sem glih pršla. miška a si zaljubljena'??????? jst sem detelja in ne brigitka Ja sem zaljubljena in ZABLUJENA....saj veš, da že od zmeri vas menjam. Nimam pojma zakaj!!!! Sorry, sorry, sorryyyyyyy
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:23:38
|
|
|
|
brigita23
|
nenči ooooo super za 1.zobek , a ne kok je lep . Pri nas je bilo isto, prvo eden, pa se je drugi zraven že ful videl potem pa smo čez 14 dni dobili še drugega. Ela je pa upravičeno ponosna, sej 1. zobek dobit pa tudi ni tako mala reč
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:23:59
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja zanima me katere termometre uporabljate in če se lahko zanesete nanj=??? mi imamo doma 4 pa vsak po svoje kaže... rabim pa enega na katerega se lahko zanesem, kajti nikoli ne veš, kdaj ima maja vročino... detelja ravno zaradi istega problema, sem jaz to temo načela pred približno enim mesecom. REZULTAT: se mi zdi, da so najbolj natančni še vedno uni stari, na žalost živosrebrni, ki so jih uporabljale že naše mame. Enim kažejo dobro uni za v ušeska, nam kaže kar nekaj, enim navadni digitalni, nam tudi ta kaže kar nekaj .... Za enkrat ga še nismo uporabljali, samo vse bo enkrat prvič. JSt sem si nabavla eno veliko škatlo navadnih (živosrebrnih), ker so najbolj natančni. Ne bom komentirala rezultate drugih termometrov, ker se mi je enkrat kmalu zmešalo zaradi tega.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:24:05
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Moja mala Nina čestitke za tvojih 8 mesecev četitke.... a darila za tebe od mene pa nisi videla edina te pogrešam, pol pa še tako darilo spregledaš? ( ) Brigitka, saj veš, da sem te tudi jst tebe pogrešala in darila (kot vedno) tudi vidla. Ma sorry smo imeli danes pestro. Najprej ene obiske, pol pa še s tamalo smo šle ven, tako da sem glih pršla. miška spet si naju z deteljo zamenjala , pa nič zato sej je lepo čut da si me pogrešala , jst tudi tebe . Pa čestitke za 8 mesecev Najprej so bile nosečniške menjave, zdaj pa so poporodne Hvala za čestitke. Pogrešala pa sem te tud res. Kod pa hodiš, da te ni več skor nč tle?
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:25:47
|
|
|
|
Miška2006
|
Tudi vsem ostalim hvala za čestitke. Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkali pa še pršutkali
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:27:38
|
|
|
|
sonček85
|
nena:čestitke Eli za 1.zobek
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.11.2009 21:28:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Tudi vsem ostalim hvala za čestitke. Za menjavo brigitke in detelje pa imam še en dober izgovor. Moj predragi je Martin, in smo ga malo žingali in vinčkali pa še pršutkali čestitke
|
pitje otrokLelly28 RRKaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?voda (
77%)
sladkan čaj (
0%)
nesladkan čaj (
17%)
kupljen sok (
0%)
domač sok iz sadja in/ali zelenjave (
6%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!