|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
11.11.2009 18:49:31   
aromaja
Peesmu, jaz se pa niti pod razno ne spravim ven, če je dež :) Pa se pomoje niti v bodoče ne bom.
Nohtov pa jaz do zdaj nisem še niti strigla, niti grizla. Se kar sami nekak odtrgajo, da so lih prav dolgi.

Je pa Zala vedno bolj "fun to be with". Noči so mirne, brez sprehajanja in težkega uspavanja (je pa res, da je čez noč povita ko štruca in da jo to ful umiri), dnevi pa vedno bolj polni nasmehov, glasov in dobre volje. Joka ful manj, HB!!!
Dojiva se zdaj le ponoči, čez dan pa črpam in kombiniram svoje in adaptirano mleko. In naše življenje je dosti manj stresno, ker ne forsiram več dojenja. Ona je mirna, ker ima konstanten tok mleka, jaz sem mirna, ker je ona mirna. Vse mirno!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
11.11.2009 19:02:45   
klaja
Kaj pa menite o cepljenju proti klopnemu meningitisu? Za Ajdo še sicer ne pride v poštev, ta veliki dve pa bi dala cepit. Druga pa jih ne mislim dat dodatno cepit.

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
11.11.2009 19:36:47   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Kaj pa menite o cepljenju proti klopnemu meningitisu? Za Ajdo še sicer ne pride v poštev, ta veliki dve pa bi dala cepit. Druga pa jih ne mislim dat dodatno cepit.

jaz bi ga dala, če bi bili blizu gozda, tak smo pa v mestu, pa še ne vem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
11.11.2009 20:06:29   
Pupček
Luano bomo cepili proti klopnemu meningitisu. Moj user posted image ga je imel ko je bil mičken in je bilo kritično.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.11.2009 20:16:13   
Pupček
Dodala sem nove slikce Luane v album user posted image . Ogled samo za prijatelje.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.11.2009 21:11:59   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Peesmu, jaz se pa niti pod razno ne spravim ven, če je dež :) Pa se pomoje niti v bodoče ne bom.
Nohtov pa jaz do zdaj nisem še niti strigla, niti grizla. Se kar sami nekak odtrgajo, da so lih prav dolgi.

Je pa Zala vedno bolj "fun to be with". Noči so mirne, brez sprehajanja in težkega uspavanja (je pa res, da je čez noč povita ko štruca in da jo to ful umiri), dnevi pa vedno bolj polni nasmehov, glasov in dobre volje. Joka ful manj, HB!!!
Dojiva se zdaj le ponoči, čez dan pa črpam in kombiniram svoje in adaptirano mleko. In naše življenje je dosti manj stresno, ker ne forsiram več dojenja. Ona je mirna, ker ima konstanten tok mleka, jaz sem mirna, ker je ona mirna. Vse mirno!

Se mi zdi, da moji punčki ravno to manjka. Zbudi se, ko začne z rokami rogovilt in, ko ugotovi, da ima preveč prostora. Kadar pa je pri meni v naročju in, če se to zgodi jo močno stisnem in spi mirno naprej.user posted image

Pa bravo za take dneve in nočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.11.2009 22:37:31   
baby blue
Pupček Luana je prekrasna punca

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.11.2009 7:31:34   
veselka
jutro,

Aurora je pa danes spala do 6.30 user posted image , men so pa skor joške eksplodirale user posted image plenička je bla pa čist prazna, lulala je malo. sam zdej sploh več ne kaka ponoči, polula se ponavadi zjutraj ko se v postli dojiva, ker s takih šusom očitno spusti, da pod pajsko vn pogleda user posted image in pol se šibava preoblečt.

me je pa pol skor kap... moj user posted image po večerji ni nič posode zrihtal... pridem v kuhno in vse na pultu user posted image ... pa samo v stroj je mel za zložit user posted image

sem pa moji rožici v hm kupla bodije št. 68, glih 4 so še mel , user posted image ker 62 če ne drucga so ji rokavi prekratki, pa tud komi zapnem pr plenički. jo je pa res že umetnost oblečt. ko ji hočem pleničko naštimat, noge skup tišči stegnjene naprej, ko pa žabice oblačim, pa tko z nogami brca, da se moram ful namatrat da obe končno not ulovim in da tm tud ostaneta... sej vem, mama mora mal telovadit, pa tud lumpa je treba mejčn že bit, k bi blo mami drgač ziher blazno dolgčas user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.11.2009 7:48:51   
veselka
nohtki za striženje na roki se je pa tati zverziru user posted image , ker ponavad pri meni v naročju spi. na nogah pa sam enga pavčka vsake tolk mal pristrižem... se še 1. noče odlomt, jih ima pa še kr nizko vdelane, tko da tud čakam da se mal dvignejo, ker se ne da odrezat.

kdaj se pa cepi proti klopnem meningitisu? ker mi bomo plezat hodil... sej neki časa ima loh un odganjalec klopov. js sm v življenju pokasirala 2 klopa, en je bil letos v nosečnosti, prvi pa v OŠ. vmes pa nič, pa se kr dost potikam po gozdnatem. mogoče me ne marajo user posted image . ker moj pa kr skasira vsake tolk, sam do zdej je blo vse BP... ga zmer pregledam v roku 24 ur.

dež in sprehodi zaenkrat se takrat kr doma stiskamo. sicer prevleko imam, ampak mislm, da ni za čez košaro... je treba probat.

aromaja tud Aurora je vedno bolj zabavna... se ful igra, smeje, vedno manj joka. se z njenim nosom in lički igram in ji je to blazno zabavno user posted image pa s prstki grem čez trebuščka do vratu in se ful smeje in gruli. med hranjenjem se ustavi, če jo gledam in pol me gleda nazaj in ji kej govorim, pa se ful smeje user posted image pol gre pa nazaj jest...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.11.2009 8:59:06   
altaja
Sonček...danes bo odlično vreme za vozičkanje user posted image Sem ga hotla za vn zrihtat pa mi je frajer zaspal, tko da zdej čakam da se prebudi.

Spimo pa mi že nekaj časa celo noč. Od 20h pa do 6h al pa 7h zjutri. user posted image Jst si ob ene 23h izčrpam mleko da ne bi bla predolga, s tem mlekom pa potem kombiniram tist obrok ki mi sfali. Mah, jst čaram na veliko, pa še vedno je treba 1x na dan malo dodat. Ampak ni panike. Mali je čist zadovoljen.

Drugač sem pa jezna! Sem cel stroj cunj zaprala..vmes je bil en najlepših bodijev pa dve ful lepi trenerkici (hlače in pulover s kapuco), ena stara celih 14 dni, pa res lepa user posted image ..no, nič več...zdej je vse nagravžne driskaste barve user posted image   user posted image  user posted image   user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.11.2009 9:10:22   
aromaja
NO, pri nas v LJ niti diši še ne po soncu :((( Neko tako tmurno megleno vreme.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.11.2009 9:42:56   
polari
Dobro jutro!

Pri nas je tudi sonček!!! Komaj čakam, da boma šla malo spet vozičkat po sončku....ven pa grema vedno tam po 11h...da se malo segreje ozračje...danes je kar mrzlo...

Enej še spi, jaz sem si zajtrk uspela naredit  - gris....pa polento z mlekom se pojedla, pa da vidimo user posted image user posted image user posted image

Uh, mi še ne bomo celo noč spali.....na 3 ure ponavadi se zbujamo....uf.....je pa fajn, ko on zjutraj malo potegne še, jaz pa imam čas vse pospravit in pripravit....

Danes bomo za kosilo imeli sladko zelje in jabolčni zavitek....user posted image   (upamuser posted image )

Prti klopn.menin. mi ne bomo cepili, ker ne hodimo nikamor tak.......

Čez en teden imamo kontrolooooooo...jupi!

In pa, danes začnemo s 4 kapljicami Plivita....nimam občutka, da bi ga vedno bolj mantralo zvečer...s krčki....edino blato se mu je spremenlo....bomo vidli, kaj bomo naredli.....

Če dežuje tudi mi ne gremo nikamor, nimam nobene prevleke za dež...pa ni mi cela mokra za bit.....se pa na kaki obisk peljemo z avtom user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

aromaja tud Aurora je vedno bolj zabavna... se ful igra, smeje, vedno manj joka. se z njenim nosom in lički igram in ji je to blazno zabavno pa s prstki grem čez trebuščka do vratu in se ful smeje in gruli. med hranjenjem se ustavi, če jo gledam in pol me gleda nazaj in ji kej govorim, pa se ful smeje pol gre pa nazaj jest...

Jaz tudi že opažam spremembe......ful se rad smeji...pa gleda me že, ko ga rihtam na previjalni.....nič več se joče, ko ga umivam po obrazu, ampak se smeji, jaz pa mu vedno govorim zraven, pa tak posluša....vedno več je dobre volje, no, in se nene pogosto joče....

Pa taaaaak je že zrastel! Ful se je potegnil po mojem.....pravi ded user posted image user posted image user posted image

Nohtki na rokah: jaz mu jih strižem s škarjicami, gre super, pa ziher vsaki teden 1x. Mu ful hitro rastejo in se pogosto potegne po nosu ali očkah...Na nogah mu postrižem samo palec, ostali nikam ne rastejo user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.11.2009 10:52:20   
baby blue
Dober dan

Lana je spala od 20 pa do 4 ure zjutraj user posted image user posted image Potem pa od 5-ih do 8-ih... Sva se previli umili po telesu lepo naoljčkali in poštimali temenca... Sem ji glavo kar s krtačo razčesala in je šlo ogromno temenc stran user posted image Ji je pa česanje tako pasalo da je kar zaspala nazaj... In spančka še sedaj ko se zbudi se pa podojimo in gremo mal vozičkat je prekrasno vreme in bi bilo škoda zamudit... Pa še tako lep pogled na zasnežene gore je...

Nohtke na rokah ji postrižem ko je v naročju in se crkljava na nogah sem ji jih pa danes prvič med umivanjem in je bil za postrižt samo palček... No oba palčka... user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.11.2009 11:09:29   
vila MaLiNa
Hojla,

pa kako imate to "programirane" svoje otročkeuser posted image . Jz bi tud spaaaaaaaaaallllaaaaaaaaaauser posted image . Moja se še zmeraj zbuja na vsake tri ure, zbudi me pa cmokanje rokice. Potem pa prižgem lučko in se mi zasmeje nagajivo vn iz zibkeuser posted image , jz pa čist zaspana.

Baby blue ti kar zavidam pogled na zasnežene gore.

Punce, ko greste kam na izlet - kje dojite in previjete svoje najmlajše? Jz bi šla na Bled, al pa v Strunjan. Doma mi je že kar malo dolgčasuser posted image

Včeraj sva dala Saro malo mami za povarvat, pa sem jo toook pogrešala, da sem jo po pol ure šla kar iskat.user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.11.2009 11:20:54   
baby blue
vila MaLiNa pogled je res prekrasen... Sploh ko je vse lepo obsijano s soncem...

Lana se tudi kdaj pa kdaj še vedno ponoči zbudi na 3 - 4 ure po večini pa kar potegne za ene 5 - 6 uric... Bomo videli kako bo vnaprej...

Uh še dobro da imam Bled blizu user posted image user posted image Hmmmm drugače pa jah če bi šli na daljši izlet ne vem kje bi jo dojila in previla ker v avtu je hladno... user posted image

Midva jo ponavadi moji mami dava da jo povarva da greva midva lahk v šoping al kej podobnega ampak vedno potem kar hitiva domov čeprav je v dobrih rokah ampak nama kar nekaj manjkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.11.2009 11:25:50   
veselka
midva za tolk časa, da bi zuni previjala, še nisva šla. v avtu bi šlo, recimo, al pa če poznaš lokale, kjer imajo previjalnico. v portorožu npr. lokal cacao ima, za druge ne vem, ker ne hodim, ker imajo tuki belo kavo normalne velikosti... v kopru sva bla na obisku... podojim pa v avtu, preden odrinemo, al pa kr kjer pač sem. sem zadnjič prvič v javnosti dojila, v kopru v enem velikem lokalu ob morju...

< Sporočilo je popravil veselka -- 12.11.2009 11:28:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.11.2009 11:49:19   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Punce, ko greste kam na izlet - kje dojite in previjete svoje najmlajše? Jz bi šla na Bled, al pa v Strunjan. Doma mi je že kar malo dolgčasuser posted image

Pridte v Koper. Pri nas je že 3. dan sonček in toplo. Povabim na tortico user posted image .

Jaz jo dojim kjer pač sem, nisem sramežljive sorte, kar se tega tiče. Otrok nesme bit lačen, pa naj si folk misli kar če. Se v kak kot umaknem, da je bolj diskretno. Previla je pa še nisem zunaj. Če bi bilo treba bi jo v avtu ali na wc-ju, če ne bi bilo previjalnice. Prijatelca svojega sinčka (star je leto in pol) previje kar v lokalu. Dva stola da skupaj pa čez podlogo in nahitro previje. Ona je že spraksirana.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.11.2009 12:27:50   
barika
DAn

Jaz mu d3 kaplic še ne devam, jih dobi čez dober mesec. Sem ga pa danes zmerla in ima okoli 60 cm (+/- 1 cm). Nohte sem mu prvič postrigla že v porodnišnici, mu jih pa kar s ščipalko, da sem prej gotova.

DAnes gremo šele po 16 uri ven, ker je tavečji naredil eno piz***darijo in imam veeeliko delauser posted image user posted image user posted image , moj pa tega ne sme videt, tak da more bit pospravljeno preden pride domov.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.11.2009 12:31:54   
barika
Se morem pohvalit, no tamalega, že ene 10 dni se nasmeje, ko vidi mene, brata ali pa kapljice proti krčemuser posted image .od včeraj se že igra, brca in tolče z rokami po iračkah, ko mu visijo nad nosom (po navadi je to v ležalniku in tako dela, da se cel ležalnik prestavlja), krči ga še vedno malo matrajo, zaspi pa nekje okoli 23, pa spi do ... danes do 6.30.user posted image
Na zizo ga dam pa zjutraj in zvečer (za 2 uriuser posted image ), teče pa bolj slabo (40 iz vsake), ampak jebilo danes že na meji za mastitis, ker bi on skoz iz leve, desna mu pa ni všečuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.11.2009 12:45:30   
Tanik
dan, midva sva že z eno in pol urnega sprehoda po sončku user posted image

striženje nohtov, s škarjicami na rokah, na nogah še nisem.

v dežju ven še nismo šli, nas je pa že ujel dež, čez voziček dam prevleko za dež.

izleti, hranimo se kar v avtu ali v vozičku, ker je na flašo. previjal se pa še ni zunaj nikjer, tako da ne vem. to kar pupček pravi je v redu, v lokalu dva stola in previješ, če ni druge, tam je vsaj toplo. ali pa v avtu, če je topel avto.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.11.2009 12:47:30   
Sarchi
Dan.

lep sonček je danes...midva pa še nič zunaj. je spal do 10h in zdej spet zadremal. tko da čakam da se prebudi pol pa en krogec z vozičkom.
men se pa ta teden tkoooooo vleče, pa kr brez prave volje sem...joj ne bom še vas zamorila, raj grem počas se spokat ven

aja izleti...ja dokler je blo toplejše je šlo čist fino v avtu al pa kar na klopci. zdej pa kr mal cvikam k je hladno...v ogretem avtu bi šlo...itak smo na flaški

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 12.11.2009 12:50:30 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.11.2009 12:56:16   
škorpijončica
Živjo
Včeraj ni bilo časa, da bi vam pisala.. zjutraj smo šli na pregled za kolke v porodnišnico. Žal so še vedno nezreli in bo treba še 6 tednov na "debelo" povijat potem pa še enkrat na kontrolo. So mi pa rekli, da sicer ni panike, da se bodo uštimali, jst bom pa tud potrpela pa še nekaj časa prala in likala te tetraplenice. Sem bila pa ful vesela, ker sem tam srečala cimro iz porodnišnice z njeno hčerkico. Nisva se mogle posloviti, ker sem jst šla prej v drugo sobo, ampak sem se ji vseeno včeraj lahko zahvalila, saj mi je ful pomagala. Prvi dan po porodu se mi je namreč tako vrtelo, da nisem mogla stati brez podpore in ko je Nia jokala, mi jo je zato ona prinesla v posteljo. Sicer pa so njena hčerkica in tudi drugi dojenčki tam ful večji od moje Nie...tak drobižek je v primerjavi z njimi.. po 2 mescih ima 4 kile in pol ter 57cm. Ko smo prišli domov ja fuuul dolgo jokala in utišat jo niso mogle niti moje prsi. Nardila sem ji čajček in je na eks spila cel deci..in takrat mi je kapnilo, da se mi v joške dere najbrž zato, ker ni mleka. Seveda, zgodaj ustala, vozila v postojno, ful živčna, malo pilla, saj ni čudno...nato je spila 2x 90ml in ob 10ih je že spala. Zdi se mi, da bi mogla tudi jaz kombinirati ne pa da forsiram samo dojenje. Meni ni problema nardit flaško ampak se bojim, da potem pa cuzat ne bo več hotla. (?)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.11.2009 13:11:39   
Pupček
Škorpijončica, Nia in Luana sta tam tam. Luana je težka 4450g in dolga 56,5 cm, verjetno je po atiju, je bolj majhne sorte user posted image .
Mi imamo v ponedeljek kontrolo kolkov, upam, da bomo rešeni "ta velikih pelenic", sicer je imela kolke 1A, ampak vseeno jo na široko povijam.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.11.2009 13:12:44   
Tanik
škorpijončica, to so se meni tudi čudili, da se kao razvadijo na flašo. jaz imam aventovo flašo in cuclje, pa vleče na prsi enako kot na flašo. edino zdaj je samo flaša ker nimam mleka, bolj slabo. tako da ga dam k prsim samo da se pocrklja pa pač če kaj ven priteče tisto dobi.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.11.2009 13:15:05   
Sarchi
škorpijončica...raje kombinirat flaško kot da je dete lačno.

a v Po si bila na kontroli....mi pa v ponedeljek...tudi še 6 tednov širokega povijanja....sem bila kar mal žalostna k sm upala da bomo končali in še Maks se mi smili k je ku žabica. ampak ok...bo pa do božiča ;) pol pa konc upam, tko k si ti rekla s pranjem in likanjem teter za pod rito user posted image

škoda k nisi rekla bi se dobile na eni kavici, jzt sm iz Po user posted image ...pa drugič

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.