|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
8.11.2009 17:31:58   
dskubin
Ufa, za vikend debrata prav zamre. Jaz pa nimam kaj počet, otroci spijo, za pucat nimam nič,... Lahko se samo bašem in kile nabiram, me je prav strah naslednjič k G it :D

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
8.11.2009 21:24:01   
thaiss
ja res je žalostno tle gor za vikende...ker vsi izkoristimo fraj dneveuser posted image

dskubin- kako to da si oddala vlogo za ZPV?? A gresta z januarjem v vrtec??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.11.2009 21:35:15   
dskubin
Verjetno, ja. No, za Diti bomo vidli, Draž pa je bil tudi prejšnji mesec že v vrtcu, rabi družbo, ta mesec pa koristim uno, ko ga lahko za 1 mesec izpišem v koledarskem letu, ker poleti pa je bil prav izpisan za 3 mesece. Se mu godi, a?

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.11.2009 7:51:32   
n€na
Dobro jutro!!!

Nafilana z novimi batarijami šibam proti novemu koncu tednauser posted image user posted image ..upam, da čim hitreje mineuser posted image

next...sem ga naštudiralauser posted image user posted image user posted image ....in čakam naročeno...user posted image user posted image

Za vikend je pa res tuga tukaj, mi smo bili celi vikend zasedeni in nas ni bilo doma...V petek sva imeli popoldne obisk in Zala je tako uživala in ponoči smo imeli akcijo, ker se ji je sanjalo vse živo, kar je doživela čez dan...user posted image user posted image user posted image
V soboto smo šli iskat darilo za nonota in smo mu ga nesli malo z zamudo...user posted image
Včeraj smo pašli na kosilo na Barede in smo bili tam do 19....je bilo tako lušno in prijetno...otroci so uživali in se tako igrali, da zaline hlače sploh niso več iste barve, kot so bile prejuser posted image user posted image .....bomo že oprali, važnbo, da so otroci uživali....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.11.2009 8:12:02   
austen
jutrouser posted image

vikend je za nami.....HBuser posted image user posted image ..... smo imeli pestre noči kot že dolgo ne....očitno se ji je preveč dogajalouser posted image pol pa sanja pa joka v sanjah..........
N€na....kaj si lepega naročila????
dskubin......se dogaja vašim ta malim jauser posted image user posted image ... sej je pravuser posted image .....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.11.2009 9:07:11   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

N€na....kaj si lepega naročila????

Sem vidla eno tako lepo bundico in sem jo mogla naročit, da jo bo imela za bolj fensi zadeveuser posted image user posted image ..pa nekaj majčk in trenerkic...
To je bilo za začetek da se naučim in vidim kako stvari potekajo......za naslednjič pa zbiram naorčilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.11.2009 10:54:02   
nektarina
ciaooo..  jaz sem pa ponovno tukaj( v službi). Sem bila na bolniški-nega za oba otroka. Najprej je prebolel virozo eden in pol 5 dni zatem drugi. Ni bilo  hujšega, vročine do  38  , veliko kašljenja in   čiščenja nosu. Le en dan in ena noč prespana  na hribu je bila too much, še posebno noč, ko nisem spala niti na ležalniku, ker tam je spal moj Alex.   Imel je lažjo obliko laringitisa in smo šli na inhalacije.   V njegovi posteljici pa ni hotel spat in se je prebujal vsake pol ure. Ko sem ga dala spat na ležanik pa je spal  do  7 ure in pol zjutraj. Jaz pa sem spala na nogah..... oziroma sede .   Drugič si vzamem  spalno vrečo al pa pošljem mojega.. da vidi kaj pomeni ne spat. Ne pa  da  doma njuri kako slabo spi:)))

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.11.2009 11:43:10   
asso
Jutro,

a mai lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možnouser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
10.11.2009 7:56:04   
n€na
Dobro jutro!!!

Mi smo spet imeli nemirno noč in še polulala se jeuser posted image ....sploh se ni zbudila in je bila kar mokra...pa še vsa se je odkrilauser posted image ...upam da ne bo kaj posledic....

austeN...Zala mi je še vso pot domov težila, da ne gre mamici in tatiju in da gre nazaj k Eriki se igratuser posted image user posted image  Sem jo vprašala kako se je imela in mi je odgovorila: "LEPO".

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jutro,

a mai lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možnouser posted image

jaz bi ti z veseljem pomagala, pa ne znam...upam, da si že kaj naštudirala, ker nisi prejela nobenega odgovora......jaz bom pa vloga danes kar v vrtec nesla itak moram v izolo pa grem spotoma še tja...za naslednje leto bom pa tudi jaz verjetno že prek neta poslala...bom ratala modernauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
10.11.2009 8:31:27   
asso
Jutro,

danes pa je en tak čuden dan... najprej sem vstala 20 minut prezgodaj (groza) in krivila mojo uro na roki, da mi je šla v tilt in da zaostaja, ko sem po 15-ih minutah kuhala kavo in pogledala na stensko uro, če sem si to na roki prav naštimala ugotovim, da je tudi tej zmanjkala baterija...user posted image , pogledam malo boljše in ugotovim, da sekundni kazalec se premika... nakar mi kapne pa, da mogoče ni kriva moja in stenksa ura, ampak budilkauser posted image user posted image user posted image Je regulirana na satelit in ne vem kako se je preštelala na 20 minut naprej... grozno...
Potem je bilo par dogodivščin čudnih in ker sem imela še feeling, da bom dobila multo za parkiranje sem šla takoj zjutraj si še nov abonma naredit (namen je bil prvotno med malico, amapak me je nek feeling dajal...)

Ne vem kako se bo končal ta "čuden" dan user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Jutro,

a mi lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možnouser posted image

jaz bi ti z veseljem pomagala, pa ne znam...upam, da si že kaj naštudirala, ker nisi prejela nobenega odgovora......jaz bom pa vloga danes kar v vrtec nesla itak moram v izolo pa grem spotoma še tja...za naslednje leto bom pa tudi jaz verjetno že prek neta poslala...bom ratala modernauser posted image user posted image

Po moje se ne dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
10.11.2009 9:10:43   
thaiss
Dobro jutro

mi smo imeli tudi neko čudno nočuser posted image  Matia se je že ob 21.20 zbudil v groznem joku, da ga boli noga in nikakor ga nisem mogla potolažit. No, okoli 22.00 se je umiril, sem mu dala uno ledeno boršo na nogo, sva šla skupaj v veliko posteljo in gledala GF. Ponoči je bil tudi nemiren, pa spet s to nogo user posted image .... popoldan se je res udaril v piščal, ima malo plavo ampak ne vem od kje njemu taka bolečina....btw: hodi mormalno tako da...

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Jutro,

a mi lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možnouser posted image

Po moje se ne dauser posted image user posted image user posted image

ma kaj nista Austen in Dskubin oddale preko neta????

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
10.11.2009 9:13:55   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ma kaj nista Austen in Dskubin oddale preko neta????

Jaz sem zasledila, da je bila debata okrog tega zato sem vprašala, ker kar sem jaz gledala te možnosti nisem vidla zato, mi ni jasno kako lahko...user posted image Pa sem kar dobro podkovana glede tega področja še posebno računalnik in internet mi leži...
Dskubin mislim, da je zadnji dan preden je šla oddala na pošto, če me spomin ne varauser posted image

Dej javte se in povejte to skrivnostuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil asso -- 10.11.2009 9:18:09 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
10.11.2009 9:36:36   
thaiss
alo austen na raport

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
10.11.2009 9:58:00   
n€na
guuuuuuuuuužvauser posted image user posted image

ne da se mi več...čas za kavico a je katera za??user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
10.11.2009 9:59:31   
n€na
evo asso...mogoče se oddaja tukajuser posted image user posted image

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=478

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
10.11.2009 10:04:47   
thaiss
asso kak  stručko si mi tiuser posted image

LEGENDA

user posted image
.pdf, vloga za tiskanje
user posted image
.doc, vloga za tiskanje
user posted image
elektronska vloga

user posted image
.pdf, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje
user posted image
.doc, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
10.11.2009 10:36:44   
asso

asso kak  stručko si mi tiuser posted image

LEGENDA

user posted image
.pdf, vloga za tiskanje
user posted image
.doc, vloga za tiskanje
user posted image
elektronska vloga

user posted image
.pdf, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje
user posted image
.doc, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje

Ja, legendo poznam... in kje imaš to okence
elektronska vloga
da lahko kliknem nanj in pošljem????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
10.11.2009 11:02:02   
austen
evo mene....v vsej današnji gužvi se mi je kolcalo za znoretuser posted image
sicer pa če povem čisto pa pravici ste me zdaj čisto malo zmedle s tem ali se da ali se ne dauser posted image
očitno sem vam dala napačno info....ker se žal ne da oddati elektronske vloge...user posted image
sorry sorry ....user posted image .....sem malo zbrkala vse skupaj (....ma veste kje je že lansko letouser posted image ......), ker smo pa res poslali po mailuuser posted image ...podpisano in poskenirano....
evo info iz prve roke....sem klicala v Izolo na Urad za družbene dejavnosti......
čeprav če se ne motim je tudi Majrim rekla da je oddala prek neta.....a bu??? ....
evo zdej grem pa malo na sončekuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 10.11.2009 11:03:10 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
10.11.2009 19:03:49   
NAVT
p

< Sporočilo je popravil NAVT -- 10.11.2009 19:08:07 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
10.11.2009 19:09:05   
NAVT

Dobro jutro

mi smo imeli tudi neko čudno nočuser posted image  Matia se je že ob 21.20 zbudil v groznem joku, da ga boli noga in nikakor ga nisem mogla potolažit. No, okoli 22.00 se je umiril, sem mu dala uno ledeno boršo na nogo, sva šla skupaj v veliko posteljo in gledala GF. Ponoči je bil tudi nemiren, pa spet s to nogo user posted image .... popoldan se je res udaril v piščal, ima malo plavo ampak ne vem od kje njemu taka bolečina....btw: hodi mormalno tako da...

Nam se je tudi že ene 2x to zgodilo. Zdej pa se ne spomnem, ali obe ali samo ena. Prepričana pa sem, da je Nežo "bolela" noga. Pa sem jo sredi noči ful pregledovala in premikala nogico, ji pritiskala s prsti, tam kjer je kazala, da jo boli... in ne vem kaj še vse, pa se mi je zdelo, da ni nič. Naslednji dan sem čakala na kakšno črnico, pa niti tega nisem dočakala. Pojma nimam od kje ta "bolečina". Nekako sem prišla do zaključka, da gre pa za sanje. Sicer je bila že pošteno budno po "pregledu", a so vseeno mogoče bile sanje tako žive, da jih je tudi čutila

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
11.11.2009 8:32:58   
thaiss
Dobro jutrio,

no danes pa je bila noč kot se spodobi, brez bolečih nog user posted image
navt- Matia tudi full živo sanja, in to vsako noč, podoživlja kaj se mu je čez dan dogajao... to noč je vozu kolo, odpiral dežnik ker je deževalo user posted image  Meni je hecno, ker on spi in jaz se z njim kar lahko pogovarjam, pa ga prepričujem da je nehalo deževat in lahko zapre dežnikuser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
11.11.2009 9:01:51   
austen

Dobro jutrio,

no danes pa je bila noč kot se spodobi, brez bolečih nog user posted image
navt- Matia tudi full živo sanja, in to vsako noč, podoživlja kaj se mu je čez dan dogajao... to noč je vozu kolo, odpiral dežnik ker je deževalo user posted image  Meni je hecno, ker on spi in jaz se z njim kar lahko pogovarjam, pa ga prepričujem da je nehalo deževat in lahko zapre dežnikuser posted image

uffa...to mi je pa znano...meni je najbolj smešna, ko se v spanju nekaj "buni" nočem to nočem ono....pol ji pa samo rečem: "ma sej ti ni treba...." pa zaspi nazaj.
boščki...niti ponoči nimajo miruuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
11.11.2009 9:03:58   
thaiss

...IN MI Z NJIMI...

ops črke

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
11.11.2009 9:25:21   
austen

...IN MI Z NJIMI...

ops črke

maš prav ja...user posted image
sicer pa midva sva že tako navajen ase zbujat, da se vsaj 1x na noč zbudiva tudi takrat ko Erike ni domauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
11.11.2009 9:26:44   
n€na
Jutro,

jaz danes nisem dobrouser posted image user posted image user posted image

Se mi ne da niti pisat, niti delat za nič mi niuser posted image user posted image ...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?