Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.11.2009 17:31:58
|
|
|
|
dskubin
|
Ufa, za vikend debrata prav zamre. Jaz pa nimam kaj počet, otroci spijo, za pucat nimam nič,... Lahko se samo bašem in kile nabiram, me je prav strah naslednjič k G it :D
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.11.2009 21:24:01
|
|
|
|
thaiss
|
ja res je žalostno tle gor za vikende...ker vsi izkoristimo fraj dneve dskubin- kako to da si oddala vlogo za ZPV?? A gresta z januarjem v vrtec??
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.11.2009 21:35:15
|
|
|
|
dskubin
|
Verjetno, ja. No, za Diti bomo vidli, Draž pa je bil tudi prejšnji mesec že v vrtcu, rabi družbo, ta mesec pa koristim uno, ko ga lahko za 1 mesec izpišem v koledarskem letu, ker poleti pa je bil prav izpisan za 3 mesece. Se mu godi, a?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.11.2009 7:51:32
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!!! Nafilana z novimi batarijami šibam proti novemu koncu tedna ..upam, da čim hitreje mine next...sem ga naštudirala ....in čakam naročeno... Za vikend je pa res tuga tukaj, mi smo bili celi vikend zasedeni in nas ni bilo doma...V petek sva imeli popoldne obisk in Zala je tako uživala in ponoči smo imeli akcijo, ker se ji je sanjalo vse živo, kar je doživela čez dan... V soboto smo šli iskat darilo za nonota in smo mu ga nesli malo z zamudo... Včeraj smo pašli na kosilo na Barede in smo bili tam do 19....je bilo tako lušno in prijetno...otroci so uživali in se tako igrali, da zaline hlače sploh niso več iste barve, kot so bile prej .....bomo že oprali, važnbo, da so otroci uživali....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.11.2009 8:12:02
|
|
|
|
austen
|
jutro vikend je za nami.....HB ..... smo imeli pestre noči kot že dolgo ne....očitno se ji je preveč dogajalo pol pa sanja pa joka v sanjah.......... N€na....kaj si lepega naročila???? dskubin......se dogaja vašim ta malim ja ... sej je prav .....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.11.2009 9:07:11
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen N€na....kaj si lepega naročila???? Sem vidla eno tako lepo bundico in sem jo mogla naročit, da jo bo imela za bolj fensi zadeve ..pa nekaj majčk in trenerkic... To je bilo za začetek da se naučim in vidim kako stvari potekajo......za naslednjič pa zbiram naorčila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.11.2009 10:54:02
|
|
|
|
nektarina
|
ciaooo.. jaz sem pa ponovno tukaj( v službi). Sem bila na bolniški-nega za oba otroka. Najprej je prebolel virozo eden in pol 5 dni zatem drugi. Ni bilo hujšega, vročine do 38 , veliko kašljenja in čiščenja nosu. Le en dan in ena noč prespana na hribu je bila too much, še posebno noč, ko nisem spala niti na ležalniku, ker tam je spal moj Alex. Imel je lažjo obliko laringitisa in smo šli na inhalacije. V njegovi posteljici pa ni hotel spat in se je prebujal vsake pol ure. Ko sem ga dala spat na ležanik pa je spal do 7 ure in pol zjutraj. Jaz pa sem spala na nogah..... oziroma sede . Drugič si vzamem spalno vrečo al pa pošljem mojega.. da vidi kaj pomeni ne spat. Ne pa da doma njuri kako slabo spi:)))
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.11.2009 11:43:10
|
|
|
|
asso
|
Jutro, a mai lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možno
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 7:56:04
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!!! Mi smo spet imeli nemirno noč in še polulala se je ....sploh se ni zbudila in je bila kar mokra...pa še vsa se je odkrila ...upam da ne bo kaj posledic.... austeN...Zala mi je še vso pot domov težila, da ne gre mamici in tatiju in da gre nazaj k Eriki se igrat Sem jo vprašala kako se je imela in mi je odgovorila: "LEPO". IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, a mai lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možno jaz bi ti z veseljem pomagala, pa ne znam...upam, da si že kaj naštudirala, ker nisi prejela nobenega odgovora......jaz bom pa vloga danes kar v vrtec nesla itak moram v izolo pa grem spotoma še tja...za naslednje leto bom pa tudi jaz verjetno že prek neta poslala...bom ratala moderna
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 8:31:27
|
|
|
|
asso
|
Jutro, danes pa je en tak čuden dan... najprej sem vstala 20 minut prezgodaj (groza) in krivila mojo uro na roki, da mi je šla v tilt in da zaostaja, ko sem po 15-ih minutah kuhala kavo in pogledala na stensko uro, če sem si to na roki prav naštimala ugotovim, da je tudi tej zmanjkala baterija... , pogledam malo boljše in ugotovim, da sekundni kazalec se premika... nakar mi kapne pa, da mogoče ni kriva moja in stenksa ura, ampak budilka Je regulirana na satelit in ne vem kako se je preštelala na 20 minut naprej... grozno... Potem je bilo par dogodivščin čudnih in ker sem imela še feeling, da bom dobila multo za parkiranje sem šla takoj zjutraj si še nov abonma naredit (namen je bil prvotno med malico, amapak me je nek feeling dajal...) Ne vem kako se bo končal ta "čuden" dan IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, a mi lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možno jaz bi ti z veseljem pomagala, pa ne znam...upam, da si že kaj naštudirala, ker nisi prejela nobenega odgovora......jaz bom pa vloga danes kar v vrtec nesla itak moram v izolo pa grem spotoma še tja...za naslednje leto bom pa tudi jaz verjetno že prek neta poslala...bom ratala moderna Po moje se ne da
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 9:10:43
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro mi smo imeli tudi neko čudno noč Matia se je že ob 21.20 zbudil v groznem joku, da ga boli noga in nikakor ga nisem mogla potolažit. No, okoli 22.00 se je umiril, sem mu dala uno ledeno boršo na nogo, sva šla skupaj v veliko posteljo in gledala GF. Ponoči je bil tudi nemiren, pa spet s to nogo .... popoldan se je res udaril v piščal, ima malo plavo ampak ne vem od kje njemu taka bolečina....btw: hodi mormalno tako da... IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, a mi lahko kera razloži kako odda elektronsko vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nisem zasledila, da je to sploh možno jaz bi ti z veseljem pomagala, pa ne znam...upam, da si že kaj naštudirala, ker nisi prejela nobenega odgovora......jaz bom pa vloga danes kar v vrtec nesla itak moram v izolo pa grem spotoma še tja...za naslednje leto bom pa tudi jaz verjetno že prek neta poslala...bom ratala moderna Po moje se ne da ma kaj nista Austen in Dskubin oddale preko neta????
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 9:13:55
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma kaj nista Austen in Dskubin oddale preko neta???? Jaz sem zasledila, da je bila debata okrog tega zato sem vprašala, ker kar sem jaz gledala te možnosti nisem vidla zato, mi ni jasno kako lahko... Pa sem kar dobro podkovana glede tega področja še posebno računalnik in internet mi leži... Dskubin mislim, da je zadnji dan preden je šla oddala na pošto, če me spomin ne vara Dej javte se in povejte to skrivnost
< Sporočilo je popravil asso -- 10.11.2009 9:18:09 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 9:36:36
|
|
|
|
thaiss
|
alo austen na raport
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 9:58:00
|
|
|
|
n€na
|
guuuuuuuuuužva ne da se mi več...čas za kavico a je katera za??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 10:04:47
|
|
|
|
thaiss
|
asso kak stručko si mi ti LEGENDA .pdf, vloga za tiskanje .doc, vloga za tiskanje elektronska vloga .pdf, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje .doc, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 10:36:44
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss asso kak stručko si mi ti LEGENDA .pdf, vloga za tiskanje .doc, vloga za tiskanje elektronska vloga .pdf, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje .doc, vloga za izpolnjevanje ali tiskanje Ja, legendo poznam... in kje imaš to okence elektronska vloga da lahko kliknem nanj in pošljem????
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 11:02:02
|
|
|
|
austen
|
evo mene....v vsej današnji gužvi se mi je kolcalo za znoret sicer pa če povem čisto pa pravici ste me zdaj čisto malo zmedle s tem ali se da ali se ne da očitno sem vam dala napačno info....ker se žal ne da oddati elektronske vloge... sorry sorry .... .....sem malo zbrkala vse skupaj (....ma veste kje je že lansko leto ......), ker smo pa res poslali po mailu ...podpisano in poskenirano.... evo info iz prve roke....sem klicala v Izolo na Urad za družbene dejavnosti...... čeprav če se ne motim je tudi Majrim rekla da je oddala prek neta.....a bu??? .... evo zdej grem pa malo na sonček
< Sporočilo je popravil austen -- 10.11.2009 11:03:10 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 19:03:49
|
|
|
|
NAVT
|
p
< Sporočilo je popravil NAVT -- 10.11.2009 19:08:07 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.11.2009 19:09:05
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Dobro jutro mi smo imeli tudi neko čudno noč Matia se je že ob 21.20 zbudil v groznem joku, da ga boli noga in nikakor ga nisem mogla potolažit. No, okoli 22.00 se je umiril, sem mu dala uno ledeno boršo na nogo, sva šla skupaj v veliko posteljo in gledala GF. Ponoči je bil tudi nemiren, pa spet s to nogo .... popoldan se je res udaril v piščal, ima malo plavo ampak ne vem od kje njemu taka bolečina....btw: hodi mormalno tako da... Nam se je tudi že ene 2x to zgodilo. Zdej pa se ne spomnem, ali obe ali samo ena. Prepričana pa sem, da je Nežo "bolela" noga. Pa sem jo sredi noči ful pregledovala in premikala nogico, ji pritiskala s prsti, tam kjer je kazala, da jo boli... in ne vem kaj še vse, pa se mi je zdelo, da ni nič. Naslednji dan sem čakala na kakšno črnico, pa niti tega nisem dočakala. Pojma nimam od kje ta "bolečina". Nekako sem prišla do zaključka, da gre pa za sanje. Sicer je bila že pošteno budno po "pregledu", a so vseeno mogoče bile sanje tako žive, da jih je tudi čutila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.11.2009 8:32:58
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutrio, no danes pa je bila noč kot se spodobi, brez bolečih nog navt- Matia tudi full živo sanja, in to vsako noč, podoživlja kaj se mu je čez dan dogajao... to noč je vozu kolo, odpiral dežnik ker je deževalo Meni je hecno, ker on spi in jaz se z njim kar lahko pogovarjam, pa ga prepričujem da je nehalo deževat in lahko zapre dežnik
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.11.2009 9:01:51
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Dobro jutrio, no danes pa je bila noč kot se spodobi, brez bolečih nog navt- Matia tudi full živo sanja, in to vsako noč, podoživlja kaj se mu je čez dan dogajao... to noč je vozu kolo, odpiral dežnik ker je deževalo Meni je hecno, ker on spi in jaz se z njim kar lahko pogovarjam, pa ga prepričujem da je nehalo deževat in lahko zapre dežnik uffa...to mi je pa znano...meni je najbolj smešna, ko se v spanju nekaj "buni" nočem to nočem ono....pol ji pa samo rečem: "ma sej ti ni treba...." pa zaspi nazaj. boščki...niti ponoči nimajo miru
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.11.2009 9:03:58
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen boščki...niti ponoči nimajo miru ...IN MI Z NJIMI... ops črke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.11.2009 9:25:21
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen boščki...niti ponoči nimajo miru ...IN MI Z NJIMI... ops črke maš prav ja... sicer pa midva sva že tako navajen ase zbujat, da se vsaj 1x na noč zbudiva tudi takrat ko Erike ni doma
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.11.2009 9:26:44
|
|
|
|
n€na
|
Jutro, jaz danes nisem dobro Se mi ne da niti pisat, niti delat za nič mi ni ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?