dskubin
|
dobri možje - pri nas bo hodil samo 1, verjetno bo prinesel kake lego kocke za oba. Čeprav sem razmišljala tudi o nečemu v zvezi s črkami, Diti se je začela ful zanimat, Draž niti ne še, ampak ne vem kaj ;) Sem kar prepričana, da bo prišel tudi k vam, majrim. shopping - danes smo bili v Nextu, da smo nekaj pomerli, da lahko grem zdej v e-nabavo. Sem mislila že kdaj, samo kaj, ko nisem bila prepričana kako velikost rabi zdej Draž. Drugače pa se ne morem neki preseravat, bomo šele vidli, kako bo tu šlo s stroški. Sem pa šopingirala v trgovini hrano in hišne potrebščine, to se nam ne da z avtobusom domov trogat, tle na kampusu pa so trgovine bolj za študente, ni velike izbire pa še dražje, kot v centru. No, pa jaz niti ne morem več velikih vrečk nosit, tko da prav paše, da ti pripeljejo domov Nisem pa uspela nič pogledat zase, moram ene hlače nabavit, samo ni šans z mulci kaj pogledat, bom mogla en dan sama v mesto. žabice - mi jih imamo samo pozimi, ko smo za dalj časa zunaj in močno močno piha burja in na smučanju ali sankanju, drugače ne.