|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
4.11.2009 15:06:13   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: n€na
Jutro dskubinuser posted image
Kako je...a ste že pri očiju??

Dober dan! Sem zjutraj samo malo pošnjofala, ker smo šli v mesto, sem si šla malo očo po trgovinah :D Pa itak se nič ne razpričate, samo jutro, jutro, jutro.

Smo pri očkotu, ja. Počasi se navajamo na izmenljivo vreme, otrok čisto nič ne mot . Zdej tamaledva spita, moj je na faxu, jaz pa za varuško ;) Malo bom prebrskala forume in šla v internetni šoping, kako je fajn, ko ti vse domov s trgovine prinesejo user posted image , se bom razvadila tu.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
4.11.2009 15:13:47   
austen
oooo dskubin..... lepo da si se oglasilauser posted image
boš mogla malo kraj v profilu  apdejtatuser posted image
uživajte.....mulcem je itak skori vseeno kje so,  jim je bolj važno s kom so!user posted image

spet dež.....user posted image user posted image .....
komaj čakam konec tega leta....z upanjem, da naslednje bo boljšeuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
4.11.2009 15:59:33   
dskubin
A zdej je v redu? user posted image

Mi se navajamo na zahodnoangleško vreme - v enem dnevu se najmanj 100x obrne: od sonca, vetra, dežja, rosenja (imajo miljon različnih poimenovanj za dež, vremenska napoved ni nikoli enaka, čeprav itak vsak dan more neki podeževat). Otrok čisto nič ne moti, smo se asimilirali v 2h dneh user posted image . Dežnika ne nosi nihče, če začne deževat greš kar naprej, si samo kapuco daš na glavo, čez 5 minut itak ni več duha ne sluha o kakih padavinah. Mi sploh ne vemo, kaj pomeni muhasto vreme.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
4.11.2009 17:21:32   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

jap....mač betr user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
4.11.2009 19:03:57   
n€na
ajaj dskubin, spet sem te zamudilauser posted image user posted image user posted image

Sej če mi nič ne debatiramo pa ti hiti eno kost pa bo tkaoj debata steklauser posted image user posted image user posted image

Tvoj kraj pa je veri guduser posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
4.11.2009 19:12:42   
thaiss

in šla v internetni šoping, kako je fajn, ko ti vse domov s trgovine prinesejo user posted image , se bom razvadila tu.

to me še najbolj zanima....bolj kot vremeuser posted image ..dej vrži kako shopping kostuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: austen

jap....mač betr user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
4.11.2009 20:02:54   
majrim
dskubin....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma sem vesela...ko boš prišla nazaj domov ,pa javiuser posted image ...samo,da ste skupaj in se imate radiuser posted image ...pa da je tata priden in se učiuser posted image
žabice<??[sm=zmeden.gif]...pa daj nena,sej ni še mraza...pa za vrtec jih nisem nikoli dala in jih tudi ne bom,ker je že ob 6,30 tako toplo,da bi lahko bla v kratkih hlačahuser posted image
dobri možje...user posted image user posted image user posted image ...se rekli,da jih letos ne bo k nam..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
4.11.2009 20:52:15   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
dobri možje...user posted image user posted image user posted image ...se rekli,da jih letos ne bo k nam..user posted image

a dej no, spet te negativizem daje?? user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
4.11.2009 20:53:22   
thaiss
žabe- jaz mu jih za v vrtec nisem nikoli dala. Lani pa je imel, če je bil fajn mraz ko smo šli pohajat, namesto žabic kar legice

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
4.11.2009 21:16:58   
dskubin
dobri možje - pri nas bo hodil samo 1, verjetno bo prinesel kake lego kocke za oba. Čeprav sem razmišljala tudi o nečemu v zvezi s črkami, Diti se je začela ful zanimat, Draž niti ne še, ampak ne vem kaj ;) Sem kar prepričana, da bo prišel tudi k vam, majrim.

shopping - danes smo bili v Nextu, da smo nekaj pomerli, da lahko grem zdej v e-nabavo. Sem mislila že kdaj, samo kaj, ko nisem bila prepričana kako velikost rabi zdej Draž. Drugače pa se ne morem neki preseravat, bomo šele vidli, kako bo tu šlo s stroški. Sem pa šopingirala v trgovini hrano in hišne potrebščine, to se nam ne da z avtobusom domov trogat, tle na kampusu pa so trgovine bolj za študente, ni velike izbire pa še dražje, kot v centru. No, pa jaz niti ne morem več velikih vrečk nosit, tko da prav paše, da ti pripeljejo domov user posted image Nisem pa uspela nič pogledat zase, moram ene hlače nabavit, samo ni šans z mulci kaj pogledat, bom mogla en dan sama v mesto.

žabice - mi jih imamo samo pozimi, ko smo za dalj časa zunaj in močno močno piha burja in na smučanju ali sankanju, drugače ne.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
4.11.2009 21:20:18   
thaiss
uuuaaauuu Next trgovina u živouser posted image
jaz sem padla v next, full sem zadovoljna z robo, cenosno ugodno in lepo!!
prejšnji teden sem dobila eno pošiljko trenirk in so user posted image , sem bila tudi jaz skeptična glede številk.
a tam dobiš kej več kot na netu??

< Sporočilo je popravil thaiss -- 4.11.2009 21:21:57 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.11.2009 7:45:33   
n€na
jutrouser posted image user posted image

evo dskubin pa si hitla kost user posted image user posted image

se bodo zdej mogoče oglasille tudi kaj mela in helenavuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

žabe- jaz mu jih za v vrtec nisem nikoli dala. Lani pa je imel, če je bil fajn mraz ko smo šli pohajat, namesto žabic kar legice

...saj jaz ji lani tudi nisem dajala žabic za v vrtec...samo lani so bili skozi notri...letos so pa veliko zunaj....

Glede spletnega šopinga pa sem jaz še vedno skeptična....kar ne upam si iz tujine prek neta naročit...to da ti pa špežo pripeljejo na dom je pa enkratna zadeva...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
5.11.2009 7:48:00   
n€na

Seveda bojo prišli...Neža je taki cukrček in morajo prit tudi do njeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.11.2009 7:49:52   
n€na
A steže oddale vlogo za znižanje plačila za vrtecuser posted image user posted image

jaz jo mam sprintano in izpolnjeno ampak nimam časa (jo pozabim) nest na občino....upam da ne bom zamudila....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.11.2009 8:10:26   
thaiss

A steže oddale vlogo za znižanje plačila za vrtecuser posted image user posted image

jaz jo mam sprintano in izpolnjeno ampak nimam časa (jo pozabim) nest na občino....upam da ne bom zamudila....

ne še...spet bom čakala zadnji danuser posted image user posted image
danes s em takouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.11.2009 8:17:00   
austen
jutrouser posted image
online šoping.....sem bila tudi jaz skeptična. Pa sem parkrat provala in nisem večuser posted image ....pa bi včasih morala biti....v dobrobit moje karticeuser posted image
žabice.....mi smo jih danes oblekli za vrtecuser posted image ......se je gospodična odločila da danes gre v krilu. Tudi prav! da vsaj ne bi ratala taka ku jaz....ki mi krila samo obešalnike filajouser posted image
vloga za vrtec...a to pa nobena prek neta ne oddajauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.11.2009 8:24:02   
n€na
austen- a ti to oddajaš prek neta....to rabiš neko podpisno kodo al kakouser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.11.2009 9:24:38   
austen

austen- a ti to oddajaš prek neta....to rabiš neko podpisno kodo al kakouser posted image

ja moraš imet digit.podpis / certifikat. Sicer pri nas itak vse kar se da tako urejamo user posted image od dohodnine naprej.....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.11.2009 9:30:10   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

ja moraš imet digit.podpis / certifikat. Sicer pri nas itak vse kar se da tako urejamo user posted image od dohodnine naprej.....

a pol lahko s tem podpisom/certifikatom vse vloge oddajašuser posted image

Sem se že enkrat skor prjavlja sam se nisem ker bi predolgo čakala podpis in je bilo hitreje in pravočasno če sem nesla kar osebnouser posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.11.2009 11:52:18   
dskubin
next - v trgovini imajo glih nekaj za vzorec, mogoče ker je manjše mesto, ma sem tudi drugače že slišala, da imajo na netu več, kot v trgovini. Tko, da smo šli samo cifre sprobat ;)

vloga za znižanje vrtca - zadnji dan, ko sem bila doma, sem jo oddala zvečer na pošto :D

online shopping - nam je zakon. Jaz to prakticiram že od Draževega rojstva in sem zelo zadovoljna z nakupi. Še posebej se splača zdej, ko je funt tako nizko.

Zjutraj smo pospremili pčkota na fax in smo zdej prišli s sprehoda. In glih zdej, ko smo prišli not, se je prikazal sonček. Prvič v teh dneh - ampak dvomim, da bo prav dolgo :D Se morem malo spočit, pol pa gremo ven na kosilo s slovenskimi študenti - so tu še 4je!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.11.2009 11:54:32 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
5.11.2009 19:49:24   
majrim
dskubinuser posted image user posted image user posted image ...te vidim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
5.11.2009 19:50:56   
majrim

mi tudi oddajamo vse preko netauser posted image user posted image user posted image ...in naredi si čimprej certifikat,ker to je zakonuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.11.2009 20:04:50   
majrim

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

uuuaaauuu Next trgovina u živouser posted image
jaz sem padla v next, full sem zadovoljna z robo, cenosno ugodno in lepo!!
prejšnji teden sem dobila eno pošiljko trenirk in so user posted image , sem bila tudi jaz skeptična glede številk.
a tam dobiš kej več kot na netu??

jojjjjjjjjjjjjjjj,ste me čisto zmešale...sem šla zdej gledat na next...ma kake lepe stvariuser posted image ...pa niti se mi ne zdi dragouser posted image ---

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.11.2009 20:49:24   
NAVT
NEXT ???? Podnapisi, prosim al pa še rajši link.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.11.2009 21:05:04   
NAVT
Sem našla link, le še preračunati moram malo.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?