|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
5.11.2009 21:25:43   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Sem našla link, le še preračunati moram malo.

nič računat, ta link je tapravi, cene v € in poštnina samo 5€
http://www.nextdirectory.eu/

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.11.2009 21:26:51   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

austen- a ti to oddajaš prek neta....to rabiš neko podpisno kodo al kakouser posted image

mi tudi oddajamo vse preko netauser posted image user posted image user posted image ...in naredi si čimprej certifikat,ker to je zakonuser posted image

jaz sem tudi malo ća s kartami glede tega....kje si to uredim???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
6.11.2009 8:05:58   
asso
Jutro,

na vse zgodi sem jezna na to vreme in na Geoxe, ki respirajo anka vodo v podplat.... grrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

austen- a ti to oddajaš prek neta....to rabiš neko podpisno kodo al kakouser posted image

mi tudi oddajamo vse preko netauser posted image user posted image user posted image ...in naredi si čimprej certifikat,ker to je zakonuser posted image

jaz sem tudi malo ća s kartami glede tega....kje si to uredim???

Evo, tukaj ti vse piše http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=780&sid=244

Izpolneš, neseš na Upravno enoto, dobiš podatke, instaliraš in to je to...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
6.11.2009 8:17:10   
n€na
jutro!!!

meni je pa lepo da dežujeuser posted image user posted image user posted image

Moram si kupit ene čevlje pa vidim da Geox odpadeuser posted image ...user posted image user posted image

asso tenks za link...bom si uredila takoj ko pridem domov in v pon nesem na UE in pol bom za vrtec kar po netu poslalauser posted image ..čeprav mam že vlogo doma en mesec izpolnjenouser posted image

pa za next ste me tok navdušle včeraj, da sem že skoraj naročila za zalo par stvariuser posted image user posted image user posted image ...jih imam v košarici......nisem nič gledala.(samo oblačilca)..kako pa plačaš vse to kar naročišuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
6.11.2009 8:30:56   
thaiss
Jutro.....petekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: asso
na vse zgodi sem jezna na to vreme in na Geoxe, ki respirajo anka vodo v podplat.... grrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image
moj A je tudi včeraj user posted image geoxe ker je prišel z mokrimi nogami domovuser posted image

Evo, tukaj ti vse piše http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=780&sid=244

hvala Asso!! V kolkem cajtu po oddaji na UE je aktivirano??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
6.11.2009 8:31:05   
thaiss
pa za next ste me tok navdušle včeraj, da sem že skoraj naročila za zalo par stvariuser posted image user posted image user posted image ...jih imam v košarici......nisem nič gledala.(samo oblačilca)..kako pa plačaš vse to kar naročišuser posted image user posted image

KK

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
6.11.2009 8:35:53   
n€na

KK

ah sem zmedena in zmeneno pišem

kako plačaš stvari ki jih naročiš??user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
6.11.2009 8:39:09   
thaiss
s kreditno kartico

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
6.11.2009 8:40:32   
thaiss
aja, pa logirat se moraš prej

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
6.11.2009 8:41:23   
austen

Jutro.....petekuser posted image

moj A je tudi včeraj user posted image geoxe ker je prišel z mokrimi nogami domovuser posted image

hvala Asso!! V kolkem cajtu po oddaji na UE je aktivirano??

v bistvu so kar hitri, samo nekaj ti dajo v roke, en del pa dobiš po pošti....varnost pa to.
tako je vsaj bilo....ne me vzet smrtno resno, ker jaz sem si to naredila cca 4 leta nazaj

geox.....mi ki jih nimamo imamo pa suhe nogeuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.11.2009 8:46:48   
n€na
THAISS HVALAuser posted image user posted image
....nimam pojma on ničemer se vidi kakšen je moj poklic in kje sem zaposlena in rabim stalno nekoga, da mi nekaj suflirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.11.2009 8:48:09   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: austen
geox.....mi ki jih nimamo imamo pa suhe nogeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.11.2009 8:52:07   
melaverde
jutro

Jutro,

če jih nimaš že 10 let user posted image jih nesi nazaj !!!!! v Kopru dobiš nove (razen če nisi po lužah cepetala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.11.2009 8:52:34   
austen

....nimam pojma on ničemer se vidi kakšen je moj poklic in kje sem zaposlena in rabim stalno nekoga, da mi nekaj suflirauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja ja ....si tipična predstavnica svojega poklica user posted image user posted image user posted image ....še dobro da nisi blonduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.11.2009 8:54:18   
asso
Za digitalno traja cca 14 dni vse skupi, lahko tudi prej. En del dobiš po mailu in potem geslo po pošti... in je kar hitro gre no.

Jaz sem se glih hvalila šefu, ki je pravu, da ima v Geox-kah mokre noge, da jaz jih nimam... in glej ga... valda danes jih imam user posted image user posted image user posted image Res, da imajo že kakšno leto, ampak... nikoli več!

Next... no meni se ne zdi glih poceni, ampak sem že sestri oddala naročilo za par stvari... Itak kar sem hotela naročit (tisto mal ceneje) je bilo vse out of stock user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.11.2009 8:55:55   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

user posted image user posted image user posted image ja ja ....si tipična predstavnica svojega poklica user posted image user posted image user posted image ....še dobro da nisi blonduser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.11.2009 8:57:33   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jutro

Jutro,

če jih nimaš že 10 let user posted image jih nesi nazaj !!!!! v Kopru dobiš nove (razen če nisi po lužah cepetala user posted image

ooooooooooo...kdo se tukaj oglaša.....user posted image user posted image ...user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.11.2009 9:01:16   
dskubin
Dobro jutro!

Vas moram malo podražit - si vprašala, če je v tgovini od nexta kaj več, v internetni angleški je user posted image . Drugače pa punce, ne se bat naročit cene so res normalne, poštnina tudi, oblekce lušne in kar kvalitetne, 2 otroka sigurno nosita, pa kakšne stvari bo tudi 3. Ni to roba za eno sezono in stran hitit! Bojo pa vsi naši mulčki enako oblečeni ;)

asso - a tebi se pa ne zi poceni? no ja, sej za tavečje otroke je mogoče pa res malo dražje, pa drugič je treba naročit, dokler je še na zalogi ;)

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.11.2009 9:04:56 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.11.2009 9:02:22   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Dobro jutro!

Vas moram malo podražit - si vprašala, če je v trgovini od nexta kaj več, v internetni angleški je user posted image .
ja ja to vem....user posted image ...to lahko zdej ti izkoristiš...mi mormo bit kontente s tem

< Sporočilo je popravil thaiss -- 6.11.2009 9:03:06 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.11.2009 9:11:23   
n€na

Dobro jutro!

Vas moram malo podražit - si vprašala, če je v trgovini od nexta kaj več, v internetni angleški je user posted image .
ja ja to vem....user posted image ...to lahko zdej ti izkoristiš...mi mormo bit kontente s tem

evo posrednice....mi zberemo naročila, vse to pošljemo dskubin ona nabavi in nam pošljeuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
6.11.2009 9:14:39   
thaiss

Dobro jutro!

evo posrednice....mi zberemo naročila, vse to pošljemo dskubin ona nabavi in nam pošljeuser posted image user posted image

good ideauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
6.11.2009 9:41:02   
NAVT
Thaiss, hvala, a sem že sama zvohala. Na žalost sem tudi pogruntala, da je slovenska ponudba revnejša od angleške, a vseeno me mika. Cene so res malenkost višje kot npr. h&m, čeprav tam pa tudi ne dobiš vedno tisto kar češ in zadnjič sem opazila, da nimajo več tako zelo ugodnih cen. se mi zdi, da so se malo podražili. Ste opazile tudi ve?

Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village? Jaz bi naredila en izlet do Palmanove, pa me zanima, kakšne cene tam dobiš. Meni ni do tega, da si kupim kakšno stvar ful znižano iz 200€ na 100€, mi ne pomaga !!! Zanima me bolj, če je za dobit dobre reči za ugodne cene.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
6.11.2009 10:03:31   
n€na

Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village?

se mi zdi da tole obvlada asso...

H&M...tudi meni se zdi da so se malo podražili, ampak jaz ko sem bila v H&M sem vedno kaj lepega našla z zelo lepo cenouser posted image user posted image  tistega dražjega sem se raje izogibala

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
6.11.2009 10:30:49   
thaiss

Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village?

se mi zdi da tole obvlada asso...

H&M...tudi meni se zdi da so se malo podražili, ampak jaz ko sem bila v H&M sem vedno kaj lepega našla z zelo lepo cenouser posted image user posted image  tistega dražjega sem se raje izogibala

jaz sem bila prejšnji mesec v HMju in sem šla ven razočarana, ma ne nad cenami, ampak nad ponudbo. Meni une fantovske cunje na Spidermane, Carse in une smrti so user posted image user posted image
Malo boljšo ponudbo je imel CA

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
6.11.2009 10:40:59   
asso

Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village? Jaz bi naredila en izlet do Palmanove, pa me zanima, kakšne cene tam dobiš. Meni ni do tega, da si kupim kakšno stvar ful znižano iz 200€ na 100€, mi ne pomaga !!! Zanima me bolj, če je za dobit dobre reči za ugodne cene.

Raje pojdi do Udin... glej, če imaš za kupit kaj za hišo, kakšno torbico ali kaj športnega se dobi v Palmanovi, drugega jaz nisem dobila nič. No, edino mogoče čevlje v Fornarini... Kar je v redu ima tudi svojo ceno tako, da... jaz grem gor za malo pogledat, ne pa z namenom, da bom kaj kupla, ker bom razočarana.

Next je poceni, ampak zame še vedno ne tako poceni... kaj pa jaz vem, za trenirke ne dam več kot 6€ (spodnji del), za hlače ne več kot 15€, za majčke okrog 4€ na majčko... no včasih (redko) kupim tudi malo dražje..

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?