Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.11.2009 21:25:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Sem našla link, le še preračunati moram malo. nič računat, ta link je tapravi, cene v € in poštnina samo 5€ http://www.nextdirectory.eu/
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.11.2009 21:26:51
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: n€na austen- a ti to oddajaš prek neta....to rabiš neko podpisno kodo al kako mi tudi oddajamo vse preko neta ...in naredi si čimprej certifikat,ker to je zakon jaz sem tudi malo ća s kartami glede tega....kje si to uredim???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:05:58
|
|
|
|
asso
|
Jutro, na vse zgodi sem jezna na to vreme in na Geoxe, ki respirajo anka vodo v podplat.... grrrrrrrrrrr IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: n€na austen- a ti to oddajaš prek neta....to rabiš neko podpisno kodo al kako mi tudi oddajamo vse preko neta ...in naredi si čimprej certifikat,ker to je zakon jaz sem tudi malo ća s kartami glede tega....kje si to uredim??? Evo, tukaj ti vse piše http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=780&sid=244 Izpolneš, neseš na Upravno enoto, dobiš podatke, instaliraš in to je to...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:17:10
|
|
|
|
n€na
|
jutro!!! meni je pa lepo da dežuje Moram si kupit ene čevlje pa vidim da Geox odpade ... asso tenks za link...bom si uredila takoj ko pridem domov in v pon nesem na UE in pol bom za vrtec kar po netu poslala ..čeprav mam že vlogo doma en mesec izpolnjeno pa za next ste me tok navdušle včeraj, da sem že skoraj naročila za zalo par stvari ...jih imam v košarici......nisem nič gledala.(samo oblačilca)..kako pa plačaš vse to kar naročiš
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:30:56
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro.....petek IZVIRNO SPOROČILO: asso na vse zgodi sem jezna na to vreme in na Geoxe, ki respirajo anka vodo v podplat.... grrrrrrrrrrr moj A je tudi včeraj geoxe ker je prišel z mokrimi nogami domov Evo, tukaj ti vse piše http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=780&sid=244 Izpolneš, neseš na Upravno enoto, dobiš podatke, instaliraš in to je to... hvala Asso!! V kolkem cajtu po oddaji na UE je aktivirano??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:31:05
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na pa za next ste me tok navdušle včeraj, da sem že skoraj naročila za zalo par stvari ...jih imam v košarici......nisem nič gledala.(samo oblačilca)..kako pa plačaš vse to kar naročiš KK
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:35:53
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na pa za next ste me tok navdušle včeraj, da sem že skoraj naročila za zalo par stvari ...jih imam v košarici......nisem nič gledala.(samo oblačilca)..kako pa plačaš vse to kar naročiš KK ah sem zmedena in zmeneno pišem kako plačaš stvari ki jih naročiš??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:39:09
|
|
|
|
thaiss
|
s kreditno kartico
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:40:32
|
|
|
|
thaiss
|
aja, pa logirat se moraš prej
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:41:23
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jutro.....petek IZVIRNO SPOROČILO: asso na vse zgodi sem jezna na to vreme in na Geoxe, ki respirajo anka vodo v podplat.... grrrrrrrrrrr moj A je tudi včeraj geoxe ker je prišel z mokrimi nogami domov Evo, tukaj ti vse piše http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=780&sid=244 Izpolneš, neseš na Upravno enoto, dobiš podatke, instaliraš in to je to... hvala Asso!! V kolkem cajtu po oddaji na UE je aktivirano?? v bistvu so kar hitri, samo nekaj ti dajo v roke, en del pa dobiš po pošti....varnost pa to. tako je vsaj bilo....ne me vzet smrtno resno, ker jaz sem si to naredila cca 4 leta nazaj geox.....mi ki jih nimamo imamo pa suhe noge
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:46:48
|
|
|
|
n€na
|
THAISS HVALA ....nimam pojma on ničemer se vidi kakšen je moj poklic in kje sem zaposlena in rabim stalno nekoga, da mi nekaj suflira
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:48:09
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen geox.....mi ki jih nimamo imamo pa suhe noge
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:52:07
|
|
|
|
melaverde
|
jutro IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, na vse zgodi sem jezna na to vreme in na Geoxe, ki respirajo anka vodo v podplat.... grrrrrrrrrrr če jih nimaš že 10 let jih nesi nazaj !!!!! v Kopru dobiš nove (razen če nisi po lužah cepetala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:52:34
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na THAISS HVALA ....nimam pojma on ničemer se vidi kakšen je moj poklic in kje sem zaposlena in rabim stalno nekoga, da mi nekaj suflira ja ja ....si tipična predstavnica svojega poklica ....še dobro da nisi blond
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:54:18
|
|
|
|
asso
|
Za digitalno traja cca 14 dni vse skupi, lahko tudi prej. En del dobiš po mailu in potem geslo po pošti... in je kar hitro gre no. Jaz sem se glih hvalila šefu, ki je pravu, da ima v Geox-kah mokre noge, da jaz jih nimam... in glej ga... valda danes jih imam Res, da imajo že kakšno leto, ampak... nikoli več! Next... no meni se ne zdi glih poceni, ampak sem že sestri oddala naročilo za par stvari... Itak kar sem hotela naročit (tisto mal ceneje) je bilo vse out of stock tako, da...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:55:55
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: n€na THAISS HVALA ....nimam pojma on ničemer se vidi kakšen je moj poklic in kje sem zaposlena in rabim stalno nekoga, da mi nekaj suflira ja ja ....si tipična predstavnica svojega poklica ....še dobro da nisi blond
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 8:57:33
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jutro IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, na vse zgodi sem jezna na to vreme in na Geoxe, ki respirajo anka vodo v podplat.... grrrrrrrrrrr če jih nimaš že 10 let jih nesi nazaj !!!!! v Kopru dobiš nove (razen če nisi po lužah cepetala ooooooooooo...kdo se tukaj oglaša..... ...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 9:01:16
|
|
|
|
dskubin
|
Dobro jutro! Vas moram malo podražit - si vprašala, če je v tgovini od nexta kaj več, v internetni angleški je . Drugače pa punce, ne se bat naročit cene so res normalne, poštnina tudi, oblekce lušne in kar kvalitetne, 2 otroka sigurno nosita, pa kakšne stvari bo tudi 3. Ni to roba za eno sezono in stran hitit! Bojo pa vsi naši mulčki enako oblečeni ;) asso - a tebi se pa ne zi poceni? no ja, sej za tavečje otroke je mogoče pa res malo dražje, pa drugič je treba naročit, dokler je še na zalogi ;)
< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.11.2009 9:04:56 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 9:02:22
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Dobro jutro! Vas moram malo podražit - si vprašala, če je v trgovini od nexta kaj več, v internetni angleški je . ja ja to vem.... ...to lahko zdej ti izkoristiš...mi mormo bit kontente s tem
< Sporočilo je popravil thaiss -- 6.11.2009 9:03:06 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 9:11:23
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Dobro jutro! Vas moram malo podražit - si vprašala, če je v trgovini od nexta kaj več, v internetni angleški je . ja ja to vem.... ...to lahko zdej ti izkoristiš...mi mormo bit kontente s tem evo posrednice....mi zberemo naročila, vse to pošljemo dskubin ona nabavi in nam pošlje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 9:14:39
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Dobro jutro! Vas moram malo podražit - si vprašala, če je v trgovini od nexta kaj več, v internetni angleški je . ja ja to vem.... ...to lahko zdej ti izkoristiš...mi mormo bit kontente s tem evo posrednice....mi zberemo naročila, vse to pošljemo dskubin ona nabavi in nam pošlje good idea
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 9:41:02
|
|
|
|
NAVT
|
Thaiss, hvala, a sem že sama zvohala. Na žalost sem tudi pogruntala, da je slovenska ponudba revnejša od angleške, a vseeno me mika. Cene so res malenkost višje kot npr. h&m, čeprav tam pa tudi ne dobiš vedno tisto kar češ in zadnjič sem opazila, da nimajo več tako zelo ugodnih cen. se mi zdi, da so se malo podražili. Ste opazile tudi ve? Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village? Jaz bi naredila en izlet do Palmanove, pa me zanima, kakšne cene tam dobiš. Meni ni do tega, da si kupim kakšno stvar ful znižano iz 200€ na 100€, mi ne pomaga !!! Zanima me bolj, če je za dobit dobre reči za ugodne cene.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 10:03:31
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village? se mi zdi da tole obvlada asso... H&M...tudi meni se zdi da so se malo podražili, ampak jaz ko sem bila v H&M sem vedno kaj lepega našla z zelo lepo ceno tistega dražjega sem se raje izogibala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 10:30:49
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village? se mi zdi da tole obvlada asso... H&M...tudi meni se zdi da so se malo podražili, ampak jaz ko sem bila v H&M sem vedno kaj lepega našla z zelo lepo ceno tistega dražjega sem se raje izogibala jaz sem bila prejšnji mesec v HMju in sem šla ven razočarana, ma ne nad cenami, ampak nad ponudbo. Meni une fantovske cunje na Spidermane, Carse in une smrti so Malo boljšo ponudbo je imel CA
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.11.2009 10:40:59
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Katera je že tista od vas, ki obvlada Outlet village? Jaz bi naredila en izlet do Palmanove, pa me zanima, kakšne cene tam dobiš. Meni ni do tega, da si kupim kakšno stvar ful znižano iz 200€ na 100€, mi ne pomaga !!! Zanima me bolj, če je za dobit dobre reči za ugodne cene. Raje pojdi do Udin... glej, če imaš za kupit kaj za hišo, kakšno torbico ali kaj športnega se dobi v Palmanovi, drugega jaz nisem dobila nič. No, edino mogoče čevlje v Fornarini... Kar je v redu ima tudi svojo ceno tako, da... jaz grem gor za malo pogledat, ne pa z namenom, da bom kaj kupla, ker bom razočarana. Next je poceni, ampak zame še vedno ne tako poceni... kaj pa jaz vem, za trenirke ne dam več kot 6€ (spodnji del), za hlače ne več kot 15€, za majčke okrog 4€ na majčko... no včasih (redko) kupim tudi malo dražje..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?