Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.11.2009 10:20:32
|
|
|
|
austen
|
sej bo boljše N€na ....karkoli že je
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 7:20:32
|
|
|
|
n€na
|
Jutro!!! danes sem pa dobre voje ...vsa naspidirana in grem novim zmagam na proti...čeprav se mi zdi, da je zame spet črni teden ko mi gre vsenarobe...včeraj me je klicala mami in mi sporočila, da je atija blažja kap zadela in da je v bolnici ...ma bo že važno da je v varnih rokah.... thaiss,austen kje??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 9:13:42
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro jaz sem se v hoferju fajtala za kombinezone nena
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 9:55:13
|
|
|
|
dskubin
|
n€na thaiss - po nasmehu sodeč, uspešno
< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.11.2009 9:56:05 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 11:08:30
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin thaiss - po nasmehu sodeč, uspešno spešno ja kako na severu???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 15:17:42
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kako na severu??? Ah, dež, spet!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 17:06:26
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kako na severu??? Ah, dež, spet! bljak mi smo pa imeli super sonček.... ma kaj ki je zašel preden sem prišla iz službe
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 17:20:36
|
|
|
|
n€na
|
Danes sem dobila robo od nexta bundica je fulllll lepa, 100x lepša kot na sliki dskubin- jaz ne vem če bi se lahko navadila da mi vsaki dan pada dež Pri nas je res bil tako lep sonček, samo kaj ko se skrije tako kmalu...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 20:46:51
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Danes sem dobila robo od nexta kaj ni super, v soboto oddaš naročilo, v četrtek te že čaka doma
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 21:04:07
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj ni super, v soboto oddaš naročilo, v četrtek te že čaka doma Jaz naročila v nedeljo, v ponedeljek smo imeli , zdej pa moram še enkrat, ker sem pozabla hlače zame, pa to je blo najbolj nujno
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 21:19:09
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj ni super, v soboto oddaš naročilo, v četrtek te že čaka doma Jaz naročila v nedeljo, v ponedeljek smo imeli , Jaz sem bla full presenečena ker je že danes prišlo..ker tam piše, da se čaka 10 delovnih dni
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 22:04:25
|
|
|
|
dskubin
|
Ne, sej zdej je v redu, pa ful hitro pride kljub temu, da tu pošte štrajkajo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.11.2009 22:06:32
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Jaz naročila v nedeljo, v ponedeljek smo imeli ,
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 7:28:26
|
|
|
|
n€na
|
Jutro... dskubin, da nisi ti soseda od nexta ...pol pa je izgovor na pošto Kaj bo kaj dobrega danes Jaz imam en kup opravkov in upam, da bom do kave fertik... thaiss - imam tvoj paketek
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 8:31:12
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro, petek
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 8:38:31
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Dobro jutrio, no danes pa je bila noč kot se spodobi, brez bolečih nog navt- Matia tudi full živo sanja, in to vsako noč, podoživlja kaj se mu je čez dan dogajao... to noč je vozu kolo, odpiral dežnik ker je deževalo Meni je hecno, ker on spi in jaz se z njim kar lahko pogovarjam, pa ga prepričujem da je nehalo deževat in lahko zapre dežnik uffa...to mi je pa znano...meni je najbolj smešna, ko se v spanju nekaj "buni" nočem to nočem ono....pol ji pa samo rečem: "ma sej ti ni treba...." pa zaspi nazaj. boščki...niti ponoči nimajo miru Neža (v spanju joka): "Mama, Bina mi je use popapala!" Brina (tudi v spanju, samo drugi dan/noč): "Mama, poišči Jojija (=Rorija)"
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 8:44:14
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Neža (v spanju joka): "Mama, Bina mi je use popapala!" Brina (tudi v spanju, samo drugi dan/noč): "Mama, poišči Jojija (=Rorija)" mi smo danes poniči iskali labelo in se mazali NAVT kako so tvoje punce, zdrave??? Matia je med prvimi v vrtcu ( ob7:30) tako da ne vidim nobene.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 9:06:55
|
|
|
|
n€na
|
pa sem končala presenetljivo hitro Naša mala miss je tudi enkrat ponoči prišla k nama spat....je moj šel na WC in je videl da je odkrita..jo hoče pokrit ona pa v luft in glasen vik in krik...da je nisva mogla promirit in tako je spala z nama in potem celo noč kontrolirala če sem jaz kje v bližini
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 9:16:13
|
|
|
|
NAVT
|
Thaiss, TOK, TOK Ponoči se mi je zdelo, da ima Brina vročino, termometer sicer ni pokazal, malo kasneje je bila hladna. Sem jo poslala kar v vrtec. Mogoče sem to noč jaz intenzivno sanjala Drugače neki kašljata, sicer sta pa OK in to pravzaprav že ves čas. Enkrat, sredi oktobra, je bila Brina 2 dni doma, drugače sta pa v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 9:39:29
|
|
|
|
n€na
|
thaiss...ti nisem povedala, kombinezon je v nulo Čisto malo predolg, drugače je pa supeeeeeeeer
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 9:43:22
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Thaiss, TOK, TOK Drugače neki kašljata, sicer sta pa OK in to pravzaprav že ves čas. Enkrat, sredi oktobra, je bila Brina 2 dni doma, drugače sta pa v vrtcu. no super, mi se tudi zaenkrat držimo; če se ne motim v skupini ni dosti bolanih, upam da tako ostane nena - pridna
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 9:48:25
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na thaiss...ti nisem povedala, kombinezon je v nulo Čisto malo predolg, drugače je pa supeeeeeeeer nam tudi!! včeraj, ko sem mu oblekla je reku: Nisem tapjavi smučaj, kje so moje smujke da gem ....Ma kam greš?...na Sjavnik, smučat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:24:13
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na thaiss...ti nisem povedala, kombinezon je v nulo Čisto malo predolg, drugače je pa supeeeeeeeer nam tudi!! včeraj, ko sem mu oblekla je reku: Nisem tapjavi smučaj, kje so moje smujke da gem ....Ma kam greš?...na Sjavnik, smučat pol pa kr na Sjavnik....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:32:53
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na thaiss...ti nisem povedala, kombinezon je v nulo Čisto malo predolg, drugače je pa supeeeeeeeer nam tudi!! včeraj, ko sem mu oblekla je reku: Nisem tapjavi smučaj, kje so moje smujke da gem ....Ma kam greš?...na Sjavnik, smučat pol pa kr na Sjavnik.... Evo, bomo imeli vsaj za koga z užitkom navijat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:34:52
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na thaiss...ti nisem povedala, kombinezon je v nulo Čisto malo predolg, drugače je pa supeeeeeeeer nam tudi!! včeraj, ko sem mu oblekla je reku: Nisem tapjavi smučaj, kje so moje smujke da gem ....Ma kam greš?...na Sjavnik, smučat pol pa kr na Sjavnik.... Evo, bomo imeli vsaj za koga z užitkom navijat Slavnik pa zato, ker mu je zadnjič nono kazal sneg na Slavniku
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?