Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:38:02
|
|
|
|
n€na
|
da je letos sneg na slavniku že bil Ej, vsaki dan ga gledam, ko se vozim v službo...ampak snega na njem pa še to zimo nisem vidla ...potrebujem optika
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:40:23
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na da je letos sneg na slavniku že bil Ej, vsaki dan ga gledam, ko se vozim v službo...ampak snega na njem pa še to zimo nisem vidla ...potrebujem optika bil bil ene 10 dni nazaj ko je snežilo vse naokoli
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:40:55
|
|
|
|
thaiss
|
aja, pa še dokazno slikico da je sneg bil si lahko pogledaš na FBju
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:41:33
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na da je letos sneg na slavniku že bil Ej, vsaki dan ga gledam, ko se vozim v službo...ampak snega na njem pa še to zimo nisem vidla ...potrebujem optika bil bil ene 10 dni nazaj ko je snežilo vse naokoli RES POTREBUJEM OPTIKA upssss...črke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 10:42:38
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss aja, pa še dokazno slikico da je sneg bil si lahko pogledaš na FBju bom šla pogledat ko bom doma...tukaj nimam dostopa ko bi le naši računalničarji to malo spremenili
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:03:33
|
|
|
|
NAVT
|
BIL BIL ... ŠE NIŽJE POD SLAVNIKOM... To je bilo prejšnji teden, ko sem prigurala do Postojne in se pol obrnila, ker se mi ni dalo pri Logatcu sredi avtoceste obtičat!!!!! Snežilo pa je že v Divači!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:05:10
|
|
|
|
thaiss
|
zakaj ni bilo sončka ko sem šla jaz na kafe??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:09:02
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zakaj ni bilo sončka ko sem šla jaz na kafe?? je blo preveč bab na kupu ...če bi bla ša kšna bi udarla anke kaka strela NAVT.....daj spomni me, da ti prinesem Muho Malko nazaj! Smo jo parkrat prebrali in od takrat naprej je d..k kar aktualna zadeva kdaj gjemo na Sjavnik????? Snežnik sem letos že osvojila pa bi še Sjavnik
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:10:08
|
|
|
|
n€na
|
Zato, da lahko gremo sedaj še enkrat glede snega...js ga res nisem vidla na slavniku ...pa vsaki dan ko se vozim po šmarski vržem uč nanj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:12:30
|
|
|
|
n€na
|
oooooooo austen...si le prišla malo pokukat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:17:10
|
|
|
|
austen
|
sej pridem večkrat.....ma včasih se mi ne da prijavit si se že naročila pri optiku?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:18:06
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen sej pridem večkrat.....ma včasih se mi ne da prijavit si se že naročila pri optiku? bom šla najprej do dohtarja, da bom dobila špegle na državne stroške zdej si bom pa privoščla naš pridelek.... mandarine
< Sporočilo je popravil n€na -- 13.11.2009 12:19:11 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 12:51:28
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na zdej si bom pa privoščla naš pridelek.... mandarine mnjami, domače mandarinčke...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 16:41:30
|
|
|
|
dskubin
|
Nehajte, se mi sline cedijo, smo doma pustili krgane dreve, tle pa revšino gledam v trgovinah.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 16:46:12
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Nehajte, se mi sline cedijo, smo doma pustili krgane dreve, tle pa revšino gledam v trgovinah. ti samo reci, gremo obrat drevo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 17:23:37
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Nehajte, se mi sline cedijo, smo doma pustili krgane dreve, tle pa revšino gledam v trgovinah. Že če NEXT ponuja tebi več kot nam, imamo vsaj mi mandarinčke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.11.2009 21:27:05
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ti samo reci, gremo obrat drevo Za oljke obirat se pa niste ponujale ;) Aja, pa glede Nexta, ni neke velike razlike, res, da je tle nekaj več izbire, ampak kar je razprodano je razprodano tudi tu ;) dobim pa naslednji dan zato, ker pošiljajo samo 3x na teden, pol pa naročim glih un dan preden dostavljajo ;)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.11.2009 8:28:01
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro, joj kaka megla je zunaj...upam, da se kej odpre in pokuka sonček. Mi smo pa danes KONČNO uvedli novo živilo: kruh in nutella smo ga par mesecev prepričevali da proba, in danes je pojedel cel košček!!! IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ti samo reci, gremo obrat drevo Za oljke obirat se pa niste ponujale ;) nič nisi rekla da ste pustili polna drevesa, škoda
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.11.2009 16:35:56
|
|
|
|
NAVT
|
Mene je pa kar vrglo, ko so zjutraj na radiu povedali, da so našli Humarja mrtvega. Saj verjetno je bilo pri njem za pričakovat, da bo prej ali slej tako zaključil, ampak vseeno.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.11.2009 21:22:18
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Mene je pa kar vrglo, ko so zjutraj na radiu povedali, da so našli Humarja mrtvega. Saj verjetno je bilo pri njem za pričakovat, da bo prej ali slej tako zaključil, ampak vseeno. jaz sem tudi takoj zjutraj slišala žalostno novico, ker pa se že od torka ni javil, je bilo pričakovat Jaz žal ne razumem teh ekstremnih športnikov, je pa vsaj umrl v objemu njemu ljubljenih gora R.I.P.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 8:08:39
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!! ajej je bil vikend in sem nas našla na koncu druge stani...... Mene je tudi kar vrglo, ko sem slišala za Humarja..R.I,P, ....Tudi jaz ne razumem kaj alpiniste vleče v tkao visoke gore.....drugače pa ima vsak svoj hobi in vsak je po svoje nevaren in povzroča takšno in drugačno zasvojenost...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 8:28:03
|
|
|
|
austen
|
Dobro jutro mi smo imeli pa pestro noč ....malo je kašljala, malo pohajala.....v glavnem pa je bila ful dobre volje in ob 1-ih zjutraj bi ona kar neki debatirala ...tako da meni učinek jutranje že pojenjuje.....grem še po eno za Humarja mi je pa res žal ..... bi si mislila, da ga je Nanga Parbat kaj izučil Očitno je bil adrenalinski odvisnik .....
< Sporočilo je popravil austen -- 16.11.2009 8:30:03 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 8:37:48
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ti samo reci, gremo obrat drevo Za oljke obirat se pa niste ponujale ;) Aja, pa glede Nexta, ni neke velike razlike, res, da je tle nekaj več izbire, ampak kar je razprodano je razprodano tudi tu ;) dobim pa naslednji dan zato, ker pošiljajo samo 3x na teden, pol pa naročim glih un dan preden dostavljajo ;) Dskubin, ciao Jaz bi si tudi naročila ene hlače zase imam pa težavo katero številko si vzet... Kaj pa pri otroških čevljih , če ima 26, kolko je to njihova.... Dskubin a gor še vedno ženske hodijo tudi pozimi z boso nogo in sandalčki. Se spomnem ko smo bli na krajšem dopustovanju, da so te ženske kar v sandalčih z visoko peto na boso nogo tekle okoli... samo da je lepo, tudi če so bili prsti plavi od mraza...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:03:06
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro, mi smo pa spali super, šli v vrtec dobre volje....dober začetek tedna zrak pozdravljena, kako si?? Kako Enei??? za čevlje NEXT ti svetujem da se držiš te tabelce. Sprintaj jo v velikosti 100% in mu pomeri http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf zase boš tudi našla tabelco, tako da je najboljše da se premeriš in naročiš, mogoče za prvič samo eno stvar, da se ne zezneš
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:03:42
|
|
|
|
zrak
|
še malce , da se javim, ko vidim da ste me tako močno pogrešale .. tokrat pa sem bila malce doma, zaradi svoje bolniške.. imela sem vnetje mehurja, tako da sem se mogla posvečat samo sebi, vsaj tiste dve - tri urce ko sem bila sama... A tako hitro se dobi roba iz Nexta?? Jaz imam to stran že neki časa shranjeno med "favoritimi", ampak si nikoli nisem upala naročiti. Thaiss kaj si naročala tudi kaj čevlje za otroke mislim.... zame sem itak vidla že ene trojne ful lepe... samo za zdaj visoka peta odpade...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?