pingi
|
Ojla! Sem se že bala, da bo debata spet zamrla, ko včeraj popoldne ni bilo nobenega novega posta No, bomo že gospe na porodniški poskrbele, da ne bo, a ne Vanili in Majoli, lepo da ta se oglasile Pa zadnjič sem pozabila napisat, kako lepo torto sta naredila Maksu, kar traktor, super! Mah, ta nova gripa. Mi se tudi ne bomo cepili. Sem večinoma doma z otrokoma, tako da nekih hudih stikov z veliko ljudmi nimam (razen z desetkami, malo heca ) Pa še dejstvo je, da je cepivo premalo stestirano, tako da je vredno premisleka. Vem pa, da če bi mi otrok zbolel in bognedaj tudi umrl zaradi nove gripe, bi si očitala do konca življenja. To tveganje pa pač moram sprejeti Ok, dovolj morbidnih tem. V sredo sem bila z Majo na pregledu pri 2. mesecih; ima že 5320g in 57 cm. Super se razvija Včeraj pa sem že nakupila darila za nečake za Miklavža. Uf, me je najbolj groza gužve v decembru. Aja, pa čist sem se zagrela za nov voziček. No, ne glih nov, zdaj bolj gledam za rabljenimi. Mislim pa nabavit quinnyja freestyle, ker hočem en res stabilen in konkreten voziček. Vem, da je težek in velik, ampak vseeno sem pretehtala za kaj ga bom rabila in se odločila da je to to. Vem, da ga nekaj nekaj desetk ima (Ulaa, Suzanamai), pa če imate kakšne (negativne) pripombe, mi prosim napišite. Baje naj bi se gume hitro znucale, pa verjetno še kaj... V nedeljo imamo pa krst Maje, tako da bo kar pestro Srečanje: zdaj so pa praznovanja RD že mimo in bi se lahko eno soboto spet dobile, da ne gledamo teh naših malčkov samo na slikcah, a ne Torej, odpiram lov na ugoden datum. Predlagam kar naslednjo soboto 14. november ob 10h v Koloseju (zavoljo dobrih starih časov ) Sporočite kaj si mislite o zadevi. Živa, sem videla na eni temi, da kupuješ avtosedež Cybex. Do 11.11. je v Baby centru v akciji Cybex Solution za 65 evrov. Mi ga bomo verjetno kar nabavili, saj ima zelo dobre ocene na testih. Pa držte se, naj vam te bolezni ne pridejo do živega! Lep deževen pozdrav vsem!
|