|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
9.11.2009 19:29:56   
ledenka
murki, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image končno si dočakala svojo pupiko user posted image lepo se cartajte!

jazzzika se je javila user posted image Boris je lepotec user posted image

nonči in larilu user posted image user posted image user posted image vrag pa dedci... z valjarom jih je treba po glavi!

grem dat M. spat, pa še kaj pridem... če ne bom zaspala zraven user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
9.11.2009 21:07:35   
Nončika
ledenka, samo valjar si moram prvo kupit. naša kuhinja še ni tako dobro opremljena. user posted image user posted image user posted image  saj veš, ni še 2m odkar smo se preselili štok više. za silo pa ga lahko privlečem z pritličja. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
9.11.2009 21:08:15   
sonček33
Nončika, evo pozitiva velja...si me nasmejala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
9.11.2009 21:52:38   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce jutro!

A nič novega še o Murkici? No, upam, da že pestvaš...srečno.

Nonči...ne se sekirat ker včas imajo take izpade, da bi najraje sama pobegnila. Bo bolš, verjem.

Evo še našega falotka
user posted image

iiiii kakšen lep fantič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

murkica čestitke za Lano, zdaj pa sledi cartanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (zakaj pa ni nič na Rodili smo .... jaz pa skoz tam čekiram, pa ničuser posted image )

nončikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
9.11.2009 22:17:43   
miklarom
murkica - čestitke za vajino sončico Lanouser posted image user posted image user posted image

Jazzz27 - iiiiiiiiiii, kak je luštkan tale škratek

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.11.2009 9:28:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

murki, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image končno si dočakala svojo pupiko user posted image lepo se cartajte!

jazzzika se je javila user posted image Boris je lepotec user posted image

nonči in larilu user posted image user posted image user posted image vrag pa dedci... z valjarom jih je treba po glavi!

grem dat M. spat, pa še kaj pridem... če ne bom zaspala zraven user posted image

si ga morm pa od Lukca sposodit k ga ma za hokej po stanovanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.11.2009 9:28:58   
Anonimen
drgač pa jutroooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.11.2009 11:40:27   
ledenka
juuuutroooooo user posted image

sam pozdravit sem vas prišla, zdaj pa se moramo oblečt in it ven, v tale lep sonček user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.11.2009 12:51:30   
sonček85
Sicer mal neumesno ampak... sam tolk časa mam, da vam predstavim to glasovanje in prosim za kak glasek... mojemu Liamu in pa njegovemu prjatlčku Aleksu.

Glasuje se lahko 1x na dan samo registrirat se je treba.
Mami lepo prosi za glaseke.., komentarje. in se zahvaljuje že vnaprej..
Pa, pa

Za mojga sinkota  ALEKSA
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=405&Itemid=220

Za prjatlčka  LIAMA
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=402&Itemid=220

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.11.2009 12:52:46   
sonček85
murkica:čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jazzzica:kako je mali lepotec,ma ti naši borci in borke so pa pravi princi in princeskeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.11.2009 14:40:05   
Argojuhica
Hej pupe. Ne vem, jokam, se grizem, zmešalo se mi bo.

V 16 t sem izgubila mojega fantka in to ravno na obletnico lanskega ss. Joj, kako boli, najraje bi zaspala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.11.2009 15:23:00   
sonček33
Argojuhica....ojoj.user posted image ..nimam besed. Iksreno mi je žal, da se vama to dogaja. Izjoči bolečino. Objem. Če me kakorkoli potrebuješ, sem tukaj vedno zate.user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
10.11.2009 15:30:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

V 16 t sem izgubila mojega fantka in to ravno na obletnico lanskega ss. Joj, kako boli, najraje bi zaspala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj naj ti napišem,razen,da mi je žal...

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3388
10.11.2009 15:35:08   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nončika, evo pozitiva velja...si me nasmejala

me veseli, da sem te nasmejala. ti si me tudi že z postom o valjarju.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
10.11.2009 15:35:17   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3390
10.11.2009 15:36:04   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

juuuutroooooo user posted image

sam pozdravit sem vas prišla, zdaj pa se moramo oblečt in it ven, v tale lep sonček user posted image

sonček? hja, malo ga pošlji k nam tudi. mi mamo pa celi dan deeeeežžžžž.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
10.11.2009 15:36:58   
Nončika

jokam s tabo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.11.2009 16:54:13   
~Biba~

user posted image user posted image user posted image ojoj nimam besed....user posted image user posted image user posted image drži se argica!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.11.2009 17:38:30   
gigi1
Argica moja draga jooj joj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Življenje je čisto prekruto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da te ne morem potolažituser posted image le močno te objemam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.11.2009 17:57:31   
pikicao.
argica
user posted image

zal mi je user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.11.2009 19:29:01   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

argica - moja vem kako ti je, in jočem s tabouser posted image user posted image user posted image , izjoči svojo bolečino, čeprav vem da ni lahko, kajti jaz še vedno jočem, danes sem že dvakratuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.11.2009 19:35:45   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Argica moja draga jooj joj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Življenje je čisto prekruto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da te ne morem potolažituser posted image le močno te objemam user posted image

župca moja trepetala sem s tabo, zdaj pa jokam s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.11.2009 19:47:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

argica - moja vem kako ti je, in jočem s tabouser posted image user posted image user posted image , izjoči svojo bolečino, čeprav vem da ni lahko, kajti jaz še vedno jočem, danes sem že dvakratuser posted image
user posted image user posted image user posted image  tudi zate...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.11.2009 21:17:08   
ledenka

Argojuhica moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je... izjokaj se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3399
10.11.2009 22:54:22   
Anonimen
Agrožupi.... Žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRŽI SE!!! ZA ENIM VOGALOM TUDI TEBE ČAKA SREČA!!!
... To naj bo razlog za vztrajanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......