Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 11:15:59
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jutro vsem. Pikica, še en dan manj...jutri pa že akcija. dons baje se ze pelje jeeej jz ziva25.. aqui ma pa tok natrpan urnik... tko d ma bl mal casa.. se spi ne vem kako pomoje 2 minutki pa ma dost za cel dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 11:21:16
|
|
|
|
ledenka
|
danes imamo pa 6 mesecev pa biiiig huuuug za piki murkica, bejž rodit jaz pa sem doooobre vooooolje pa sploh ne vem, zakaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 11:38:37
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka danes imamo pa 6 mesecev pa biiiig huuuug za piki murkica, bejž rodit jaz pa sem doooobre vooooolje pa sploh ne vem, zakaj že šetst, bravo kar šibate zanami super za tvojo dobro voljo, naj kar tako ostane
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 11:59:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka danes imamo pa 6 mesecev pa biiiig huuuug za piki murkica, bejž rodit jaz pa sem doooobre vooooolje pa sploh ne vem, zakaj ajsiii ti pa res tko lepo skrbis zame d te mam se bllll radaaaa pa lupcke slavljencu pa pogledala sm v svojo kuglo in sm vidla prihodnost.... murki jutr ob 09:47 bos rodila tko d prprau vse za prihod strucke
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 5.11.2009 12:01:05 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 12:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo dans tud 2 meseca stari ajsi lupčka princu piki pol bo pa že dans akcija no vsaj zebel te več ne bo,no do takrat pa še objemček od mene murki me čakamo na novičko da smo tete postale tko da bejž hitr v P
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 14:55:17
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala lariluuuuuuu.... bo bo akcija,,,me ze tok razganja k hudic ce bo kej grmel pa kaksn potres ..se opravicujem ze vnaprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 18:28:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pa pogledala sm v svojo kuglo in sm vidla prihodnost.... murki jutr ob 09:47 bos rodila tko d prprau vse za prihod strucke me zanima, če ma kugla prav
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 21:13:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dan Fargica draga čestitke tudi tukaj . Naj bo danes BHCG čim lepši Jaz sem včeraj dobila M. Jutri začnem s klomifenom v nedeljo pa z Merionalom. Malo me mede tale tajming, ampak Reš že ve kaj dela . Se* tudi ti si imela kombinacijo s klomifenom? A se kaj spomniš kako si jemala? Lupčke vsem Hm... da pobrskam nazaj za kakšno leto :) Klomifen sem imela nekje 5 dni, nato je sledil Gonal. Kaj točno te zanima? *hugs & fingers crossed* murkica - so super tile zadnji dnevi brcik, mar ne? Po drugi strani pa je spet veliko pričakovanje. Uživaj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 21:42:16
|
|
|
|
gigi1
|
Sekica jaz začnem s polovičko klomifena 3. dan ciklusa, nadaljujem z Merionalom 5. dan ciklusa. Klomifen jemljem 5 dni (od 3. dne do 7.dne), merional od 5. dne do 9. dne potem imam 10. dan UZ. Merionala bom jemala 2 dozi. Zanima me koliko česa si jemala in če je bil timing približno tak. Jaz sem se namreč v kratkem postopku ponavadi začela špikati že drugi dan in mi ni čisto jasno zakaj najprej samo klomifen in šele kasneje "tazaresne" arcnije. Hvala ti draga moja Murkica a bo nocoj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 8:29:25
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 10:01:53
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi...a je mela moja kugla mogoce prou
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 13:47:32
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect hejte naša fargica je nalulala plusek IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... jeeeeeee to nam delaj. dva dni sem brez neta, pa se dogajajo same lušne stvari. očitno moram biti večkrat brez.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 13:53:11
|
|
|
|
Nončika
|
murki? kje si? v P? mala veselo brca? meni je mali brcal še par minut pred samim porodom. zdaj pa lepo pančka. jutri bomo stari 2t. mamo pa probleme z popkom. popkovnica je bila dokaj debela in je očitno niso zadosti prevezali. zdaj pa je nastal granolom. neke vrste divje meso. zdaj pa ga vozimo, da nam teta sestra z nečim maže in našemu pikecu sušijo popek. še vedno se nismo kopali. se mu kar vidi. zdaj ga pač prebrišem in to je to. se vidi, da mu kopanje manjka. pa sveži zrakec. ja nič, danes bova šla kljub dežju ven na teraso in se bo barem malo tam nadihal svežega zraka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 13:54:18
|
|
|
|
miklarom
|
no moja je pa prišla v torek in je že mimo sem pa tolk utrujena ta teden od šihta, da se mi ni dalo niti za računalnik, tak da se opravičujem, no zdej sem pa fraj do ponedeljka se bom pa kaj več oglasila vsem želim en lep deževen dan in lep vikend
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 13:57:55
|
|
|
|
Nončika
|
evo, breka, moj mali sinek se prebuja. lakom lačen.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 17:59:21
|
|
|
|
sonček33
|
a je ktera na vezi z murkico? mikla...še dobr da je petek, kajne? se bomo mal zabavale jutr zvčer...virtualni žur juhej pikica a si gut? a si kej utrujena?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 18:00:39
|
|
|
|
sonček33
|
žižek,,, Reško je car, kar zaupaj mu se, kako je mala princeska
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 22:34:08
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ?????? Jap... mogoče že naslednjo jesen začnemo...odvisno od pogodbe, če dobim za stalno ali ne... Upam da... ne bi rada prevelke razlike zato da se mali čmrlji bolje razumejo..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.11.2009 22:38:47
|
|
|
|
Erin
|
murkica? gigi -
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.11.2009 9:21:24
|
|
|
|
miklarom
|
sonček33 - ja se bomo mal zabale čez vikend itak da, mal se je pa treba
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.11.2009 12:10:23
|
|
|
|
ledenka
|
daaaaan! kak zaspan dan! čakam, da se M. zbudi in greva ven - moram po kavboljke, ki so v krajšanju da bom lepša
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.11.2009 15:35:34
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ?????? Jap... mogoče že naslednjo jesen začnemo...odvisno od pogodbe, če dobim za stalno ali ne... Upam da... ne bi rada prevelke razlike zato da se mali čmrlji bolje razumejo.. mi se več ne gremo. smo zaključili. in zaprli štacuno.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.11.2009 20:39:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sekica jaz začnem s polovičko klomifena 3. dan ciklusa, nadaljujem z Merionalom 5. dan ciklusa. Klomifen jemljem 5 dni (od 3. dne do 7.dne), merional od 5. dne do 9. dne potem imam 10. dan UZ. Merionala bom jemala 2 dozi. Zanima me koliko česa si jemala in če je bil timing približno tak. Jaz sem se namreč v kratkem postopku ponavadi začela špikati že drugi dan in mi ni čisto jasno zakaj najprej samo klomifen in šele kasneje "tazaresne" arcnije. Hvala ti draga moja Murkica a bo nocoj? Jaz sem imela kar se tiče klomifena isto. Nadaljevala sem pa z Gonalom. Klomifen je zato, da dozori več folikov - pravzaprav isto kot vse ostale ta resne arcnije ... Mogoče lahko jajčniki na drugačen nain reagirajo n anjega. Npr bolj ''kakovostna'' proizvodnja? Kaj pa je z našo murkico - a dihamo? Nonči - uh... upam, da bo popi čimprej ok in da se boste lahko kopali... Kako si pa ti? sonček - naša pupa je ok, raste in vsak dan je kaj novega. Uživam ob njej. Ma... mene zadnje čase ima internetni RR manjitis - pupe bodite fajn!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.11.2009 8:53:29
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica mislim nate.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.11.2009 10:23:04
|
|
|
|
pikicao.
|
tud jz se mi zdi d je moja kugla prou napovedala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......