|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
5.11.2009 11:15:59   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jutro vsem.

Pikica, še en dan manj...jutri pa že akcija.

dons baje user posted image user posted image user posted image user posted image  se ze pelje user posted image user posted image  jeeej jz

ziva25.. aqui ma pa tok natrpan urnik... tko d ma bl mal casa.. se spi ne vem kako user posted image user posted image  pomoje 2 minutki pa ma dost za cel dan user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
5.11.2009 11:21:16   
ledenka
danes imamo pa 6 mesecev user posted image

pa biiiig huuuug za piki user posted image user posted image user posted image

murkica, bejž rodit user posted image

jaz pa sem doooobre vooooolje user posted image pa sploh ne vem, zakaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
5.11.2009 11:38:37   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz pa sem doooobre vooooolje user posted image pa sploh ne vem, zakaj user posted image

že šetst, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kar šibate zanamiuser posted image

super za tvojo dobro voljo, naj kar tako ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
5.11.2009 11:59:39   
pikicao.

ajsiii ti pa res tko lepo skrbis zame d te mam se bllll radaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa lupcke slavljencu user posted image

pa pogledala sm v svojo kuglo in sm vidla prihodnost.... murki jutr ob 09:47 bos rodila user posted image user posted image user posted image
tko d prprau vse za prihod strucke user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 5.11.2009 12:01:05 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.11.2009 12:42:00   
Anonimen
mi smo dans tud 2 meseca stariuser posted image user posted image
ajsi lupčka princuuser posted image

piki pol bo pa že dans akcijauser posted image no vsaj zebel te več ne bo,no do takrat pa še objemček od meneuser posted image user posted image

murki me čakamo na novičko da smo tete postale tko da bejž hitr v Puser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.11.2009 14:55:17   
pikicao.
hvala lariluuuuuuu....

bo bo akcija,,,me ze tok razganja k hudic user posted image user posted image user posted image

ce bo kej grmel pa kaksn potres ..se opravicujem ze vnaprej user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
5.11.2009 18:28:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

pa pogledala sm v svojo kuglo in sm vidla prihodnost.... murki jutr ob 09:47 bos rodila user posted image user posted image user posted image
tko d prprau vse za prihod strucke user posted image

me zanima, če ma kugla prav user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
5.11.2009 21:13:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dan user posted image

Fargica draga čestitke tudi tukaj user posted image  user posted image  user posted image . Naj bo danes BHCG čim lepši user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem včeraj dobila M. Jutri začnem s klomifenom v nedeljo pa z Merionalom. Malo me mede tale tajming, ampak Reš že ve kaj dela user posted image .

Se* tudi ti si imela kombinacijo s klomifenom? A se kaj spomniš kako si jemala?

Lupčke vsem

Hm... da pobrskam nazaj za kakšno leto :)

Klomifen sem imela nekje 5 dni, nato je sledil Gonal. Kaj točno te zanima?

*hugs & fingers crossed*

murkica - so super tile zadnji dnevi brcik, mar ne? Po drugi strani pa je spet veliko pričakovanje. Uživaj!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
5.11.2009 21:42:16   
gigi1
Sekica jaz začnem s polovičko klomifena 3. dan ciklusa, nadaljujem z Merionalom 5. dan ciklusa. Klomifen jemljem 5 dni (od 3. dne do 7.dne), merional od 5. dne do 9. dne potem imam 10. dan UZ. Merionala bom jemala 2 dozi. Zanima me koliko česa si jemala in če je bil timing približno tak.
Jaz sem se namreč v kratkem postopku ponavadi začela špikati že drugi dan in mi ni čisto jasno zakaj najprej samo klomifen in šele kasneje "tazaresne" arcnije.

Hvala ti draga moja user posted image

Murkica a bo nocoj?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
6.11.2009 8:29:25   
sonček33
Murkica?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
6.11.2009 10:01:53   
pikicao.
hihi...a je mela moja kugla mogoce prou user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
6.11.2009 13:47:32   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

hejte naša fargica je nalulala plusekuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

nisem mogla da ne bi lulala še na CB...

user posted image

jeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to nam delaj. dva dni sem brez neta, pa se dogajajo same lušne stvari. očitno moram biti večkrat brez.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
6.11.2009 13:53:11   
Nončika
murki? kje si? v P?

mala veselo brca? meni je mali brcal še par minut pred samim porodom. user posted image user posted image user posted image
zdaj pa lepo pančka. jutri bomo stari 2t.

mamo pa probleme z popkom. popkovnica je bila dokaj debela in je očitno niso zadosti prevezali. zdaj pa je nastal granolom. neke vrste divje meso. zdaj pa ga vozimo, da nam teta sestra z nečim maže in našemu pikecu sušijo popek. še vedno se nismo kopali. se mu kar vidi. zdaj ga pač prebrišem in to je to. se vidi, da mu kopanje manjka. pa sveži zrakec. ja nič, danes bova šla kljub dežju ven na teraso in se bo barem malo tam nadihal svežega zraka.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
6.11.2009 13:54:18   
miklarom
no moja  je pa prišla v torek in je že mimo
sem pa tolk utrujena ta teden od šihta, da se mi ni dalo niti za računalnik, tak da se opravičujem, no zdej sem pa fraj do ponedeljka se bom pa kaj več oglasila

vsem želim en lep deževen dan in lep vikenduser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.11.2009 13:57:55   
Nončika
evo, breka, moj mali sinek se prebuja. lakom lačen.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.11.2009 17:59:21   
sonček33
a je ktera na vezi z murkico?

mikla...še dobr da je petek, kajne? se bomo mal zabavale jutr zvčer...virtualni žur juhej

pikica a si gut? a si kej utrujena?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.11.2009 18:00:39   
sonček33
žižek,,, Reško je car, kar zaupaj mu

se, kako je mala princeska

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.11.2009 22:34:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ??????

Jap... mogoče že naslednjo jesen začnemo...odvisno od pogodbe, če dobim za stalno ali ne...user posted image Upam da... ne bi rada prevelke razlike zato da se mali čmrlji bolje razumejo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.11.2009 22:38:47   
Erin
murkica? user posted image user posted image user posted image

gigi -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
7.11.2009 9:21:24   
miklarom
sonček33 - ja se bomo mal zabale čez vikend itak da, mal se je pa trebauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
7.11.2009 12:10:23   
ledenka
daaaaan! kak zaspan dan! čakam, da se M. zbudi in greva ven - moram po kavboljke, ki so v krajšanju user posted image da bom lepša user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
7.11.2009 15:35:34   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ??????

Jap... mogoče že naslednjo jesen začnemo...odvisno od pogodbe, če dobim za stalno ali ne...user posted image Upam da... ne bi rada prevelke razlike zato da se mali čmrlji bolje razumejo..

mi se več ne gremo. smo zaključili. in zaprli štacuno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
7.11.2009 20:39:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sekica jaz začnem s polovičko klomifena 3. dan ciklusa, nadaljujem z Merionalom 5. dan ciklusa. Klomifen jemljem 5 dni (od 3. dne do 7.dne), merional od 5. dne do 9. dne potem imam 10. dan UZ. Merionala bom jemala 2 dozi. Zanima me koliko česa si jemala in če je bil timing približno tak.
Jaz sem se namreč v kratkem postopku ponavadi začela špikati že drugi dan in mi ni čisto jasno zakaj najprej samo klomifen in šele kasneje "tazaresne" arcnije.

Hvala ti draga moja user posted image

Murkica a bo nocoj?

Jaz sem imela kar se tiče klomifena isto. Nadaljevala sem pa z Gonalom. Klomifen je zato, da dozori več folikov - pravzaprav isto kot vse ostale ta resne arcnije ... user posted image user posted image user posted image Mogoče lahko jajčniki na drugačen nain reagirajo n anjega. Npr bolj ''kakovostna'' proizvodnja?

Kaj pa je z našo murkico - a dihamo?

Nonči - uh... upam, da bo popi čimprej ok in da se boste lahko kopali... Kako si pa ti?

sonček - naša pupa je ok, raste in vsak dan je kaj novega. Uživam ob njej. user posted image

Ma... mene zadnje čase ima internetni RR manjitis - pupe bodite fajn! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
8.11.2009 8:53:29   
sonček33
Murkica mislim nate.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
8.11.2009 10:23:04   
pikicao.
tud jz user posted image user posted image
se mi zdi d je moja kugla prou napovedala user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......