Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.11.2009 20:10:32
|
|
|
|
Nončika
|
seki, jaz sem totalno out. in to vse po zaslugi mojega predragega. najrajši bi ga obesila. dobesedno. sem jezna na njega ko ... ponoči mi je celo štalo nardil. eh, najrajši bi ga poslala od hiše. dobesedno. jokam ko dež. zdaj ga je njegova mama, moja tašča malo vred pobrala. eh, saj ni mali krivi, da ma krče in tudi jaz nisem. še dobro, da ga ne dojim več, ker bi bila pol vsega res jaz kriva. se opravičujem, ampak nekje sem morala dati ven. zdaj, ko sem celo noč malega nosila in sem cel dan na nogah, kuča puna gostov sem totalno hin in se nekje moram skašljat.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.11.2009 21:05:17
|
|
|
|
sonček33
|
Nončika , pride kak tak dan oz. noč. Bo kmalu bolje. Sigurno. Se pa človek včasih počuti, da ne bo šlo dolgo tako. Ampak veš, mama vedno najde moč in energijo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 6:25:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika seki, jaz sem totalno out. in to vse po zaslugi mojega predragega. najrajši bi ga obesila. dobesedno. sem jezna na njega ko ... ponoči mi je celo štalo nardil. eh, najrajši bi ga poslala od hiše. dobesedno. jokam ko dež. zdaj ga je njegova mama, moja tašča malo vred pobrala. eh, saj ni mali krivi, da ma krče in tudi jaz nisem. še dobro, da ga ne dojim več, ker bi bila pol vsega res jaz kriva. se opravičujem, ampak nekje sem morala dati ven. zdaj, ko sem celo noč malega nosila in sem cel dan na nogah, kuča puna gostov sem totalno hin in se nekje moram skašljat. Mi je poznano, že skoraj nisem nič jedla, pa je malega šraufalo, pol pa me je moj napadael- Kaj si spet jedla Ma dedci so lahk pravi kreteni, sam če imajo priliko za to - jaz sem mu rekla, da te pa naj adaptirano mleko kupuje in, da ne bom dojila več, če misli, da b mali potem boljši Nimajo pojma... A katera kaj ve, kako je kaj z Murkico? aja, pa DOBRO JUTRO VSEM
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 9:14:02
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jutro! A nič novega še o Murkici? No, upam, da že pestvaš...srečno. Nonči...ne se sekirat ker včas imajo take izpade, da bi najraje sama pobegnila. Bo bolš, verjem. Evo še našega falotka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 9:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
joj jazzzi kok je lepi Celi frajer Nonči zgleda da niso sam prekmurci taki pol??? Če ostale tudi pravijo da je tako Ne sekiraj se!!! Ti veš da delaš po svojih najboljših močeh, če pa on misli, da bi lahko bolje pa naj izvoli Pa ga pošlji kam... Mogoče se bo pa malo ohladil pa bo bolje Jaz sem ga večkrat... Pa se potem hitro nazaj potegne Jat mam pa teh obiskov v MS čist zadost Mam občutek, k da bi vsakih 14 dni šla na dopust... Samo pakiranje, razpakiravanje, pa spet pakiranje in spet razpakiravanje... Pa še Žiga je po obisku čist zmeden Obstaja pa ena možnost, da bi se tja preselili... Ampak čakamo, če bo moj dobil premestitev v službi. Dobimo pa za isti denar kot tukaj enosobno stanovanje brez balkona, tam hiško In to v MS Bomo vidli kam nas bo življenje potegnilo... Murki pa že pestva, za vse ki niste na FB. Mislim da je darilo dobila v soboto, pa da je darilu ime Lana... Ampak ne me kregat če sem kaj narobe prebrala ČESTITKE MURKICA!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:07:23
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nončika , pride kak tak dan oz. noč. Bo kmalu bolje. Sigurno. Se pa človek včasih počuti, da ne bo šlo dolgo tako. Ampak veš, mama vedno najde moč in energijo. ne vem sicer od kod jo jemljem, a jo odkar sva na flaški res mam. včeraj sem mu zabrusila, da bo pač odslej v primeru takega obnašanja spal v dnevni. bom jaz v celoti poskrbela za dete, a on naj ne pričakuje od mene, da ga bom tolažila, če dete ne bo hotelo več ostati pri njem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:08:19
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Murkica čestitaaaaam Seki hvala za info Nonči žal mi je. Verjetno se je že vsaka med nami srečala z njihovim egoizmom in nezmožnostjo razumeti nasprostni spol v emotivno in hormonsko težkih obdobjih. Si kar predstavljam kako te je prizadelo . Probaj ne gojit zamere, ker v bistvu ne mislijo nič hudega. Samo bleknejo vse kar jim na misel pride, ko so neprespani. Kaj čmo, taki pa so. Me smo pa tukaj, da te malo potolažimo in objamemo Jazzzziiii kako je lep Živa hvala za info. A vi pa kar planirate v MS? Meni je v Prekmurju tako lepo . Tudi sama bi se najraje tja ali na Primorsko preselila Lupčke vsem in lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:23:10
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica, čestitke! pa kar takole mimogrede smo izvedele...Ti ti.. Naj bo Lani pot posuta z rožicami. Bodite zdravi in radi se imejte!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:23:50
|
|
|
|
sonček33
|
O, jazzz, kakšen lepotec je Boris. Wau. A res rad je?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! murki čestitke hm o decih,včas kej tazga nardi oziroma ne naredi da bi ga tko butnila ampak za to bi rabila še ta tretjo roko ker v eni je Klari v ta drugi pa Luki,tko k v petek k sm tamavčija s Klaro v roki previjala aja Klara je mela pa krče,moj pa ni hotel tamavčija previt zato k se pa prej ni pustil previt,ma k včasih sploh ne vem več al je on dodaten otrok al kaj,k res včasih ma čist tiste otroške sam jaz nisem tih in ve da če mi na živc stop ni fajn ga lah tud vn iz stanovanja vržem,k nora sm glih tok
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:43:41
|
|
|
|
pikicao.
|
murki pa jazzi luskano strucko mas pisuka na borbi so pa same luskane strucke lepe zenske delajo lepe strucke se se se navijammm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:48:14
|
|
|
|
~Biba~
|
Murkica čestitke lepo se cartajte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 10:52:14
|
|
|
|
pikicao.
|
aja pa nonci... probi cez eno uho not cez drugo pa vn sej k bo dojel d nisi ti nc kriva mu bo zihr full hudo tko dokler ne dojame se prid pa tuki skasljat me te bomo rade volje poslusale pa ti stale ob strani biiig huug http://www.youtube.com/watch?v=C2XUiVwAuas&feature=related
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 12:09:45
|
|
|
|
spps
|
Murkica, čestitkeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 12:23:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika seki, jaz sem totalno out. in to vse po zaslugi mojega predragega. najrajši bi ga obesila. dobesedno. sem jezna na njega ko ... ponoči mi je celo štalo nardil. eh, najrajši bi ga poslala od hiše. dobesedno. jokam ko dež. zdaj ga je njegova mama, moja tašča malo vred pobrala. eh, saj ni mali krivi, da ma krče in tudi jaz nisem. še dobro, da ga ne dojim več, ker bi bila pol vsega res jaz kriva. se opravičujem, ampak nekje sem morala dati ven. zdaj, ko sem celo noč malega nosila in sem cel dan na nogah, kuča puna gostov sem totalno hin in se nekje moram skašljat. Ah, dedci! Saj lepo je bit pameten, ampak kaj, ko nič ne vala... A mali mišek ma krčke? Boš mu dala kakšne kapljice ali kaj podobnega? Zarji je valal Antiflat ... Drži se.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 12:24:15
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce jutro! A nič novega še o Murkici? No, upam, da že pestvaš...srečno. Nonči...ne se sekirat ker včas imajo take izpade, da bi najraje sama pobegnila. Bo bolš, verjem. Evo še našega falotka LEPOTEC!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 12:25:25
|
|
|
|
Serendipity
|
murki - ČESTITKE! Hm, le kak sem lahko to na FB-ku prezrla?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 12:26:16
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nončika , pride kak tak dan oz. noč. Bo kmalu bolje. Sigurno. Se pa človek včasih počuti, da ne bo šlo dolgo tako. Ampak veš, mama vedno najde moč in energijo. ne vem sicer od kod jo jemljem, a jo odkar sva na flaški res mam. včeraj sem mu zabrusila, da bo pač odslej v primeru takega obnašanja spal v dnevni. bom jaz v celoti poskrbela za dete, a on naj ne pričakuje od mene, da ga bom tolažila, če dete ne bo hotelo več ostati pri njem. Tak se dela! Jim je včasih treba mal tla pod nogami zamajati!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 13:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
i bealive i can flyyyyyyyyyyyyyyy............in a diamonds
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 13:37:14
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 15:02:52
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika ja teli desci res znajo prizadeti. Najboljš da mu rečeš naj on prevzame malega za eno noč da vidi kako je to. Ne sekiraj se preveč bo minilo. jazzz27 kok je corti. Murkica iskrene čestitke in veliko cartanja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 15:46:08
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Evo še našega falotka Luuuuuuštkan jazzzzy. Res je luštkan. murki čestitke za Lano
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 17:30:35
|
|
|
|
Nončika
|
seki, Antiflat sem začela včeraj devat. sem še pri Živi vidla in si pravočasno nabavila.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.11.2009 18:22:25
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika upam da teli vaši krčki hmalu minejo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......