|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
8.11.2009 20:10:32   
Nončika
seki, jaz sem totalno out. in to vse po zaslugi mojega predragega. najrajši bi ga obesila. dobesedno. sem jezna na njega ko ... ponoči mi je celo štalo nardil. eh, najrajši bi ga poslala od hiše. dobesedno. jokam ko dež. zdaj ga je njegova mama, moja tašča malo vred pobrala. eh, saj ni mali krivi, da ma krče in tudi jaz nisem. še dobro, da ga ne dojim več, ker bi bila pol vsega res jaz kriva. user posted image user posted image user posted image

se opravičujem, ampak nekje sem morala dati ven. zdaj, ko sem celo noč malega nosila in sem cel dan na nogah, kuča puna gostov sem totalno hin in se nekje moram skašljat.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
8.11.2009 21:05:17   
sonček33
Nončikauser posted image , pride kak tak dan oz. noč. Bo kmalu bolje. Sigurno. Se pa človek včasih počuti, da ne bo šlo dolgo tako. Ampak veš, mama vedno najde moč in energijo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
9.11.2009 6:25:02   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

seki, jaz sem totalno out. in to vse po zaslugi mojega predragega. najrajši bi ga obesila. dobesedno. sem jezna na njega ko ... ponoči mi je celo štalo nardil. eh, najrajši bi ga poslala od hiše. dobesedno. jokam ko dež. zdaj ga je njegova mama, moja tašča malo vred pobrala. eh, saj ni mali krivi, da ma krče in tudi jaz nisem. še dobro, da ga ne dojim več, ker bi bila pol vsega res jaz kriva. user posted image user posted image user posted image

se opravičujem, ampak nekje sem morala dati ven. zdaj, ko sem celo noč malega nosila in sem cel dan na nogah, kuča puna gostov sem totalno hin in se nekje moram skašljat.

user posted image user posted image user posted image

Mi je poznano, že skoraj nisem nič jedla, pa je malega šraufalo, pol pa me je moj napadael- Kaj si spet jedlauser posted image

Ma dedci so lahk pravi kreteni, sam če imajo priliko za to - jaz sem mu rekla, da te pa naj adaptirano mleko kupuje in, da ne bom dojila več, če misli, da b mali potem boljšiuser posted image
Nimajo pojma...

A katera kaj ve, kako je kaj z Murkico?user posted image

aja, pa DOBRO JUTRO VSEMuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
9.11.2009 9:14:02   
jazzz27
Punce jutro!

A nič novega še o Murkici? No, upam, da že pestvaš...srečno.

Nonči...ne se sekirat ker včas imajo take izpade, da bi najraje sama pobegnila. Bo bolš, verjem.

Evo še našega falotka
user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
9.11.2009 9:37:58   
Anonimen
joj jazzzi kok je lepi user posted image user posted image user posted image   Celi frajer user posted image user posted image user posted image user posted image

Nonči zgleda da niso sam prekmurci taki pol??? Če ostale tudi pravijo da je tako user posted image   Ne sekiraj se!!! Ti veš da delaš po svojih najboljših močeh, če pa on misli, da bi lahko bolje pa naj izvoli user posted image Pa ga pošlji kam... Mogoče se bo pa malo ohladil pa bo bolje user posted image   Jaz sem ga večkrat... Pa se potem hitro nazaj potegne user posted image

Jat mam pa teh obiskov v MS čist zadost user posted image user posted image user posted image   Mam občutek, k da bi vsakih 14 dni šla na dopust... Samo pakiranje, razpakiravanje, pa spet pakiranje in spet razpakiravanje... Pa še Žiga je po obisku čist zmeden user posted image user posted image   Obstaja pa ena možnost, da bi se tja preselili... Ampak čakamo, če bo moj dobil premestitev v službi. Dobimo pa za isti denar kot tukaj enosobno stanovanje brez balkona, tam hiško  In to v MS user posted image user posted image user posted image Bomo vidli kam nas bo življenje potegnilo...user posted image

Murki pa že pestva, za vse ki niste na FB. Mislim da je darilo dobila v soboto, pa da je darilu ime Lana... Ampak ne me kregat če sem kaj narobe prebrala user posted image user posted image

ČESTITKE MURKICA!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
9.11.2009 10:07:23   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nončikauser posted image , pride kak tak dan oz. noč. Bo kmalu bolje. Sigurno. Se pa človek včasih počuti, da ne bo šlo dolgo tako. Ampak veš, mama vedno najde moč in energijo.

ne vem sicer od kod jo jemljem, a jo odkar sva na flaški res mam. včeraj sem mu zabrusila, da bo pač odslej v primeru takega obnašanja spal v dnevni. bom jaz v celoti poskrbela za dete, a on naj ne pričakuje od mene, da ga bom tolažila, če dete ne bo hotelo več ostati pri njem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
9.11.2009 10:08:19   
gigi1
Daaan user posted image

Murkica čestitaaaaam user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

Seki hvala za info user posted image

Nonči žal mi je. Verjetno se je že vsaka med nami srečala z njihovim egoizmom in nezmožnostjo razumeti nasprostni spol v emotivno in hormonsko težkih obdobjih. Si kar predstavljam kako te je prizadelo user posted image . Probaj ne gojit zamere, ker v bistvu ne mislijo nič hudega. Samo bleknejo vse kar jim na misel pride, ko so neprespani. Kaj čmo, taki pa so. Me smo pa tukaj, da te malo potolažimo in objamemo user posted image user posted image user posted image

Jazzzziiii kako je lep user posted image user posted image user posted image

Živa hvala za info. A vi pa kar planirate v MS? Meni je v Prekmurju tako lepo user posted image . Tudi sama bi se najraje tja ali na Primorsko preselila user posted image

Lupčke vsem in lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
9.11.2009 10:23:10   
sonček33
Murkica, čestitke!

pa kar takole mimogrede smo izvedele...Ti ti..

Naj bo Lani pot posuta z rožicami. Bodite zdravi in radi se imejte!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
9.11.2009 10:23:50   
sonček33
O, jazzz, kakšen lepotec je Boris. Wau. A res rad je?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
9.11.2009 10:24:35   
Anonimen
jutro!
murki čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hm o decih,včas kej tazga nardi oziroma ne naredi da bi ga tko butnila ampak za to bi rabila še ta tretjo roko ker v eni je Klari v ta drugi pa Luki,tko k v petek k sm tamavčija s Klaro v roki previjala aja Klara je mela pa krče,moj pa ni hotel tamavčija previt zato k se pa prej ni pustil previt,ma k včasih sploh ne vem več al je on dodaten otrok al kaj,k res včasih ma čist tiste otroškeuser posted image sam jaz nisem tih in ve da če mi na živc stop ni fajn ga lah tud vn iz stanovanja vržem,k nora sm glih tokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
9.11.2009 10:43:41   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image  murki

pa jazzi luskano strucko masuser posted image user posted image user posted image  pisuka na borbi so pa same luskane struckeuser posted image user posted image user posted image  lepe zenske delajo lepe strucke user posted image user posted image user posted image  se se se user posted image user posted image user posted image  navijammmuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
9.11.2009 10:48:14   
~Biba~
Murkica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartajteuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
9.11.2009 10:52:14   
pikicao.
aja pa nonci... probi cez eno uho not cez drugo pa vn user posted image user posted image user posted image   sej k bo dojel d nisi ti nc kriva mu bo zihr full hudo user posted image  tko dokler ne dojame se prid pa tuki skasljatuser posted image user posted image  me te bomo rade volje poslusale user posted image user posted image  pa ti stale ob strani user posted image

biiig huug  http://www.youtube.com/watch?v=C2XUiVwAuas&feature=related

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
9.11.2009 12:09:45   
spps
Murkica, čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
9.11.2009 12:23:20   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, dedci! user posted image Saj lepo je bit pameten, ampak kaj, ko nič ne vala...
A mali mišek ma krčke? user posted image Boš mu dala kakšne kapljice ali kaj podobnega? Zarji je valal Antiflat ... Drži se.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
9.11.2009 12:24:15   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce jutro!

A nič novega še o Murkici? No, upam, da že pestvaš...srečno.

Nonči...ne se sekirat ker včas imajo take izpade, da bi najraje sama pobegnila. Bo bolš, verjem.

Evo še našega falotka
user posted image

LEPOTEC! user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
9.11.2009 12:25:25   
Serendipity
murki - ČESTITKE! Hm, le kak sem lahko to na FB-ku prezrla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
9.11.2009 12:26:16   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ne vem sicer od kod jo jemljem, a jo odkar sva na flaški res mam. včeraj sem mu zabrusila, da bo pač odslej v primeru takega obnašanja spal v dnevni. bom jaz v celoti poskrbela za dete, a on naj ne pričakuje od mene, da ga bom tolažila, če dete ne bo hotelo več ostati pri njem.

Tak se dela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jim je včasih treba mal tla pod nogami zamajati!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
9.11.2009 13:27:08   
Anonimen
i bealive i can flyyyyyyyyyyyyyyy............in a diamonds
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
9.11.2009 13:37:14   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
9.11.2009 15:02:52   
Kliki
Nončika ja teli desci res znajo prizadeti. Najboljš da mu rečeš naj on prevzame malega za eno noč da vidi kako je to. Ne sekiraj se preveč bo minilo.

jazzz27 kok je corti.

Murkica iskrene čestitke in veliko cartanja.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
9.11.2009 15:46:08   
spelka12

Evo še našega falotka
user posted image

Luuuuuuštkan jazzzzy. Res je luštkan.user posted image user posted image
murki čestitke za Lano user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
9.11.2009 17:30:35   
Nončika
seki, Antiflat sem začela včeraj devat. sem še pri Živi vidla in si pravočasno nabavila.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
9.11.2009 18:22:25   
Kliki
Nončika upam da teli vaši krčki hmalu minejo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
9.11.2009 18:32:03   
Erin

Evo še našega falotka
user posted image

user posted image user posted image user posted image Mmmmmmm..sladek kot bombončekuser posted image

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

MURKICAAAAAAAAA!!!!

Iskrene čestitke draga moja... Vse najlepše vam želim!

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......