|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
10.11.2009 13:22:48   
m_o_i
v velejaparku (kako ogabno ime btw) se nisem bla in se cim dlje ne bom-enostavno mi ne potegnejo velecentri.
vem pa, da je H&M tudi z nosecniskimi cotkami (ta pravis, da ti ne odgovarja) in C&A ima (baje) nekaj...
iiii C&A si preverla!??!

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.11.2009 13:25:12   
Melia
m_o_i....sem razmišljala že tudi v tej smeri da prilagodim hlače....samo mi ni jasno če pa jih skupaj ne zaprem, kako mi bo tisti pas elastičen kaj koristil....user posted image  ....pa imam skoraj same nizke kroje ampak ne vem...razen da naredim ob straneh všitek in ne nazvgor....ne vem..nimam pojma, ker ko sem probala kake hlače-nosečniške mi moja številka niso bile prav ampak ena večja...tak da ne vem...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.11.2009 13:26:51   
Melia
ja, v c&a sem bla v mariboru....pa nič kaj....torej je h&m v velejaparku? in imajo nosečniški oddelek? mogoče imajo kaj več kot v MB-ju glede na to da je tam na novo...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
10.11.2009 13:29:26   
m_o_i
hm..tele kavbojke, ktere mam jaz, se sploh ne zapirajo na zadrgo in gumb...gumb je samo za lepse, zadrga pa zasita dol-kr potegnem si jih cez rit in tisto blago cez busija...
ce poznas kako punco, ki se spozna na sivanje, jo prosi, ce gre s tabo preucit tele nosecniske hlace-ti bo iz prve roke povedala, ce gre.
al pa da si kupis navadne z nizkim pasom-pozorna bodi le, da bos dobila cez rit ZAPRTE in tiste prilagodis s pasom iz blaga

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
10.11.2009 13:37:04   
bubolin
Pozdravljene user posted image

Noo pa sem dočakala dan, ko imam tudi jaz NS (danes 18.15 pri Pušenjaku). Jeeej,.....user posted image

Samo to kar je pa Isabeux napisala je pa groznooo. Tako da sedaj sploh ne vem če naj komaj čakam da grem na NS. Čeprav sem prepričana da bo vse OK je v meni kar malo dvoma po vseh teh zgodbah (in marketinških potezah), da bo recimo vse ok pa te vseeno pošljejo naprej, al pa da ni vse ok pa ti sploh ne povejo, halooo.

No ja kakorkoli že, upam da bo vse ok. Bom vsaj mojo bubo spet vidla.

Zivepo opazuj svoje stanje in če bo karkoli drugačnega se po mojem mnenju takoj napoti k zdravniku. Saj veš preventiva je bolje kot kurativa.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
10.11.2009 13:39:04   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Zdravo punce,

se kar strinjam z m_o_i glede tistega čistila, boljše se prepričat, da je vse ok, kot da bi kasneje bilo kaj narobe

isabeaux - ne morem verjet, kar sem prebrala!!! kako je možno, da lahko dopustijo kaj takšnega????? ne razumem, G, ki je to zamolčal bi moral it v zapor!!! ne pa da še naprej normalno dela, res ne razumem, kako je kaj takšnega dopustno v naši državi! tožila ga kolegica verjetno ni?, ker se bolj briga za svojega otroka...

joj, čist sem se razburla, ko sem to prebrala ...

ne tožila ga ni, ker je vse pustila za seboj, je pa definitivno bila tako na tleh takrat po porodu, ko so potrdili, da je ds ...da se je komi pobrala...tko mim grede, ta g. je že bil po medijih in na sodišču zaradi kar velikih zadev,...ampak  jaz ne vem, zakaj ne dajo mladim prednost, ne pa da ščitijo take idiote...

Mi je pa prijateljica rekla, ko sem se z njo pogovarjala  takrat ko je imela največjo krizo, da če bi takrat vedela da je taka ns...bi šla ziher delat amnio, in potem, če bi se potrdilo vse bi šla na prekinitev nosečnosti, pa bi še enkrat poskusila, čeprav je bilo zelo riziko...

Je pa res, taki delajo naprej in delajo felerje in so zavarovani kot severni medvediuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
10.11.2009 13:39:23   
Melia
bom premislila glede tega da si sama preuredim....imam šivalni stroj pa si sama lahko naredim ali pa moja mami ki to boljše obvlada ampak vseeno sem malo skeptična....ker tak kot praviš tiste nosečniške so samo za čez rit potegnit....mojih pa zaprtih čez rit več ne potegnem kr tak....da pa si grem kupit večje take navadne pa jih preuredim pa ne vem no....bom še malo počakala če dobijo v h&m kaj novega,.....čeprav bi jih rabla zelo hitro....user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.11.2009 13:40:49   
m_o_i
mogoce se bom pa jaz spraula v velejapark mal pofirbcatuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.11.2009 13:43:16   
Sky3
haha punce ste face... pri nekaterih sporočilih se prov nasmejim, ko se ga trudim razbrat.. ti ti tiskarski škrat user posted image

glede hlač pa tko, jst sm si kupila v lj na rudniku temno plave kavbojke in morm rečt, da sm zelo zadovoljna z njimi (razen s ceno, saj so bile 50 eur, kar se mi zdi kr mal preveč za HM in take hlače) so pa res luštne. sicer sm bla nad ponudbo zelo razočarana, ker niso imeli praktično nič. prodajalka mi je takrat razložila, da je baje lih pobrano, ker dobivajo vsak dan, ampak ko sem prišla naslednjič, so imeli še manj (tudi mojih jeansk že ni bilo več). je pa tut to res, da sem opazila, da me po večurnem sedenju v teh hlačah (kljub mehkemu materialu s fejk gumbom in res ekstremno nizkim pasom - ta je res tik nad sramno kostjo) začne bolet trebuh, tko da si bom morala omislit neko mal bl spodobno in toplo nosečniško trenirko.

PS. katera ve kako je ker z "doziranjem" cedevite med nosečnostjo?? je lahko preveč C-vitamina škodljivo... koliko sploh je preveč?? rada bi se znebila tegale smrkanja in vročine čimprej. hvala bogu kašljam skoraj da več ne user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.11.2009 13:43:46   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

danes mi boste pa spraule pritisk na 400/400 user posted image

isabeaux : ni moralno in ni prav...ni fer in ni clovesko-tak to ne more bit!!! verjamem, da kolegica svojo energijo rajsi uporablja za to, da jo daje svojemu otroku oz. za njega (naj ji sije sonce vsak danuser posted image  ) kot da bi tozla tega xxxx (vstavi poljubo besedo)
meni bi se film strgal...oz. ne vem, kak bi reagirala-slej ko prej bi pa vsekalo iz mene!
in z nobenim zneskom, dobljenim v tozbi, se takih stvari ne da izplacat..user posted image ...

točno tko...moj je bil tudi čisto paf, ko je pri naju...takrat v navzočnosti mojega ta isti zdravnik reku, da vidi razvita pljuča na uz...kar ni možno...tega se ne more videt, zato se pa da kortikosteroid  - dexsa...in moja g. je potem na prvem g. pregledu po porodu tudi bila vsa zgrožena in tega g. zelo dobro pozna, ko sem ji vse povedala...pa se je dobesedno zadrla..."pa ne bi rekla da bi moral šparat...za 3 € kolk pride injekcija...in je ni dal, bi lahko vaš sinek umrl"...in res se je zmazal...je pravi borec...hvb...

In tako tudi moja prijateljica pravi, da ni vredno, da ga še enkrat vidi...kaj šele da bi šla skozi take sodne postopke...nima energije...kar ji absolutno verjamem....

jaz samo upam, da bo enkrat dobil s ta dolgo šibo ta g.... 

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.11.2009 13:49:00   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

Pozdravljene user posted image

Noo pa sem dočakala dan, ko imam tudi jaz NS (danes 18.15 pri Pušenjaku). Jeeej,.....user posted image

Samo to kar je pa Isabeux napisala je pa groznooo. Tako da sedaj sploh ne vem če naj komaj čakam da grem na NS. Čeprav sem prepričana da bo vse OK je v meni kar malo dvoma po vseh teh zgodbah (in marketinških potezah), da bo recimo vse ok pa te vseeno pošljejo naprej, al pa da ni vse ok pa ti sploh ne povejo, halooo.

No ja kakorkoli že, upam da bo vse ok. Bom vsaj mojo bubo spet vidla.

Zivepo opazuj svoje stanje in če bo karkoli drugačnega se po mojem mnenju takoj napoti k zdravniku. Saj veš preventiva je bolje kot kurativa.

zaradi vseh teh vzrokov se tudi jaz danes ob 19 ih peljem k pušenjaku...v dravlje, pa sem iz štajerske...tko da zanj še nisem slišala za take marketinške poteze in da bi kao nekaj reku če ni...mislim vsi ga hvalijo,...tko da zato nama ni treba skrbet...sedaj sam držimo pesti da bo ns ok in bebice zdrave....user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.11.2009 13:52:04   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Melia

bom premislila glede tega da si sama preuredim....imam šivalni stroj pa si sama lahko naredim ali pa moja mami ki to boljše obvlada ampak vseeno sem malo skeptična....ker tak kot praviš tiste nosečniške so samo za čez rit potegnit....mojih pa zaprtih čez rit več ne potegnem kr tak....da pa si grem kupit večje take navadne pa jih preuredim pa ne vem no....bom še malo počakala če dobijo v h&m kaj novega,.....čeprav bi jih rabla zelo hitro....user posted image

jaz sem videla v sajersbergu v soboto v c&a ful nosečniških hlač od kavbojk do trenerk do klasičnih...sam žametnih nič...tko da morda če te pot nese kaj v graz ...poglej...

Jaz jih še nisem nabavila...ker še vse stare gor dobim user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.11.2009 13:55:20   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Sky3

PS. katera ve kako je ker z "doziranjem" cedevite med nosečnostjo?? je lahko preveč C-vitamina škodljivo... koliko sploh je preveč?? rada bi se znebila tegale smrkanja in vročine čimprej. hvala bogu kašljam skoraj da več ne user posted image

ja preveč c vitamina je škodljivo...ampak preveč ga je ko ga je več kot 1.000 mg na dan...kar pa je tko velik, da ne moreš s cedevito dobit...tko da jo pij kolk ti paše...

Jaz je ne smem ker mi želodec zakuhauser posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.11.2009 13:55:45   
charlyka
Kdo vse ma jutri NS?

jaz mam ob 11ih pri dr. Strahovi

DRŽIM PESTI ZA VSE DOBRE NOVICE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.11.2009 13:58:07   
m_o_i
sky3 : cedevita je se za "zdrave" priporocljiva samo 2 kozarca na dan-ima hudo diureticni ucinek.lih danes sem po dolgem casu spila kozarec cedevite in sem sla v eni uri 3x lulat!
jaz se je izogibam (danes mi jo je prjatlca nardila, ko sem sla k njej-in sem jo pac spila...drugace je ne pijem vec)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.11.2009 13:59:48   
m_o_i
js tut grem v dravlje v petek, ampak sem bla v kontaktu z nekim dr. Reš Primožemuser posted image  
a je to ista ordinacija?! (naslov je Ulica bratov Babnik 10 )

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.11.2009 14:06:16   
Sky3
IZVIRNO SPOROČILO: Melia

z dobrim namenom... mislim da se ni za hecat z navadnimi, ki jih potem preurediš. samo to, da ti bodo na komot in tisti elastični trak za čez trebuh ni dovolj!!! mislim, da ni tko lahko najt (spredaj) dovolj nizke hlače (beri: da prekrivajo samo sramno kost in nič višje) in če jih v takem primeru ne bi rezala (kar je pa tudi težko lepo speljat in zakrit) bi bile previsoke in bi ob sedenju začele pritiskat na trebušček. kot vse veste se točno to zgodi s hlačami, ko se vsedemo: spredej se hočejo zažirat, zadej pa začnejo štrlet. skratka, močno odsvetujem predelavo in uporabo navadnih hlač, razen če so res hudo elastične ali prevelike (s tem da pas iz istih razlogov ni priporočljiv) in če ne boste sedele v njih (mene je recimo začelo bolet že med samo malenkost daljšo vožnjo v avtu).
no, presodite pač same, ampak res raje pomislite 2krat, predno dajete na rit karkoli "klasičnega". user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.11.2009 14:06:49   
bubolin
Po moje je ordinacija zraven user posted image Ker na Ulici bratov Babnik 10 je ta zdravstveni center Dravlje.Potem je pa več zdravnikov tam notri user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.11.2009 14:09:09   
Sky3
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Kdo vse ma jutri NS?

jaz mam ob 11ih pri dr. Strahovi

DRŽIM PESTI ZA VSE DOBRE NOVICE user posted image user posted image user posted image

jst jo imam tudi ju3 (namesto v dravljah) v porodnišnici ob 18ih. zdravnik/zdravnica ne vem katera je...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.11.2009 14:09:22   
Melia
jaz sem tudi iz štajerskega konca pa sem šla kar k dr.pelkičevi na NS..in sem bila z odnosom in nasploh z vsem zadovoljna....vse je lepo povedala kaj vidimo na monitorju, pa potem ko je merila NS je vse razložla, pa tudi izvidi so čitljivi in lahko vsak ki zna brat prebere in razbere mejne vrednosti in tako veš ali si v mejah normale ali izven....mislim pač, da je pomembno da ti zdravnik pove kaj vrednosti pomenijo in kdaj se začne govorit o tveganju....je pa res, da ti noben zdravnik ki dela NS ne more 100% zagotovit da je pa res vse OK

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.11.2009 14:12:33   
Melia
SKY3....imaš prav, veš.....ne bom si jaz nič preurejala in šivala....bom si šla kar kupit ene nosečniške pa bo user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.11.2009 14:16:21   
Teja K
Isabeaux držim pesti za uspešno NS... Charlyka tudi zate, za jutri in za vse ostale, ki imate preglede in NS...

Jaz pa bom sedaj samo uživala nosečnost, nobene NS ne bom šla delat. Verjamem da bo vse ok!

No lepo bodite user posted image . danes pa držite pesti, jaz peljem svojega sineka prvič k zobarju na vrtanje... se bova skupaj drla kar oba user posted image ...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.11.2009 14:17:13   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

js tut grem v dravlje v petek, ampak sem bla v kontaktu z nekim dr. Reš Primožemuser posted image  
a je to ista ordinacija?! (naslov je Ulica bratov Babnik 10 )

ja men so tudi rekli ulica bratov babnik 10...pa grem danes k pušenjaku...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.11.2009 14:18:52   
Sky3
Melia  user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 10.11.2009 14:19:33 >

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.11.2009 14:19:19   
MiniMiska
Daan. samo na hitro javim, da je poseg za mano, bilo je kar neprijetno, a zdaj že doma počivam... se javim več jutri, zdaj moram počivat. Lepo se imejte
držim pesti za vse, ki imate danes/jutri NS - vse bo OK!

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.