isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka Zdravo punce, se kar strinjam z m_o_i glede tistega čistila, boljše se prepričat, da je vse ok, kot da bi kasneje bilo kaj narobe isabeaux - ne morem verjet, kar sem prebrala!!! kako je možno, da lahko dopustijo kaj takšnega????? ne razumem, G, ki je to zamolčal bi moral it v zapor!!! ne pa da še naprej normalno dela, res ne razumem, kako je kaj takšnega dopustno v naši državi! tožila ga kolegica verjetno ni?, ker se bolj briga za svojega otroka... joj, čist sem se razburla, ko sem to prebrala ... ne tožila ga ni, ker je vse pustila za seboj, je pa definitivno bila tako na tleh takrat po porodu, ko so potrdili, da je ds ...da se je komi pobrala...tko mim grede, ta g. je že bil po medijih in na sodišču zaradi kar velikih zadev,...ampak jaz ne vem, zakaj ne dajo mladim prednost, ne pa da ščitijo take idiote... Mi je pa prijateljica rekla, ko sem se z njo pogovarjala takrat ko je imela največjo krizo, da če bi takrat vedela da je taka ns...bi šla ziher delat amnio, in potem, če bi se potrdilo vse bi šla na prekinitev nosečnosti, pa bi še enkrat poskusila, čeprav je bilo zelo riziko... Je pa res, taki delajo naprej in delajo felerje in so zavarovani kot severni medvedi