san
|
pozdravljene najprej stiskam pesti za vse, ki to potrebujete glaavoboli... se pridružujem v klub, na žalost. tudi mene pestijo in me prej v normalnem stanju nikoli niso (razen med 2. in 3. nosečnostjo in so potem tudi minili, na srečo). včasih ni za zdržat, ampak na srečo je to večinoma zvečer in grem potem kar kmalu spat, pa je bolje. imam pa potem težavo, da se okoli enih do dveh zbudim in potem ne morem spat in se premetavam po postelji in premišljujem razne bedarije.... no, upam, da bo minilo tudi to. slabo mi pa ni, ampak tud folne ne jemljem trenutno. bom še mal počakala, pol bom pa spet poskusila, če mi ne bo spet slabo. ja, tisti članek čist zame velja. jaz skoz na hrano mislim, sicer v usta nosim zdravo hrano, ampak ogromnih količin . se tolažim, da še odojim, pa morm tolk pojest, sej telo že ve koliko rabi. me pa zadnje čase zelo bolijo bradavice, kar me prej niso. hlače, no jaz še nosim svoje, čeprav se mi že povsod po telesu pozna, da se širim, namreč jaz se vedno poredim še v stegna, prsa in roke, pa v boke. trebušček je že tudi malo viden, no, ampak zaenkrat pač samo zgleda, da sem se malce poredila. sem pa danes malo kukala na nxt, pa so ugodne tam kavbojke, samo se mi tud sanja ne, kolk št. bi mogla met. no, sej mam še čas. ko bo nuja, bom že kaj našla. lepo bodite
|