|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
9.11.2009 11:05:48   
Tiaraaa
MiniMiška definitivno bomo v mislih s tabo in bomo držale pesti ter pozitivno mislile---verjamem da prav vse user posted image

veeeeelikoooooo sreče ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.11.2009 11:07:59   
charlyka
MiniMiska user posted image user posted image

mislimo nate user posted image user posted image

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.11.2009 11:15:45   
nusi
Živjo user posted image .

glavoboli - tudi mene občasno matrajo, baje je to od premalo pitja ali povečane količine krvi. Meni pomagajo hladni kisovi obkladki, najboljš kakšen domač jabolčni kis, kapljice 31 od Justa pa mi za enkrta preveč smrdijo, ker imajo res močan vonj

minimiska - drzim pesti, da hitro in uspešno mine, ti pa le počivaj user posted image

kilogrami - brez komentarja, mogoče preberte tole http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosecniski-napad-na-hrano.html

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.11.2009 11:28:40   
Kratka
minimiška, brez strahu, sem ti že napisala da res ni nič groznega, boš vidla da bo vse ok.
user posted image ena za jutri, da bo čim prej mimo in ena user posted image za izvide, ki BODO VREDU!

Pa še vsem vam user posted image ena user posted image , ki vas karkoli muči, da bo čimprej bolje in pa user posted image ki imate preglede, da bodo uspešno opravljeni.

Tako, razdelila sem vam nekaj pikapolonic in upam, da bodo vsem prinesle srečo. Eno user posted image pa puščam sebi, da ne prejmem klica s slabimi izvidi.
Pa lep dan!

< Sporočilo je popravil Kratka -- 9.11.2009 11:29:19 >

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.11.2009 11:35:14   
charlyka
Kratka, hvala za vse pikapolonice - sigurno bodo prinesle srečo in veselje, meni pa malo manj slabosti user posted image

tudi zate ena velika user posted image , da bodo izvidi dobri

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.11.2009 13:01:17   
Mubi
Lahko v seznam dodate še mojih 22let? user posted image Hvala!

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.11.2009 14:12:40   
m_o_i
sporocam, da so kruhovi cmoki z gobovo omako ODLICNO uspeliuser posted image
zdej pa mal pocivatuser posted image da se lepo poleze...

pa ce se bo tabela popravljala: jaz jih stejem ze 34user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 9.11.2009 14:18:44 >

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.11.2009 14:55:22   
san
pozdravljeneuser posted image

najprej stiskam pesti za vse, ki to potrebujeteuser posted image

glaavoboli... se pridružujem v klub, na žalost. tudi mene pestijo in me prej v normalnem stanju nikoli niso (razen med 2. in 3. nosečnostjo in so potem tudi minili, na srečo). včasih ni za zdržat, ampak na srečo je to večinoma zvečer in grem potem kar kmalu spat, pa je bolje. imam pa potem težavo, da se okoli enih do dveh zbudim in potem ne morem spat in se premetavam po postelji in premišljujem razne bedarije.... no, upam, da bo minilo tudi to.

slabo mi pa ni, ampak tud folne ne jemljem trenutno. bom še mal počakala, pol bom pa spet poskusila, če mi ne bo spet slabo.

ja, tisti članek čist zame velja. jaz skoz na hrano mislim, sicer v usta nosim zdravo hrano, ampak ogromnih količinuser posted image . se tolažim, da še odojim, pa morm tolk pojest, sej telo že ve koliko rabi. me pa zadnje čase zelo bolijo bradavice, kar me prej niso.

hlače, no jaz še nosim svoje, čeprav se mi že povsod po telesu pozna, da se širim, namreč jaz se vedno poredim še v stegna, prsa in roke, pa v boke. trebušček je že tudi malo viden, no, ampak zaenkrat pač samo zgleda, da sem se malce poredila. sem pa danes malo kukala na nxt, pa so ugodne tam kavbojke, samo se mi tud sanja ne, kolk št. bi mogla met. no, sej mam še čas. ko bo nuja, bom že kaj našla.

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.11.2009 15:00:32   
charlyka
m_o_i - me veseli, da je kosilo uspelo user posted image user posted image

mi smo imeli pa nekakšno fižolovo in papričino mineštrico - je tud bla odlična (naredla jo je pač mamauser posted image )

meni je še vedno slabo za popiz.... user posted image , tako da kar ležim, imam filmski maraton romantičnih komedij user posted image user posted image in čakam, da mine

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.11.2009 15:21:46   
fiška33
M_o_i ... user posted image

user posted image

Za vse, ki to potrebujete, pa en kup ... user posted image

user posted image

Tudi pri nas je bilo danes kosilo, po nedeljskemu prenajedanju, bolj na izi. Kremna porova juhica s palačinkami. Hm, grem še po en krožnik user posted image , potem pa si bom privoščila malo popoldanskega počitka.

lp

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.11.2009 15:22:05   
Teja K
Oj user posted image !

vidim, da vas teščijo tegobe in tegobice :-)... meni je čudežno vse zginilo, od kar sem imela pregled, še samo žarim od sreče ... če verjamete ja user posted image ...

Javni prevozi niso zame mi posatane slabo, dolge poti niso zame, mi postane slabo... na kar se vse skupaj začini še z rahlim glavobolom in bolečino v križu...

Lakota je prisotna neprenehoma, potreba po WC-ju ... še zmeraj velika

Spanje... se spomnim še noči, ko sem dejansko spala user posted image ...

Sreča..... nepopisna user posted image user posted image user posted image

Pri glavobolih si jaz pomagam z hladnimi obkladki in ležanjem v temi...

Hrana, sama nezdrava hrana mi paše, ocvrto, hamburgerji, masne klobase, mislim da bom gozdarja rodila user posted image user posted image

In ja dočakala sem prvi pregled in takoj letela v trgovinjo po nosečniške hlače - trojne oz. ene hlače, ene farmerce, eno trenirko za doma, eno majčko (bombastično lepo, cartkano), dva modrca, nove škornje z nizko peto, zimsko jakno in rešilca za mojga dragega, ko je videl račun user posted image user posted image .

Za vse ki imate preglede pred sabo user posted image .... za vse ostale pa: UŽIVAJTE!!!

Za se znam pa:
Stara sem 33 let,...

Čestitke za urejen in lep seznam user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.11.2009 15:23:53   
Teja K
M_o_i čestitke tudi od mene user posted image , vidim, da si čisto frišna 34 letnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.11.2009 15:29:01   
m_o_i
hvala punceuser posted image
ja, sele uvajam se v 34kouser posted image  prvih 20 ur niti ni blo tok slabihuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.11.2009 15:40:08   
Tiaraaa
M_o_i vseeeeee naj naj, veliko zdravja in sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.11.2009 15:45:45   
MiniMiska
m_o_i: vse vse vse najboljše! user posted image  in user posted image  za slavljenko,user posted image  za posladkat in uživat ter za srečo : user posted image  Lepo praznuj!

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.11.2009 17:04:15   
charlyka
m_o_i

vse najboljše !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.11.2009 17:06:14   
bubolin
Pozdravljene.

M_o_i vseeee naaaajboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image Želim ti čimlepšo nosečnost in enega zdravega in pridnega bebija, pa še par user posted image user posted image user posted image za srečo čez celo leto user posted image

Kar se tiče tisti kapljic 31- sem jaz slišala da jih na začetku nosečnosti ni prav dobro uporabljati, ker naj bi povzročale splav, ne vem user posted image

Noo tudi jaz sem si kupila čaj za nosečnice od tekaneja in moram rečt, da mi ja čist u redu (samo malo preveč sem si ga sladkala - bom vedla a drugič) user posted image

Frcafela in Minimiška držimo pesti za vaju user posted image

Nooo punce jutri dajte pa ve zame držat pesti, da bo vse ok, ker imam NS.

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.11.2009 17:13:42   
frcefela
ojla,

no jaz sem imela danes pregled, ampak bebija nisem videla, ker mi ni delala UZ-ja. Bova v sredo na nuhalni. Pa tako sem se veselila. user posted image

m_o_i , VSE NaJBOLJŠEEEE user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.11.2009 17:26:25   
m_o_i
hvala vsem se enkrat in stokratuser posted image

zdej ne vem, a mam samo jaz take probleme-ampak jaz enostavno ne sledim vec, kdaj gre ktera na pregled oz. na NS, tak da vcasih kteri pozabim prilepituser posted image in ji zelet vse lepo in tak ko mora bit...

zatorej napisem takole (in mislim, da smo priblizno enakega mnenja): tale nasa vsakodnevna druzenja so nam zlezla tak pod kozo, da res zelimo druga drugi same prijetne novice na vseh pregledihuser posted image  in pa cim bolj ugodne razplete malo grsih izvidov-ker verjamemo,aneuser posted image

evo mene PRVIC v tanosecniskih hlacahuser posted image  one mal sirse so ze opravle svoje delouser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.11.2009 18:27:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

Od tabletov lahko baje vzameš samo Lekadol, oziroma nekaj s paracetamolom, ampak je priporočljivo počakat do 13. tedna

Mnenja so različna - meni je rekla ginekologinja, da lahko vzamem nalgesin po nuhalni (prej je prekmalu), naj ga nikar ne serjem z lekadoli, ker itak ne bojo pomagali, vendar nujno naj vzamem tableto preden se glavobol sploh začne razvijati (drugače tablete proti migreni tako ali tako ne primejo). Problem je, ker smo ženske v nosečnosti naravnane tako (vsaj jaz), da itak mislimo, da sej mogoče pa ne bo tako hudo in bomo že zdržale, potem pa "držimo" toliko časa, da je že prepozno. Ja, pol pa trpimo.... Ampak vsaj ena olajševalna je - noben dohtar ti ne bo kompliciral z bolniško, če si noseč in te daje migrena - tko da vsaj tiste 2 dni lahko odležiš.

Pa še za zgago sem se pozanimala - najbolj varni tableti so Rennie (Rupurut recimo vsebije aluminij in se prenaša na plod).

M_o_i - vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.11.2009 18:34:13 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.11.2009 19:12:48   
Sky3
no mene je pa res zakuhal in sem obležala. že 3. dan vročina, danes niti več ne pade pod 38.3 kljub lekadolom. in če katero zanima, po 13. tednu je baje (ob bolezni z visoko vročino) dovoljeno do 8 lekadolov (po 2 vsakih 6 ur) ene dva dni, potem po enega na 6 ur še kaki dan, sicer si je pa treba pomagati s hladnimi obhladki in mlačnimi tuši ene 3krat na dan. pa pomembno je, da nismo preveč oblečene, da lahko telo oddaja odvečno telesno temperaturo (seveda do te mere, da nas ne zebe pretirano). to so bila navodila iz G ambulante in s strani fermacevtk. upam, da bo kaj pomagalo (za enkrat sem v slabšem stanju kot prežvečena cunja), ker bi res res rada bila sposobna it na nuhalno v porodnišnico to sre. držite pesti zame!

čimprijetnejši preostanek večera vsem! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.11.2009 19:13:40   
Sky3
aja, pa seveda vse naj naj slavljenki še z moje strani! user posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.11.2009 20:23:23   
Kratka
vse najboljše tudi z moje strani!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.11.2009 20:40:18   
nanny.girll
pa še jaz *vse najbolše m_o_i* user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.11.2009 21:56:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sky3

no mene je pa res zakuhal in sem obležala. že 3. dan vročina, danes niti več ne pade pod 38.3 kljub lekadolom. in če katero zanima, po 13. tednu je baje (ob bolezni z visoko vročino) dovoljeno do 8 lekadolov (po 2 vsakih 6 ur) ene dva dni, potem po enega na 6 ur še kaki dan, sicer si je pa treba pomagati s hladnimi obhladki in mlačnimi tuši ene 3krat na dan.

Hej,
če te kaj tolaži - moja viroza z visoko vročino (prvi dan nad 39 - pomagala sta samo 2 lekadola skupaj, potem pa 2 dni okrog 38,3 - nisem zbijala) je trajala 3 dni - držim torej pesti, da se zjutraj zbudiš brez vročine!!!! Meni so bili dovoljeni max 4 lekadoli na dan user posted image Stroka si pa res ni v eni stvari enotna user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.