Sky3
|
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 Dobro jutro :) Včasih se mora kaj takšnega, ne tako tragičnega zgodit, da se stvari premaknejo. Moj je bil ravno prejšnji teden na predavanju in izpitu o nevarnih snoveh in mi je rekel, da je metanol, ki ga ima shranjenega prav tako v plastenkah, že v majhnih količinah smrtno nevaren :( Res nespametno, ampak že ta tvoj primer Živepo je razlog, da se bova resno o tem pogovorila in da se bojo plastenke na primeren način označile. Katera si je zadnjič naročila Angel Sound? Se sliši srček? Meni ga bo prijateljica posodila v petek, ko grem spet v SG na naslednji pregled. Komaj že čakam, ker zdaj je pa že 14 dni odkar z bejbijem nimava kontakta :) Tak sem pozorna, če že kaj miga, ampak še nič ne čutim :( Včeraj sem si prek spleta naročila "baby legs" - iz kitajske. Gamašice za otročička od 0-6 let. Sem jih dobila 10 za ceno dveh pri nas. Meni so tako krasne, da sem jih zdajle 14 dni ogledovala in se odločevala, al počakam, da za ziher zvem spol, al naročim neutralne :) Ko mi je moj rekel, da tudi, če bo punčka, ne bojo roza, pa sem jih kar naročila. Prilagam en kolaž fotografij, slikice pa sem si shranila iz http://www.facebook.com/pages/BabyLegs/18145667098?ref=mf. Med previjanjem nogice ostanejo tople. Ko se bo začel plazit, kolena ne bodo odrgnjena, ... in še en kup dobrih lastnosti. Pa še preraste jih dolgo ne :) Da izgledajo pa noro dobro, pa ni treba izgubljati besed :) Ker meni te klasične štrample ne potegnejo. Že jaz jih nism rada nosila, v bistvu jih še zdaj ne nosim :) Ker bomo pri nas uporabljali pralne pleničke Bumgenius, ki so že krasnih barv same po sebi, pa potem tele gmašice spodaj, pa kako lušno majčko zgoraj ... mislim, da ne bomo kupovali veliko stvari, ki jih bo hitro prerastel :) Mami pa sem že poslala slikico te luštne punčke desno spodaj, če bi naštrikala takšno kapo :) A sem že rekla, da že komaj čakam, da dobimo otročička ? LP OI! če si tok zlata, bi te prosila za dve stvari :). Najprej bi te prosila za link, kje si naročala tele gamašice, ker se tut meni zelo zelo dopadejo. in ker jih baby verjetno res ne preraste prav hitro, bi bilo to super tut za mojo malo denarnico pa si prepričana, da so mehke? sprašujem zato, ker so marsikatere "žabice" prav grobe za nežna kolenčka, ko mali začne puzat. pa če je material naraven? luštne so pa res neverjetno! in jst bi tut roza naročila, če bo punčka srčkane so! (pa moj se ne bo mogu kej dost pritoževat nad roza, ker to "pocukranost" komot omilim z nevtralno majčko itd. ) druga stvar so pa tele pralne planičke. okoli mene so same mamice, ki nimajo nikakeršnjih izkušenj z njimi (so tudi rodile že kr lep čas nazaj)... slišala sem že zanje, ne vem pa prav nič o njih. so res tko praktične? za večkratno uporabo ali v nedogled, dokler pač ne razpadejo? pa prijazne do dojenčkove kože so?? in kakšno posebno navodila za pranje itd.? cena in trgovina? joj, hehe vidm, da sm te zasula z vprašanji, ampak te informacije bi mi res prav prišle naaaajlepša hvala za informacije!
|