|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
10.11.2009 8:52:08   
kittyy
tudi od mene cestitke,..user posted image user posted image
sem prebrala da je ena imela vceraj NS,pa ni nic porocala,al se motim.
jst vas tko zvesto berem in vam sledim novickam.

tudi jaz sem danes prvic uporabila 31 kapljice,ker me je glavobol obiskal.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 9:10:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
10.11.2009 9:10:51   
barvar
Jutro!
Pri nas pa je spet dež user posted image ... Jaz pa čakam poštarja, pol pa v službo. Upam, da bo prinesel izvide od DHT. Zdaj pa se mi res zdi že malo dolgo vse skupaj. Ma bo že.
Drugače pa mene skoraj vsak dan glava boli, nasploh zdaj ko je tak nizek pritisk zunaj.
Uživajte v dnevu in se beremo.
Minimiska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 9:11:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
10.11.2009 9:22:28   
m_o_i
najprej dobro jutro vsem!

se pa vnaprej pardoniram, ampak ko sem tole o cistilu v steklenici/plastenki za pijaco prebrala, me je pa pogrelo!
mislim, a ljudje uporabljajo svojo pamet!?!? nocmo niti pomislit, kaj bi blo, ce bi pa otrok bil pol tok firbcn kot je mamica.
mogoce mal poklicna deformacija seka zaj iz mene, ampak v sluzbi smo meli ze tahude peezdarije, ker so ljudje v proizvodnji poceli tocno to-nalivali kemikalije v plastenke od ledenega caja in jih potem nevede pili...tehnologi smo pa po sodiscih hodli in se zagovarjali, zakaj jim ne damouser posted image  primernih posod....

moj je ne bi zlahka odnesu, ce bi to naredu-prisezem, da ne!!
in ne, ni smesno-niti najmanj...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
10.11.2009 9:59:17   
Melia
Jutro,

tudi meni to ni jasno kaj ljudje razmišljajo ko dajo čistila v plastenke soka.....res, tu se popolnoma strinjam z m_o_i, kaj če pride pod roke otroku? No, zivepo, to ni graja za tebe ampak v opomin vsem tistim, ki tudi vlivajo razna čistila in kemikalije in strupe v navadne steklenice/plastenke....in potem pride do katastrofe....

No, džim pesti zivepo da si res vse zbruhala in da ne bo nič hudega....

Dela pa moja tašča v bolnici in pred kratkim je prišel gospod 45 let ki je naredil kar konkreten požirek nekega čistila, ki ga ze žena dala v steklenico Donata in ja, borijo se za njegovo življenje....razžrlo mu je požiralnik in tudi želodec jo je slabo odnesel....tak da ni to tak hec in to res ni smešno.

Lepo bodite in čuvajte se!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 10:45:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
10.11.2009 10:55:21   
fiška33
Dobro jutro :)

Včasih se mora kaj takšnega, ne tako tragičnega zgodit, da se stvari premaknejo. Moj je bil ravno prejšnji teden na predavanju in izpitu o nevarnih snoveh in mi je rekel, da je metanol, ki ga ima shranjenega prav tako v plastenkah, že v majhnih količinah smrtno nevaren :( Res nespametno, ampak že ta tvoj primer Živepo je razlog, da se bova resno o tem pogovorila in da se bojo plastenke na primeren način označile.

Katera si je zadnjič naročila Angel Sound? Se sliši srček? Meni ga bo prijateljica posodila v petek, ko grem spet v SG na naslednji pregled. Komaj že čakam, ker zdaj je pa že 14 dni odkar z bejbijem nimava kontakta :) Tak sem pozorna, če že kaj miga, ampak še nič ne čutim :(

Včeraj sem si prek spleta naročila "baby legs" - iz kitajske. Gamašice za otročička od 0-6 let. Sem jih dobila 10 za ceno dveh pri nas. Meni so tako krasne, da sem jih zdajle 14 dni ogledovala in se odločevala, al počakam, da za ziher zvem spol, al naročim neutralne :) Ko mi je moj rekel, da tudi, če bo punčka, ne bojo roza, pa sem jih kar naročila. Prilagam en kolaž fotografij, slikice pa sem si shranila iz http://www.facebook.com/pages/BabyLegs/18145667098?ref=mf.

user posted image

Med previjanjem nogice ostanejo tople. Ko se bo začel plazit, kolena ne bodo odrgnjena, ... in še en kup dobrih lastnosti. Pa še preraste jih dolgo ne :) Da izgledajo pa noro dobro, pa ni treba izgubljati besed :) Ker meni te klasične štrample ne potegnejo. Že jaz jih nism rada nosila, v bistvu jih še zdaj ne nosim :)
Ker bomo pri nas uporabljali pralne pleničke Bumgenius, ki so že krasnih barv same po sebi, pa potem tele gmašice spodaj, pa kako lušno majčko zgoraj ... mislim, da ne bomo kupovali veliko stvari, ki jih bo hitro prerastel :) Mami pa sem že poslala slikico te luštne punčke desno spodaj, če bi naštrikala takšno kapo :)
A sem že rekla, da že komaj čakam, da dobimo otročička ?user posted image

LP

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
10.11.2009 11:00:49   
frcefela
Fiška, huuuuuudo . tole bom tudi jaz naročila user posted image user posted image user posted image

Hvala za info user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.11.2009 11:29:42   
markicaa
Živjo punce!

Včeraj sm bila na NS, in rezultati niso u redu, tko da sm šla še na DHT, itak zapravla 100e vse skupi. Za bz, ker je bila nosna kost vidna, in če bi mel DS bi se videl samo hrustanec. Tale NS je taka nategancija, ker itak tud če maš dobre rezultate ni nujno da rodiš zdravega otroka in obratno. Itak pa da sem šla še na DHT, da bi bla za ziher, ampak zdej to spet ni 100 posto, te dajo loh še naprej na amniocintezo tm je kao 100, in pol je treba še nevem kok časa čakat na rezultate. Tko da se ornk razkurjena user posted image .. u bistvu je treba tud mal tko razmišlat, stara sm 22 pa tud v družini nimamo tega, tko da je tveganje samo posebi zelo majhno. Odločla sm se, če bom še kdaj noseča ne grem na NS.
DRugače je blo pa ful lepo videt bejbija, mahu nam je pa prasku se je pol je mal zaspal, to je blo pa res lepo za videt. No hvala bogu sem ziher da je z otročkom vse u redu, tko da naslednji teden pričakujem pozitivno pošto..

ajd punce mejte se

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.11.2009 11:39:08   
Melia
MARKICAA....seveda bojo rezultati super in bo vse OK...res super za tvoje pozitivno razmišljanjeuser posted image

eh, ta NS je res kr nekaj kolk vidim...jaz sem sicer že bila in je vse ok, ampak tako kot si napisala nihče ti ne more zagotovit nič...tak da ne se sekirat tiste ki imate malo slabše rezultate....VSE BO SUPER!

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.11.2009 11:55:29   
Sky3
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Dobro jutro :)

Včasih se mora kaj takšnega, ne tako tragičnega zgodit, da se stvari premaknejo. Moj je bil ravno prejšnji teden na predavanju in izpitu o nevarnih snoveh in mi je rekel, da je metanol, ki ga ima shranjenega prav tako v plastenkah, že v majhnih količinah smrtno nevaren :( Res nespametno, ampak že ta tvoj primer Živepo je razlog, da se bova resno o tem pogovorila in da se bojo plastenke na primeren način označile.

Katera si je zadnjič naročila Angel Sound? Se sliši srček? Meni ga bo prijateljica posodila v petek, ko grem spet v SG na naslednji pregled. Komaj že čakam, ker zdaj je pa že 14 dni odkar z bejbijem nimava kontakta :) Tak sem pozorna, če že kaj miga, ampak še nič ne čutim :(

Včeraj sem si prek spleta naročila "baby legs" - iz kitajske. Gamašice za otročička od 0-6 let. Sem jih dobila 10 za ceno dveh pri nas. Meni so tako krasne, da sem jih zdajle 14 dni ogledovala in se odločevala, al počakam, da za ziher zvem spol, al naročim neutralne :) Ko mi je moj rekel, da tudi, če bo punčka, ne bojo roza, pa sem jih kar naročila. Prilagam en kolaž fotografij, slikice pa sem si shranila iz http://www.facebook.com/pages/BabyLegs/18145667098?ref=mf.

user posted image

Med previjanjem nogice ostanejo tople. Ko se bo začel plazit, kolena ne bodo odrgnjena, ... in še en kup dobrih lastnosti. Pa še preraste jih dolgo ne :) Da izgledajo pa noro dobro, pa ni treba izgubljati besed :) Ker meni te klasične štrample ne potegnejo. Že jaz jih nism rada nosila, v bistvu jih še zdaj ne nosim :)
Ker bomo pri nas uporabljali pralne pleničke Bumgenius, ki so že krasnih barv same po sebi, pa potem tele gmašice spodaj, pa kako lušno majčko zgoraj ... mislim, da ne bomo kupovali veliko stvari, ki jih bo hitro prerastel :) Mami pa sem že poslala slikico te luštne punčke desno spodaj, če bi naštrikala takšno kapo :)
A sem že rekla, da že komaj čakam, da dobimo otročička ?user posted image

LP

OI! če si tok zlata, bi te prosila za dve stvari :).

Najprej bi te prosila za link, kje si naročala tele gamašice, ker se tut meni zelo zelo dopadejo. in ker jih baby verjetno res ne preraste prav hitro, bi bilo to super tut za mojo malo denarnico user posted image
pa si prepričana, da so mehke? sprašujem zato, ker so marsikatere "žabice" prav grobe za nežna kolenčka, ko mali začne puzat. pa če je material naraven?
luštne so pa res neverjetno! in jst bi tut roza naročila, če bo punčka user posted image  srčkane so! (pa moj se ne bo mogu kej dost pritoževat nad roza, ker to "pocukranost" komot omilim z nevtralno majčko itd. user posted image )

druga stvar so pa tele pralne planičke. okoli mene so same mamice, ki nimajo nikakeršnjih izkušenj z njimi (so tudi rodile že kr lep čas nazaj)... slišala sem že zanje, ne vem pa prav nič o njih. so res tko praktične? za večkratno uporabo ali v nedogled, dokler pač ne razpadejo? user posted image  pa prijazne do dojenčkove kože so?? in kakšno posebno navodila za pranje itd.? cena in trgovina? joj, hehe vidm, da sm te zasula z vprašanji, ampak te informacije bi mi res prav prišle user posted image

naaaajlepša hvala za informacije! user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.11.2009 12:04:53   
Sky3
pa   K_a_t_i   hvala za tolažbo. je pomagalo :).

no sej, danes se je pa dan že začel malo bolje (samo 37,7) user posted image , tko da upam, da bo stanje ostalo. user posted image  da me ne bo moja pikica ju3 na NS grdo pogledala, ker sem jo tkole pregrevala... user posted image

lp vsem! user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 10.11.2009 12:11:24 >

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.11.2009 12:16:24   
isabeaux
Živjo punce...

No jaz imam danes zvečer pri pušenjaku ns...in res upam da bo vse ok...tko da mi držte pesti....

Moram vam pa povedat zgodbo moje prijateljice, ki je pred dvema letoma rodila punčko...ker je sicer kronični bolnik in je bila že sama nosečnost tako rizična, da so bili zdravniki jezni, da se je zanjo odločila...je bila ful vesela da je uspelo v prvo...nakar pa se zgodi da gre na ns in ji zdravnik tam reče (mb porodnišnica) da je ok...ni dobila nobenega izvida  in  so ji rekli da ga dobi po pošti...no  ni ga dobila...ampak ker je zdravnik reku da je vse ok, se ni sekirala...

Nakr se ji stanje v 31 tednu njene bolezni tako poslabša, da so nardili carski rez pod nujno...in potem ko se je zbudila iz kome...čez 5 dni, ji pripeljejo v inkubatorju njeno hčerkico...tudi mož ji je reku da je hčerkica, ki se je je noro veselila....zdravniki pediatri so bili zelo zakrbljeni in ker seveda ni vedela zakaj...jih je vprašala če je z njo vse ok...nakar ji povedo da ima punčka zelo močen dawnov sindrom in da ne vedo še koliko so okvarjeni vsi nootranji organi....ker se je slednje dogajalo v ljubljani na kliniki...niso mogli verjet, da še nima..oz. da sploh nima izvida od ns...in so ga zahtevali po pošti iz mb....no ko so ga dobili, so se ponovno zgražali saj je bila ns 4,8 ( in ne do 2,5 cm...kot mora bit), prav tako ni bilo videne nosne kosti itd.....

Zdaj pa mi povejte...ali je moralno od  ginekologa, ki ji je delal ( ne bom raje o imenih...ampak ta isti je bil kriv pri mojem porodu, da smo sinka skoraj zgubili, ker mi enostavno ni hotu dat dexamethasona, čeprav sem ga zahtevala...češ da so pljuča pri 34 tednih 0/7 ko se je moj sinko rodil...že razvita...seveda niso bila in sledil je kolaps in oživljanje našga pikeca - krvavitve v ventrikle v možganih in cela štala z infekcijami pljuč...no sedaj je hvb ok)nuhalno, da ne pove da ni vse ok...pol mi je ljubše da reče nisem siguren nardite še krvni test...ali amniocentezo....absolutno ne zaradi tržne poteze...ampak vseeno...ni bolje to...pa da veš da je vse ok...kasneje...upamo da bo pri vseh...seveda...kot pa da ti tako zaštrikajo kot prijateljici...grozaaaa....

No punčka je sedaj stara 2 leti ima za seboj že vrsto operacij na srčku in še jo čakajo različne operacije...ne samo da ima tudi ds...ampak ima veliko notranjih organov bolnih....je pa pravi cuker in dobrovoljček....user posted image

Upam da bomo pa me vse imele izvide ok...in da bomo ponosne in vesele mamice majhnih zdravih bebic....user posted image user posted image

Se opravičujem da sem se tako razpisala...ampak kar naprej imam prijateljičino pupo v glavi in tega pacarja, ki še dela v mb p.user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 10.11.2009 12:29:14 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.11.2009 12:18:36   
m_o_i
zivepo

TAKOJ se sprav k zdravniku! in ce je le mozno, dobi nalepko iz original embalaze tistega cistila al kaj je ze blo oz. poizvej, kaj to je! in pokazi/povej zdravniku

hudica, punce, kdo vas bo mel rad, ce se ne boste imele same?!??? ves, zadeva se vedno lahko reagira v tebi...da ne bo cez dan, dva vse narobe s tabo...

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.11.2009 12:39:07   
charlyka
Zdravo punce,

se kar strinjam z m_o_i glede tistega čistila, boljše se prepričat, da je vse ok, kot da bi kasneje bilo kaj narobe

isabeaux - ne morem verjet, kar sem prebrala!!! kako je možno, da lahko dopustijo kaj takšnega????? ne razumem, G, ki je to zamolčal bi moral it v zapor!!! ne pa da še naprej normalno dela, res ne razumem, kako je kaj takšnega dopustno v naši državi! tožila ga kolegica verjetno ni?, ker se bolj briga za svojega otroka...

joj, čist sem se razburla, ko sem to prebrala ...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.11.2009 12:44:06   
m_o_i
sky3 : moja sestricna je nabavla racmanke (pralne plenice) pa ti povem, da je ze pri prvi presaltala nazaj na pamperske, tadrugi jih pa niti nikol ni dala na ritko...mali dve sta 15 mesecev narazenuser posted image
prevec je pranja, zato rabis hudo zalogo (velik ojrekov za nakup) le-teh plus stroski za pranje; baje da ni racunice...pa susijo se dolgo, ker so pac mal debelejse in ravno zato rabis vecjo kolicino teh plenic...

glede na slisano je potem po mojem boljse, da uporabljas tiste tetra plenice; so tanjse in dosti cenejse (ce ze zelis pralne plenice)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.11.2009 12:51:19   
m_o_i
danes mi boste pa spraule pritisk na 400/400 user posted image

isabeaux : ni moralno in ni prav...ni fer in ni clovesko-tak to ne more bit!!! verjamem, da kolegica svojo energijo rajsi uporablja za to, da jo daje svojemu otroku oz. za njega (naj ji sije sonce vsak danuser posted image  ) kot da bi tozla tega xxxx (vstavi poljubo besedo)
meni bi se film strgal...oz. ne vem, kak bi reagirala-slej ko prej bi pa vsekalo iz mene!
in z nobenim zneskom, dobljenim v tozbi, se takih stvari ne da izplacat..user posted image ...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.11.2009 12:57:41   
Sky3
hvala za odgovor :)
ne sej jst si ne želim pralnih planic, sem se pa pozanimala, ker naj bi bilo ceneje. pač kot študentka bom morala res gledat na vsak cekinček (no, čeprav bo verjetno to veljalo kar za večino) in če res ni računice, bom verjetno tut jst kupovala millerjeve planiče. sm slišala same pohvale do zdej, pa še cenovno so kar ugodne user posted image

še enkrat hvala

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
10.11.2009 13:05:06   
Sky3
drugače se pa strinjam z m_o_i... kar se dogaja je res prava katastrofa!!! in niti mislit si ne morem kako bi jst reagirala, če bi se to meni zgodilo... snel bi se mi ziher... tip je ne bi odnesel tko zlahka. in da še vedno dela... brez besed.

upam, da bomo ostale dobile bolj natančne informacije in da bodo rezultati vsi super! držim pesti še za ostale!

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 13:07:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
10.11.2009 13:07:49   
Melia
isabeux to je pa res pregrozno kaj se je zgodilo tvoji prijateljici....ne morem verjet da se  dandanes lahko ta zdravnik še kar sprehaja po svoji ordinaciji in deli nasvete in ne vem kaj še, ko pa je tako zaj..... mislim, ne vem kje ima človek moralo in sploh še zakaj tega nihče ne kontrolira....zakaj ni raznih služb ki bi imele kontrolo nad takimi zdravniki.....eh, res grozno....si ne upam niti predstavljat kako mora  bit če to sam na lastni koži občutiš....

tiste gamaše za malecke pa so meni tudi luškane...a jih imajo kje pri nas...da bi jih še v živo lahko videla? user posted image

včeraj sem se pa jaz odpravla z namenom it si kupit nosečniške hlače ker me moje vse že tiščijo in sem šla v h&m v maribor-center in sem bila zelooooo razočaran ker so imeli same kavbojke po večini in še teh ni blo moje številke.....pa ene sive hlače so imeli pa ene črne športne....jaz pa bi rada črne za kam it....ko grem recimo na večerjo, al pa kam tak...npr. k zdravniku itd.....in ni in ni blo nič primernega.....pol pa sem šla cela tečna še v c&a...in tam še manj....oziroma so omeli take črne ampak iz takega čudno elastičnega materiala ki se prav čudno vidi ko so hlače oblečene....

ma jooooj....sem spet zabluzla....

skratka....vse iz štajerskega konca povejte mi, če še imajo kje nosečniške hlače razen v prej omenjenih trgovinah.....lahko tudi na ptuju, v mursko se tud peljem....tud v celje....samo mi prosim povejte....ker okoli hodim še samo v trenerki pa že sama sebi grem na živce....user posted image

help meeee!!!! user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
10.11.2009 13:08:51   
m_o_i
tudi hoferjeve baje niso slabeuser posted image
moje razmisljanje: otroka se na marsikaj navadi in jaz verjamem, da ce mu eno leto dajes pampers na tazadnjo, potem pa presaltas na drugo firmo, da ritka reagira (lahko pa, da se motim!) in mu ne pasejo...
tudi jaz mislim poskusit najprej z nizjim cenovnim razradeom in ce res ne bo slo, se bom za pamperske odlocla...

ste ze slisale, kake kemikalije so v plenicah?! vsi tisti zeleji, ki naredijo, da je plenicka suha tudi ko je polulana-ena sama kemija!! logicno sklepam:cenejsa kot je plenicka, manj je kemikalij (ker kemikalije so jako draga zadeva)...manj vpojna-bomo pa mal vec umivali in previjali...

moje skromno mnenje user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
10.11.2009 13:19:07   
m_o_i
a sm lahk se mal pametna, plis plis user posted image

melia: HB mi ni blo treba kupovat nosecniskih hlac, ker sem jih dobila od kolegice. ce pogledas te hlace tudi kr na hitro, lahko vidis, da to ni nic drugega kot navadne hlace s hudo nizkim pasom, noter pa vsit pas iz jesrey-a, kterega potegnes cez busija (govorim za kavbojke, elegantnejse hlace pac zahtevajo-mogoce-drug material za cez busija potegnt).
ce ze mas kake take iz "suhih casov" in poznas kako siviljo-voila, zadeva resena! drugace pa kupis kake nove in jih prilagodisuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.11.2009 13:20:41   
Melia
m_o_i...kaj veš če imajo nosečniška oblačila kje v velenju...recimo v tistem novem centru (veleja park? se menda reče)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.