|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
5.11.2009 21:41:06   
Mateja4
super za tako lepe novičkeuser posted image user posted image Bravo Gajauser posted image user posted image in seveda bravo mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 876
5.11.2009 21:46:19   
tasa_m
SUPER novičke!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 877
5.11.2009 22:24:23   
dadaegon
drage mamice, se vam opravičujem ,ker se vam tako poretko oglašam. Moram priznat da sem psihično zelo na dnu in da se mi spoh več nič ne ljubi. Hja, naš mali ČUDEŽ GAŠPER je v torek spet mel operacijo na črevikah. To je sedaj že druga operacija v dveh tednih...kaj naj vam še rečem, če zdravniki in sestre nimajo vač besed jih je meni tudi zmanjkalo. Borec v pravem pomenu je.user posted image

Meni je mleko žaluser posted image izginilo,ga nimam več....sem glede tega razočarana ampak sem se sprijaznila.
Vsak večer z možem in hčerko Lariso molimo na glas za našega borca in vse vaše malčke da bodo vsi zdravi in veseli!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 878
5.11.2009 23:48:18   
Rubin.
Andreja user posted image .

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 879
5.11.2009 23:59:35   
Najaa
dadaegon user posted image
Ne sekiraj se za mleko, sam da bo z malim vse dobro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.11.2009 9:09:27   
koala
Rubin, sama praviš da nisi nič posebnega, meni pa se vsaj iz pisanja in vseh preizkušenj ki ti jih postvalja življenje na pot, deluješ kot ena močna trdna skala in počaščena bom če te bom lahko spoznala. Zame si carica.
Pravzaprav ste vse mamice nedonošenčkov, ko nemočno stojite ob teh malih borcih. Vsaka vam čast.

Dedagon, vrjamem da si poleg vsega dobrega za Gašperja želiš tudi da bi lahko pil tvoje mleko, venndar on zdaj  najbolj potrebuje močno mamico, kakšen mlekec pije pa je čisto postranskega pomena. Vsak dan ste v mojih mislih. Veliiiiiiiko pozitivne energije da zmagate ta boj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.11.2009 14:32:28   
emaa
dadaegon naš mali borec je tudi črevesni bolnik, pa so mi rekli, da bo umrl, pa ni, je tudi prestal dve operaciji črevesja, bil hranjen po venskem katetru, danes je velik triletnik in predvsem zdrav. tako, da le ni vse tako črno, glede mleka, če ni, ni, saj bo pa adaptirano pil. 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.11.2009 16:50:20   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

super za tako lepe novičkeuser posted image user posted image Bravo Gajauser posted image user posted image in seveda bravo mamiuser posted image user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.11.2009 16:52:11   
matcar
Dadaegon,še naprej mislim na vas in držim pesti za malega borca!Tebi pošiljamuser posted image user posted image user posted image ,Gašperju pa velik košuser posted image user posted image user posted image !Bodi pogumna in močna še naprej!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.11.2009 17:23:16   
tasa_m
Dadaegon user posted image user posted image za vašo družino in user posted image user posted image za Gašperja! Borec je v pravem pomenu besede.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.11.2009 18:40:57   
Rubin.
Hvala za lepe besede.

Emaa, kako lahko nekdo reče, da bo otrok umrl? Sej pa ne more vedeti. To mi ni jasno. Ko je Zoja bila dve uri pred smrtjo in je izgledala res zelo zelo slabo, praktično je bilo samo srce, ostalo je bila ravna črta, njena zdravnica ni rekla, da bo umrla. In še danes to cenim. Borila se je za njo do konca. Rečt mami, da ji bo otrok umrl, se igrati boga, ne vem to mi je nepredstavljivo.

Koala res je najhujše, stati nemočno ob svojem bolnem otroku. Pa nič ne moreš. Zato je potem malce lažje, ko lahko zanj že kaj storiš, previješ, nahraniš. Tudi jaz bi z veseljem spoznala vse vas, ki mi že tako dolgo stojite ob strani. Mogoče pa nekoč, nekje,....user posted image

Gaja je prešla magičnih 2000g, danes ima 2020g user posted image .

Lep deževen večer vam želim.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.11.2009 18:45:44 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.11.2009 18:53:34   
anajmad
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image . Glej,glede mleka se ne sekirat.Jaz sem bila non stop na Tametilu,molzla sem se po 6x na dan,da mi je vse skupaj počasi vrh glave zraslo. Potem pa so me še sekirali,zakaj nimam več mleka,da sem bila že čisto naveličana. Potem , že na EINT so ji začeli dajati dodatek,ker seveda sem imela premalo mleka. In kaj naj rečem sedaj-čisto nič ji ne fali. Bodi vesela,da je Gaja že tako velika punčka in da že veselo hitite proti domu. Bravo še enkratuser posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.11.2009 18:53:46   
Shorty_
Bravo Gaja!!!!! 2020guser posted image user posted image user posted image

Drugače pa se predobro spomnim kako smo držale pesti za Eminega borca, ko pa fanta danes vidiš pa tudi pomisliš ne da sta bila nedonošenauser posted image user posted image user posted image

Dadaegon...držim pesti da se vse isteče najbolje!!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.11.2009 20:20:59   
Janeja
user posted image Bravo Gaja, punca naša velika. 2kg je pa res ena taka magična meja. Kar tako naprej.
Rubin, si mi res polepšala večer s temi dobrimi novicami. user posted image

Dadaegon, Gašper vas bo še velikokrat takole pozitivno presenetil, boš videla. Če je zdaj, ko je res še majhen, prestal kar dve operaciji v tao kratkem času, vam (nam) je vsem dokazal, da se je odločil boriti do konca - do odhoda v vaš topel dom. Verjemite vanj še naprej, vse bo še dobro. user posted image
Glede mleka se pane sekiraj. Bo vseeno zrastel, ti boš pa manj obremenjena s črpanjem. Zdaj se poskušaj samo malo psihično gor spravit, saj vidiš, da ni vse tako črno... 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.11.2009 20:23:26   
Anonimen
Ej, super user posted image user posted image , zdaj lahko ze pocasi pakiras torbo za domov.

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
7.11.2009 11:39:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Gaja je prešla magičnih 2000g, danes ima 2020g user posted image .

user posted image user posted image user posted image Gaja! Pri taki kilaži sva šle z Niko iz P. Močno držim pesti, da boste tudi vi kmalu skupaj doma.
Nikoli ne bom pozabila dneva, ko je dosegla 2 kili in je še sestra, ki jo je tehtala bila tako vesela, da je kar po hodniku pela, 2 toni, 2 toni. user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.11.2009 18:52:06   
tasa_m
jeeeeiiii, bravo Gaja user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 892
8.11.2009 19:03:10   
**Tinkara78**
Super Gaja!

Jaz sem bila pri dveh kg sprejeta k Živi. Samo zdaj sem že pozabila kak malo je to za videtuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.11.2009 20:46:23   
Irena R.
Rubin pozdravljena. Sem mamica od Filipa, ki je bil dolgo časa sosed od Gaje, na intenzivni negi. Zelo sem vesela, da Gaja napreduje in ji gre na bolje. Gaja je resnično prava borka. Z možem se velikokrat spomniva nanjo. Drživa pesti za Gajo še naprej. Lep pozdrav. Irena

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.11.2009 20:53:05   
Irena R.
Pozdravljene punce. Sem nova in danes prvič na forumu. Tudi sama imam nedonošenčka, ki je star tri mesece (rojen v 29.t). Četrti in petnajsti dan po rojstvu je naš Filip imel operaciji želodčka. Imel je rano na želodčku. Prebolel je sepso in bakterijsko vnetje. Seveda je bil od rojstva dalje na pediatriji, na intenzivni negi (vse pohvale osebju, vsem zdravnikom in sestram, na tem oddelku. Po vseh zapletih in težavah smo 9. oktobra končno prišli domov. Filip pridno papa in raste. Tako, to bi bilo za začetek, na kratko.

Punce, svetujem vam, da čim bolj pozitivno razmišljate in verjamete v vaše malčke. Verjamite v moč povezanosti med mamo in otrokom, ki je edinstvena. Tako sem tudi sama zdržala mučna dva meseca.

Mame zmoremo vse.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.11.2009 7:09:24   
Sulfinija
Bravo Gaja.Res si prava borka.Vse dobro ti želimo.

Mojca,Štefan in mali Val,rojen 9.teden prezgodaj.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Irena R.)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.11.2009 18:14:43   
anajmad
Naša Ula pa je imela 1860 g,ko sva prišle domov. Domov pa sva šle,ker je takrat po porodnišnici razsajal RSV virus. Naša tamala se je v enem tednu iz brčic kar sama naučila dihati. Boš videla,kako te ti otročki nenadoma presnetijo,ko najmanj pričakuješ. Upam,da se boste za božiča že cartali doma.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.11.2009 18:20:29   
Alex01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -za vse male sončke, za mamice in za cele družine.
SREČNO 

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 898
10.11.2009 12:53:30   
Lara73
berem in držim pestke! user posted image user posted image

Gaja čestitke!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 899
11.11.2009 23:20:50   
blondy_81
Pozdravljene,

tukaj se vam javljam prvič. 2.11. sem postala mamica 5 tednov prekmalu rojeni hčerki Manci. Z njo je drugače vse super, je zdrava, lepo se razvija. Imava le en problem:  ves čas samo spi. za hranjenje joo moram zbujat. Ko se prisesa na dojko, nekaj minut res vneto sesa, nato pa zaspi. In ko ona zaspi, je ne morem pod nobenim pogojem zbudit in jo pripravit, da bi kaj pojedla. V porodnišnici ji je teža začela naraščat, doma je pa spet malce padla in ne vem kako naj jo pripravim, da bo več pojedla in začela pridobivat na kilaži. Je mogoče to še posledica zlatenice in bo sčasoma tudi ona bolj zainteresirana za hranjenje?
Ima katera podoben problem? Ne vem kakšne tehnike naj uberem, da jo skušam ohraniti malce dalj časa budno.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?