scorpiogirl
|
Ola! Roberta, sem ti poslala ZS se pa pri ponudbah po Hoferjih in navalu na akcije pomoje ni za bati, da bi bilo kombinezončkov lih za izvoz Fajn, da je bolha spravila nekaj aprilčic na plano, da se malo več javljate/mo Nile, čestitke za nečakinjo pa seveda mamici tudi je pa res tole en mali pikec jst sem včeraj prvič videla našo pikico, ima slikica že častno mesto na steni in zdaj imam malo bolj "občutek" oziroma, mal bolj "verjamem" v tole pa sej jst že težko zgrešim ... mal mi je slabo (lih za še ni, je pa včasih že tam-tam), pa kar nekej že vzhajam mi sploh ni jasno ... v 7 tednu, pa me hlače že tiščijo, če sedim. Večjih skor ne smem dat nase, ker mi bojo dol padle (kadar stojim, mam še čist dost prostora), moje kavbojke pa v službi pod puloverjem kar odpnem doma nisva še nikomur povedala (no, jst sem najboljši prijateljici, ampak to ne šteje ), pa bo najbrž tud to kmalu sledilo, da mi bo lahko brez skrbi tudi na obiskih slabo, pa se mi ne bo treba pretvarjat Malinca, super, da je z Galom vse ok o našem zdravstvu pa ne bom ... jst sicer nimam kakšnih negativnih izkušenj, je pa res, da imam srečo in zelo malo stika z "belimi haljami". MM ima glede tega malo bolj smolo, tako da jih večkrat vidi, ima pa tudi že kar nekaj dogodivščin ... med drugim so mu tudi pozabili dat narkozo pred operacijo Majček, deli z nami podrobnosti pa veselje prvega pregleda, nooooooooooooooooo tko, spet mal delat (kdo bi si mislil ), imejte se krasno, kolikor se da aja, še tole ... sneg gre, glej zunaj sneg gre (pa vsi vozijo kot bi ga blo že cel meter)