Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 20:48:20
|
|
|
|
Najaa
|
A šele pr 6m? Pri nas pa že takoj iz P lahko letiš v zlatarno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 20:53:41
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia nismo ji dali zato da bi bila lepa ...tu na hrvaškem vsaka punčka ima uhane,in meni je zto zeloo lepo..mi je v zlatarni rekla da delajo 6mesevev starim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:02:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Sem vesela za Valentina in Nikico....Najaa, ti pa kar še počivaj, da boš do petka uredu al bi raj v torek?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:02:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DANES PRAZNUJE: NIKICA - PIKICA 9 MESECEV
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:03:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem gledati film...lepoo čvekajte! Moj pikec je izven vročine, mislim pa, d aima sedaj to 6. bolezen, ker ima pikice po obrazu in zg. delu telesa. Tak, da dve muhi na en mah. LAHKO NOČ! Jure mi je pa zdajle zvečer zakuhal. Sicer je čez dan veliko spal, vročina pa je bila zvečer 37.7. Mu nisem dala ničesar za zbijanje, lahko da so samo zobki, lahko pa da je tudi kakšna 6. bolezen prišla naokoli. Upam, da bo noč mirna, ga slišim, ko se v posteljici pogovarja.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:05:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem gledati film...lepoo čvekajte! Moj pikec je izven vročine, mislim pa, d aima sedaj to 6. bolezen, ker ima pikice po obrazu in zg. delu telesa. Tak, da dve muhi na en mah. LAHKO NOČ! Jure mi je pa zdajle zvečer zakuhal. Sicer je čez dan veliko spal, vročina pa je bila zvečer 37.7. Mu nisem dala ničesar za zbijanje, lahko da so samo zobki, lahko pa da je tudi kakšna 6. bolezen prišla naokoli. Upam, da bo noč mirna, ga slišim, ko se v posteljici pogovarja. Za Jurčeka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:09:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem gledati film...lepoo čvekajte! Moj pikec je izven vročine, mislim pa, d aima sedaj to 6. bolezen, ker ima pikice po obrazu in zg. delu telesa. Tak, da dve muhi na en mah. LAHKO NOČ! Jure mi je pa zdajle zvečer zakuhal. Sicer je čez dan veliko spal, vročina pa je bila zvečer 37.7. Mu nisem dala ničesar za zbijanje, lahko da so samo zobki, lahko pa da je tudi kakšna 6. bolezen prišla naokoli. Upam, da bo noč mirna, ga slišim, ko se v posteljici pogovarja. Upam da ne bo kaj hujšega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:09:46
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A šele pr 6m? Pri nas pa že takoj iz P lahko letiš v zlatarno. ni treba zdaj tako grdo...vsak ima svoje mnenje..poznam 5 kolegic punčkam so dale ene že pri 4mesecih...jaz sem počakala da bo 8-..kolegica ima 1leto staro in ji bo zdaj dala prvo 1uho.pol drugo.ker tako veliki baje drugo ne pustijo takoj predrt..kaj pa vem..meni je to všeč.sama sem jih dobila ss 4mesece...je pa res da na hrvaškem se nihče ne zgraža nad tem da punča ima uhane.nasprotno..v sloveniji pa je drugače,pa ne vem zakaj..kolegica ki je dala pri 5mesecih mi je mal prehitro.ampak njena stvar..pa če je slučajno vnetje ušes zlato potegne gnoj ven...ni me treba zdaj napadat,ali se zgražat nad tem..če ji ne bo všeč si vzame ven..ali pa jim starši vzamejo ven...preprosto..kaj hujega tud obstaja,ne pa da se tu zdaj prepiramo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:21:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Sem vesela za Valentina in Nikico....Najaa, ti pa kar še počivaj, da boš do petka uredu al bi raj v torek? whatever. zmente se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:22:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A šele pr 6m? Pri nas pa že takoj iz P lahko letiš v zlatarno. ni treba zdaj tako grdo...vsak ima svoje mnenje..poznam 5 kolegic punčkam so dale ene že pri 4mesecih...jaz sem počakala da bo 8-..kolegica ima 1leto staro in ji bo zdaj dala prvo 1uho.pol drugo.ker tako veliki baje drugo ne pustijo takoj predrt..kaj pa vem..meni je to všeč.sama sem jih dobila ss 4mesece...je pa res da na hrvaškem se nihče ne zgraža nad tem da punča ima uhane.nasprotno..v sloveniji pa je drugače,pa ne vem zakaj..kolegica ki je dala pri 5mesecih mi je mal prehitro.ampak njena stvar..pa če je slučajno vnetje ušes zlato potegne gnoj ven...ni me treba zdaj napadat,ali se zgražat nad tem..če ji ne bo všeč si vzame ven..ali pa jim starši vzamejo ven...preprosto..kaj hujega tud obstaja,ne pa da se tu zdaj prepiramo a sem kaj grdo rekla? Sam povem. Zadnjič pri P se je ena mamica hvalila, kako je dala punčki pri 2m uhančke... tako da očitno lahko takoj iz P letiš h zlatarju, da bo otrok lep.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:23:10
|
|
|
|
Najaa
|
Jurček, pocajti se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:26:04
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz pa ne bom komentirala. Midve z Lijo pa se greva v ponedeljek tetovirat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:26:14
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem gledati film...lepoo čvekajte! Moj pikec je izven vročine, mislim pa, d aima sedaj to 6. bolezen, ker ima pikice po obrazu in zg. delu telesa. Tak, da dve muhi na en mah. LAHKO NOČ! Jure mi je pa zdajle zvečer zakuhal. Sicer je čez dan veliko spal, vročina pa je bila zvečer 37.7. Mu nisem dala ničesar za zbijanje, lahko da so samo zobki, lahko pa da je tudi kakšna 6. bolezen prišla naokoli. Upam, da bo noč mirna, ga slišim, ko se v posteljici pogovarja. Upam da ne bo kaj hujšega ej ka za t 6.boleznijo zbolijo vsi otrci, al kkko je že s tem?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:27:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej ka za t 6.boleznijo zbolijo vsi otrci, al kkko je že s tem? men je P. rekla da ni rečeno, da zboli. Po tem sklepam da ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:27:12
|
|
|
|
NoBady
|
fajt fajt fajt !!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:28:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa ne bom komentirala. Midve z Lijo pa se greva v ponedeljek tetovirat ti ti ti, midve pa po piersing. To je tud moderno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:28:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa ne bom komentirala. Midve z Lijo pa se greva v ponedeljek tetovirat ti ti ti, midve pa po piersing. To je tud moderno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:29:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A šele pr 6m? Pri nas pa že takoj iz P lahko letiš v zlatarno. ni treba zdaj tako grdo...vsak ima svoje mnenje..poznam 5 kolegic punčkam so dale ene že pri 4mesecih...jaz sem počakala da bo 8-..kolegica ima 1leto staro in ji bo zdaj dala prvo 1uho.pol drugo.ker tako veliki baje drugo ne pustijo takoj predrt..kaj pa vem..meni je to všeč.sama sem jih dobila ss 4mesece...je pa res da na hrvaškem se nihče ne zgraža nad tem da punča ima uhane.nasprotno..v sloveniji pa je drugače,pa ne vem zakaj..kolegica ki je dala pri 5mesecih mi je mal prehitro.ampak njena stvar..pa če je slučajno vnetje ušes zlato potegne gnoj ven...ni me treba zdaj napadat,ali se zgražat nad tem..če ji ne bo všeč si vzame ven..ali pa jim starši vzamejo ven...preprosto..kaj hujega tud obstaja,ne pa da se tu zdaj prepiramo Ne da mi žilica miru da ne bi kaj napisala resnnično...ko si napisala da pač imajo vse punčke že uhane aja to pol pomeni da morejo imet vse punčke že uhane??Halo imam že veliko punco pa nisem nikoli res nikoli pomislila da bi dajala takemu malemu otroku uhana...nis nikol pomislila kaj se lahko zgodi...da pa zlato vleče vnetje haloo pa dej nehaj no prosim pol je najbolje da grem drugič ko bo imela katera od mojh punc vnetje rečem da naj mi napišejo zlato ok ne bom več dovolj sem povedala sej bi še lahko kaj amapk ok bom raje se mal zadržala ampak tole pa mi potegne živc a misliš da je tvoji princeski to všeč da jo ne boli itd...lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:29:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady fajt fajt fajt !!! ne, ne, malo se samo hecamo brez zamere. Samo o tatuju pa res študirava
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:29:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej ka za t 6.boleznijo zbolijo vsi otrci, al kkko je že s tem? men je P. rekla da ni rečeno, da zboli. Po tem sklepam da ne a tako...nisem bla ziher se mi je zdel da sem nekje zasledila da do nevem kirga meseca vsi zbolijo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:29:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady fajt fajt fajt !!! chicken fajt se reče!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:30:54
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem gledati film...lepoo čvekajte! Moj pikec je izven vročine, mislim pa, d aima sedaj to 6. bolezen, ker ima pikice po obrazu in zg. delu telesa. Tak, da dve muhi na en mah. LAHKO NOČ! Jure mi je pa zdajle zvečer zakuhal. Sicer je čez dan veliko spal, vročina pa je bila zvečer 37.7. Mu nisem dala ničesar za zbijanje, lahko da so samo zobki, lahko pa da je tudi kakšna 6. bolezen prišla naokoli. Upam, da bo noč mirna, ga slišim, ko se v posteljici pogovarja. Upam da ne bo kaj hujšega ej ka za t 6.boleznijo zbolijo vsi otrci, al kkko je že s tem? Kolkr je men znano vsi, samo eni nimajo vročine pa pikic ( se ne pokaže na vn oz. je lažja oblika), eni pa ja. Baje naj bi jo vsi enkrat preboleli in potem je ne dobiš več. Lahko pa da imam napačne informacije. Naš je imel tri dni vročino od 37,9- 39,7 Po treh dneh je dobil pikice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:32:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej ka za t 6.boleznijo zbolijo vsi otrci, al kkko je že s tem? men je P. rekla da ni rečeno, da zboli. Po tem sklepam da ne a tako...nisem bla ziher se mi je zdel da sem nekje zasledila da do nevem kirga meseca vsi zbolijo... včasih sploh ne veš, da je to to. Tija je mela vročino in pol pikice, pa sem misla da ima pikice ker ji je vroče... eh kr neki no, pol sem pa dojela, da je to 6. bolezen. Takrat sem bla prvič mami. HEC!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:33:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Ne da mi žilica miru da ne bi kaj napisala resnnično...ko si napisala da pač imajo vse punčke že uhane aja to pol pomeni da morejo imet vse punčke že uhane??Halo imam že veliko punco pa nisem nikoli res nikoli pomislila da bi dajala takemu malemu otroku uhana...nis nikol pomislila kaj se lahko zgodi...da pa zlato vleče vnetje haloo pa dej nehaj no prosim pol je najbolje da grem drugič ko bo imela katera od mojh punc vnetje rečem da naj mi napišejo zlato ok ne bom več dovolj sem povedala sej bi še lahko kaj amapk ok bom raje se mal zadržala ampak tole pa mi potegne živc a misliš da je tvoji princeski to všeč da jo ne boli itd...lahko noč leo*tia jaz sem imela (no, jih imam še zdaj ) grozne težave z ušesi ( nekje od 3.leta starosti-non stop vnetja.), pa sem dobila uhane pri letu dni (za 1.roj.dan) ker je bila takrat pač to moderno . In zaradi tega nisem imela nič manj vnetih uh. Še kako bi bilo fajn, če bi bilo res da zlato vleče vnetja ven. Pol verjemi da bi jaz bila vsa popikana, sam da ušesa nebi bolela , ker bolečina pri vnetju je hujša kot 1000 .
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.11.2009 21:40:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 21:49:00
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Ne da mi žilica miru da ne bi kaj napisala resnnično...ko si napisala da pač imajo vse punčke že uhane aja to pol pomeni da morejo imet vse punčke že uhane??Halo imam že veliko punco pa nisem nikoli res nikoli pomislila da bi dajala takemu malemu otroku uhana...nis nikol pomislila kaj se lahko zgodi...da pa zlato vleče vnetje haloo pa dej nehaj no prosim pol je najbolje da grem drugič ko bo imela katera od mojh punc vnetje rečem da naj mi napišejo zlato ok ne bom več dovolj sem povedala sej bi še lahko kaj amapk ok bom raje se mal zadržala ampak tole pa mi potegne živc a misliš da je tvoji princeski to všeč da jo ne boli itd...lahko noč leo*tia jaz sem imela (no, jih imam še zdaj ) grozne težave z ušesi ( nekje od 3.leta starosti-non stop vnetja.), pa sem dobila uhane pri letu dni (za 1.roj.dan) ker je bila takrat pač to moderno . In zaradi tega nisem imela nič manj vnetih uh. Še kako bi bilo fajn, če bi bilo res da zlato vleče vnetja ven. Pol verjemi da bi jaz bila vsa popikana, sam da ušesa nebi bolela , ker bolečina pri vnetju je hujša kot 1000 . sem brskala po netu,in sem zasledila da je P mamici povedo da naj da punčki uhane,ker je imela skoz vnetja.in je dala in se je popravilo..bom poskusila poiskat...jaz nisem dala zato,ampak ker hočem da jih ima in mi je to lepo...soseda je dala maloj s 4mesece..sedakj bo stara 3 leta in ji take velike uhane not dajejo da groza..tiste debele,da ji revici uhlje dol vleče in se ji gnoji..jaz sem reklače se bo gnojilo gredo ven uhani in pika..kolegica zdaj s tamalo tud gre..stara je kot tia...razumem da bi samo jaz dala da bi se zgražale,ampak vse ki jih poznam so dale že zelo zgoda..saj pa ni pomembno...ena je napisala da se je mamica neka hvalila da je s 2meseca dala punčki uhane..to je res ....mi je lepše če ima 8mesečna punčka,kot pa 2 mesečna ..in vse več mamic ki jih poznam luknja že s 6mesecov,ker baje dajo obe uhlji preluknjat...brezveze debatirat ker vsaka ima svoje mnenje glede tega.meni je všeč in pika...če pa tiji kdaj ne bo si lahko vzame ven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......