|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
6.11.2009 23:04:32   
NoBady
Čer.. vam zaželim vsem skupaj lepo mirno noč...  Taj spet ni hotu sam zaspat v pojstlci zvečer in sem ga pustila jokat... jaoo kak mi je blo hudo, ampak dans sm jst zmagala...še dober da ni dolgo jkal, če ne bi se ga usmilila...evo par dni je bil bolan je bil bogi smo ga cartali in je že konc je že razvajen, že ve kako kaj dosežit...ma sej druga še gre, sam da bo lepo zvečer sam zaspal in bo vredu.. čez dan pa tud men paše da se mal pocartam z njimuser posted image samo ko ne vem če razume pol da zvečer ni isto kt čez dan... user posted image ... šiba mi pa že ful, hitro se uči kobacat, pa kr za vsako stvar se zdej prime in bi kr na noge šou... to mu rata samo v pojstlci zaenkrat, drugje še ne upa čist...no sej ko se bo začel boj pa tut buške se men zdi....ker ga kr vrže... do zdej je na mehko prileteluser posted image

lahko noč!!!

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.11.2009 0:37:41   
mama_milchy
se vidi, da je vikend in seveda user posted image doma, pa se pri vseh hiše tresejo user posted image user posted image user posted image sej prav, da bo spet kmalu kaka user posted image ...

nič, sem prišla samo lahko noč zaželet; sem pridno vse pobrisala, pomila, kopalnico zglancala, cunje pobrala in user posted image , druge dala prat user posted image in tak je to....pa še lase sem si umila, da bojo lepi, čisti.....sej jutri bo spet treba isto...se mi zdi da ko zjutraj ustanem, stisnem gumb replay in gremo pesem prejšnjega dne.....

aja, Lea je ugotovila, da se lahko ob kavču dvigne, ob postelji, ob stolici; sedi na riti in pol veselo po riti poskakuje do recimo postelje, se prime in hop na noge; tko da bo pri nas še veselo....no, v stajici se pa ne upa dvignit, ko je una mreža in ji beži....

zdaj pa grem vodoravno in cela postelja je samo mojaaaaaaaaaaaaa

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.11.2009 8:27:54   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: novo

evo, se oglasim in kr grem, ker sem si našla delo in čistim hladilnik, ki je katastrofaln.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Niko in Valentina, čim daljše vikendsko spanje user posted image user posted image user posted image user posted image al pa vsaj lepe sanje.

Sm kr slabe volje dans, sem očitno vremensko pogojena, pa čistim, da izpiham slabo voljo. user posted image user posted image user posted image

lahko noč, pa eno bolho za pomoč! user posted image

Vau, od kje vam puncam tako pozno zvečer volja do čiščenja? user posted image
Za mene velja, ko je ura enkrat 20:00 je konec z delom. user posted image
Res. Kar se pa tiče čiščenja pa še prej zaključim.
Svaka čast no, ker res ne vem kaj bi me pripravlo do tega, da bi šla zdejle pucat hladilnik, po tleh pomit....
Mogoče kakšen kupček €. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej je nimam ponavadi, sam se mogla, čez dan skoraj nič ne naredim. user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.11.2009 8:32:18   
novo
no, pa dobro jutro, kljub vremenu.
Mi smo spali do 7-ih, se mi zdi, da sem prerojena. user posted image user posted image user posted image
Vikend, ki je kot vsaki dan, le da je user posted image   doma in je vse lažje naredit.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.11.2009 8:32:58   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

se vidi, da je vikend in seveda user posted image doma, pa se pri vseh hiše tresejo user posted image user posted image user posted image sej prav, da bo spet kmalu kaka user posted image ...

nič, sem prišla samo lahko noč zaželet; sem pridno vse pobrisala, pomila, kopalnico zglancala, cunje pobrala in user posted image , druge dala prat user posted image in tak je to....pa še lase sem si umila, da bojo lepi, čisti.....sej jutri bo spet treba isto...se mi zdi da ko zjutraj ustanem, stisnem gumb replay in gremo pesem prejšnjega dne.....

aja, Lea je ugotovila, da se lahko ob kavču dvigne, ob postelji, ob stolici; sedi na riti in pol veselo po riti poskakuje do recimo postelje, se prime in hop na noge; tko da bo pri nas še veselo....no, v stajici se pa ne upa dvignit, ko je una mreža in ji beži....

zdaj pa grem vodoravno in cela postelja je samo mojaaaaaaaaaaaaa

user posted image

Pridna!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.11.2009 9:37:19   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. user posted image

Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?!
Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. user posted image
Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh.
Sadje jogurti, skutke so za malice.
Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm

Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? user posted image

Ja men ni ratal kruha kupt za malega, ker midva ga ne jeva.
dRUGAČE SM MISLNA NARDIT PA TKO K S PIŠKOTI. Vrelo vodo čez zdrobljene piškote zlijem, počakam da se ohladi, pol pa dodam AM.
Ja mi še nismo probal pravega mleka.
Bomo decembra mal sprobal.

ne jesta sploh kruha? a veš da pa še nobenega ne poznam, jaz si skor življenja ne predstavljam brez kruha ... user posted image user posted image user posted image kaj pa nadomesti kruh?user posted image potem tudi paštete, sirčke, salame, kko se to je? .. mgoče butasto uprašanje a nimam blage vezeuser posted image

Ga skoraj ne jeva.
Na mesec pojeva en ržen pol kg hlebček in en paket toasta. Ne vem kako je to uspel. Ne namerno. Ko smo bili letos na Tajskem sem tri tedne nejedla kruha in mi sploh ni več pasal in potem sva ga še nekaj kupovala za user posted image , pa je vedno splesnil. Tako da toast za kakšen tatarski biftek, pa ržen za user posted image , da si marmelado namaže.
Paštet pa salam, ki niso domače tudi ne jeva, ker sva gledala dokumetarc in ne morem več pogoltnt paštete, ko se spomnim. Moj pa eno turistično na mesec še poje.
Sirčke pa obožujeva, jih pa jeva skupaj s kakšnimi bobi palčkami, krekerji, ali pa slanim mixom.
Skratka ni blo namerno, eno leto nazaj si tudi jaz nisem predstavljala kako to zgleda, pa je kar samo od sebe prišlo. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.11.2009 9:53:30   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. user posted image Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.11.2009 10:00:35   
felix7

Ga skoraj ne jeva.
Na mesec pojeva en ržen pol kg hlebček in en paket toasta. Ne vem kako je to uspel. Ne namerno. Ko smo bili letos na Tajskem sem tri tedne nejedla kruha in mi sploh ni več pasal in potem sva ga še nekaj kupovala za user posted image , pa je vedno splesnil. Tako da toast za kakšen tatarski biftek, pa ržen za user posted image , da si marmelado namaže.
Paštet pa salam, ki niso domače tudi ne jeva, ker sva gledala dokumetarc in ne morem več pogoltnt paštete, ko se spomnim. Moj pa eno turistično na mesec še poje.
Sirčke pa obožujeva, jih pa jeva skupaj s kakšnimi bobi palčkami, krekerji, ali pa slanim mixom.
Skratka ni blo namerno, eno leto nazaj si tudi jaz nisem predstavljala kako to zgleda, pa je kar samo od sebe prišlo. user posted image

ja, sej pravijo, da bi morali kruh in krompir umakniti z jedilnika, ampak v naši kulturi je to osnova. Kaj pa potem zajtrkuješ?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.11.2009 10:04:06   
Lolita23
Živjo!!!

Ma bogi vsi, ki ste bolani, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo standardno bzdni že od 6, ampak danes kar paše, ker pospravljam, likam, perem, ko nora, to je edina bedna stran dopustauser posted image

Drugače pa se mi Tjaša zbuja zadnje 4 dni na uro ali  dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj najeuser posted image user posted image user posted image Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojmauser posted image user posted image To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.11.2009 10:48:19   
KOKICA32
Dan!!!

Mi smo brez vročineuser posted image !!! Upam, da tako tudi ostane.

>Vidim, da zvečer niste bile aktivne.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.11.2009 10:50:47   
trezika
Dan!

Imam eno vprašanje:

Kako naj Maruši omilim kašelj? Saj ne kašlja veliko, ampak takrat ko pa kašlja pa ponavadi bruha zraven se očitno ne more odkašljat kr zbruha ogromno sluzi zraven... vročine dans nima več, z noseka ji pa še vedno teče... zdaj me je vsakokrat strah ko začne kašljat

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.11.2009 10:51:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kako butasto vreme,.,.,...kaj boste počele?..
no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej  k meni....tako da...se pišemo kasno....

nč... user posted image bi morali nekam iti, pa je moj SPET zadržan v službi, sestankujejo z nekim Izraelcem... jooooooooooooj, mah se ne smem jezit, od jeze rit raste user posted image

A pol niste šli?

ne. in valda sem bla jezna... pa sem spet "tagrda" izpadla, ker on pač dela cele dneve, pol pa še jest težim user posted image

Kako mi je pa tole znano!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.11.2009 10:52:22   
KOKICA32
Grem....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.11.2009 10:53:01   
trezika

adijo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.11.2009 11:04:06   
Najaa

Evo, pa še zaključek! MOŠKI user posted image user posted image user posted image , se vidi, da so iz Marsa.user posted image

A tvoj tud? Mogoče se z mojim poznata, ker moj je res čistokrvni marsovec. user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.11.2009 11:04:14   
spps

Dan!!!

Mi smo brez vročineuser posted image !!! Upam, da tako tudi ostane.

>Vidim, da zvečer niste bile aktivne.user posted image

user posted image user posted image user posted image po vsej verjetnosti ne bo vročine user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.11.2009 11:05:20   
spps

kam greš? jaz grem mal pospravi, dok mali spi , pa kosilo skuhat, da imam pol mir, če sličajn, kdo pride, ker ima možek RD.

čaw :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.11.2009 11:06:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ne jesta sploh kruha? a veš da pa še nobenega ne poznam, jaz si skor življenja ne predstavljam brez kruha ... user posted image user posted image user posted image kaj pa nadomesti kruh?user posted image potem tudi paštete, sirčke, salame, kko se to je? .. mgoče butasto uprašanje a nimam blage vezeuser posted image

Jaz skoraj eno leto nisem jedla kruha, pa se da. Čist z lahkoto,sam odmislit ga moraš. Pol se pa itak tak navadiš brez njega. da ti je čudno, ko ga kak košček poješ. user posted image
Kaj sem jedla... takrat sem bila najprej na ločevalni in sem zajtrkovala sadje, kasneje pa kosmiče z mlekom ipd. Paštete, sirčke in salame sem tud črtala. user posted image Edino sir ne no, sem ga pa jedla v solati... o njami solata s tuno in zelenjavo. user posted image
user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.11.2009 11:07:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!

Imam eno vprašanje:

Kako naj Maruši omilim kašelj? Saj ne kašlja veliko, ampak takrat ko pa kašlja pa ponavadi bruha zraven se očitno ne more odkašljat kr zbruha ogromno sluzi zraven... vročine dans nima več, z noseka ji pa še vedno teče... zdaj me je vsakokrat strah ko začne kašljat

Daj ji kaj toplega na prsa, namaži z materino dušico ipd., veliko naj pije...
Če bruha sluz je to super, da ne boš misla, da je slabo. Ker vsaj ven pride in se ne nabira v njej in ji je pol ziher lažje. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.11.2009 11:09:05   
Najaa
Valentin super za brez vročine! user posted image

Nika je tudi boljša, zdaj je že drugi dan brez vročine in če ne bi jaz bila bolana, bi šle lahko ven. Sam... jaz sem še vedno povožena. user posted image

spps kaj bo dobrega?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.11.2009 11:32:26   
yania
ojla..

evo spanje mame uredu, ker je oči prevzel otroke, tako da do pol enajstih user posted image user posted image user posted image ...čeprav sem težko zaspala včeraj, pa zbujala ponoči, po mojem je  bila kava kriva-popoldanska...

Drugače pa me kr kap zadeva, naš miško se je odločil da bo  danes spal le do 5.05 user posted image -.....grozno..pa ne vem, kaj naj naredim...sem razmišljala, da bi ga ko gre ob 20.00 spat, da ga pač ob ene 22.00 dvignem in skupaj tipkava tule na RR do ene 1.00 user posted image user posted image .....ne sej ne..sam , res ne vem, kaj bi naredili, ker ob 5.00 pa res ne bom tule v kuhinji na peni z njim visela...

danes dobimo ene prijatelje na kosilo , tako da zdaj še šibnem v citija po ene stvari...
lepo bodite....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.11.2009 11:33:27   
yania
Sem vesela za Valentina in Nikico....Najaa, ti pa kar še počivaj, da boš do petka ureduuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.11.2009 11:44:10   
mama_milchy
Živijo,

evo mi smo nazaj z dopoldanskega sprehoda; smo šli mal po gozdu nabirat jesen (liste, želode in podobno) za vrtec; Lea je svoje pol urce odspala lih da sem cunje obesla; zdaj se pa nekaj repenči na tatija; Žigec pa je šel k svoji nani, ko ji ob sobotah pomaga okoli ptičkov; mami pa gre kuhat sam je idej zmankalo user posted image

za bubane user posted image user posted image user posted image

za zdrave user posted image user posted image user posted image

za mamice in tatije user posted image user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.11.2009 12:44:56   
PERSIDA
DANES PRAZNUJE:

NIKICA - PIKICA  9 MESECEV

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.11.2009 12:56:59   
Najaa
o sej res, čestitke draga moja Nika! user posted image user posted image user posted image Tortica je pa že na hladnem v hladilniku. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......