yania
|
čer... pikapoke za Jurčka.. Nikica , Tomaž in Anže, vse najboljše ..... No, mene je prej skoraj kap, ampak, samo da je mimo...a kaj je bilo? Naš miško je danes spet veliko jedel in pil...no in ob 17.30 sem mu zmiksala še skuto in pol kakija (vanilija-trdi), pa je vse popapal, skupaj enih slabih 200ml...no in po kopanju ga dam v vrečo in večerja- mleko...spil je enih 180ml....kupčka ni hotel podreti, sploh ne, preveč utrujen. To se nam večkrat zgodi in ni nikoli bilo problema... no, po enih 20 minutah pa kričeč jok, pa tišina, pa spet jok, pa tišina..letim v sobo- tamal cel v kozlanju... po laskah,učkah, ma povsod,,,vsa tresoča ga dvignem , nesem direkt v banjo in ga tam slačim in hkrati točim vodo da je vsej dihal lahko, ker je imel vse v ustih, nosu,,,ma grozno...no in še dobro da sem imela še eno vrečo (74 sem zadnjič oprala in pospravila, in točno ta nam je prišla spet prav),,,no in ga držim v naročju,,,,pa ga damo ajat, po 10 minutah spet jok- ponovno pobruhan, tokrat je bruhal iz boka, in HB ni šlo spet po obrazu... ...jooooojjjj....spet umivanje , preoblačenje, in pade 3.vreča, velikosti 86....HB, da jih imam toliko, ko smo jih nekaj dobili na posojo......mali čist utrujen, da je kar na previjalni mi potem zaspal...no zdej ima tretjič poštimano posteljo in 3x je bil danes kopan...upam da zdej bo... očitno je bila kriva skuta, namreč , že ko sem jo odprla, je tako malo po vinu smrdelo, kot da ni več čist ok, čeprav sem že večkrat jo kupila in kdaj je bila tudi takega vonja, pa ni bilo problema,,,po mojem je bolj krivo to, da je bilo preveč enega kompota danes pa sadje pozno popoldan....tega zagotovo več ne dobi....po 17.uri bo pač mlečna kaša in pred spanjem mleko...zagotovo...joj, kakšen je bil revček, se sploh ne smem spomniti....še dobro da smo bili gor, da nismo kaj dol bili pri naših, sej bi se zadušil....sej ga redko kdaj pustim samega, mogoče če grem dol na kosilo, in on ravno zaspi in sem ziher da bo spal, čeprav od danes tudi tega ne naredim več, oz.vklopim baby fon... aja, alergija na kaki ne, ker ga je že jedel, skuto pa tudi že velikokrat... drugače pa je dan bil odličen...smo imeli obiske na kosilu, šli na en sprehod...luštno... glede srečanja pri meni...meni je vseeno, samo rečte....Najaa, ti lahko samo petek?aja, 13.11. imava FT ob 10.30, to traja slabo urco, pa to je ravno petek...ja meni je vseeno, lahko petek, samo ob 12.ih, da zaziher prideva domov....predlagajte...