|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
7.11.2009 23:06:07   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

če lahko..samo jo obrnite ker jaz ne morem,ker sem na sestričninem računalnikuuser posted image pa še ena..to sliko prosim za seznam..
user posted image

Luštna...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.11.2009 23:20:43   
yania
Oj...Im back!

Tia, luškana....kake očke ima lepe...

kaj so vse že v postelji danes, al so se tete Yanie ustrašle, ko sem mal nazaj napadlauser posted image ...pa sej nisem no...user posted image

kaj mmmc, ne moreš spat?
bova kako rekle?

jaz sem pila popoldansko kavo-ob 16ih, in to je to...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.11.2009 23:21:38   
yania
cici tudi lahko kako reče...?!

ups, mislila sem CIMI....

< Sporočilo je popravil yania -- 7.11.2009 23:22:04 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.11.2009 23:28:48   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ja bogi Timon. A je mal preveč jedu? user posted image Mogoče je pa res skuta kriva. Revček, upam da se ne bo ponovilo. user posted image user posted image user posted image

Nika ima pa najraje od vsega suhe slive. itak,če so pa sladke... In danes je jedla skuto s slivami in je ful pojedla in se pol lepo pokakala. user posted image

ja bošček Timi, samo da se je dobro izteklo user posted image user posted image user posted image
za Nikico pa user posted image user posted image user posted image , boš vidla, kar naenkrat bo jedla kot tavelika user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.11.2009 23:29:05   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj...Im back!

kaj so vse že v postelji danes, al so se tete Yanie ustrašle, ko sem mal nazaj napadlauser posted image ...pa sej nisem no...user posted image

kaj mmmc, ne moreš spat?
bova kako rekle?

jaz sem samo prišla prebrat, kaj se dogaja, se odpravljam spat. Sem morala še čopiče oprat, ker SPET packam user posted image
Leo*Tia, glede uhančkov... a so meni všeč ali ne, sploh ni važno. Ti si se tako odločila, pa se lahko cel RR na glavo postavi. Predlagam, da se debata o uhančkih zaključi, ker je brezpredmetna.

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.11.2009 23:40:01   
yania
ooo...kaj pa spet ustvarjaš?...

komaj čakam da bomo jelenčke oblekli.....user posted image user posted image user posted image

nočko...lepe sanje,,, 

< Sporočilo je popravil yania -- 7.11.2009 23:47:37 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
8.11.2009 8:24:04   
Lolita23
Živjo!!!

Mi opet budni in za nami spet katastrofalna noč.

Včeraj sem napisala, pa mi ni nobena dala svojega mnenja, zato bom danes spet:user posted image user posted image user posted image

Tjaša se mi  zbuja zadnje 5 dni na uro ali  dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stokauser posted image user posted image user posted image user posted image ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj najeuser posted image user posted image user posted image Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojmauser posted image user posted image To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.

Kakih uhanov pa to-no comment.

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
8.11.2009 8:33:19   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Oj...Im back!

kaj mmmc, ne moreš spat?
bova kako rekle?

jaz sem samo prišla prebrat, kaj se dogaja, se odpravljam spat. Sem morala še čopiče oprat, ker SPET packam user posted image
Leo*Tia, glede uhančkov... a so meni všeč ali ne, sploh ni važno. Ti si se tako odločila, pa se lahko cel RR na glavo postavi. Predlagam, da se debata o uhančkih zaključi, ker je brezpredmetna.

toćno tako, postavljajo se pa itak sama take debate, da ne pridemo nikamoruser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
8.11.2009 8:34:29   
spps
Dobro jutrouser posted image

Lolita, probaj res podojit pred kopanjem, mogoče je kasneje preutrujena ali pa ne dobi dovolj mleka.
drugače ti ne znam pomagat.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
8.11.2009 8:50:20   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutrouser posted image

Lolita, probaj res podojit pred kopanjem, mogoče je kasneje preutrujena ali pa ne dobi dovolj mleka.
drugače ti ne znam pomagat.

Hvala.Bom poskusila še to.

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
8.11.2009 8:52:42   
tasa_m

ooo...kaj pa spet ustvarjaš?...

komaj čakam da bomo jelenčke oblekli.....user posted image user posted image user posted image

nočko...lepe sanje,,, 
mi pa Twetya user posted image user posted image user posted image
Če pa se kje srečava, pa bova imele skoraj cel živalski vrst. Men je moj včeraj rekel da sem oslica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
8.11.2009 8:54:27   
tasa_m
dobro jutro.

Bi pisala pa se mi je nekdo pod kavč zagozdil user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
8.11.2009 9:14:45   
Najaa
DOBRO JUTRO.

Bi pisala, pa se mi ne da. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 8.11.2009 9:16:30 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.11.2009 9:28:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Včeraj sem napisala, pa mi ni nobena dala svojega mnenja, zato bom danes spet:user posted image user posted image user posted image

Tjaša se mi  zbuja zadnje 5 dni na uro ali  dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stokauser posted image user posted image user posted image user posted image ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj najeuser posted image user posted image user posted image Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojmauser posted image user posted image To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.

Poskusi kot si rekla, pa boš vidla.
Ima pa Nika tud ene fore take zadnje čase, ko se ponoč zbudi in je, pol me pa na enkrat ful odrine. Pa bradavice mi ful grize. user posted image Me prav bolijo, res po dolgem času. Naša čist možno, da je lačna, ker ne je veliko GH, sam pred spanjem se ful naje, tak da mi ni jasno. Če boš ugotovila, kaj je povej.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.11.2009 9:28:59   
tasa_m

DOBRO JUTRO.

Bi pisala, pa se mi ne da. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.11.2009 9:29:39   
mama_milchy
Dobro jutro;

da ne boste pozabli na slavčka http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/maja-zilavec-je-kot-kaze-vzburila-damjana-murka.html

user posted image user posted image user posted image

evo grem čitat za nazaj, da vidim kaj se je snoči dogajalo tle; aja, prej si pa grem po user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.11.2009 9:40:14   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

DOBRO JUTRO.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o tasa user posted image user posted image user posted image se skrivaš, kaj? A se tebi kaj da danes pisat?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.11.2009 9:41:37   
Najaa
mamaM po treh dneh sem si skuhala kavo, ne rabiš takih linkov dajat, ko mi slabo rata. user posted image

No a bomo kako rekle na hitro, da ne bom sama pila user posted image ??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.11.2009 9:42:17   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Oj...Im back!

kaj mmmc, ne moreš spat?
bova kako rekle?

eh škoda, jaz pa še nisem folgala nič napisat user posted image user posted image user posted image no, saj mi ni treba, ker je moje mnenje že itak bolj ali manj bilo ubesedeno user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.11.2009 9:44:04   
tasa_m

DOBRO JUTRO.

o tasa user posted image user posted image user posted image se skrivaš, kaj? A se tebi kaj da danes pisat?

malo sem v ilegali ja user posted image
Ne,ne da se mi nič. Ampak se bo mi moglo dat, ata je zelo,zelo bogi user posted image to pa je ko nimaš mere pri alkotu user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.11.2009 9:46:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
da ne boste pozabli na slavčka http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/maja-zilavec-je-kot-kaze-vzburila-damjana-murka.html

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
sem pa ga v petek videla v mestu user posted image Suhi je tak,da se bo zlamal.

Dela pa v eni kavarni v Mb. in sem rekla da ko ga vidim,da je v službi..grem na kafe. Ker to pa bi res rada doživela. Še sreča, da imam digitalca stalno skup..naju bo kdo lahko poslikal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image On pa bi bil v 9.nebesih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.11.2009 9:46:14   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

meni samo zobki padejo na pamet in da se rabi malo pocrkljat

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.11.2009 9:47:53   
Najaa

DOBRO JUTRO.

malo sem v ilegali ja user posted image
Ne,ne da se mi nič. Ampak se bo mi moglo dat, ata je zelo,zelo bogi user posted image to pa je ko nimaš mere pri alkotu user posted image user posted image

a je martinoval? Pol bo pa danes še en dojenček pr bajt. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.11.2009 9:48:13   
Najaa
oooo feliša kaj si pa ti tak zgodnja?? 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.11.2009 9:49:25   
tasa_m
a je martinoval? Pol bo pa danes še en dojenček pr bajt. user posted image user posted image user posted image
ma s službo so šli mal ven in nima podna user posted image
Danes? Mislim, da imam 2 dojenčka vsak dan user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......