|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 7.11.2009 17:14:56
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?! Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh. Sadje jogurti, skutke so za malice. Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? Ja men ni ratal kruha kupt za malega, ker midva ga ne jeva. dRUGAČE SM MISLNA NARDIT PA TKO K S PIŠKOTI. Vrelo vodo čez zdrobljene piškote zlijem, počakam da se ohladi, pol pa dodam AM. Ja mi še nismo probal pravega mleka. Bomo decembra mal sprobal. ne jesta sploh kruha? a veš da pa še nobenega ne poznam, jaz si skor življenja ne predstavljam brez kruha ... kaj pa nadomesti kruh? potem tudi paštete, sirčke, salame, kko se to je? .. mgoče butasto uprašanje a nimam blage veze Ga skoraj ne jeva. Na mesec pojeva en ržen pol kg hlebček in en paket toasta. Ne vem kako je to uspel. Ne namerno. Ko smo bili letos na Tajskem sem tri tedne nejedla kruha in mi sploh ni več pasal in potem sva ga še nekaj kupovala za , pa je vedno splesnil. Tako da toast za kakšen tatarski biftek, pa ržen za , da si marmelado namaže. Paštet pa salam, ki niso domače tudi ne jeva, ker sva gledala dokumetarc in ne morem več pogoltnt paštete, ko se spomnim. Moj pa eno turistično na mesec še poje. Sirčke pa obožujeva, jih pa jeva skupaj s kakšnimi bobi palčkami, krekerji, ali pa slanim mixom. Skratka ni blo namerno, eno leto nazaj si tudi jaz nisem predstavljala kako to zgleda, pa je kar samo od sebe prišlo. zanimivo in vsekakor zdravo... jst raje ne razmišljam kolko ene svinarije pojemo...
|