![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:27:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa bubi..........paket iz pikapolnice je prišel danes. zanimiva je tista podlaga za risanje, edino kar me je zmotilo (predvsem na ceno) je to, da je priloženo samo eno pisalo. seveda jih lahko kupiš. posebej. eh, saj ne rabiš teh pisal. Vzami navadno gobico, čopič,... pač nekaj, kar v vodo namočiš. Otroci pa bodo itak kar poslinili in razmazali Mi še nismo nabavili, bo dedek Mraz o tem razmislil pri nas je že razmislil in kar naročil...... A pol se dedek mraz zdaj s tem igra, dokler ne preda naprej al je samo firbec pasel jaz sem si predstavljala, da to pride v eni ogromni škatli. pa je taka mala, in sem valjda odprla, če so sploh prav poslali............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:29:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, hvala! bom še jaz malo pogledala in se odločila...verjetno bo kar miklavž prinesel to aqua risalno podlogo... Ampak res malo oz. predvsem hitro poglej.........drugače boš iz enega artikla kmalu pristala na petih....... haha, to je pa čisto res. najbolje, da kar tisti link od bubi kliknem in nič drugega ne gledam Jaz bom pa šla kar tja kupit, mi je ta poštnina odveč Sicer pa.... potem mi lahko še kaj v voziček pade meni je pa najbljiža v domžalah.......je pa vseeno če poštnino plačam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:50:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband l.p. skoraj soseda pa upam,da ne bomo zboleli ojla!! kako ste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 21:05:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi še nismo nabavili, bo dedek Mraz o tem razmislil user posted image Ma jst pa ne bom čakala na dedka Mraza.... kar Lara rabi, oz. jaz mislim, da rabi, ji kupim zdej... se mi zdi, da bo kr brez darila od naju ostala... spet...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 21:11:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ končno so vse živali nehale mukat in vsaka žival se spet oglaša tako kot je treba Naše še sploh niso začele mukat . Vedno, ko bereva knjige s tako brzino šiba naprej, da ne folgam še glasov oponašat. Pa na splošno vidim, da vaši čebelkoti že ful čebljajo. Pri nas je še kar tema. Kriči že, pa cvili, drugače pa vse kar spravi iz sebe je a a a a a in am am. O kakšni mami ne duha ne sluha, zdi se mi, da je enedvakrat rekel ta (ata) pa še to sem si najbrž bolj želela kot je blo res. Zgleda, da bo res fuzbaler
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 21:12:58
|
|
|
|
zband
|
smo o.k. le da bi dan imel 30 ur pa bi blo bolje. drugače pa vidim da vam ni dolgčas in da se imate fino sept,,pa pozdrav bubi,fišici,saraya,meta21,lari a ja punce mi razmišljamo o zband +1 to pa še vidimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 21:28:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zgleda, da bo res fuzbaleruser posted image user posted image Ma kaj fuzbalerji so mutasti?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 21:32:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zgleda, da bo res fuzbaleruser posted image user posted image Ma kaj fuzbalerji so mutasti? Moj bratranec trenira pri interblocku pa dostkrat pravi, men ni treba mislt, jaz sem futbaler . Sicer pa poglej Cimeta! No in moj mi glih pravi, da je prej popoldne z žlico jedel zemljo iz lončnice. Sem si najprej govorila, da razvija motoriko, da zato ne govori. Da bi imel slab vzor, veste, tiste, ki me poznate, da ni res. Če sklepam po Olivijini teoriji o zgovorni tašči, bi moral govorit že pri 3 mesecih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 21:42:57
|
|
|
|
Olivija*
|
ah, meta, vse še pride na vrsto. jaz bi tudi lahko stokala, kako naša A še ne hodi...pa ne bom. zdaj smo v tej fazi, da naredi vsak dan cca 5 samostojnih korakov...in to njej zadostuje. več se ji niti ne zdi vredno potrudit sicer sem malo v skrbeh, ker me je tašča napsihirala, da A tak čudno postrani daje nogico...ali mogoče kar obe? ma, kaj pa vem, še nisem nikoli opazila ...ampak zdaj sem vseeno malo v dvomih...kaj pa, če je le res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 22:56:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband smo o.k. le da bi dan imel 30 ur pa bi blo bolje. drugače pa vidim da vam ni dolgčas in da se imate fino sept,,pa pozdrav bubi,fišici,saraya,meta21,lari a ja punce mi razmišljamo o zband +1 to pa še vidimo vračam pozdrave.... za zadnji del posta pa samo ......oppppppppppppppa ......dobri ste
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 22:58:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ah, meta, vse še pride na vrsto. jaz bi tudi lahko stokala, kako naša A še ne hodi...pa ne bom. zdaj smo v tej fazi, da naredi vsak dan cca 5 samostojnih korakov...in to njej zadostuje. več se ji niti ne zdi vredno potrudit sicer sem malo v skrbeh, ker me je tašča napsihirala, da A tak čudno postrani daje nogico...ali mogoče kar obe? ma, kaj pa vem, še nisem nikoli opazila ...ampak zdaj sem vseeno malo v dvomih...kaj pa, če je le res s tem lovi ravnotežje, ko ga bo fajn obvladala se bodo nogice zbližale ena drugi...če veš kaj mislim.... taka je bila razlaga naše fizioterapevtke....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 23:12:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
s tem lovi ravnotežje, ko ga bo fajn obvladala se bodo nogice zbližale ena drugi...če veš kaj mislim.... taka je bila razlaga naše fizioterapevtke.... No, ker tudi Lara nekam čudno postrani daje nogici...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 8:46:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish s tem lovi ravnotežje, ko ga bo fajn obvladala se bodo nogice zbližale ena drugi...če veš kaj mislim.... taka je bila razlaga naše fizioterapevtke.... zdaj si me pa tak fajn potolažila hvala ti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 9:11:47
|
|
|
|
pf
|
Jutro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 9:42:12
|
|
|
|
zband
|
za zadnji del posta pa samo ......oppppppppppppppa ......dobri ste samo razmišljamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 17:07:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband samo razmišljamo že to je dosti......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 17:08:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish s tem lovi ravnotežje, ko ga bo fajn obvladala se bodo nogice zbližale ena drugi...če veš kaj mislim.... taka je bila razlaga naše fizioterapevtke.... zdaj si me pa tak fajn potolažila hvala ti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 19:24:33
|
|
|
|
ključek
|
čer.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 19:25:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband smo o.k. le da bi dan imel 30 ur pa bi blo bolje. drugače pa vidim da vam ni dolgčas in da se imate fino sept,,pa pozdrav bubi,fišici,saraya,meta21,lari a ja punce mi razmišljamo o zband +1 to pa še vidimo vračam pozdrave.... za zadnji del posta pa samo ......oppppppppppppppa ......dobri ste se podpišem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 19:44:11
|
|
|
|
ključek
|
tko, danes smo celo sonček dočakali!! zato smo bili 2 uri na sprehodu, račkam smo nesli kruh. drugače pa princeska že spi, ati uživa na fešti-obletnica valete, mami pa gleda tv in srfa po netu. upam, da pride še katera na čvek???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 20:21:30
|
|
|
|
zband
|
smo bli v celju pa je sijalo in bilo toplo, ban v mc donald,zd v shoping o.k. jaz še prej na dva west-blue pol pa je še žena pivo meni častila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 20:26:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband smo bli v celju pa je sijalo in bilo toplo, ban v mc donald,zd v shoping o.k. jaz še prej na dva west-blue pol pa je še žena pivo meni častila pridna žena, ni kej!! mmmmmm............pa tam, kjer so bili ban, bi MTY tudi šla.....
< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.11.2009 20:29:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 20:42:27
|
|
|
|
zband
|
pridna žena, ni kej! ma nemoj raje vprašaj čigava kartica za mc pa povej se bomo čez hrib na izlake peljali pa eno vrečko ven vrgli saj bo kaj notri
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 20:50:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pridna žena, ni kej! ma nemoj raje vprašaj čigava kartica za mc pa povej se bomo čez hrib na izlake peljali pa eno vrečko ven vrgli saj bo kaj notri ..............kaj bo notri??prazna škatla od big maca????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 20:51:15
|
|
|
|
zband
|
mty morem ženo pokriti da jo ne bo zeblo,na tipkanje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.