![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 17:21:26
|
|
|
|
zband
|
midve sva danes preventivno ostali doma, ker je ful otrok v vrtcu l.p. skoraj soseda pa upam,da ne bomo zboleli
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 18:29:56
|
|
|
|
Alenka_
|
čeeer evo končnoooo petek! ko tako drvimo ves teden je vikend pravi balzam za dušo punce in fant kako kaj vaši sončki kaj govorijo? naša pikica je prava babnca-govori non-stop! sicer nekaj besed že zastopiva kaj želi povedat večino pa si ona po svoje razlaga in nama veselo pripoveduje... midva pa samo gledava in jo nazaj sprašujeva : "kaj pa je kuh?" razvozlala sva že besede: tuč (luč), zja (televizija), kuh (kuham), aja (sara), aja (spi), še (še), ati je iz ata končno postal ati, mami pa je še vedno mama seveda zna povedat ime svojega "fanta", ki je torej makššš (maks), kaš (kavč), ni-ni, diši diši (diči-diča)... končno so vse živali nehale mukat in vsaka žival se spet oglaša tako kot je treba evo toliko od mene... šibam na kmetijo podelat pol pa spet mal nazaj sem, če bo kaj družbe tu lep večer!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:07:03
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:24:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pri nas pa neki virusni kašelj .......no in rezutat tega je , da je tud naš pikec prvič bolan.... Pa ful je bronhitisov.... Upam, da bo hitro zdrav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:27:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa še to vam moram povedat, da sem ful vesela, da so mi vse hlače prevelike, juhuuu! Super. Meni tudi gre v tej smeri dosti na bolje. Imam kaubojke dve številke manjše od poletja. Juhu. Sicer so še malo na ozko, ampak se spravim noter.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:28:45
|
|
|
|
ključek
|
pf, živjo! veš, da imaš čisto prav. sem dobila z.s.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:30:18
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ končno so vse živali nehale mukat in vsaka žival se spet oglaša tako kot je treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:30:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pri nas pa neki virusni kašelj .......no in rezutat tega je , da je tud naš pikec prvič bolan.... Pa ful je bronhitisov.... Upam, da bo hitro zdrav. se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:32:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, živjo! veš, da imaš čisto prav. sem dobila z.s. Kaj pa vem no. Tak jaz razmišljam. Itak lahko kaj pride že iz službe, ki je neizogibna, centri in trgovine in lokali so pa. Ne mislim je izolirat, bova pa več zunaj in se več igrali. Bo treba tudi kaj nabaviti, da nama ne bo dolgčas.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:42:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa bubi..........paket iz pikapolnice je prišel danes. zanimiva je tista podlaga za risanje, edino kar me je zmotilo (predvsem na ceno) je to, da je priloženo samo eno pisalo. seveda jih lahko kupiš. posebej. eh, saj ne rabiš teh pisal. Vzami navadno gobico, čopič,... pač nekaj, kar v vodo namočiš. Otroci pa bodo itak kar poslinili in razmazali Mi še nismo nabavili, bo dedek Mraz o tem razmislil pri nas je že razmislil in kar naročil......
< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.11.2009 19:46:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:43:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, a pikapolonica ima tudi spletno trgovino? Jaz sem do zdaj samo iz BC naročila.... sicer pa lahko grem sama pogledat, namesto da tebe tukaj zaslišujem ja, pikapoka ima tudi. in ponavadi naslednji dan dobiš paket na dom. jaz sem že kar nekaj stvari naročila in z vsemi sem super zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:45:21
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, hvala! bom še jaz malo pogledala in se odločila...verjetno bo kar miklavž prinesel to aqua risalno podlogo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:47:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, hvala! bom še jaz malo pogledala in se odločila...verjetno bo kar miklavž prinesel to aqua risalno podlogo... Ampak res malo oz. predvsem hitro poglej.........drugače boš iz enega artikla kmalu pristala na petih.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:48:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce in fant kako kaj vaši sončki kaj govorijo? naša pikica je prava babnca-govori non-stop! bravo, Sara! Tudi jaz imam nečakinjo Saro in ker to ime ni enostavno izgovorit, so jo vrstniki od začetka klicali Zala tudi naša A je prava čvekica in že ima svoj prvi vzdevek - ČENČKA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 19:49:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, hvala! bom še jaz malo pogledala in se odločila...verjetno bo kar miklavž prinesel to aqua risalno podlogo... Ampak res malo oz. predvsem hitro poglej.........drugače boš iz enega artikla kmalu pristala na petih....... haha, to je pa čisto res. najbolje, da kar tisti link od bubi kliknem in nič drugega ne gledam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:12:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce in fant kako kaj vaši sončki kaj govorijo? naša pikica je prava babnca-govori non-stop! bravo, Sara! ..........še jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:12:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tudi naša A je prava čvekica in že ima svoj prvi vzdevek - ČENČKA ................a je čist po mami??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:17:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................a je čist po mami?? no ja...jaz se nimam ravno za neko nadpovprečno zgovorno bitje...po moje se je A po tašči vrgla, ko je pri njej v varstvu in si mora izborit, da pride do besede
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:17:03
|
|
|
|
pf
|
Jaz imam pa novo frizuro. Po dobrih dveh mesecih sem prišla do frizerja. Juhu. Mi paše. Imam dvoje pramen na svetlo rjave lase.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:19:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Po dobrih dveh mesecih sem prišla do frizerja. Juhu. Mi paše. Imam dvoje pramen na svetlo rjave lase. slikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:19:43
|
|
|
|
ključek
|
pf, imaš z.s
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:20:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa bubi..........paket iz pikapolnice je prišel danes. zanimiva je tista podlaga za risanje, edino kar me je zmotilo (predvsem na ceno) je to, da je priloženo samo eno pisalo. seveda jih lahko kupiš. posebej. eh, saj ne rabiš teh pisal. Vzami navadno gobico, čopič,... pač nekaj, kar v vodo namočiš. Otroci pa bodo itak kar poslinili in razmazali Mi še nismo nabavili, bo dedek Mraz o tem razmislil pri nas je že razmislil in kar naročil...... A pol se dedek mraz zdaj s tem igra, dokler ne preda naprej al je samo firbec pasel
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:20:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, hvala! bom še jaz malo pogledala in se odločila...verjetno bo kar miklavž prinesel to aqua risalno podlogo... Ampak res malo oz. predvsem hitro poglej.........drugače boš iz enega artikla kmalu pristala na petih....... haha, to je pa čisto res. najbolje, da kar tisti link od bubi kliknem in nič drugega ne gledam Jaz bom pa šla kar tja kupit, mi je ta poštnina odveč Sicer pa.... potem mi lahko še kaj v voziček pade
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:20:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Po dobrih dveh mesecih sem prišla do frizerja. Juhu. Mi paše. Imam dvoje pramen na svetlo rjave lase. ooo, super! (za sliko sploh ne bom rekla) jaz sem se tudi že odločila za frizerski salon...samo še termin moram izbrat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 20:22:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz bom pa šla kar tja kupit, mi je ta poštnina odveč pri BC je zastonj poštnina, če kupiš za (mislim da) več kot 20 eur...kar pa itak vedno nanese
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.