|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
6.11.2009 17:21:26   
zband
user posted image
midve sva danes preventivno ostali doma, ker je ful otrok v vrtcu

l.p. skoraj soseda pa upam,da ne bomo zboleli

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.11.2009 18:29:56   
Alenka_

čeeer user posted image

evo končnoooo petek! ko tako drvimo ves teden je vikend pravi balzam za dušo user posted image

punce in fant kako kaj vaši sončki kaj govorijo?
naša pikica je prava babnca-govori non-stop! sicer nekaj besed že zastopiva kaj želi povedat večino pa si ona po svoje razlaga in nama veselo pripoveduje... midva pa samo gledava in jo nazaj sprašujeva : "kaj pa je kuh?" user posted image

razvozlala sva že besede: tuč (luč), zja (televizija), kuh (kuham), aja (sara), aja (spi), še (še), ati je iz ata končno postal ati, mami pa je še vedno mama user posted image seveda zna povedat ime svojega "fanta", ki je torej makššš (maks), kaš (kavč), ni-ni, diši diši (diči-diča)...

končno so vse živali nehale mukat in vsaka žival se spet oglaša tako kot je treba user posted image

evo toliko od mene... šibam na kmetijo podelat pol pa spet mal nazaj sem, če bo kaj družbe tu user posted image

lep večer!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.11.2009 19:07:03   
ključek
čer.....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 678
6.11.2009 19:24:56   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pri nas pa neki virusni kašeljuser posted image .......no in rezutat tega je , da je  tud naš pikec prvič  bolan....   Pa ful je bronhitisov....user posted image

Upam, da bo hitro zdrav.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.11.2009 19:27:25   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pa še to vam moram povedat, da sem ful vesela, da so mi vse hlače prevelike, juhuuu!

Super. user posted image Meni tudi gre v tej smeri dosti na bolje. Imam kaubojke dve številke manjše od poletja. Juhu. Sicer so še malo na ozko, ampak se spravim noter. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.11.2009 19:28:45   
ključek
pf, živjo!
veš, da imaš čisto prav. user posted image sem dobila z.s.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.11.2009 19:30:18   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

končno so vse živali nehale mukat in vsaka žival se spet oglaša tako kot je treba user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.11.2009 19:30:54   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pri nas pa neki virusni kašeljuser posted image .......no in rezutat tega je , da je  tud naš pikec prvič  bolan....   Pa ful je bronhitisov....user posted image

Upam, da bo hitro zdrav.

se podpišem.user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.11.2009 19:32:19   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pf, živjo!
veš, da imaš čisto prav. user posted image sem dobila z.s.

Kaj pa vem no. Tak jaz razmišljam. Itak lahko kaj pride že iz službe, ki je neizogibna, centri in trgovine in lokali so pa. Ne mislim je izolirat, bova pa več zunaj in se več igrali. Bo treba tudi kaj nabaviti, da nama ne bo dolgčas.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.11.2009 19:42:11   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

drugače pa bubi..........paket iz pikapolnice je prišel danes.user posted image zanimiva je tista podlaga za risanje, edino kar me je zmotilo (predvsem na ceno) je to, da je priloženo samo eno pisalo. seveda jih lahko kupiš. posebej.

eh, saj ne rabiš teh pisal. Vzami navadno gobico, čopič,... pač nekaj, kar v vodo namočiš.

Otroci pa bodo itak kar poslinili in razmazali user posted image user posted image user posted image  

Mi še nismo nabavili, bo dedek Mraz o tem razmislil user posted image

pri nas je že razmislil in kar naročil......user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.11.2009 19:46:14 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.11.2009 19:43:35   
ključek

MTY, a pikapolonica ima tudi spletno trgovino?
Jaz sem do zdaj samo iz BC naročila.... sicer pa lahko grem sama pogledat, namesto da tebe tukaj zaslišujem user posted image

ja, pikapoka ima tudi. in ponavadi naslednji dan dobiš paket na dom. jaz sem že kar nekaj stvari naročila in z vsemi sem super zadovoljna. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.11.2009 19:45:21   
Olivija*
MTY, hvala! bom še jaz malo pogledala in se odločila...verjetno bo kar miklavž prinesel to aqua risalno podlogo...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.11.2009 19:47:58   
ključek

MTY, hvala! bom še jaz malo pogledala in se odločila...verjetno bo kar miklavž prinesel to aqua risalno podlogo...

Ampak res malo oz. predvsem hitro poglej.........drugače boš iz enega artikla kmalu pristala na petih.......user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.11.2009 19:48:20   
Olivija*
naša pikica je prava babnca-govori non-stop!

bravo, Sara! Tudi jaz imam nečakinjo Saro in ker to ime ni enostavno izgovorit, so jo vrstniki od začetka klicali Zala user posted image

tudi naša A je prava čvekica in že ima svoj prvi vzdevek - ČENČKA user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.11.2009 19:49:31   
Olivija*

Ampak res malo oz. predvsem hitro poglej.........drugače boš iz enega artikla kmalu pristala na petih.......user posted image user posted image

haha, to je pa čisto res. najbolje, da kar tisti link od bubi kliknem in nič drugega ne gledam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.11.2009 20:12:26   
ključek

naša pikica je prava babnca-govori non-stop!

bravo, Sara!

user posted image user posted image ..........še jaz.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.11.2009 20:12:55   
ključek

tudi naša A je prava čvekica in že ima svoj prvi vzdevek - ČENČKA user posted image

user posted image user posted image user posted image ................a je čist po mami??

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.11.2009 20:17:00   
Olivija*
user posted image user posted image user posted image ................a je čist po mami??

no ja...jaz se nimam ravno za neko nadpovprečno zgovorno bitje...po moje se je A po tašči vrgla, ko je pri njej v varstvu in si mora izborit, da pride do besede user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.11.2009 20:17:03   
pf
Jaz imam pa novo frizuro. user posted image Po dobrih dveh mesecih sem prišla do frizerja. Juhu. Mi paše. Imam dvoje pramen na svetlo rjave lase. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.11.2009 20:19:02   
ključek

Jaz imam pa novo frizuro. user posted image Po dobrih dveh mesecih sem prišla do frizerja. Juhu. Mi paše. Imam dvoje pramen na svetlo rjave lase. user posted image

slikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.11.2009 20:19:43   
ključek
pf, imaš z.suser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.11.2009 20:20:09   
*bubi*

drugače pa bubi..........paket iz pikapolnice je prišel danes.user posted image zanimiva je tista podlaga za risanje, edino kar me je zmotilo (predvsem na ceno) je to, da je priloženo samo eno pisalo. seveda jih lahko kupiš. posebej.

eh, saj ne rabiš teh pisal. Vzami navadno gobico, čopič,... pač nekaj, kar v vodo namočiš.

Otroci pa bodo itak kar poslinili in razmazali user posted image user posted image user posted image  

Mi še nismo nabavili, bo dedek Mraz o tem razmislil user posted image

pri nas je že razmislil in kar naročil......user posted image

A pol se dedek mraz zdaj s tem igra, dokler ne preda naprej user posted image  al je samo firbec pasel user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.11.2009 20:20:31   
*bubi*

haha, to je pa čisto res. najbolje, da kar tisti link od bubi kliknem in nič drugega ne gledam user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa šla kar tja kupit, mi je ta poštnina odveč user posted image  Sicer pa.... potem mi lahko še kaj v voziček pade user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.11.2009 20:20:45   
Olivija*

ooo, super! (za sliko sploh ne bom rekla)
jaz sem se tudi že odločila za frizerski salon...samo še termin moram izbrat

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.11.2009 20:22:20   
Olivija*
Jaz bom pa šla kar tja kupit, mi je ta poštnina odveč

pri BC je zastonj poštnina, če kupiš za (mislim da) več kot 20 eur...kar pa itak vedno nanese user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.