![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:13:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband mty lep delavni ponedeljek, grem brati bralno miško imamo v torek-letos se nam mudi,da ne bomo zadnji kot lani.jutri se mogoče vidiva na cesti a kaj ko se nam vedno mudi. meni moj a pravi-ati vozi počasi,,, jaz pa teb in ostalim-vozi počasi pa srečno in lep večer zband-ko nočko tudi vam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:29:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako umivat laske, da ne gre voda po obrazu??? Lara glave noče fržat nazaj, dol pa tudi ne... ko ugotovi, da bomo prali laske, ful ful joče... sploh, ko ji splahujem... jaz sem ravno danes,prvo ji postrigla,potem sva obe šle pod tuš in sem ji laske našamponirala, potem sprala.Zelo težko je naredit tako,da voda ne gre po obrazu, ker ne držijo še glavice nazaj. Ampak M je tak neobčutljiva,ji stuširam lase,voda vse na obraz...nikoli še ni glasu spustila....edino skakala je danes ko zmešana po tuškabini ...Vidim,da ji ne paše...ampak....malo še pa bo tudi tega konec...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:30:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Uporabljam pa mustelo. mi pa imamo Lumpijev šampon kar za obe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:32:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi takih težav še nimamo. se mi pa zdi, da jo penaten tekoče milo peče v učkah šment, pa tako drag! sicer sem pa enkrat v leclercu videla en tak šilt, ki je bil ravno za umivanje las pri otrocih, da voda ne gre v oči. ampak je zgledal čisto plastik fantastik... mislim, da imajo nekaj podobnega v mini svetu. vendar si niti ne predstavljam, da bi LN imela to na glavi. po moje bi se še bolj jokala. ni tako slaba ideja.A ima katera link od tega čudeža?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:38:47
|
|
|
|
*bubi*
|
ojej, laski debata bubi je ena velika cmera kar se pranja las tiče. Pa pred enim letom ni bil potem pa naenkrat in to zelo dolgo. Zdaj se atiju včasih joče, meni niti ne več. Bubika je tudi bolj tak tak... ji skupaj pereva, da ji jaz držim glavico malo nazaj in roko čez očke. Ja, dobi se en taki šilt za zaščito, v vseh trgovinah imajo to.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:57:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ojej, laski debata bubi je ena velika cmera kar se pranja las tiče. Pa pred enim letom ni bil potem pa naenkrat in to zelo dolgo. Zdaj se atiju včasih joče, meni niti ne več. Bubika je tudi bolj tak tak... ji skupaj pereva, da ji jaz držim glavico malo nazaj in roko čez očke. Ja, dobi se en taki šilt za zaščito, v vseh trgovinah imajo to. A pol je punca bolj korajžna od bratca? Bubi je pa ja velik fant, jaz sem mislila, da to samo malčke moti, vendar očitno se motim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 21:13:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138799 fajn stvarca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 21:14:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A pol je punca bolj korajžna od bratca? Bubi je pa ja velik fant, jaz sem mislila, da to samo malčke moti, vendar očitno se motim. A se tud dere ko ji lase perem,pa boženedaj kaka kapljica v oči
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 21:21:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf A pol je punca bolj korajžna od bratca? Bubi je pa ja velik fant, jaz sem mislila, da to samo malčke moti, vendar očitno se motim. A se tud dere ko ji lase perem,pa boženedaj kaka kapljica v oči ja, očitno se motiš eh, naš bubi ni nek navdušenec nad vodo. Tudi nad kopanjem pa to ne. Saj se proba delat pogumnega, ampak brisača pa mora bit pri roki za kako kapljico
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 21:50:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138799 Ma jst bom pa to nabavla... sigurno bo boljše.... Zband je predlagal brisačo, ma Lara je še ne bo sama držala.. Dokler sem jo kopala v banjici in je v njej tudi lahko ležala, ni bilo problema, ma zdej sedi v eni manjši golidi, kjer je ne morem poleči.... Šamponiranje ni problem, ma ko ji splahujem ji pa ni všeč.... ma je šamponček, ki ga imamo ne peče, voda jo moti... No pa sej jok traja samo dokler je ne obrišem, ampak jaz bi vseeno rajši, da bi uživala..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 21:51:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ah, meta, vse še pride na vrsto. jaz bi tudi lahko stokala, kako naša A še ne hodi...pa ne bom. zdaj smo v tej fazi, da naredi vsak dan cca 5 samostojnih korakov...in to njej zadostuje. več se ji niti ne zdi vredno potrudit sicer sem malo v skrbeh, ker me je tašča napsihirala, da A tak čudno postrani daje nogico...ali mogoče kar obe? ma, kaj pa vem, še nisem nikoli opazila ...ampak zdaj sem vseeno malo v dvomih...kaj pa, če je le res Lovro tudi desno malo navzven obrača. To se še posebej vidi, ko kleči ampak mi je pediatrinja rekla, da se bo najverjetneje samo popravlo oz. da naj najprej en čas hodi (torej bo preverila pri 18 mesecih). Glede klečanja, mu moram pa noge navznoter obračat, da sedi na stopalih ali še boljše, da sploh ne kleči.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 21:52:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138799 če to kupim za LN............. ...............dretje na kubik. Res? Lari pa ni probelm imeti kej na glavi... zadnjič sva šli kapo kupovat, se je tok režala, ko sem sprobavala različne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 7:41:14
|
|
|
|
ključek
|
jutro.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 8:06:12
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro!! Sem vidla da je tekla debata o umivanju lask.....no tukaj pa zgleda imamo mi srečo ni nobenega jokanja, si še sama poliva po glavi vodico z njenim lončkom....ampak mislim da je to zato ker jo vsak dan dava v banjo.....ker mala maksimalno uživa.....(sicer je nisva imela namena vsak dan kopat, ampak po večerji ma kašo povsod, v ušesih očeh, v laskih na straneh, če se še pokaka pa mamo tistega drekca tud gor do križa), skratka najlažja varianta da jo umijemo je kopanje.....mi imamo velike probleme pri striženju nohtkov.....to pa je cel križ!!!!! sama ji jih sploh ne moram postričt....jo mora on zamotit....ali pa ji naštimava risanke na baby tv....in pol se ona full zagleda en jo drži drugi pa samo striže Drgače pa je zanami full zabaven vikend, kljub slabemu vremenu.......pr nas so zdaj namesto RAČK, hit postali PIKAPOLONICA, ČEBELICA IN ŽABA.........tako da kr naprej kriči pika..., pa bzzzzzzzzzzz, pa baba sva ji kupila eno leseno čebelico k je na palčki in jo porivaš, in pol ropota....in je full smešna ker ona pač z ritko tišči to čebelico in naju lovi, in ko se zaleti v najine copate reče buuuuum tako smo se cel vikend lovili, mam pa jaz takšne copate za nataknit v obliki ovčke ....ti copati so tud cel žur....še posebaj k imajo take velike oči...in pol mi jih kr naprej sezuva, al pa se s čebelico zaletava v njih........ Smo pa šli v soboto v merkurja po neke haklce.......pa so že čist božično okrašeni, in imajo na sredi une severne medvedke in pinguine k se premikajo, pa mahajo pa se božajo pa nevem kaj vse......in tam je tud bil cel žur....se sploh nismo smeli vstran pomaknit!! Ampak meni se zdi pa to že čist pre hitro...halooooooo....november...uni pa že z božičom....in božičnimi pesmicami...jaooooooo, kaj še bo!!! k se bo začela ta nakupovalna mrzlica bomo mi delali kar se da velike ovinke mimo teh nakupovalnih centrov!!! sva še šla v leclerka gledat za te vreče za spanje......pa so igrače vse nekaj skonto.....to so se ljudje kar tepli za tiste igrače, mulci so pa vse po čez jokali in kričali.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 8:22:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ,Smo pa šli v soboto v merkurja po neke haklce.......pa so že čist božično okrašeni, in imajo na sredi une severne medvedke in pinguine k se premikajo, pa mahajo pa se božajo pa nevem kaj vse......in tam je tud bil cel žur....se sploh nismo smeli vstran pomaknit!! Ampak meni se zdi pa to že čist pre hitro...halooooooo....november...uni pa že z božičom....in božičnimi pesmicami...jaooooooo, kaj še bo!!! k se bo začela ta nakupovalna mrzlica bomo mi delali kar se da velike ovinke mimo teh nakupovalnih centrov!!! sva še šla v leclerka gledat za te vreče za spanje......pa so igrače vse nekaj skonto.....to so se ljudje kar tepli za tiste igrače, mulci so pa vse po čez jokali in kričali..... ............Joj joj...........si kar predstavljam.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 8:35:07
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako umivat laske, da ne gre voda po obrazu??? Lara glave noče fržat nazaj, dol pa tudi ne... ko ugotovi, da bomo prali laske, ful ful joče... sploh, ko ji splahujem... Hmmm ... jaz ga vprašam kje je lučka, pa dvigne glavo - še prej imam pripravljeno vodo in hop po glavi. Za enkrat pali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 8:35:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Dobro jutro!! Sem vidla da je tekla debata o umivanju lask.....no tukaj pa zgleda imamo mi srečo ni nobenega jokanja, si še sama poliva po glavi vodico z njenim lončkom....ampak mislim da je to zato ker jo vsak dan dava v banjo.....ker mala maksimalno uživa.....(sicer je nisva imela namena vsak dan kopat, ampak po večerji ma kašo povsod, v ušesih očeh, v laskih na straneh, če se še pokaka pa mamo tistega drekca tud gor do križa), skratka najlažja varianta da jo umijemo je kopanje.....mi imamo velike probleme pri striženju nohtkov.....to pa je cel križ!!!!! sama ji jih sploh ne moram postričt....jo mora on zamotit....ali pa ji naštimava risanke na baby tv....in pol se ona full zagleda en jo drži drugi pa samo striže Drgače pa je zanami full zabaven vikend, kljub slabemu vremenu.......pr nas so zdaj namesto RAČK, hit postali PIKAPOLONICA, ČEBELICA IN ŽABA.........tako da kr naprej kriči pika..., pa bzzzzzzzzzzz, pa baba sva ji kupila eno leseno čebelico k je na palčki in jo porivaš, in pol ropota....in je full smešna ker ona pač z ritko tišči to čebelico in naju lovi, in ko se zaleti v najine copate reče buuuuum tako smo se cel vikend lovili, mam pa jaz takšne copate za nataknit v obliki ovčke ....ti copati so tud cel žur....še posebaj k imajo take velike oči...in pol mi jih kr naprej sezuva, al pa se s čebelico zaletava v njih........ joj, mormo enkrat na obisk priti, da vidm vajino princesko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 8:37:05
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 8:42:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Punce, s katero kremico je fajn mazat otročke po obrazku, zdaj, ko je že malo zahladilo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 8:59:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro tudi tebi, Saraya.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 13:21:11
|
|
|
|
KAHLO
|
uffffffffffffff.......mašinca smo zdrsnile kar na drugo stran .......hmmmmmm..........zgleda da ugaša ta naš september
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.11.2009 13:49:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, s katero kremico je fajn mazat otročke po obrazku, zdaj, ko je že malo zahladilo? Ma kako ne veš, katero? Ja tisto.... našo....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.