|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
8.11.2009 20:13:20   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: zband

mty

lep delavni ponedeljek,
grem brati bralno miško imamo v torek-letos se nam mudi,da ne bomo zadnji kot lani.jutri se mogoče vidiva na cesti a kaj ko se nam vedno mudi.

meni moj a  pravi-ati vozi počasi,,,
jaz pa teb in ostalim-vozi počasi pa srečno in lep večeruser posted image

zband-ko

nočko tudi vam.user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 751
8.11.2009 20:29:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kako umivat laske, da ne gre voda po obrazu??? Lara glave noče fržat nazaj, dol pa tudi ne... ko ugotovi, da bomo prali laske, ful ful joče... sploh, ko ji splahujem...

jaz sem ravno danes,prvo ji postrigla,potem sva obe šle pod tuš in sem ji laske našamponirala, potem sprala.Zelo težko je naredit tako,da voda ne gre po obrazu, ker ne držijo še glavice nazaj. Ampak M je tak neobčutljiva,ji stuširam lase,voda vse na obraz...nikoli še ni glasu spustila....edino skakala je danes ko zmešana po tuškabiniuser posted image ...Vidim,da ji ne paše...ampak....malo še pa bo tudi tega konec...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.11.2009 20:30:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Uporabljam pa mustelo.

mi pa imamo Lumpijev šampon kar za obeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 753
8.11.2009 20:32:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mi takih težav še nimamo.
se mi pa zdi, da jo penaten tekoče milo peče v učkah user posted image šment, pa tako drag!

sicer sem pa enkrat v leclercu videla en tak šilt, ki je bil ravno za umivanje las pri otrocih, da voda ne gre v oči. ampak je zgledal čisto plastik fantastik...

mislim, da imajo nekaj podobnega v mini svetu. vendar si niti ne predstavljam, da bi LN imela to na glavi. po moje bi se še bolj jokala.

ni tako slaba ideja.A ima katera link od tega čudeža?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.11.2009 20:38:47   
*bubi*
ojej, laski debata user posted image

bubi je ena velika cmera kar se pranja las tiče. Pa pred enim letom ni bil potem pa naenkrat in to zelo dolgo. Zdaj se atiju včasih joče, meni niti ne več.

Bubika je tudi bolj tak tak... ji skupaj pereva, da ji jaz držim glavico malo nazaj in  roko čez očke.

Ja, dobi se en taki šilt za zaščito, v vseh trgovinah imajo to.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 755
8.11.2009 20:42:36   
*bubi*
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138799

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
8.11.2009 20:45:12   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

če to kupim za LN.............user posted image user posted image user posted image user posted image ...............dretje na kubik.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 757
8.11.2009 20:57:44   
pf

ojej, laski debata user posted image

bubi je ena velika cmera kar se pranja las tiče. Pa pred enim letom ni bil potem pa naenkrat in to zelo dolgo. Zdaj se atiju včasih joče, meni niti ne več.

Bubika je tudi bolj tak tak... ji skupaj pereva, da ji jaz držim glavico malo nazaj in  roko čez očke.

Ja, dobi se en taki šilt za zaščito, v vseh trgovinah imajo to.

A pol je punca bolj korajžna od bratca? Bubi je pa ja velik fant, jaz sem mislila, da to samo malčke moti, vendar očitno se motim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
8.11.2009 21:13:29   
arabela*

fajn stvarcauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.11.2009 21:14:24   
arabela*

A pol je punca bolj korajžna od bratca? Bubi je pa ja velik fant, jaz sem mislila, da to samo malčke moti, vendar očitno se motim.

A se tud dere ko ji lase perem,pa boženedaj kaka kapljica v očiuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.11.2009 21:21:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

A se tud dere ko ji lase perem,pa boženedaj kaka kapljica v očiuser posted image

ja, očitno se motiš user posted image

eh, naš bubi ni nek navdušenec nad vodo. Tudi nad kopanjem pa to ne. Saj se proba delat pogumnega, ampak brisača pa mora bit pri roki za kako kapljico user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
8.11.2009 21:50:49   
Lara Croft

Ma jst bom pa to nabavla... sigurno bo boljše.... Zband je predlagal brisačo, ma Lara je še ne bo sama držala.. user posted image

Dokler sem jo kopala v banjici in je v njej tudi lahko ležala, ni bilo problema, ma zdej sedi v eni manjši golidi, kjer je ne morem poleči.... Šamponiranje ni problem, ma ko ji splahujem ji pa ni všeč.... ma je šamponček, ki ga imamo ne peče, voda jo moti... No pa sej jok traja samo dokler je ne obrišem, ampak jaz bi vseeno rajši, da bi uživala..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
8.11.2009 21:51:20   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ah, meta, vse še pride na vrsto.
jaz bi tudi lahko stokala, kako naša A še ne hodi...pa ne bom.
zdaj smo v tej fazi, da naredi vsak dan cca 5 samostojnih korakov...in to njej zadostuje. več se ji niti ne zdi vredno potrudit user posted image user posted image user posted image

sicer sem malo v skrbeh, ker me je tašča napsihirala, da A tak čudno postrani daje nogico...ali mogoče kar obe? ma, kaj pa vem, še nisem nikoli opazila user posted image ...ampak zdaj sem vseeno malo v dvomih...kaj pa, če je le res user posted image user posted image

Lovro tudi desno malo navzven obrača. To se še posebej vidi, ko kleči ampak mi je pediatrinja rekla, da se bo najverjetneje samo popravlo oz. da naj najprej en čas hodi (torej bo preverila pri 18 mesecih). Glede klečanja, mu moram pa noge navznoter obračat, da sedi na stopalih ali še boljše, da sploh ne kleči.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
8.11.2009 21:52:46   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

če to kupim za LN.............user posted image user posted image user posted image user posted image ...............dretje na kubik.

Res? Lari pa ni probelm imeti kej na glavi... zadnjič sva šli kapo kupovat, se je tok režala, ko sem sprobavala različne... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.11.2009 7:41:14   
ključek
jutro.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
9.11.2009 8:06:12   
KAHLO
Dobro jutro!!

Sem vidla da je tekla debata o umivanju lask.....no tukaj pa zgleda imamo mi srečo ni nobenega jokanja, si še sama poliva po glavi vodico z njenim lončkom....ampak mislim da je to zato ker jo vsak dan dava v banjo.....ker mala maksimalno uživa.....(sicer je nisva imela namena vsak dan kopat, ampak po večerji ma kašo povsod, v ušesih očeh, v laskih na straneh, če se še pokaka pa mamo tistega drekca tud gor do križa), skratka najlažja varianta da jo umijemo je kopanje.....mi imamo velike probleme pri striženju nohtkov.....to pa je cel križ!!!!! sama ji jih sploh ne moram postričt....jo mora on zamotit....ali pa ji naštimava risanke na baby tv....in pol se ona full zagleda en jo drži drugi pa samo strižeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa je zanami full zabaven vikend, kljub slabemu vremenu.......pr nas so zdaj namesto RAČK, hit postali PIKAPOLONICA, ČEBELICA IN ŽABA.........tako da kr naprej kriči pika..., pa bzzzzzzzzzzz, pa babauser posted image user posted image user posted image user posted image sva ji kupila eno leseno čebelico k je na palčki in jo porivaš, in pol ropota....in je full smešna ker ona pač z ritko tišči to čebelico in naju lovi, in ko se zaleti v najine copate reče buuuuumuser posted image user posted image user posted image tako smo se cel vikend lovili, mam pa jaz takšne copate za nataknit v obliki ovčke ....ti copati so tud cel žur....še posebaj k imajo take velike oči...in pol mi jih kr naprej sezuva, al pa se s čebelico zaletava v njih........
Smo pa šli v soboto v merkurja po neke haklce.......pa so že čist božično okrašeni, in imajo na sredi une severne medvedke in pinguine k se premikajo, pa mahajo pa se božajo pa nevem kaj vse......in tam je tud bil cel žur....se sploh nismo smeli vstran pomaknit!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak meni se zdi pa to že čist pre hitro...halooooooo....november...uni pa že z božičom....in božičnimi pesmicami...jaooooooo, kaj še bo!!! k se bo začela ta nakupovalna mrzlica bomo mi delali kar se da velike ovinke mimo teh nakupovalnih centrov!!! sva še šla v leclerka gledat za te vreče za spanje......pa so igrače vse nekaj skonto.....to so se ljudje kar tepli za tiste igrače, mulci so pa vse po čez jokali in kričali.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.11.2009 8:22:39   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

,Smo pa šli v soboto v merkurja po neke haklce.......pa so že čist božično okrašeni, in imajo na sredi une severne medvedke in pinguine k se premikajo, pa mahajo pa se božajo pa nevem kaj vse......in tam je tud bil cel žur....se sploh nismo smeli vstran pomaknit!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak meni se zdi pa to že čist pre hitro...halooooooo....november...uni pa že z božičom....in božičnimi pesmicami...jaooooooo, kaj še bo!!! k se bo začela ta nakupovalna mrzlica bomo mi delali kar se da velike ovinke mimo teh nakupovalnih centrov!!! sva še šla v leclerka gledat za te vreče za spanje......pa so igrače vse nekaj skonto.....to so se ljudje kar tepli za tiste igrače, mulci so pa vse po čez jokali in kričali.....user posted image

user posted image user posted image user posted image ............Joj joj...........si kar predstavljam.......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.11.2009 8:35:07   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kako umivat laske, da ne gre voda po obrazu??? Lara glave noče fržat nazaj, dol pa tudi ne... ko ugotovi, da bomo prali laske, ful ful joče... sploh, ko ji splahujem...

Hmmm ... jaz ga vprašam kje je lučka, pa dvigne glavo - še prej imam pripravljeno vodo in hop po glavi. Za enkrat pali.

Neposredna povezava do sporočila: 768
9.11.2009 8:35:11   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Dobro jutro!!

Sem vidla da je tekla debata o umivanju lask.....no tukaj pa zgleda imamo mi srečo ni nobenega jokanja, si še sama poliva po glavi vodico z njenim lončkom....ampak mislim da je to zato ker jo vsak dan dava v banjo.....ker mala maksimalno uživa.....(sicer je nisva imela namena vsak dan kopat, ampak po večerji ma kašo povsod, v ušesih očeh, v laskih na straneh, če se še pokaka pa mamo tistega drekca tud gor do križa), skratka najlažja varianta da jo umijemo je kopanje.....mi imamo velike probleme pri striženju nohtkov.....to pa je cel križ!!!!! sama ji jih sploh ne moram postričt....jo mora on zamotit....ali pa ji naštimava risanke na baby tv....in pol se ona full zagleda en jo drži drugi pa samo strižeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa je zanami full zabaven vikend, kljub slabemu vremenu.......pr nas so zdaj namesto RAČK, hit postali PIKAPOLONICA, ČEBELICA IN ŽABA.........tako da kr naprej kriči pika..., pa bzzzzzzzzzzz, pa babauser posted image user posted image user posted image user posted image sva ji kupila eno leseno čebelico k je na palčki in jo porivaš, in pol ropota....in je full smešna ker ona pač z ritko tišči to čebelico in naju lovi, in ko se zaleti v najine copate reče buuuuumuser posted image user posted image user posted image tako smo se cel vikend lovili, mam pa jaz takšne copate za nataknit v obliki ovčke ....ti copati so tud cel žur....še posebaj k imajo take velike oči...in pol mi jih kr naprej sezuva, al pa se s čebelico zaletava v njih........

joj, mormo enkrat na obisk priti, da vidm vajino princesko. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.11.2009 8:37:05   
arabela*
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.11.2009 8:42:42   
Čarli08
Punce, s katero kremico je fajn mazat otročke po obrazku, zdaj, ko je že malo zahladilo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.11.2009 8:58:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Punce, s katero kremico je fajn mazat otročke po obrazku, zdaj, ko je že malo zahladilo?

mi uporabljamo mustelo....

http://www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/dry-skin-cream

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.11.2009 8:59:39   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

dobro jutro tudi tebi, Saraya.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.11.2009 13:21:11   
KAHLO
uffffffffffffff.......mašinca smo zdrsnile kar na drugo stranuser posted image .......hmmmmmm..........zgleda da ugaša ta naš septemberuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.11.2009 13:49:35   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ma kako ne veš, katero? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja tisto.... našo.... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.