Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 20:53:05
|
|
|
|
zband
|
ne vsaj pito ti pustim se ti oglasim pa lepo nedeljo pa čim več sonca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 20:54:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ne vsaj pito ti pustim se ti oglasim pa lepo nedeljo pa čim več sonca ja, jutri bo sonček sijal. gremo na praznovanje. pozdravček!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 21:40:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst pej grem v četrtek v LJubljanoo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 23:10:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pej grem v četrtek v LJubljanoo.. kaj pa boš počela tu? v ednini ali v dvojini?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.11.2009 23:39:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pej grem v četrtek v LJubljanoo.. kaj pa boš počela tu? v ednini ali v dvojini? Ednina... :)) Najprej biznis pol pa tut pležer...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 9:04:07
|
|
|
|
pf
|
Jutro Lara. A greš na kak koncert?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 9:22:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutro Lara. A greš na kak koncert? Jutro, jutro dobro.... naša pupika je spala skoraj do 9ih.... o kako je blo lepo mal potegnit.... Ne grem na koncert... najprej k računovodkinji potem pa še mal na kavo z nekom, (lahko tudi še s kom) in v shoping...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 9:36:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutro, jutro dobro.... naša pupika je spala skoraj do 9ih.... o kako je blo lepo mal potegnit.... Ne grem na koncert... najprej k računovodkinji potem pa še mal na kavo z nekom, (lahko tudi še s kom) in v shoping... Super. Pridna Lara da tako dolgo spi. Lana je pa spala od sedmih do pol sedmih. Tak lepo spi, da bi človek kar zajuckal. Enkrat ponoči malo čaja, ali pa tudi to ne, drugače pa spi. Zdaj pa tudi Lana že spi tričetrt ure. Fajn napšopingiraj v LJ. je včeraj kupil L tudi od Tomya tisti risalni komplet, ko se voda nalije v tuško in je super. Se zamoti s tem. Fina zadeva je tole, ji dam podlogo na puzzle in akcija. Zdajle ko je bolj tako vreme in smo več notri bo tale zadeva prav prišla. Sem bila tudi malo skeptična, če je to že za naše (+ 18 mes), ampak riše čičke, čačke. Vrabec mali. Je pa bistveno bolj zmatrana zdaj odkar hodi, to naredi enih metrov dnevno. Tak zdajle pa grem kuhat. Sem mamo in očeta povabila na kosilo. Mama dva ali trikrat tedensko, plus dostikrat v nedeljo skuha za nas, pa še Lano pazi in se ji res posveča, po domače kuha, pa sokce ji pripravlja, tak da bom danes pa jaz kuhala. Itak je vreme slabo in se nimamo prav kam dat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 11:32:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Fajn napšopingiraj v LJ. je včeraj kupil L tudi od Tomya tisti risalni komplet, ko se voda nalije v tuško in je super. Se zamoti s tem. Fina zadeva je tole, ji dam podlogo na puzzle in akcija. Zdajle ko je bolj tako vreme in smo več notri bo tale zadeva prav prišla. Sem bila tudi malo skeptična, če je to že za naše (+ 18 mes), ampak riše čičke, čačke. Vrabec mali. Je pa bistveno bolj zmatrana zdaj odkar hodi, to naredi enih metrov dnevno. Tak zdajle pa grem kuhat. Sem mamo in očeta povabila na kosilo. Mama dva ali trikrat tedensko, plus dostikrat v nedeljo skuha za nas, pa še Lano pazi in se ji res posveča, po domače kuha, pa sokce ji pripravlja, tak da bom danes pa jaz kuhala. Itak je vreme slabo in se nimamo prav kam dat. No,super, da Lana uživa in ustvaja. pa fajn skuhaj. kar itak ne dvomim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 11:33:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pej grem v četrtek v LJubljanoo.. kdaj pa prideš v lj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 11:34:25
|
|
|
|
ključek
|
nič punce, lepo nedeljo vam želim. se grem počasi pršimat, gremo danes ven na kosilo. se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 13:01:53
|
|
|
|
zband
|
dežuje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 18:43:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kako umivat laske, da ne gre voda po obrazu??? Lara glave noče fržat nazaj, dol pa tudi ne... ko ugotovi, da bomo prali laske, ful ful joče... sploh, ko ji splahujem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 18:58:23
|
|
|
|
Olivija*
|
mi takih težav še nimamo. se mi pa zdi, da jo penaten tekoče milo peče v učkah šment, pa tako drag! sicer sem pa enkrat v leclercu videla en tak šilt, ki je bil ravno za umivanje las pri otrocih, da voda ne gre v oči. ampak je zgledal čisto plastik fantastik...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:00:17
|
|
|
|
zband
|
probaj jo naj si na obrazu drži malo brisačko tako smo mi uspeli okoli starosti 1.leta upam,da bo vama tudi l.p.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:04:37
|
|
|
|
ključek
|
čer.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:10:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako umivat laske, da ne gre voda po obrazu??? Lara glave noče fržat nazaj, dol pa tudi ne... ko ugotovi, da bomo prali laske, ful ful joče... sploh, ko ji splahujem... Ja tale je težka. Lana je danes tudi prvič jokala, ko sva laske prali. Drugače nikoli, danes pa. Upam, da je bil to danes osamljen primer. Jaz ji operem tako, da ji polijem laske z takim malim plastičnim vrčem in to od čela nazaj, potem dam gor šampon, laske pa sperem s tušem (predhodno že nastavim temperaturo vode) s svetlobno hitrostjo. Uporabljam pa mustelo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:14:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako umivat laske, da ne gre voda po obrazu??? Lara glave noče fržat nazaj, dol pa tudi ne... ko ugotovi, da bomo prali laske, ful ful joče... sploh, ko ji splahujem... isti problem. preden smo imeli vodene koze, je uživala v pranju laskov, vedno sva peli, se smejali....ko pa je imela koze, predvsem veliko po lasišču, se seveda kar nekaj časa nisva mogli umivati las. in potem so nastali problemi.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.11.2009 19:16:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:17:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi takih težav še nimamo. se mi pa zdi, da jo penaten tekoče milo peče v učkah šment, pa tako drag! sicer sem pa enkrat v leclercu videla en tak šilt, ki je bil ravno za umivanje las pri otrocih, da voda ne gre v oči. ampak je zgledal čisto plastik fantastik... mislim, da imajo nekaj podobnega v mini svetu. vendar si niti ne predstavljam, da bi LN imela to na glavi. po moje bi se še bolj jokala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:54:50
|
|
|
|
zband
|
ojlla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:57:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ojlla Živjo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 19:59:50
|
|
|
|
zband
|
žurka uspela smeške je dodal a
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:10:25
|
|
|
|
zband
|
mty lep delavni ponedeljek, grem brati bralno miško imamo v torek-letos se nam mudi,da ne bomo zadnji kot lani.jutri se mogoče vidiva na cesti a kaj ko se nam vedno mudi. meni moj a pravi-ati vozi počasi,,, jaz pa teb in ostalim-vozi počasi pa srečno in lep večer zband-ko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.11.2009 20:12:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband žurka uspela smeške je dodal a uspela, uspela.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.