|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
6.11.2009 12:03:48   
korala
Bojana82, čestitke tudi od mene!¨

Izgleda bo naslednji teden res bolj fantovsko obarvan user posted image .

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
6.11.2009 12:15:22   
luan
Bojana82, čestitam in vama s hčerko želim veliko lepih skupnih trenutkovuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
6.11.2009 13:23:00   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: divja

ojla souser posted image ,

ravno sem zvedela da je bojana82 že rodila punčko in sicer 2.11.
bravo bojana za pupouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!!! Naj vam vse dobro steče!!!!

ninka80 To sem mislila, da bi mi pol mož prinesel. Verjetno je pa bolje, da že kar takoj zraven vzamem, pa moderček za dojenje tudi, ne?
Hvala za nasvet!

juniorka Kaj pa čakaš? Hitro v P! user posted image user posted image Te malo hecam! Naj bo dete not tako dolgo, kot to potrebuje. Ti pa želim, da se samo začne in da ti ne bodo rabli sprožat. To pa itak vsem želim!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
6.11.2009 13:31:50   
Eva19
bojana82 vse čestitke in čim več cartanja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem se pa zdele spravla na partisu iskat otroške pesmice pa razne uspavanke, sem jih mal na cdje vrgla da bomo mel pol, za v radio... pa so mi tko všeč, da jih zdej ne morm nehat poslušat user posted image user posted image prov une pesmce k sem jih jaz poslušala tud, k so res lepe... user posted image user posted image joj, komi čakam mojo user posted image sm že čist raznežena user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
6.11.2009 13:59:11   
ninka80
Menta, jst bom kr oboje  s sabo vzela, ker sem se zjutri ob 5h zbudila in bila cela mokra user posted image . Ma sej mi je pol mož prnesu, ampak šele popoldne.user posted image  

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
6.11.2009 14:01:06   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

Najbolj smešno je bilo, ker sploh nisem vedela, kako naj mu dam ime. Zgleda me to ne mori samo podnevi, ampak zdej že ponoči. user posted image A je to res tako težkouser posted image

Se pridružujem temu klubu... nimava pojma, kako naj bo našemu fantku ime user posted image A katera ve, koliko časa po rojstvu je lahko brez imena?

Vsem, ki ste rodile, čestitke. Ostalim pa srečno na porodu!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
6.11.2009 14:12:59   
valerija77
Živjo

Pravkar sem izvedela naslednje:

Moje ime je Gal. mamico in atija sem presenetil en dan prej kot je bilo v planu. Ampak sem kljub temu pravi korenjak, saj sem težak 3890g in velik 52 cm.

ČESTITKE DAISY1980!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
6.11.2009 14:17:11   
piška goriška
Hejla punce!!!user posted image

Najprej ČESTITKE vsem mamicam!!! user posted image user posted image user posted image Zelo sem vesela za vas! Uzivajte!!!

Jaz pa sem še vedno v enem kosu in 6 dni čez rok. V bistvu se imam prav super in lepo mi je takole čakat, se mi nikamor ne mudi. In mali pupuki tudi ne. Sem pa že zmehčana, 2cm odprta in z mlečno plodovnico ... Tudi CTG že pokaže kak popadek, samo jaz ga prav nič ne čutim...

Aja in sedaj tile ginekološki strokovnjaki okrog mene preučujejo vse, kar naj bi pomagalo pri pospešitvi poroda - mislim, da me bodo doletela vsa sredstva: ricinusovo olje, kupi ananasa, cimet, doolgi sprehodi in mmmmm cartanje :) (pa za nameček še litri čaja in nekih kitajskih gobic...)
Aja, in v Kranju, kamor sedaj hodim na preglede, so res super in prijazni, pa veliko je mladih babic ...

Vsem lep pozdravček in lepe porode vam želim!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
6.11.2009 14:20:22   
zupica
hehe, da se malo nasmejete: http://www.youtube.com/watch?v=Au9bNtGVr5k user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem mamicam. mi pa jutri v Rim.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
6.11.2009 14:52:08   
pikica 28
čestitke vsem novim mamicam...

punce a ima katera prakso s pumpanjem mlekeca? Kako pa čistimo črpalko??

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
6.11.2009 14:52:48   
pikica 28
namreč naš pikec ne popije vso mleko in potem je lačen in zato si morem začeti pumpat mleko...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
6.11.2009 14:59:42   
ninka80
pikica, zakaj pumpat? Zakaj pa malega ne pristaviš nazaj?

Čiščenje...sem jo sam pod tekočo vodo splahnila.

kako sta drugače? je bolje?

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
6.11.2009 15:19:12   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: piška goriška

Aja in sedaj tile ginekološki strokovnjaki okrog mene preučujejo vse, kar naj bi pomagalo pri pospešitvi poroda - mislim, da me bodo doletela vsa sredstva: ricinusovo olje, kupi ananasa, cimet, doolgi sprehodi in mmmmm cartanje :) (pa za nameček še litri čaja in nekih kitajskih gobic...)

To pa nisem vedla da naj bi ananas pospešil porod-lih danes zjutraj sem skor celega pojedla, k mi je tok pasal..no ampak razen tega da imam driskouser posted image ni nč drugega...danes tut lažnih popadkov nimam nčuser posted image

Vsem mamicam pa iskrene čestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
6.11.2009 15:19:16   
spelap1
lep pozdrav

vidim da imamo spet dve novi mamici, čestitke user posted image user posted image user posted image

danes je tako uvel dan da je kr katastrofa, moje počutje je grozno.
upam da se druge ne počutite tako in da uživate še zadnje trenutke ko smo še 2v1

Valerija77 jaz imam ctg ob pol 10, ampak v laškem še pri svoji ginekologinji, a tebe so že poslali v bolnico na ctg-je?

lepo preživite dan čeprav je žalosten na pogled.

by by

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
6.11.2009 15:33:45   
zvezda71
Osebno ime morajo starši otroku določiti in ga prijaviti katerikoli upravni enoti (v nadaljnjem besedilu: pristojni organ) najpozneje v 30 dneh od otrokovega rojstva.

Evo Giotti.

LP in srečno vsem

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
6.11.2009 15:37:05   
srecna_zvezda
Ojla!

Cestitke vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bojana82 si nas po tiho zapustila in na skrivaj si kr sla rodit...ti, ti, ti...!user posted image Sedaj pa cim vec cartanja in uzivanja v novem druzinskem clanu!

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
6.11.2009 15:38:26   
kajjada
Živjo punce,

HVALAuser posted image za vse čestitke.

Kako je zgledalo rodit tako težkega fanta? Zjutraj so se mi začeli popadki, ampak ne redni, in ker sem bila naročena dopoldne na ctg pri svoji ginekologinji, nisem komplicirala, češ bo že ona povedala, kako daleč sem. In potem, kljub dvema popadkoma med ctg-jem, je bila na tistem grafu samo ravna črta. Seveda moja G bog ne daj, da bi me pogledala, češ če mislim da imam popadke naj grem v P. In sem šla ob 12.00 tja. Tam so mi spet delali ctg in so se popadki videli (mislim, da sestra pri moji G tiste naprave sploh ne uporablja pravilno). Potem je sledilo dve uri dihanja in pihanja, in ob 14.05 se je rodil Jan. Najtežji je bil samo zadnji del, ko ga je bilo treba izstisniti, ker je imel glavico nekje na pol poti, jaz pa naenkrat brez popadkov. In sem potem kar tako brez popadkov nekajkrat pritisnila in je prišel ven. Seveda so bili vsi šokirani, ker kot je rekla potem pediatrinja, to pa ni več novorojenček, ampak dojenček. Ponavadi pri taki teži delajo CR, sploh ker sem jaz velika komaj 160 cm, ampak glede na to, da sta druga dva otroka imela manj kot 4 kg in da je bil en teden prehitro rojen, tega nihče ni pričakoval in tudi niso delali ultrazvoka. Zdaj je vse za mano in pozabljeno, Jan je pravi cartljček, samo je in spi in te pogleda, da si cel mehek.

Ne glede na velikost otroka, so popadki pri vseh podobni, mora nekaj bolet, da se telo pripravi na porod, to je naravno, zadnji del poroda pa ponavadi traja tako kratko in intenzivno, da nimaš časa razmišljat. Zato se nič ne bojte poroda, ampak mislite na trenutek, ko boste zagledale vašega otročka, ko bo prvič zajokal.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
6.11.2009 16:23:53   
*I.am.happy*
ojla souser posted image in pa mamice!

ČESTITKE ZA NOVE BEBICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj se malo javim. nismo v P in nič ne kaže, da bi šli tja, itak mamo pa še cca 10 dni do PDPja.malo me matra to, da ne vem kako naj bi vseskupaj zgledalo, čeprav pravijo, da bom že vedla, ko bo šlo zares. Torba je prpravljena nekako po seznamu iz šole za starše, vse ostalo bom pa potem navodila dajala kaj naj prinesejo meni in user posted image za oblečt.

Se mi zdi, da bi že vse rade pohitele, pa je komaj začetek novembra;) Bomo mogle še kr malo počakat, sploh pa zato, ker je očitno našimuser posted image tako fino v bušiijih.

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
6.11.2009 16:34:28   
juniorka
kajjada, se enkrat cestitke, je pa slo kr hitro tole, prava supermami siuser posted image . Kaj pa presredek, kaj sivana?? Sori, sem radovednauser posted image .
Pa aka dogodivscina pri ginekologu, svastauser posted image
Sem pa ravno hotla vprasat, ce ktera sploh dobi zjutraj, ker vse nekaj zvecer in ponoci hodite rojevat. No, zdaj pa ena za zgleduser posted image , tako bi meni pasalo, da zjutraj malega v vrtec dam, grem rodit, pol pa popoldne domov z dojenckomuser posted image .

Menta, kr nazeni naso bejbo venuser posted image , meni je danes vse prekipelo, sem psihicno in fizicno izcrpanauser posted image , ne morem vec...

piska goriska, lepo, da mirno prenasas vse, super to!

Upam pa tudi, da statistika zdrzi tudi mene in bo hiter porod!

Drzite se punce!

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
6.11.2009 17:27:23   
valerija77
Spelap jaz imam tudi še pri g. v Laškem. V ponedeljek mi bo pa baje dala napotnico za P, kamor grem v petek na ctg ker naše g ni ker gre na nek seminar. Najraj bi šla pa kr rodit. Kr zdejle. user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
6.11.2009 18:11:33   
spelap1
Valerija77 povej mi kdaj pa imaš pdp, jaz imam 16.11 pa nič nevem še za naprej?
a potem je dr. kuštrinova tvoja gin? a v petek ni Kuštrinove? pol bom pa mogoče jaz tudi mogla v celje.
tudi jaz si želim da bi šla kr rodit, sm že psihično čist zmučena pa še manka 10 dni do pdp, verjetno pa me je tudi malo strah ker je naša bibika okoli 3800g. bomo vidl kako se bo izšlo.
ti bom pa povedla če bom tudi jaz morala v celje na ctg.

lepo se imejte

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
6.11.2009 18:37:15   
petkapet
Čestitke tudi za Daisy1980 in njenega Galauser posted image user posted image user posted image !!!

Res je bil čuden deževen dan, no zdej je tema, se vsaj ne vidi mokrote user posted image .

Danes je pa moj micek v trebušku kr miren, pa nevem al od vremena ali od česa user posted image . Vsako tolko zamiga pol pa je celo uro pri miru.

KLUB brez imen:user posted image , mi smo komi dva tedna od tega našli dve imeni. Pa sva rekla, da ko se rodi, bomo videli katero mu bo najbolj pristajalo. No, včeraj sva našla še eno....katero bo od treh , ve sam buh user posted image .

Mayamaya, če si imela pregled krvi za troksoplazmozo, kolko krat si jih imela, že ki sva pri istem G?

Hvala Korala za odgovor o toksi user posted image !

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
6.11.2009 18:47:47   
Menta
Daisy1980 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Čestitke za Gala.

Mimo grede, tiste, ki se bojite, da so vaši dojenčki veliki: Skozi žensko odprtino gre tudi 5kg težek dojenček!!!! Jaz sem dokaz za to. Boga moja mami, ko je mogla mene ven spravit in ni bil nič carski rez! Sicer sem bila njen tretji otrok, a vseeno: 5kg!!!
Ja, kaj vse zmore to prečudovito žensko telo. user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
6.11.2009 19:02:30   
divja
meni so pa končno sestavili otr. posteljicouser posted image tako da sedaj imam pa res že vse pripravljeno, samo še user posted image manjka.
tudi mene je čedalje bolj strah poroda, ker baje je user posted image zelo velik, G mi ga sicer ni izmeril, je rekel da je prevelik in da je to težko točno določitiuser posted image , mi je pa sestra rekla ko me je priklopila na ctg, da verjetno cunjc 56 sploh ne bom potrebovalauser posted image

joj kar ne morem verjeti da je že vikend, mi gredo dnevi čisto prehitro naprej.......

torbo imam tudi že pripravljeno, vključno z oblačili zame za domov, da ne bom še mojega s tem morila... me pa zanima ali ste ve kupile šlavf v primeru da bosta šivane ? jaz ga nisem sem se pa spomnila da imam napihljivo blazino za vrat če potuješ, sem jo napihnila in se mi zdi da za prvo silo bo, čeprav upam da je ne bom potrebovala......

vse ki se že pripravljate veliko sreče in dihajte , dihajte pa da čim hitreje mine.......

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
6.11.2009 20:21:41   
valerija77
Spelap ja Kuštrinova je tudi moja g. in je super ženska in je ne zamenjam za nobeno. Rok imam naslednji petek, torej 13.11. Ampak moj ves čas trdi da bom rodila 11. Ko bi vsaj. Tudi jaz sem že čist izčrpana in že komaj čakam da grem v Rim. user posted image Sem pa trenutno še brez avta in je prava muka iti kam. V petek pa g ni ker ima nek seminar tak men je že rekla da grem v petek v P na ctg. Tudi meni je rekla da je težek okol 3800g. Bomo vidl če bo še šel kaj gor, upam pa da ne. Jih ima čist zadost.

Divja, oblekce št. 56 boš verjetno vseeno rabila, vendar pa res da ne dolgo, kakšnih 14 dni ali 3 tedne. Zato pa jaz tudi nimam veliko oblekc te št. ker je lažje malo rokavčke zavihat, kot pa da mu je pretesno. Mislim da imam le nekaj pajackov, bodijev in žabic, ostalo pa 62. Šlavfek sem si še pravi čas kupila in je ZELO uporaben, sploh če si šivana. Jaz sem pri prvem bila in mi je zadnjič g rekla, da bom verjetno pri tem tudi.

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

porod

Prvega otroka sem rodila:

pred dopolnjenim 37. tednom (24%)

med dopolnjenim 37. in 38. tednom (6%)

med dopolnjenim 38. in 39. tednom (8%)

med dopolnjenim 39. in 40. tednom (18%)

točno na PDP (8%)

po PDP (36%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!