Menta
|
ninka80 Držim pesti, da se nafeštaš za sinekov rojstni dan in potem veselo v P (seveda ko si odpočiješ ). Nekaj se pri tebi sigurno že dogaja, jaz namreč še lažnih popadkov nimam. No, sej sem tudi za teboj na vrsti. Kar se pa imena tiče, pa sploh ne vem, zakaj je to tako težko. Sej je ja polno lepoih imen! Po pojem se preveč obremenjujem, ali bo tudi drugim všeč. VEM, VEM, ne smem se s tem obremenjevati, ampak nekako izbirava med imeni, ki jih ni na vsakem koraku in vsepovsod polno. Sicer pa slovenska! Ah, upam, da se mi utrne kako lepo ime, ko zagledam svoj zakladek. Da ne bo potem še 2 dni brez. nikolinca Jaz imam za rodit bolj malo v torbi. Dokumente, zobno ščetko in pasto, glavnik, kremo za obraz, labelo, tuš gel in copate. Nekako se mi zdi, da če bi se hotela po porodu osvežit, da imam to osnovno vse tam. Potem pa mi bo mož prinesel, kar bom še potrebovala. Nekaj mu bom že kar nastavila (npr.: obleko za domov), da ne bo potem iskal. Mislim pa, da se bo za drugo že znašel, šel kupit ali že kako. Za dojenčka sem pa dala v posebej torbo, ki jo bo skupaj z lupinico prinesel, ko me bo prišel iskat. Držite se, lep dan! Papa P.S.: Imam občutek, da jih nekaj zdej rojeva ali so pa v P, ker je tako zatišje. No, bomo videli.
|