|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
6.11.2009 13:08:42   
marta82
Ploha si ti Gorenjka?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.11.2009 13:10:30   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ploha si ti Gorenjka?

no zdej pa povej po čem se to vidi user posted image user posted image Ja, drgač user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 927
6.11.2009 13:13:45   
Ploha
marta: pa poj greš pod moja ringaraja/nastavitve pa si kodo skopiraš v spodnjega od okvirčkov....

koda more bit pa za forume /html

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.11.2009 13:14:30   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Ploha si ti Gorenjka?

no zdej pa povej po čem se to vidi user posted image user posted image Ja, drgač user posted image

Ma ne morš falituser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.11.2009 13:15:41   
marta82
Mi je naglas malenkost znan. Sem izvorno iz Kamnika. V srednji šoli sem se preselila v Mb potem pa v Bistrico.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.11.2009 13:17:42   
marta82
Obljubim, da se bom v kratkem pripravila na borbo s tehniko in dala vse od sebe da si naredim ticker.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 931
6.11.2009 13:18:11   
Ulla80
jst kuham juhco tamaumu, glede na to, da mu je cajtng prej tolk teknu, bo pa mrbit jedu user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.11.2009 13:19:33   
*x*y*z*
4 strani v 2 urah... sem mela zdej prijateljce na obisku z malčki ku je naš Matija zdej ta cajt, pa ste nas prehitele v čvekanju...

Kar sem si zapomnila bogi vsi otroci in mamice, pa da se čimprej vsi pocajtate user posted image user posted image user posted image

Jemo pa tud mi tri dni skoraj nič, pa ne vem od česa - je že kaj... pa tudi doji se zlo malo, parkrat povleče, pa gre stran. Mogoče pa skrbi za linijo, da ne bo imel največ kg med januarčki user posted image

Aja, nam pomaga pri zamašenem nosku, da ima vzdignjeno vzglavje, sej ma malo zabasan nos, čistimo samo 2-3x na dan, pa vmes parkrat samo fiziološko, ko pa sem ga polegla je blo slabše, zdej pa spi super.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.11.2009 13:24:16   
Ulla80
da ima vzdignjeno vzglavje,

ja, točno, to tud pomaga, jst mam tud v kinderpetu mal podložen jogi, sam kaj k večino pr nama v postli spiuser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.11.2009 13:24:43   
marta82
Sem probala iz drugega foruma skopirat ticker sem (tam mi ga je kar administratorka naredila) pa ni ratalo. Bo treba drugo pot ubrat. Ampak bom, bom.user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.11.2009 13:26:25   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

da ima vzdignjeno vzglavje,

ja, točno, to tud pomaga, jst mam tud v kinderpetu mal podložen jogi, sam kaj k večino pr nama v postli spiuser posted image

sej to pa je zanimivo, da tud naš ko je pri nas ne rabi podloženo, spi ravnotako dobro. Ti, ti mulčki... user posted image   aja, pa naš spi sam le od 19h do cca. 23h, potem pa skupej naprej... no, pa čez dan spi sam v posteljci.

ko je bil pas star 3 mesece, pa je tud spal samo pr meni v naročju, tko da sem ga cca. en mesec mela 24ur na dan na rokah, še celo ponoči mi je slonel na roki, potem mu je blo zadosti in sem ga mogla takoj ko se je podojil odložit in je sam zaspal user posted image  tko da trenutno rabijo vaši otroci vašo toplino!!!

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 6.11.2009 13:32:18 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.11.2009 13:34:14   
Zvezdica
Kuhanje :)

piščančje krače pečene v pečici (natrte s česnom) in piščančji zrezki, ker moj mož dol pade ko vidi  kračeuser posted image user posted image user posted image , pa pečena zelenjava poleg.
Pa juhco zelenjavno, pa ržen kruh pa solatko. Aja, pa basmati riž z timijanom, k tko diši.
Vse to bo tud patrik jedel.

Večerja, kaka tunina solata za naju, otroci ne vem, liam čokolino ali pa zdrob. Je pa patrik zjutraj jedel ajdovo kašo s sadjem, zdaj jogurt, pol kosilo, potem sadje in kak piškot, ponavadi imamo sadje dopoldne, pa zdaj mu ni šlo,večerja kašica. Še ne vem.

za ostele dni pa kaj pa vem jutri spet kaka rižotka k smo naori nanjo, s piščančkom in zelnejavo, kake testenine, ne vem. Danes nisem več kuharsko razpoloženauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.11.2009 13:41:57   
rubica
dan

otrok spi user posted image je pa jedla danes zelenjavno juho z teletno, sm se kar namatrala, mi je rekla p da mora jest meso (sem ji ga res težko oz. nemogoče dol spravla), pa da naj ji tist k noče kar z paličnim zmiksam pa postopoma na čim večje koščke prehajava, k ostalo ji sam z vilico že skos, mja bo že!

kako bedno vreme user posted image user posted image user posted image ne morva nikamor, pa še avta nimava do pon. user posted image

sem lena, pa lačna(sam to sm skos user posted image )

sva bla pa včeraj že na sestanku v vrtcu, gre gaja že 16.12 mal tja pogledat, pomoje bo men teži k njej, ampak bomo že .

zdele je v spanju 3x kihnla

a gre še ker januarček dec. v vrtec?

abc prov luštn je tvoj sinko user posted image , ja pa za ra je pomoje sam dobr mi smo tut bli že 3x in je res kul se pozna pr pravilnem razvoju itd, mislim da bi lahko vsaki mamici pokazal hansling, pa usmerjanje otroka v pravi razvoj,....

kar se pa tiče postavljanaja na prstke, naša se je tut pa mi je rekla v ra, naj jo lepo popravim, da stoji na celem podplatu, pa da naj bo lepo vzravnana od medenice dol ko stoji in se drži za oporo, jaz pa naj jo primem za medenico in jo nežno zibam levo desno zarad stabilnosti in prenosa teže na obe nogici s stegnjenimi podplati, moram rečt da pomaga, upam, da sem napisala dokej razumljivo?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.11.2009 13:45:37   
rubica
piščančje krače pečene v pečici (natrte s česnom) in piščančji zrezki, ker moj mož dol pade ko vidi kračeuser posted image user posted image user posted image , pa pečena zelenjava poleg.
Pa juhco zelenjavno, pa ržen kruh pa solatko. Aja, pa basmati riž z timijanom, k tko diši.

a se lahko povabim user posted image user posted image mnjami user posted image user posted image dobra ideja za ju3!

< Sporočilo je popravil rubica -- 6.11.2009 13:46:37 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.11.2009 13:47:59   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kuhanje :)

piščančje krače pečene v pečici (natrte s česnom) in piščančji zrezki, ker moj mož dol pade ko vidi  kračeuser posted image user posted image user posted image , pa pečena zelenjava poleg.
Vse to bo tud patrik jedel.

Večerja, kaka tunina solata za naju, otroci ne vem, liam čokolino ali pa zdrob. Je pa patrik zjutraj jedel ajdovo kašo s sadjem, zdaj jogurt, pol kosilo, potem sadje in kak piškot, ponavadi imamo sadje dopoldne, pa zdaj mu ni šlo,večerja kašica. Še ne vem.

za ostele dni pa kaj pa vem jutri spet kaka rižotka k smo naori nanjo, s piščančkom in zelnejavo, kake testenine, ne vem. Danes nisem več kuharsko razpoloženauser posted image

Pa sej da vse to narediš si super!!!

Ma kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.11.2009 13:49:23   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: rubica
abc prov luštn je tvoj sinko user posted image , ja pa za ra je pomoje sam dobr mi smo tut bli že 3x in je res kul se pozna pr pravilnem razvoju itd, mislim da bi lahko vsaki mamici pokazal hansling, pa usmerjanje otroka v pravi razvoj,....

kar se pa tiče postavljanaja na prstke, naša se je tut pa mi je rekla v ra, naj jo lepo popravim, da stoji na celem podplatu, pa da naj bo lepo vzravnana od medenice dol ko stoji in se drži za oporo, jaz pa naj jo primem za medenico in jo nežno zibam levo desno zarad stabilnosti in prenosa teže na obe nogici s stegnjenimi podplati, moram rečt da pomaga, upam, da sem napisala dokej razumljivo?

ma ja no, sem ****, pa ti ni za zamerit, k mam res smotan nick - bi si ga mogla zamenjat...

bom provala ja, sem štekala

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.11.2009 13:50:01   
Zvezdica

Saj tile zobki morajo res svinjko bolet... Tineju jih je tudi več naenkrat ven raslo in se mi je prav smilil. Je bil ful bogi. Zdaj raste osmi.user posted image

Marta, nisem te spregledalauser posted image ker esmeralda slej ko prej spregleda, sam sem napisala dobrodošlico, pa je odprta ostalauser posted image welkom

ja packi so te zobki, mi jih iamo 8, no mislim, da zdaj pa že 9 :)

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.11.2009 13:51:37   
Ulla80
jst sm kr testenine s piščančjim mesom in grahom pa zeleno solato. ful se mi nč ne da. sine pa zdej že eno uro spi v kinderpetuuser posted image

ma jst tk vem, da rabi to stiskanje in crkljanje, zato ga pa vlačim po rokah, kaj pa čemuser posted image sploh zdej, k me popoldan kdaj ni, k grem na predavanje, ko pridem domov revež ne ve a nej se smeji al jočeuser posted image kr en miks vsega je, vriska od veselja in se smeji, drugo sekundo pa že joka itd. user posted image sam se majo pa čist fajn za atijem, ko me ni, sam ko rpidem, je kriza...pa ula menda skoz sprašuje kje je moja mamica, kam mi je kej ušlauser posted image
takle mamo...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.11.2009 13:51:58   
rubica

[/quote]

ma ja no, sem ****, pa ti ni za zamerit, k mam res smotan nick - bi si ga mogla zamenjat...

bom provala ja, sem štekala
[/quote]

sorči user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.11.2009 13:52:11   
Zvezdica
jst sm pa danes po 42 dneh dobila user posted image user posted image packo grdo, zbudla sem se ko zaklana, tok hitr še nism bla zbujena user posted image user posted image

joj plohca user posted image user posted image user posted image user posted image zaklana omg user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.11.2009 13:52:20   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček, v explorerju se da v okvirček spravit sam tko, da klikneš "citiraj" nad odgovorom, ki ga želiš citirati... se mi zdi, da mata ulla in zvezdica mozillo

user posted image

kuhrde evo, deluje, thx

pa res mam mozzilo user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.11.2009 13:53:31   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Ploha si ti Gorenjka?

Ma ne morš falituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.11.2009 14:06:50   
*x*y*z*
Naš pa si je novo dudo omislil, meni se zdi vseeno malo težka, pa zraven kar neki jamra, pa že 10min v ustah tišči user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.11.2009 14:11:26   
Jancci

sonček, v explorerju se da v okvirček spravit sam tko, da klikneš "citiraj" nad odgovorom, ki ga želiš citirati... se mi zdi, da mata ulla in zvezdica mozillo

kuhrde evo, deluje, thx

pa res mam mozzilo

Pa na brskalniku google crome tut deluje. Jest imam zdaj kar tega.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.11.2009 14:13:10   
Jancci
Naš pa si je novo dudo omislil, meni se zdi vseeno malo težka, pa zraven kar neki jamra, pa že 10min v ustah tišči 

Dobr je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

roditi naravno
leyah

naj se odločim za naravni porod ali?

epiduralno (62%)

carskega (6%)

plin (31%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!