Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:24:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 sem razmišljala, da mu par dni res nebi nič ponujala, da žlice tud videl nebi in bi mogoč pozabil na strahote, ki jih prinaša hranjenjeuser posted image in pol začela kot znova....pojma nimam... kaj, če je pa kakšna fora v žlici ....špela se je zadnjič z lepega kar trest začela, ko sem ji dala z navadno kovinsko žlico za jest, pol s plastično (barvasto ) je blo pa ok....al pa da mu je bilo kaj premrzlo al pa pretoplo in se mu je zasralo nimam pojma, res, vse sorte sem probala, z roko, žlice take in drugačne....zato pa, da pozabi treume, ki jih je morbit doživel, mal prekinitve mi2 sva imela iste fore zdaj k je bil prehlajen, je dva dni jedel samo navaden jogurt + flaško. Pač mu nisem nič druga dala, zdaj pa že dva dni spet normalno je . Je bila pa kr kriza, je cvilil, se zvijal, usta tiščal skupaj... je blo po svoje kr grozn, k da bi ga silila, pa ga nisem. Pol sem pa rekla, da boljš da mu ne ponujam in evotiga na spet je :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:26:30
|
|
|
|
Ulla80
|
mi2 sva imela iste fore zdaj k je bil prehlajen, je dva dni jedel samo navaden jogurt + flaško. Pač mu nisem nič druga dala, zdaj pa že dva dni spet normalno jeuser posted image . Je bila pa kr kriza, je cvilil, se zvijal, usta tiščal skupaj... je blo po svoje kr grozn, k da bi ga silila, pa ga nisem. Pol sem pa rekla, da boljš da mu ne ponujam in evotiga na spet je :) sam pr nas že ene tri tedne traja....res je da čist zdrav še ni, mogoč k bo, bo boljš....ma enkrt bo že začel jest, ni vrag al kaj pa k je ni stvari, k bi jo hotu, ma to ne morš verjet....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:33:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 zvezdica itak, sej men je vseen, nej dela vsak kak če. sam pravim, da ta izjava mi pa mal pike povzroči, k un k premlati otroka, tud lohk reče, da to dela zato, ker je prepričan da je tko najboljš. in da on že ve, kaj je dobro za njegovega otroka. itd. sej veš, kaj hočm povedat jap tole se strinjam, no jast sem mislila sam na čevljčke ker je nam tud ortoped svetoval pri liamu cicibanke. to o tepežu pa neki kasneje napišem...zdaj mam mal premal časa. Jao kaj sem zadnji poslušala, ma dej napišem zdaj: Zadnjič je bil en RD pa so bli otroc iz vrtca skupaj pa prav ena mama, da mora tamalga orenk zlasat pa za uhlje potegnit (tko je rekla, bemti ko da je osel) da da mir. No in jast poslušam, pa prav da ga je s pasom, men skor oči ven skočijo, pa ona pravi, da je bil mali prvič tepen pri 11ih meseci - sem čist ven padla in ji tud povedala svoje, pol sem pa šla, ker nisem mogla tega poslušat. Pa še ene par staršev je reklo, da morjo otroke fizično kaznovat, da jih ubogajo. U glavnem, včeraj sem izvedela, da so poklicani na csd zaradi modric, ki jih je imel mali (tamal je sicer res čist divji ampakpr takih starših bo kmal sociopat). Hočem povedat, da sem jo nameravala prijavit, pa me je nekdo prehitel.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:38:32
|
|
|
|
Ulla80
|
ja, groza je tole. to ne morš verjet. pa zdej zarad tega zakona, se ful zgražajo, v stilu da zdej pa še svojga otroka ne bo več smel pretepst, če si bo to zaslužil in tega je ful. pa k zagovarjajo eno klofuto tu in tam in takšno. ma dej. to kar ti pišeš, to je čist normalno in vsakdanje za večino in to ni ena klofuta tu in tam. matr, če bom psa udarla, me bo sosed prjavu, otroka pa lohk pretepam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:41:07
|
|
|
|
Ulla80
|
evo, mi spi tule na rkah, trikrat sm ga probala odložit, ma kje, jok! in zdej morm kle sedet in roka mi bo odpadla...adijo. ene pol ure še, pol če se bo zbudu, pač ne bo spal jsz ne morm zdej ga 2 uri met na rokah al kok si to predstavlja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:45:04
|
|
|
|
sonček33
|
joj kolk se Lovro reži, k na baby.tv vid unga dojenčka v pelnicah...ma čist isto se reži k un na tv... crkneš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:52:41
|
|
|
|
Ulla80
|
no tak, neo je pridelal zgornjo levo dvojko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:53:43
|
|
|
|
sonček33
|
neo kiara- kako je z ritko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 10:55:02
|
|
|
|
sonček33
|
kaj boste kuhale? rabm še ideje za vikend, ne samo za deca, tudi za nas...bo treba v trgovino it
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:00:48
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kaj boste kuhale? rabm še ideje za vikend, ne samo za deca, tudi za nas...bo treba v trgovino it mi imamo repo, kislo zelje, pire krmpir in mogoč še kakšna krvavica pade....itak bom sam jaz vse jedla, drugi pa vsak nakaj od tega
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:11:35
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 evo, mi spi tule na rkah, trikrat sm ga probala odložit, ma kje, jok! in zdej morm kle sedet in roka mi bo odpadla...adijo. ene pol ure še, pol če se bo zbudu, pač ne bo spal jsz ne morm zdej ga 2 uri met na rokah al kok si to predstavlja sva v podobni situaciji ....jaz sem jo zdaj odložla v posteljo, ker mi je roka začela drevenet ....pa da vidmo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:20:44
|
|
|
|
Ulla80
|
men se je zbudu, sam jst se ne grem več bolj kot eno uro mi je na rkah spal, zadost ma sam sem pa zobek odkrila, ko je z odprtimi usti spal jst pojma nimam kaj naj kuham aja, 2.decembra mam delni izpit iz matematke čez 14 dni mam tehniko in varnost, čez 4 tedne ( al čez 5 )pa kemijo juhu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:24:27
|
|
|
|
farfala
|
ulla naš je tud štrajkal pri hrani, ko sta mu zgornji dvojkci prebijala, nič mu ni pasalo, še najbolj je jedel , če si je sam jemal pa mehka hrana je morala bit - testenine, banana...je tud kar dolgo trajalo, Saj bo minilo sonček - meni najbolj pomaga kanesten in jogurt pa čim manj sladkega jest, samo se mi kar pogosto ponavlja , pa po takoj na WC Samo pa niti za šminko še ni imel čevljev gor , mimi , sem ravno hotla rečt, kak nekateri dajejo te čevlje gor, če jih pa otrok sploh ne potrebuje pa mislim, da većinoma v skrbi za to, da jih ne bi zeblo in da ne bi izgledali ko eni reveži bosi. zvezdica 11 mesečnega so pretepli??? pa ne moreš verjet, zakaj imajo taki ljudje otroke, prekleto špecerija - fuuuul dosti in vedno več in vedno dražje je in največ denarja porabimo za to pa imamo vrt, malo sadovnjaka, mesa praktično nič ne kupujemo, min 200 e za en velik nakup, potem pa še za sproti kruh, jogurti....dodatnih min 200 e. Aja, doma imam pacienta .Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca in sva morala čakat dragega, da je prišel domov iz službe do 22ih, ga peljal na urgenco - zlomljen prst in sedaj ima gips gor pa ful ga boli.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:33:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
Aja, doma imam pacientauser posted image .Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca in sva morala čakat dragega, da je prišel domov iz službe do 22ih, ga peljal na urgenco - zlomljen prst in sedaj ima gips gor pa ful ga boli. ojej asej za čimprejšnje okrevanje. Bošček no.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:37:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ja, groza je tole. to ne morš verjet. pa zdej zarad tega zakona, se ful zgražajo, v stilu da zdej pa še svojga otroka ne bo več smel pretepst, če si bo to zaslužil in tega je ful. pa k zagovarjajo eno klofuto tu in tam in takšno. ma dej. to kar ti pišeš, to je čist normalno in vsakdanje za večino in to ni ena klofuta tu in tam. matr, če bom psa udarla, me bo sosed prjavu, otroka pa lohk pretepam Pri takih zadevah pa jaz pike dobim in lasje mi pokonci stojijo. Kot prostovoljka delam na enem od telefonov kamor kličejo žrtve nasilja in tisti, ki opazijo nasilje nad otroki in včasih ne morem verjet, da se nekatere stvari v resnici dogajajo in ne samo v filmih. Tole "si je zaslužil" je moja najljubša cvetka.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:37:55
|
|
|
|
farfala
|
Kje je zdaj oni seznam za srečanje, če ste tolk napisale?! marta zdravo, od kod si, prideš v CE na srečanje? Danes se pa meni nič ne da. Še ven ne boma mogla, izgleda. Sem pa ravno včeraj brala, kako moraš gledat med drugim tud na vreme. Vreme ni ne slabo, ne dobro. Vreme enostavno je. Kosilo: široki pirini rezanci z omako iz tune in smetane, mali pa omaka iz cvetače, pora in smetane, solata
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:38:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kaj boste kuhale? rabm še ideje za vikend, ne samo za deca, tudi za nas...bo treba v trgovino it Danes bodo ribji fileji in krompir z blitvo.mmmmmmm...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:40:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Kje je zdaj oni seznam za srečanje, če ste tolk napisale?! marta zdravo, od kod si, prideš v CE na srečanje? Danes se pa meni nič ne da. Še ven ne boma mogla, izgleda. Sem pa ravno včeraj brala, kako moraš gledat med drugim tud na vreme. Vreme ni ne slabo, ne dobro. Vreme enostavno je. Kosilo: široki pirini rezanci z omako iz tune in smetane, mali pa omaka iz cvetače, pora in smetane, solata Sem iz Slov. Bistrice. Kdaj in kje je srečanje?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:43:31
|
|
|
|
Jancci
|
mam vnetje spodej. kakšen domač recept? tampon v jogurt namoči in si ga vstavi aha že odgovorile po mojem bi vsak mogu vsaj enkrt v razvojno, da mu pokažejo in povejo, razložjo, da ti strokovna oseba pove, kaj vse lohk tud dolgoročno določene stvari potegnejo za sabo. se strinjam.. sem tut že včeraj to napisala Matr ulla jest se preveč s tabo družim Aja pa hvala za link za čeveljce. Fajn zgledajo. Bom šla pogledat ko bo čas za čevlje. Neotu pa eno speč. Mogoče bo pa sladko jedu??? DRugač pa Meta včasih tut s tavelko žlico je.. se ji zgleda zdi fensi al kaj. Ko ji dam s tamalo se stran obrne, pri tavelki pa tok usta odpre, da bi še krožnik lahko not zbasala. x*y*z*-razlika je, če nekaj delaš v dobri veri da je to najboljše, drugo pa je če neki 100x slišiš, da ni dobro pa vseeno tako delaš....mogoče pa kiara ne verjame ullini teoriji in bolj verjame cicibanu in podobnim firmam, ki izdelujejo takšne čeveljce se tut strinjam kok fajn k mi ni treba tok pisat kaj boste kuhale? a si tist link z jedilniki z vrtcev vidla? mogoče dobiš kakšno idejo Asej da čimprej neha bolet. Kaj lepega mu na gips nariši bo takoj manj bolelo. Ma te ko otroke tepejo...... nimam besed no! Mi2 še vedno sesava nos vsakih 10 minut pomoje, prej je zaspala, pa kašljat začela in se v tem zbudila. Inhalacije delam, da vrjetno že pri sosedu diši od vsega dobrega. Zdaj teži in hoče bit samo v naročju. Če jo dam dol se samo okrog obrne in že steguje rokice. Tako, da sem tole vse spesnila z njo v naročju. Matr kakšna sem... namest da bi se intenzivno posvečala samo njej.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:45:30
|
|
|
|
Ulla80
|
Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca AUČ da se čimprej pozdravi... Tole "si je zaslužil" je moja najljubša cvetka. jp. veš kdo vse si po moje zasluži en šamar okol kepe pa a jim ga lohk prmažem? ne glih... evo. moj sin je pa le nekej pojedu pol strani iz vikend magazina
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:46:26
|
|
|
|
sonček33
|
evo. moj sin je pa le nekej pojedu pol strani iz vikend magazina ej, zakaj men ne da tole kopirano v okvirček?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:55:15
|
|
|
|
sonček33
|
aja, hvala za nsavete..jogurt se že tensta notri bljak
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:55:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mi2 še vedno sesava nos vsakih 10 minut pomoje, prej je zaspala, pa kašljat začela in se v tem zbudila. Inhalacije delam, da vrjetno že pri sosedu diši od vsega dobrega. user posted image Zdaj teži in hoče bit samo v naročju. Če jo dam dol se samo okrog obrne in že steguje rokice. Tako, da sem tole vse spesnila z njo v naročju. Matr kakšna sem... namest da bi se intenzivno posvečala samo njej. Ja meta no , pa da bo nosek spet ok. Inhalacije so zakon, naš nič več ne kašlja, hrope pa skoraj nič več.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:55:56
|
|
|
|
sonček33
|
asej in meta
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 11:57:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aja, hvala za nsaveti e..jogurt se že tensta notri bljak sonček, označiš željeno, klikneš na odgovor in potem bi moglo bit v okvirčku. Če daš kopiraj ne bo v okvirčku. Daj prbaj sedaj. Aja lovro dober tek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?