|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
6.11.2009 10:24:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

sem razmišljala, da mu par dni res nebi nič ponujala, da žlice tud videl nebi in bi mogoč pozabil na strahote, ki jih prinaša hranjenjeuser posted image in pol začela kot znova....pojma nimam...

kaj, če je pa kakšna fora v žliciuser posted image ....špela se je zadnjič z lepega kar trest začela, ko sem ji dala z navadno kovinsko žlico za jest, pol s plastično (barvastouser posted image ) je blo pa ok....al pa da mu je bilo kaj premrzlo al pa pretoplo in se mu je zasralouser posted image

nimam pojma, res, vse sorte sem probala, z roko, žlice take in drugačne....zato pa, da pozabi treume, ki jih je morbit doživel, mal prekinitveuser posted image

mi2 sva imela iste fore zdaj k je bil prehlajen, je dva dni jedel samo navaden jogurt + flaško. Pač mu nisem nič druga dala,  zdaj pa že dva dni spet normalno jeuser posted image . Je bila pa kr kriza, je cvilil, se zvijal, usta tiščal skupaj... je blo po svoje kr grozn, k da bi ga silila, pa ga nisem. Pol sem pa rekla, da boljš da mu ne ponujam in evotiga na spet je :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.11.2009 10:26:30   
Ulla80
mi2 sva imela iste fore zdaj k je bil prehlajen, je dva dni jedel samo navaden jogurt + flaško. Pač mu nisem nič druga dala, zdaj pa že dva dni spet normalno jeuser posted image . Je bila pa kr kriza, je cvilil, se zvijal, usta tiščal skupaj... je blo po svoje kr grozn, k da bi ga silila, pa ga nisem. Pol sem pa rekla, da boljš da mu ne ponujam in evotiga na spet je :)

sam pr nas že ene tri tedne traja....res je da čist zdrav še ni, mogoč k bo, bo boljš....ma enkrt bo že začel jest, ni vraguser posted image al kajuser posted image pa k je ni stvari, k bi jo hotu, ma to ne morš verjet....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.11.2009 10:33:41   
Zvezdica

zvezdica itak, sej men je vseen, nej dela vsak kak če. sam pravim, da ta izjava mi pa mal pike povzroči, k un k premlati otroka, tud lohk reče, da to dela zato, ker je prepričan da je tko najboljš. in da on že ve, kaj je dobro za njegovega otroka. itd. sej veš, kaj hočm povedatuser posted image

jap tole se strinjam, no jast sem mislila sam na čevljčke ker je nam tud ortoped svetoval pri liamu cicibanke. 

to o tepežu pa neki kasneje napišem...zdaj mam mal premal časa. Jao kaj sem zadnji poslušala, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dej napišem zdaj:

Zadnjič je bil en RD pa so bli otroc iz vrtca skupaj pa prav ena mama, da mora tamalga orenk zlasat pa za uhlje potegnit (tko je rekla, bemti ko da je osel) da da mir. No in jast poslušam, pa prav da ga je s pasom, men skor oči ven skočijo, pa ona pravi, da je bil mali prvič tepen pri 11ih meseci - sem čist ven padla in ji tud povedala svoje, pol sem pa šla, ker nisem mogla tega poslušat.

Pa še ene par staršev je reklo, da morjo otroke fizično kaznovat, da jih ubogajo. U glavnem, včeraj sem izvedela, da so poklicani na csd zaradi modric, ki jih je imel mali (tamal je sicer res čist divji ampakpr takih starših bo kmal sociopat). Hočem povedat, da sem jo nameravala prijavit, pa me je nekdo prehitel. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.11.2009 10:38:32   
Ulla80
ja, groza je tole. to ne morš verjet. pa zdej zarad tega zakona, se ful zgražajo, v stilu da zdej pa še svojga otroka ne bo več smel pretepst, če si bo to zaslužiluser posted image
in tega je ful. pa k zagovarjajo eno klofuto tu in tam in takšno. ma dej. to kar ti pišeš, to je čist normalno in vsakdanje za večino in to ni ena klofuta tu in tam. matr, če bom psa udarla, me bo sosed prjavu, otroka pa lohk pretepamuser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.11.2009 10:41:07   
Ulla80
evo, mi spi tule na rkah, trikrat sm ga probala odložit, ma kje, jok! in zdej morm kle sedet in roka mi bo odpadla...adijo. ene pol ure še, pol če se bo zbudu, pač ne bo spaluser posted image jsz ne morm zdej ga 2 uri met na rokahuser posted image al kok si to predstavljauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.11.2009 10:45:04   
sonček33
joj kolk se Lovro reži, k na baby.tv vid unga dojenčka v pelnicah...ma čist isto se reži k un na tv... crkneš

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.11.2009 10:52:41   
Ulla80
no tak, neo je pridelal zgornjo levo dvojkouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.11.2009 10:53:43   
sonček33
neouser posted image

kiara- kako je z ritko

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.11.2009 10:55:02   
sonček33
kaj boste kuhale? rabm še ideje za vikend, ne samo za deca, tudi za nas...bo treba v trgovino it

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.11.2009 11:00:48   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kaj boste kuhale? rabm še ideje za vikend, ne samo za deca, tudi za nas...bo treba v trgovino it

mi imamo repo, kislo zelje, pire krmpir in mogoč še kakšna krvavica pade....itak bom sam jaz vse jedla, drugi pa vsak nakaj od tegauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.11.2009 11:11:35   
mimi30

evo, mi spi tule na rkah, trikrat sm ga probala odložit, ma kje, jok! in zdej morm kle sedet in roka mi bo odpadla...adijo. ene pol ure še, pol če se bo zbudu, pač ne bo spaluser posted image jsz ne morm zdej ga 2 uri met na rokahuser posted image al kok si to predstavljauser posted image

sva v podobni situacijiuser posted image ....jaz sem jo zdaj odložla v posteljo, ker mi je roka začela drevenetuser posted image ....pa da vidmouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.11.2009 11:20:44   
Ulla80
men se je zbudu, sam jst se ne grem večuser posted image bolj kot eno uro mi je na rkah spal, zadost mauser posted image sam sem pa zobek odkrila, ko je z odprtimi usti spaluser posted image

jst pojma nimam kaj naj kuhamuser posted image

aja, 2.decembra mam delni izpit iz matematke user posted image čez 14 dni mam tehniko in varnost, čez 4 tedne ( al čez 5user posted image )pa kemijo user posted image juhu

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.11.2009 11:24:27   
farfala
ulla naš je tud štrajkal pri hrani, ko sta mu zgornji dvojkci prebijala, nič mu ni pasalo, še najbolj je jedel , če si je sam jemal pa mehka hrana je morala bit - testenine, banana...je tud kar dolgo trajalo, Saj bo minilo

sonček - meni najbolj pomaga kanesten in jogurt pa čim manj sladkega jest, samo se mi kar pogosto ponavljauser posted image , pa po user posted image takoj na WCuser posted image

Samo pa niti za šminko še ni imel čevljev goruser posted image , mimiuser posted image , sem ravno hotla rečt, kak nekateri dajejo te čevlje gor, če jih pa otrok sploh ne potrebuje pa mislim, da većinoma v skrbi za to, da jih ne bi zeblo in da ne bi izgledali ko eni reveži bosi.

zvezdica 11 mesečnega so pretepli???user posted image user posted image user posted image pa ne moreš verjet, zakaj imajo taki ljudje otroke, prekleto

špecerija - fuuuul dosti in vedno več in vedno dražje je in največ denarja porabimo za touser posted image pa imamo vrt, malo sadovnjaka, mesa praktično nič ne kupujemo, min 200 e za en velik nakup, potem pa še za sproti kruh, jogurti....dodatnih min 200 e.

Aja, doma imam pacientauser posted image .Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca in sva morala čakat dragega, da je prišel domov iz službe do 22ih, ga peljal na urgenco - zlomljen prst in sedaj ima gips gor pa ful ga boli.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.11.2009 11:33:40   
Zvezdica
Aja, doma imam pacientauser posted image .Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca in sva morala čakat dragega, da je prišel domov iz službe do 22ih, ga peljal na urgenco - zlomljen prst in sedaj ima gips gor pa ful ga boli.

ojej asej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje. Bošček no.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.11.2009 11:37:08   
marta82

ja, groza je tole. to ne morš verjet. pa zdej zarad tega zakona, se ful zgražajo, v stilu da zdej pa še svojga otroka ne bo več smel pretepst, če si bo to zaslužiluser posted image
in tega je ful. pa k zagovarjajo eno klofuto tu in tam in takšno. ma dej. to kar ti pišeš, to je čist normalno in vsakdanje za večino in to ni ena klofuta tu in tam. matr, če bom psa udarla, me bo sosed prjavu, otroka pa lohk pretepamuser posted image

Pri takih zadevah pa jaz pike dobim in lasje mi pokonci stojijo.
Kot prostovoljka delam na enem od telefonov kamor kličejo žrtve nasilja in tisti, ki opazijo nasilje nad otroki in včasih ne morem verjet, da se nekatere stvari v resnici dogajajo in ne samo v filmih.user posted image
Tole "si je zaslužil" je moja najljubša cvetka.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.11.2009 11:37:55   
farfala
Kje je zdaj oni seznam za srečanje, če ste tolk napisale?!

marta zdravo, od kod si, prideš v CE na srečanje?

Danes se pa meni nič ne da. Še ven ne boma mogla, izgleda. Sem pa ravno včeraj brala, kako moraš gledat med drugim tud na vreme. Vreme ni ne slabo, ne dobro. Vreme enostavno je.

Kosilo: široki pirini rezanci z omako iz tune in smetane, mali pa omaka iz cvetače, pora in smetane, solata

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.11.2009 11:38:59   
marta82

Danes bodo ribji fileji in krompir z blitvo.mmmmmmm...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.11.2009 11:40:30   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Kje je zdaj oni seznam za srečanje, če ste tolk napisale?!

marta zdravo, od kod si, prideš v CE na srečanje?

Danes se pa meni nič ne da. Še ven ne boma mogla, izgleda. Sem pa ravno včeraj brala, kako moraš gledat med drugim tud na vreme. Vreme ni ne slabo, ne dobro. Vreme enostavno je.

Kosilo: široki pirini rezanci z omako iz tune in smetane, mali pa omaka iz cvetače, pora in smetane, solata

Sem iz Slov. Bistrice. Kdaj in kje je srečanje?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.11.2009 11:43:31   
Jancci
mam vnetje spodej. kakšen domač recept?

tampon v jogurt namoči in si ga vstavi

aha že odgovorileuser posted image

po mojem bi vsak mogu vsaj enkrt v razvojno, da mu pokažejo in povejo, razložjo, da ti strokovna oseba pove, kaj vse lohk tud dolgoročno določene stvari potegnejo za sabo.

se strinjam.. sem tut že včeraj to napisala

Matr ulla jest se preveč s tabo družim user posted image user posted image user posted image
Aja pa hvala za link za čeveljce. Fajn zgledajo. Bom šla pogledat ko bo čas za čevlje.
Neotu pa eno user posted image speč. Mogoče bo pa sladko jedu??? user posted image user posted image DRugač pa Meta včasih tut s tavelko žlico je.. se ji zgleda zdi fensi al kaj. Ko ji dam s tamalo se stran obrne, pri tavelki pa tok usta odpre, da bi še krožnik lahko not zbasala. user posted image

x*y*z*-razlika je, če nekaj delaš v dobri veri da je to najboljše, drugo pa je če neki 100x slišiš, da ni dobro pa vseeno tako delaš....mogoče pa kiara ne verjame ullini teoriji in bolj verjame cicibanu in podobnim firmam, ki izdelujejo takšne čeveljce

se tut strinjam

kok fajn k mi ni treba tok pisat user posted image

kaj boste kuhale?

a si tist link z jedilniki z vrtcev vidla? mogoče dobiš kakšno idejo

Asej user posted image user posted image user posted image da čimprej neha bolet. Kaj lepega mu na gips nariši bo takoj manj bolelo. user posted image

Ma te ko otroke tepejo...... nimam besed no! user posted image user posted image

Mi2 še vedno sesava nos vsakih 10 minut pomoje, prej je zaspala, pa kašljat začela in se v tem zbudila. Inhalacije delam, da vrjetno že pri sosedu diši od vsega dobrega. user posted image Zdaj teži in hoče bit samo v naročju. Če jo dam dol se samo okrog obrne in že steguje rokice. Tako, da sem tole vse spesnila z njo v naročju. Matr kakšna sem... namest da bi se intenzivno posvečala samo njej.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.11.2009 11:45:30   
Ulla80
Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca

AUČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi...

Tole "si je zaslužil" je moja najljubša cvetka.

jp. veš kdo vse si po moje zasluži en šamar okol kepeuser posted image pa a jim ga lohk prmažem? ne glih...

evo. moj sin je pa le nekej pojedu user posted image pol strani iz vikend magazina user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.11.2009 11:46:26   
sonček33
evo. moj sin je pa le nekej pojedu user posted image pol strani iz vikend magazina user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image

ej, zakaj men ne da tole kopirano v okvirček?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.11.2009 11:55:15   
sonček33
aja, hvala za nsavete..jogurt se že tensta notri user posted image user posted image  bljak

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.11.2009 11:55:20   
Zvezdica
Mi2 še vedno sesava nos vsakih 10 minut pomoje, prej je zaspala, pa kašljat začela in se v tem zbudila. Inhalacije delam, da vrjetno že pri sosedu diši od vsega dobrega. user posted image Zdaj teži in hoče bit samo v naročju. Če jo dam dol se samo okrog obrne in že steguje rokice. Tako, da sem tole vse spesnila z njo v naročju. Matr kakšna sem... namest da bi se intenzivno posvečala samo njej.

Ja meta nouser posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo nosek spet ok.

Inhalacije so zakon, naš nič več ne kašlja, hrope pa skoraj nič več.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.11.2009 11:55:56   
sonček33
asej in metauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.11.2009 11:57:00   
Zvezdica

aja, hvala za nsaveti e..jogurt se že tensta notri user posted image user posted image  bljak

sonček, označiš željeno, klikneš na odgovor in potem bi moglo bit v okvirčku. Če daš kopiraj ne bo v okvirčku.

Daj prbaj sedaj.

Aja lovro dober tek user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?