Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:03:06
|
|
|
|
khurde
|
evo, moja tut spi... v mei taiu, tko da mam rokr frej... no, eno roko, z drugo ji podpiram glavo mah, revež je... včer je mela skor 39 vročine, dons je zaenkrat nima, bom vidla, kako bo popoldne... je pa sitna, razdražljiva, cmerava... ni da ni... pa skos po rokah... revček mali sem včer klicala P, mi je rekel, da kratkotrajne vročine do 39 stopinj so lah zobje, sam ne sme trajat... je normalno, pije dost, nos je ok, kašlja ne.... upam, da tko tut ostane, da se ne razvije v kej drugega... se pa precej slini, pa na dlesnih, kjer so zgornje enke, ma kao mehurčka/žulja/otečen... pa na eni zgornji dvojki tut in obeh spodnjih... sta mi mami in tašča rekli, da je od zob... a je lah še kak drug razlog? ma sam tam, nikjer drugje in v rednih razmakih... k pri spodnjih enkah tega nisem opazla en za mamice bolnih/poškodovanih, pa da bojo otroc kmal dobr
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:14:11
|
|
|
|
marta82
|
Ma baje da direktno od zob ni vročine, jim pa pade imunski sistem in hitro staknejo kakšno virozo pa še vse v usta nosijo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:17:27
|
|
|
|
Ulla80
|
ja, zarad zob je lohk max.37,5 vročine...kar je več, je pe že kej zravn...dej si vguglaj bolezen rok, podplatov in ust al neki tajga in si preber k če ma mehurčke po ustil, lohk da je to...al pa slinavka - prva okužba s herpesom sam ugibam, noč strašit, preber si pa mogoč kako slikco kak zgleda...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:19:10
|
|
|
|
khurde
|
ja, sej to je res, sam oslabljen imunski sistem pa lah reagira z vročino, tko da je neka povezava. sam ne sme dolg trajat in se zvišat nad 39, tko so men razložil... aja, ob predpostavki, da ni drugih znakov bolezni (kašelj, nos, oči...). aja, dobrodošla!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:22:48
|
|
|
|
khurde
|
bom pogledala. sam k nima mehurkov, ne tko, da bi jih bilo več, ampak sam otekline na mestu bodočih zob, izgleda pa k en mehurček... mislim, kako sem pa to napisala pa sam na enkah in nekaterih dvojkah, nikjer drugje... vročine pa tut ni men pa P rekel, da do 39 oni tko razlagajo, če ni drugih znakov, pa če traja kratek čas... no, grem guglat, dete še spi v naročju
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:23:33
|
|
|
|
marta82
|
Vsem hvala za dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:26:51
|
|
|
|
sonček33
|
ne rata
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 6.11.2009 12:27:17 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:29:16
|
|
|
|
sonček33
|
tko ovdje ne poludi, taj nije normalan u tole je pa novo ... zvezdica ne rata mi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:34:44
|
|
|
|
khurde
|
ok, zdej sem pogledala spet v njena usta in na mestu ene otekline/mehurčka/... tega ni več, je pa 2 mm belega roba enega zoba, k pa še ni čist predrl dlesen... tko da jih očitno več ven hodi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:40:37
|
|
|
|
Ulla80
|
ne rata kk ne sonček tu, k bereš forum, si označi z miško del teksta, tko da maš modro obarvano. pol pa zgoraj nad objavo klikni odgovor in v okvirju za odgovor ti more pokazat tist označen del teksat v onih oglatih oklepajih ( quote) pol pa sam spodaj pišeč naprej, pod oklepaji.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:40:59
|
|
|
|
Ulla80
|
tko da jih očitno več ven hodi aha, pol so sam zobi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:42:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Q: mam vnetje spodej. kakšen domač recept? Sem si kupla canesten, sam zaenkrat ni haska. Matr, pomoej bom v pon mogla k mesarki. v lekarni zdej dobiš brez recepta, če meniš, da imaš glivice, canesten svečke (za 3 večere) in mazilo, tkole sm se jest pozdravla 14 dni nazaj... jogurt mi ni nikol še pomagu, pa tud tampon not tlačit mi je kr neki farfala: ja ti maš tud pogosta vnetja? Asej uuu pa ena nova, nism porajtala, to ni značiln zame marta dobrodošla! jst sm pa danes po 42 dneh dobila packo grdo, zbudla sem se ko zaklana, tok hitr še nism bla zbujena
< Sporočilo je popravil Ploha -- 6.11.2009 12:43:25 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:42:44
|
|
|
|
marta82
|
Saj tile zobki morajo res svinjko bolet... Tineju jih je tudi več naenkrat ven raslo in se mi je prav smilil. Je bil ful bogi. Zdaj raste osmi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:44:33
|
|
|
|
Ploha
|
marta: a bi si ti prosm prosm ticker nardila?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:46:13
|
|
|
|
marta82
|
Ploha hvala, hvala. Saj si kar hitra.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:47:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha marta: a bi si ti prosm prosm ticker nardila? Kako?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:52:20
|
|
|
|
sonček33
|
ma ulla nč ni tole...men nič ne nardi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:53:51
|
|
|
|
khurde
|
da ne rečem, kak bik sem jaz... sem šla brat od slinavke pa vseh virusnih obolenj, pa sem mogla pofirbcat v usta, itak sem jo zbudla, ane, k če je budna, zadnje dni sploh ne pusti, da pogledam, tko da nisem mogla čakat, da bo popolnoma zbujena... se je predramila, pa glavo začela obračat, pol sem jo pa na glavo obrnila, da sem ji lah zgornje dlesni prešnofala, se je začela smejat, pa itak sem jo čist zbudila... zdej pa okol lomasti in se neki pogovarja uf, 8 zob, to bo njen tretji šele sonček, v explorerju se da v okvirček spravit sam tko, da klikneš "citiraj" nad odgovorom, ki ga želiš citirati... se mi zdi, da mata ulla in zvezdica mozillo marta, pa kje si ti tok časa hodila, da se nisi pri nas pofočkala, če maš pa prek 600 postov
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:55:12
|
|
|
|
marta82
|
Ne znam. Ga pa z veseljem naredim (ticker mislim) če me naučiš oz. napišeš navodila.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 12:59:24
|
|
|
|
marta82
|
marta, pa kje si ti tok časa hodila, da se nisi pri nas pofočkala, če maš pa prek 600 postov Največ pri Mariborčankah. Pa nekaj malega pri IVF/ICSI-jevčkih. Pa še kje. Meni tudi ne gre samo enega dela posta citirat. Celega al pa nič.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 13:01:10
|
|
|
|
khurde
|
jaz sama zbrišem un del, k ga ne rabim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 13:02:41
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, v explorerju se da v okvirček spravit sam tko, da klikneš "citiraj" nad odgovorom, ki ga želiš citirati... se mi zdi, da mata ulla in zvezdica mozillo kuhrde evo, deluje, thx
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 13:03:32
|
|
|
|
sonček33
|
marta, a si bila na ivf-icsi tut kej aktivna?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 13:03:58
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha marta: a bi si ti prosm prosm ticker nardila? Kako? hm...na tejle strani ga mam jst http://www.lilypie.com/ pol pa mal probi, ker jst tud točn ne vem, sm mal probavala, če se ti pa kje zatakne pa praši, mrbit bom pa vedla....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 13:07:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 marta, a si bila na ivf-icsi tut kej aktivna? Ne. Na splošno sem bolj kratek čas registrirana na RR. Prej sem bila na Živi, zdaj sem pa zgleda večja čveka postala in mi ni dovolj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?